OGAE Greece: Καλή Επιτυχία Γιάννα Τερζή και Ελλάδα!

Με μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, διασκέδαση και απεριόριστη θετική ενέργεια, ο OGAE Greece αποφάσισε να αποχαιρετίσει την φετινή εκπρόσωπο της χώρας μας Γιάννα Τερζή καθώς και όλη την ομάδα της Ελληνικής αποστολής, λίγες μόλις ημέρες πριν αυτοί αναχωρήσουν για την Λισαβόνα και τον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision! 

Η βραδιά είχε προγραμματιστεί για το Roof Garden του Omikron2 (Γκάζι), ωστόσο ο έντονος αέρας που υπήρχε “ανάγκασε” το party να μετακομίσει στον – πανέμορφο – εσωτερικό χώρο του μαγαζιού, ο οποίος από νωρίς γέμισε από κόσμο που ήθελε να γνωρίσει από κοντά την τραγουδίστρια και τους συντελεστές της συμμετοχής μας “Όνειρό μου” και να τους ευχηθεί “Καλή επιτυχία”!

Η Γιάννα Τερζή καθώς και όλη η δημιουργική ομάδα της φετινής συμμετοχής της χώρας μας στη Eurovision Άρης Καλημέρης και Δημήτρης Σταματίου (δυστυχώς ο  Μιχάλης Παπαθανασίου δεν κατάφερε να παρευρεθεί) δεν σταμάτησαν να συνομιλούν με τον κόσμο, να βγάζουν φωτογραφίες και να χορεύουν υπό τις μουσικές επιλογές από τον dj της βραδιάς και μέλος του σωματείου μας, Γιώργο Φούκο. Παρόντες ήταν, για πρώτη δημόσια εμφάνιση, οι τέσσερις τραγουδιστές που θα βρίσκονται παρέα με την Γιάννα Τερζή στο ταξίδι αυτό της Eurovision συμμετέχοντας στα φωνητικά του «Όνειρό μου»! Ο λόγος για τους Βικτώρια Χαλκτίτη, Ειρήνη Ψυχράμη, Νία Μπαλάφα και Γιάννη Λάφη.

Επίσης με τη παρουσία τους τίμησαν ιδιαίτερα τη βραδιά οι Stereo Soul (Παναγιώτης Πάλλης, Bradley White) οι οποίοι ετοιμάζουν σύντομα συνεργασία-έκπληξη με την Γιάννα, η κυρία Ζέτα Καραγιάννη (Head of Press της ΕΡΤ), η κυρία Γιούλη Αραμπατζή από το Τμήμα Marketing της ΕΡΤ, ο κύριος Νίκος Τερζής (συνθέτης μεγάλων Ελληνικών επιτυχιών αλλά και των συμμετοχών της Ελλάδας στη Eurovision τις χρονιές 1995, 2001, 2004 και Λευκορωσίας το 2005) και μέλη της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records (Panik Entertainment Group).

 

Την εκδήλωση κάλυψαν δημοσιογραφικά τα τηλεοπτικά κανάλια Epsilon Tv (από τις εκπομπές «Φτιάξε καφέ να στα πω» και «Αποκαλυπτικά») και Star Channel (από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου») καθώς και τα ειδησεογραφικά και ενημερωτικά sites Oikotimes, Mikrofwno.gr και se-skepseis.gr. 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο διαδραστικό διαγωνισμό του OGAE Greece μαντεύοντας τη θέση που θα τερματίσει η χώρα μας στον διαγωνισμό. Οι νικητές που θα μαντέψουν σωστά θα επιβραβευτούν με αναμνηστικά δώρα.

Τέλος, στην Γιάννα Τερζή αλλά και σε όλη την ομάδα δόθηκε ένα ειδικό δώρο εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του σωματείου ως γούρι για τον φετινό διαγωνισμό!

Η ίδια η Γιάννα Τερζή δεν σταμάτησε να ευχαριστεί όλο το κόσμο για την θετική ανταπόκριση προς τη συμμετοχή μας στον διαγωνισμό και ευχαρίστησε μέσω των social media της τον OGAE Greece για την ξεχωριστή βραδιά που πέρασε!

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε για ακόμη μία φορά ΚΑΛΗ ΕΠΤΥΧΙΑ στη Γιάννα Τερζή και σε όλη την ομάδα της Ελληνικής αποστολής και ευχόμαστε να πετύχουμε στον διαγωνισμό μία άρτια εμφάνιση και το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό αποτέλεσμα!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ “ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ”! 

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό ακολουθήστε τον OGAE Greece στα social media Facebook και Instagram

Θερμές ευχαριστίες στο «Omikron2» και την ομάδα του για την ζεστή φιλοξενία και την υπέροχη συνεργασία!

Ευχαριστούμε το μέλος μας Αθανάσιο Τοκμάζοβ για το φωτογραφικό υλικό! 

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εύχομαι η θετική μας ενέργεια να συμβάλει στην δουλειά της φετινής ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει.
    Καλή επιτυχία Γιάννα!
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  2. Χαλαρά περνάμε τελικό…εννοείτε πάμε για 10άδα δαγκωτό…παίζουμε και για 5άδα…Αν τσιμπήσουμε και το βραβείο…την κάναμε λαχείοοοο…..!!!!!!!!!!!!!

    #We Love Gianna.

    #ATHENS 2019

    #RESPECT

  3. Αύριο στις 8 το βράδυ η Γιάννα Τερζή θα κάνει live στη σελίδα του ESCToday στο Facebook και θα τραγουδήσει για πρώτη φορά το “Όνειρό Μου” στα αγγλικά! Μαζί της θα είναι και οι Stereo Soul. Επίσης, διάβασα ότι έρχεται συνεργασία Γιάννας Τερζή με Stereo Soul!

    • Δεν χρειαζονται ντισλαικ, αυτα ειναι μικροτητες. Ο καθενας εχει τη γνωμη του. Και οι συγκεκριμενοι, επηρεαζουν μεν, αλλα δεν εχουν σχεση με τη μουσικη. Αστους να γραφουν.
      Απλα…θα διαψευτουν οικτρα, γιατι η Ελλαδα θα περασει τελικο με υψηλη μαλιστα βαθμολογια.

    • File eimaste se ola 10 top qualifiers apo to 1o imiteliko sto youtube apo ollous tous fans mpes Kai rikse mia matia.Ola tha pane kala. Kalh epituxia sto oneiro mas

    • Εγω παλι θα ελεγα ασχημα τα νεα για την αξιοπιστια των βιβι <)
      Θα φανουν απλα αναξιοπιστοι και ασχετοι οταν η Ελλαδα περασει τελικο…ανετα!!!

  4. Εύχομαι να έχουμε πρωτίστως μία όμορφη εμφάνιση που θα αρέσει και μετά ότι καλύτερο μπορούμε βαθμολογικά! Καλή επιτυχία Γιάννα, καλή επιτυχία Ελλάδα!!!

  5. Εγώ θεωρώ ότι η Ελλάδα θα είναι η νικήτρια του διαγωνισμού, εφόσον η παρουσίαση είναι αντάξια του τραγουδιού (ούτε υπερβολές , αλλά ούτε και προχειρότητες).
    Πέρσι έπαιξα στοίχημα την Πορτογαλία και κέρδισα, ενώ όλοι με κορόιδευαν που πήγα και πόνταρα στο πιο βαρετό, κατά την άποψή τους, τραγούδι . 3 φορες έχω παίξει στοίχημα στη Eurovision και κέρδισα και τις 3. Άλλοι το λένε τύχη, άλλοι ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ

    • Η Γιαννα εχει δορικη ομορφια. Γι αυτο εντυπωσιαζει. Θυμιζει γυναικεια μορφη αρχαιοελληνικου αγαλματος. Τη βοηθαει και ο χαρακτηρας της. Δειχνει δυναμη, πραοτητα, ταπεινοτητα. Δεν εχει καβαλησει το καλαμι επειδη ειναι η κορη του μπαμπα της, οπως αλλες πιθανων θα εκαναν. Μπραβο στον Τερζη για την ανατροφη.

  6. Να ευχηθώ και εγώ καλή επιτυχία στη Γιάννα και στην Ελλάδα μας. Υπάρχει ένα video στο youtube που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες και δείχνει πρόβα της Γιάννας με την ομάδα των πίσω φωνητικών. Δείχνει να υπάρχουν κάποια προβλήματα. Τα back vocals ακούγονται πιο δυνατά από τη φωνή της Γιάννας με αποτέλεσμα να χάνεται η υπέροχη φωνή της και το αποτέλεσμα να είναι φτωχό χάνοντας εκείνο το μυστηριώδες ατμοσφαιρικό και αισθαντικό που αποπνέει το υπέροχο τραγούδι μας. Γνώμη μου είναι τα φωνητικά να ακούγονται χαμηλά, η φωνή της Γιάννας να ξεχωρίζει και η αντρική φωνή πολύ πιο χαμηλά. Έτσι θα δίνει την αίσθηση παραδοσιακού τραγουδιού. Επίσης αν τα τύμπανα ακουγόταν πιο δυνατά θα έκαναν το κομμάτι πιο επικό. Αυτά και πάλι καλή επιτυχία!

  7. η Ελλαδάρα θα περάσει..τους πονάει πάρα πολύ εκεί στο wiwi..είναι γελοίοι και απαράδεκτοι..έχουν στο τελικό Σκόπια, Ισλανδία, Ελβετία..γελάμε απλά..
    ούτε μια συνέντευξη δε πρέπει να τους δώσει..που είμαι σίγουρος θα τη γλύφουν λέγοντας της κολακευτικά σχόλια ως είθισται..disliiike

    Κουκλάρα η Γιάννα!! <3

    • Ουτε ντισλαικ φιλε μου Θοδωρη, ουτε αρνητικα σχολια. Ειναι τοσο κραυγαλαια η κακια τους. Ας αφησουμε τους ξενους να μας υπερασπιστουν.
      Ειναι καλυτερη και πιο σοφη τακτικη. Αν σχολιαζουμε και βριζουμε θα φανουμε εμεις οι κακοι. Δε χρειαζεται. Ισα ισα που αυτο κανει αρκετους ξενους να συσπειρωνονται εναντιον μας.
      Ας τους αφησουμε απλα να διαψευστουν και να χασουν την αξιοπιστια τους…..
      Πολλοι ξενοι τους το κοπανανε φετος οτι περυσι επεσαν εξω που αγνοουσαν το πορτογαλικο τραγουδι…που κερδισε.
      Απλα αν συνεχισουν ετσι δεν θα εχουν κοινο σε δυο τρια χρονια.

      • έχεις δίκιο..δεν αξίζει να ασχολούμαστε..και στη τελική από τα προγνωστικά τους κάθε χρόνο, όπως και πέρσι, καταλαβαίνουμε ότι πέφτουν έξω..η Ευρώπη θα δώσει την απάντηση 🙂 🙂

    • Λογικο εξαλλου απο οτι εχω δει εκει στο wiwi ειναι ολεσ κακιες αδερφες με αδυναμια στα χαζα πλαστικα ποπ τραγουδακια…

  8. Η Γιάννα έκανε live πριν λίγη ώρα στο Instagram και κάποιος της σχολίασε κάτι για την πρόβα (λογικά για την αντρική φωνή που ακούγεται παραπάνω στο βίντεο). Σε αυτό το σχόλιο η Γιάννα είπε “Παιδιά, μην αγχώνεστε για τις πρόβες. Ήταν ένα βίντεο τραβηγμένο με κινητό, και αυτός που τραβούσε το βίντεο ήταν πιο κοντά στον άντρα, είναι λογικό να ακούγεται αυτός πιο πολύ αφού ήταν κοντά του. Ήταν μια χαλαρή πρόβα, χωρίς mixing όπως θα είναι στη Λισαβόνα”.

    Ορίστε, λοιπόν, για όσους ξεκίνησαν κατευθείαν το κράξιμο μόλις δημοσίευσαν το βίντεο από την πρόβα.

    Καλή επιτυχία στην Ελληνικά αποστολή κι από μένα. Θα σκίσουν!!!

    • Κραξαμε ΑΥΤΟ το ασχημο βιντεο που ειδαμε. Τοσο απλο.
      Οπως λες…ΟΥΤΕ της Γιαννας αρεσε που ακουγοταν ετσι χαλια η αντρικη φωνη.
      Μη γινεσαι κακουλης…
      Κι εμεις θελουμε να παει καλα η Ελλαδα. Εξ ου και η κριτικη μας. Μετα τα περσυνα φωνητικα εχουμε λογο να ανησυχουμε…

  9. Πρόβλεψη για Α Ημιτελικό με σειρά κατάταξης. (Θα κάνω αλλαγές μετά τις πρόβες).
    1.)Εσθονία
    2.)Ισραήλ
    3.)Βουλγαρία
    4.)Τσεχία
    5.)Ελλάδα
    6.)Αυστρία
    7.)Κύπρος
    8.)Βέλγιο
    9.)Φινλανδία
    10.)Ιρλανδία

  10. Τι να σας πώ βρε παιδιά, εγω παλι βλέπω την Ιστορία να επαναλαμβάνεται, τί θέλω να πώ, όπως και πέρυσι υπάρχει ένα αδιαφιλονίκητο φαβορί, βλέπε όπου Ιταλία φέτος Ισραήλ και ένα υπέροχω μελαγχολίκό τραγούδι όπου Πορτογαλία φέτος Ελλάδα, ακόμα και στα άρθρα πού δημοσιεύονται σε διάφορες σελίδες όπως και να λέγονται αυτές, μόλις διάβασα σε Χ Web το άρθρο έτσι χορεύεται το Toy ,οι ίδιες ψηφοφορίες στα fun clubs, τα ίδια views…κτλ κτλ, Η μόνη διαφορά, πέρυσι το Πορτογαλικό τραγούδι είχε ακουστεί 1 με 2 φορές live, πρό Eurovision,ενώ το Ελληνικό φέτος οχι, δικά σας τα συμπεράσματά

  11. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα των wiwibloggs με την ελληνική συμμετοχή; Πρώτα βαθμολογούν χαμηλά το τραγούδι και τώρα μας έχουν εκτός τελικού; Πόσο αναξιόπιστοι. Γελάω μαζί τους πραγματικά και χαίρομαι που οι ξένοι μας υποστηρίζουν! Θυμάμαι όταν βγήκε το τραγούδι είχαν γράψει αν θυμάμαι καλά Powerful song και διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο σχόλιο δεν υπάρχει πια… Άλλαξαν γραμμή φαίνεται… Τι να πω… Τέτοια απροκάλυπτη προπαγάνδα είχα καιρό να δω… Εύχομαι να διαψευστούν πανηγυρικά! Τους πονάμε μάλλον!

    • Όσο και να χτυπιούνται ομαδικώς η Ευρώπη θα τους δώσει την απάντηση σε λίγες εβδομάδες

  12. Ποιος τους χεζ…εεε…, λογαριάζει εκεί στο Wiwi..Αφηστε να χαίρονται μόνο τους τα παιδιά. Είτε “τα παίρνουν” για να προωθούν συγκεκριμένα τραγούδια ή έχουν περίοδο. Προσωπικά, είναι από τις ελαχιστότατες φορές που είμαι σίγουρος πως θα περάσει τελικό το τραγούδι μας και που θεωρώ πως θα πάει και πάρα πολύ καλά. Και να φανταστεί κανείς πως, βλέποντας το όλο μπέρδεμα φέτος με την επιλογή του τραγουδιού, σε συνδυασμό με το ότι δεν συμπαθούσα ιδιαιτέρως την Γιάννα Τερζή, δεν ήμουν καθόλου αισιόδοξος στην αρχή. Τελικά και το τραγούδι είναι σουπερ και η Γιάννα εξαιρετικά συμπαθής και συγκρα(ο)τημένη (κάτι που σίγουρα θα της δώσει πόντους στις συνεντεύξεις στη Λισαβόνα) Εύχομαι από καρδιάς να σκίσει!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ