EUROVISION 2018: Το πρόγραμμα της τέταρτης ημέρας προβών!

Με τις αυριανές πρόβες ολοκληρώνονται οι πρώτες τεχνικές πρόβες όλων των χωρών που θα συμμετέχουν στους δυο ημιτελικούς που θα γίνουν στη Λισαβόνα την Τρίτη 8 Μαΐου και την Πέμπτη 10 Μαΐου αντίστοιχα. Οι χώρες που θα συμμετέχουν στις θέσεις 10-18 θα κάνουν αύριο την πρόβα τους τις παρακάτω ώρες:

12.00 Γεωργία

12.40 Πολωνία

13.20 Μάλτα

14.00 Ουγγαρία

15.40 Λετονία

16.20 Σουηδία

17.00 Μαυροβούνιο

18.00 Σλοβενία

18.40 Ουκρανία

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι όπως πάνε τα στοιχήματα μετά την πρόβα της Σουηδίας την βλέπω πρώτη! (Αν και μου αρέσει το τραγούδι θεωρώ ότι δεν είναι υψηλού επιπέδου).

  2. Υπομονη και αυριο μπας και με τις δευτερες προβες ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο γιατι για την ωρα μπερδευεται περισσοτερο….
    Αυριο νομιζω η ουκρανια και ουγγαρια θα ανεβουν αρκετες θεσεις(μη πω καμια δεκαρια η καθε μια)και ελπιζω αυτη η σουηδικη πλαστικουρα να κατρακυλησει αν και φοβαμαι για το αντιθετο…
    Παντως τα στοιχηματα φετος εχουν “τρελαθει”με αποκορυφωμα η 2η θεση της Νορβηγιας….
    Τα θεωρω ακρως αναξιοπιστα πριν τουλαχιστον τους 2 ημιτελικους….(αφου εχουμε δει και πως γραφει τηλεοπτικα καθε χωρα)

  3. Λοιπον η αποψη μου για τις σημερινες προβες και για τα στοιχηματα εως τωρα:

    -Νορβηγια: Συμπαθητικο αλλα μεχρι εκει.Φετος τα στοιχηματα μετα απο αυτη την τεραστια ανοδο θεωρω παρασυρονται αρκετα ευκολα,μη σας πω οτι θα πανε οι ιδιοι που ενθουσιαστηκαν απο το press και στοιχηματισαν τοσο ψηλα τον rybak.Ειναι προφανως μια φουσκα γιατι το τραγουδι του δεν ειναι και τοσο ουαου για να κερδισει το televoting(τελικο εννοειται θα περασει αφου ειναι σε ευκολο ημιτελικο),καθως το προβλεπω γυρω στο 8ο-12ο.Επιτροπες αντε 9ο λογου ονοματος.

    -Ρουμανια: Αυτο το τραγουδι οποιος το θυμαται μπραβο του.Ειτε που θα μας αποχαιρετησουν ειτε που θα περασει ως ονομα χωρας αλλα πατος.

    -Σερβια: Αλλο ενα αδιαφορο τραγουδι που πιθανως να περασει επειδη ειναι μοναδικο στο ειδος του.

    -Σαν Μαρινο: 50/50.Ειναι αδυναμος τελικος η προβα κομπλε οποτε ολα ειναι πιθανα.

    -Δανια: Σιγουρα θα δεσει πολυ ωραια στην τηλεοραση η παρουσιαση αλλα στον τελικο δε το βλεπω πιο πανω απο 15η θεση.

    -Ρωσια: Την καημενη τι την βαλανε εκει πανω?Φαινεται ωραιο ως θεαμα αλλα καπως περιεργο.Καλα η φωνη της ακουγεται ωραια γιατι υπαρχουν αλλοι 3 στα φωνητικα που τη σωζουνε αλλιως θα μιλουσαμε για αποκλεισμο τωρα.Αμα περασει 20η το πολυ.

    -Μολδαβια: Ενταξει μετα απο την ανοδο και αυτης της χωρας τα εχουμε δει ολα φετος.Αυτο το τραγουδι πιο πανω απο λιθουανια και κυριως ουκρανια?Καποιοι λενε για τσιρκο το ισραηλ αλλα η μολδαβια κερδιζει το βραβειο εδω.Περναει ευκολα τελικο αλλα εκει σκουρα τα πραγματα.Αντε επειδη ειναι φαν συμμετοχη να πουμε 13η με το ζορι.

    -Ολλανδια: Κριμα που επεστρεψε γιατι απο 2η πιο πολυ για 22η τον κοβω στον τελικο.Το τραγουδι ειναι ανευρο σε συγκριση με το υπεροχο του 2014.

    -Αυστραλια: Παρολο που ακουγεται σε σχεση με το περσινο τους επεσε οπως επρεπε στα στοιχηματα.Σου λενε οι Αυστραλοι τι να πληρωνουμε τσαμπα λεφτα?Θα μας εχουν οι επιτροπες τοπ 10 και θα παρουμε μια καλη θεση.Αν και τελικο θεωρω televoting θα ναι 18η το πολυ και juries 10η(αμα την εχουν τοπ 5 θα γινει χαμος οποτε δε νομιζω).

    Γενικοτερα,σε μια τοσο αμφιρροπη χρονια και με την απουσια των led ο καθενας παρασυρεται ευκολα οπως εγινε με νορβηγια κυπρος κτλ.Οι συμμετοχες που θα πεσουνε θεωρω ειναι της νορβηγιας,κυπρος(αριστη προσπαθεια αλλα ρε παδια ας μιλησουμε ρεαλιστικα οι επιτροπες δε θα την εχουν ψηλα γιατι υπαρχουν τοσες αλλες που φαινομενικα ως επιτροπες πρεπει να ναι ψηλοτερα απο κυπρο),αυστραλια,φιλανδια.

    Εμεις θεωρω θα ανεβουμε αν ποτε η τερζη αποκαλυψει τι εχει ετοιμασει γιατι θεωρω θα ναι καλο τελικα(παρολο που στην αρχη ημουνα αρνητικος)

    Αναμενω την πεμπτη λοιπον!

    • Και εγώ θέλω να δω κάτι θετικό από την Τερζη αλλά δε το νομίζω ,έχω την εντύπωση ότι θέλει να το πάρει όλο πάνω της και αυτό το θεωρώ λάθος ,μακάρι να διαψευσθώ !!

      • Έχει το ναρκισσισμο της εννοείς για να μιλήσουμε ανοιχτά. Σου λέει καριέρα δεν θα κάνω πια, ας δείξω τι ωραίο μωράκι είμαι. Μόνη μου στη σκηνή και κοντινά στη μούρη μου. Τραγικό για επικό τραγούδι με κινηματογραφικα στοιχεία.

      • Απάντηση σε Greek myth
        Σε κάποιο βιντεάκι στο youtube είδα ότι είπαν ότι μόλις γυρίζει την πλάτη η Γιάννα και περπατάει γρήγορα, μετά μπαινουν κι άλλα άτομα στη σκηνή. Μένει να επιβεβαιωθεί βεβαια, μπορεί να ναι ραδιο αρβύλα, αλλά είναι καλό όλο αυτό που έγινε, δείτε το θετικά, αυτό που κόπηκε η πρόβα μας για να δίξουν τη συνέντευξη της Φύρομ. Ακόμη κι αν δεν έγινε επι σκοπού, ακόμη κι αν ισχύει ότι εμείς το ζητήσαμε για να μην αποκαλύψουμε ακόμη τα κρυμμένα μας χαρτιά, για καλό έγινε. Ασε να μην ξέρουν τίποτα. Κανείς. Να έρθει στον κόσμο η εκπληξη μετά. Να γίνει το μπάμ.

  4. αυριο προβλεπω σουηδια τοπ 3 αυστραλια κατω απο 10αδα ελλαδα 15-17 θεση και ουγγαρια να πλησιαζει απειλητικα

  5. Mόνο την πρόβα της Ουκρανίας περιμένω αύριο, γνωρίζοντας ότι κάνουν παππάδες και στο μετριότερο τραγούδι.

  6. Press Poll 3ης μερας:

    01.Μολδαβια – 129
    02.Νορβηγια – 64
    03.Δανια – 29
    04.Σαν Μαρινο – 29
    05.Αυστραλια – 27
    06.Ρουμανια – 26
    07.Ολλανδια – 1
    08.Σερβια – 1
    09.Ρωσια – 0

    χαχαχαχαχα αντε και του χρονου με θωδη και ευαγγελινο με φωκα.

  7. Θα είναι έκπληξη εαν δω κάτι ωραίο από τις σημερινές χώρες που θα κάνουν πρόβα.

  8. Στα στοιχήματα είμαστε τώρα 19οι και η Κύπρος σταθερά 9η. Οι υπόλοιπες χώρες συνεχίζουν να ανεβοκατεβαίνουν εκτος φυσικά από το”φαβορι” Ισραήλ.
    Είναι πολλά τα λεφτά…

      • Κι εγώ αυτό νομίζω. Μην σου πω ότι είμαι σίγουρος! Απλά ήθελα (κι εγώ με την σειρά μου) να επισημάνω τι γίνεται φέτος στα στοιχήματα, με τα πάνω – κάτω σχεδόν όλων των χωρών, εκτός από το Ισραήλ…

  9. Συγγνώμη για το άσχετο που θα ρωτήσω αλλά αυτός που έντυσε τη Γιάννα είναι ο Δημήτρης Πέτρου, σωστά; Την προηγούμενη εβδομάδα όμως σε πρωινή εκπομπή έκανε δηλώσεις ο Διονύσης Κολποδίνος ως στυλίστας της Γιάννας. Τι ισχύει τελικά παιδιά;

  10. Δυστυχώς η Ελλάδα καταρρέει.Δεν υπάρχει κακία ρε παιδιά να το ξεκινήσουμε από ‘κει ήμαρτον πια και με εσάς τους καλοπροαίρετους.Δηλαδή τώρα που η Γιάννα Τερζή βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση (19η Θέση στα στοιχήματα) και συνεχίζει να πέφτει φταίνε οι κακοπροαίρετοι που δυστυχώς λένε την αλήθεια που πονάει;1)Μην περιμένετε να αλλάξει κάτι στη σκηνική παρουσία που θα μας ανεβάσει ξανά.Δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές πλέον.Είναι πόλλα τα λεφτά όπως είπε και ο χρήστης παραπάνω.2)Το πρόβλημα είναι ό,τι η Τερζή απογοήτευσε ολοκληρωτικά με το θέμα της φωνής και του δυναμισμού της.Δεν ήταν καθόλου καλή ρε παιδιά σε τίποτα ούτε η ίδια ούτε τα φωνητικά.Οι ξένοι δεν είναι ούτε χαζοί ούτε δεν ακούνε καλά για αυτό έριξαν και θα ρίχνουν την Ελλάδα στα τάρταρα και αυτό φαίνεται στη πράξη.Έχετε μπερδέψει την αλήθεια με τη κακία.Εδώ είμαστε και ΜΑΚΑΡΙ και ΕΥΧΟΜΑΙ να έχω λάθος.Στο τέλος όμως ξέρετε τι πιστεύω ό,τι θα γίνει;Η δεν θα περάσουμε στον τελικό καθόλου γιατί και ο Α’ Ημιτελικός είναι πολύ δύσκολος ή ακόμα και αν περάσουμε θα τερματίσουμε ΞΑΝΑ στις θέσεις 19-23 για ακόμη μια φορά όπως γίνεται από το 2014.Το αφήνω εδώ.Απογοητεύτηκα πάρα πολύ γιατί μετά από το 2013 πρώτη φορά πίστεψα τόσο πολύ στο ωστέ να ξαναμπούμε στη 10άδα.Δεν αξίζει άλλο να το αναλύουμε και να χαλάμε σάλιο.Τελειώσαμε.ΥΓ1:Όσο για τον Πορτογάλο που τον φέρνετε για παράδειγμα δεν κέρδισε επειδή είχε ωραίο τραγούδι ή εμφάνιση αλλά επειδή είχε πρόβλημα υγείας και τον λυπήθηκαν όλες οι επιτροπές στην Ευρώπη.ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;Να ‘ναι καλά ο άνθρωπος στη ζωή του και να μην ξανά-αρωστήσει ποτέ και να είναι ευτυχισμένος αλλά δεν άξιζε να κερδίσει και δεν θα τον θυμάται κανένας σε λίγα χρόνια στον διαγωνισμό.ΥΓ2:Και πάλι λέω σε όλους/ες – ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗ – Εσείς θα βγείτε χαμένοι στο τέλος.

    • Πωπω ψυχολογικα… Στο τελος ο,τι κι αν συμβει, ενας διαγωνισμος τραγουδιου ειναι και το τραγουδι δεν θα σταματησει να αρεσει σε οσους αρεσει. Ελεος με την μιζερια.

    • Αγαπητέ @The Honest μην τα μπερδεύεις κι εσύ.

      1ον. Είναι άλλο να κατακρίνεις κάτι που δεν σου έκανε αίσθηση, όπως φωνή, ρούχο παρουσίαση, κ.τ.λ… όπως σχολίασες κι εσύ κι άλλο να βρίσκεις μία αφορμή και να μιλάς απαξιωτικά με χαρακτηρισμούς τύπου “ξεφτίλα”. Αυτό ναι… είναι κακία κι όχι καλοπροαίρετη αρνητική κριτική.

      2ον. Για την παρουσίαση του τραγουδιού μας κανείς δεν μπορεί να έχει ολοκληρωμένη άποψη αφού δεν έχει δει κανείς μας το τελικό αποτέλεσμα. Μόνο πληροφορίες έχουμε και 30 δεύτερα από μη τηλεοπτική λήψη.

      3ον. Για τα στοιχήματα και για το παραπάνω σχόλιο μου “Είναι πολλά τα λεφτά…” το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι η μόνη χώρα που έμεινε στην θέση της ήταν το Ισραήλ. Παρόλο που η πρόβα δεν ήταν καλή, παρόλο που τ’ αρνητικά σχόλια ήταν πολλά, παρόλο που τα dislike πέφτουν βροχή κάτω από το βίντεο της πρόβας.

      Οι εταιρείες στοιχημάτων παίζουν το παιχνίδι τους για να εισπράξουν χρήμα. Φέτος ειδικά που κατα γενική ομολογία είναι από τις πιο αμφίρροπες χρονιές με πολλά υποψήφια τραγούδια να διεκδικούν την νίκη, οι bookmakers επιμένουν ότι το απόλυτο φαβορί (ακόμα και με όλα τα αρνητικά που προανέφερα) είναι το Ισραήλ.
      Γιατί λοιπόν να μην γίνεται ένα ανάλογο παιχνίδι και στην πλάτη άλλων χωρών;;

      Και κάτι τελευταίο.
      Όλες… μα όλες οι εταιρείες στοιχημάτων, δεν περιμένουν να δουν τις πρόβες για να βγάλουν τις αποδόσεις. Ξέρουν σε μεγάλο βαθμό τι θα παρουσιάσει η κάθε χώρα και την δυναμική της από πριν.
      Όσο για την Ελλάδα θα δεις τι θέση θα της δώσουν μετά τη 2η πρόβα και κυρίως μετά το live! Αν ανέβει στις αποδόσεις σημαίνει ότι ξαφνικά απέκτησε άλλη φωνή; Ότι η παρουσίαση ως δια μαγείας έγινε καλή;
      Και αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα….

  11. Ελεος μωρε παιδια με τα στοιχηματα. Αν θελετε να ανεβουμε στα στοιχηματα δεν εχετε παρα να πονταρετε λεφτα στην νικη της Ελλαδας. Τα στοιχηματα δεν ειναι προγνωστικα θεσεων. Η Ελλαδα ειναι χαμηλα για νικη γιατι δεν πονταρουν πολλοι λεφτα στο να κερδισει. Απο την αλλη ειναι 6η για προκριση απο τον πιο δυσκολο ημιτελικο και 10η για να παρει μια θεση στην δεκαδα. Η Κοζα μοστρα και ο Λουκας ηταν χαμηλοτερα στα στοιχηματα για νικη απο την Γιαννα.

    • Έχει καταντήσει κουραστικό πλέον αυτό το πράγμα. Το τραγούδι μας μας αρέσει ως τραγούδι και έτσι το υποστηρίζουμε ή μας άρεσε όσο άρεσε και στα στοιχήματα και τώρα που είναι χαμηλά το φτύνουμε; ; ; αν είναι το δεύτερο συγνώμη αλλά όσοι σκέφτονται έτσι έχουν θεματαρα

  12. Αν θέλετε να ανέβουμε στα στοιχήματα,και να γίνουμε φαβορί κ να τους τρελάνουμε..ας παίξουμε όλοι 0,50€ ή 1€ στη νίκη της Ελλάδας…Και θα δείτε μετά πως γίνονται τα φαβορί

  13. Παιδια ,νομιζω πρεπει ναπεριμενουμε και τις δευτερες προβες και πιστευω οτι θα ανεβουν και οι 2 μας κυριες!!

  14. Αυτό με τα προγνωστικά έχει καταντήσει λίγο αηδία. Το 2014 αν θυμάμαι καλά ήμασταν στην δεκάδα για τελικό. Θυμάστε τι θέση βγήκαμε;;; όσο για αυτούς που λέτε για την φωνή ότι ήταν απογοητευτικη, οι δημοσιογράφοι που είναι εκεί είπαν ότι ακουγόταν τέλεια με εξαίρεση το τελευταίο αμανέ. Μπορεί να το φτιάξει…. Χαλαρώστε! Από την πρώτη πρόβα δεν βγάζεις τόσα συμπεράσματα. Όσο για τα στοιχήματα που επιμένετε κάποιοι, στη 18η θέση ειμαστε μόνο σε μια συγκεκριμένη σελίδα. Στο eurovisionworld.com που περιλαμβάνει όλα τα πρακτορεία είμαστε 14η θέση. Αλλά αφού είστε τόσο πορωμενοι με αυτά… Πιστεύετε ότι η Νορβηγία θα βγει δεύτερη έτσι;

  15. Ρε σεις που την είδατε τη 19η θέση;;;
    13οι είμαστε στο oddschecker και 14οι στο eurovisionworld.
    Χάνω τίποτα;;

    • Δεν χάνεις απολύτως τίποτα.
      Απλά μέχρι πριν λίγες ώρες όντως ήμασταν 19οι. Τα γνωστά παιχνίδια των πρακτορείων…
      Στο oddschecker μάλιστα η Κύπρος τώρα είναι 8η.

  16. Η Κύπρος αρχίζει να παίρνει τη σοβαρότητα που της αξίζει.
    3η στον ημιτελικό μας πάνω από Βουλγαρία και Εσθονία!!!
    Κατά τη γνώμη μου μπορεί μέχρι και στο Top 5 του τελικού να καταλήξει. Στο televoting είναι σίγουρη η πεντάδα μόνο τους κριτές φοβάμαι αλλά και αυτοί νομίζω εκτιμούν τις καλοστημένες εμφανίσεις.

      • Η εμφάνιση της Κύπρου χαρακτηριστηκε από πολλούς ως η πιο επαγγελματική δουλειά, η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση..
        Σε αντίθεση με εμάς υπαρχει μια σοβαρότητα στο είδος φυσικά που εξυπηρετεί που μπορεί οι επιτροπές να την εκτιμήσουν.
        Και τα φωνητικά καλά ακούγονται οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν τίθεται θέμα για πολύ ξύλο.

    • χααχαχαχ εχει δικιο ο παραπανω χρηστης.Δε λεω televoting ισως να παει καλα αλλα οι επιτροπες αμα ψηφισουν ψηλα την κυπρο τοτε εσθονια,βουλγαρια,ελλαδα και αλλες τοσες “ποιοτικες συμμετοχες” που κυμαινονται στα γουστα τους που θα τις πανε στον θεο?

      • Ποιος είπε ότι οι επιτροπές ψηφίζουν ποιοτικά; Ξεχάσαμε πως στέρησαν τη νίκη από το ποιοτικότερο Grande Amore ψηφιζοντας το φθηνό ποπακια της Σουηδίας;
        Φυσικά και δεν θα τρελαθούν με την Κύπρο οι επιτροπές αλλά δεν νομίζω ούτε ότι θα πατώσει. Μια θέση λίγο έξω από τη δεκάδα στις επιτροπές μπορεί να είναι αρκετή μέχρι και για πεντάδα.

    • Αλλο σουηδια αλλο κυπρος.Μπορει και να εχει την τυχη της αδαμου αλλα θεωρω θα καταληξει στις επιτροπες 15η-18η.

  17. Αγαπητέ “gogos” σεβαστή η αποψή σου και την αποδέχομαι.Κάτι άσχετο τώρα.Να γίνει ένα θέμα-ποστ για τον Alexanter Rybak από την Νορβηγία,έπαιξε με το βιολί του το τραγούδι μας το Όνειρο Μου και πραγματικά ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ.Δεν τον πάω ιδιαίτερα αλλά αυτό του το δίνω.Συγκλονιστική μουσική ρε παιδιά έγραψε η Γιάννα και η ομάδα της μακάρι να διορθωθεί η ερμηνεία της και η σκηνική παρουσία τι να πω άλλο δε ξέρω.Φήμες φουντώνουν και λένε ό,τι δε θα περάσουμε καν στον τελικό.Μακάρι να ‘ναι φήμες…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ