Δείτε απόσπασμα από την πρόβα της Γιάννας Τερζή (VIDEO)!

Η Γιάννα Τερζή συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του διαγωνισμού της Eurovision και, πριν από λίγο, δημοσίευσε στο Instagram απόσπασμα από την πρόβα του «Όνειρό μου».

Δείτε το βίντεο:

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος 

[Φωτογραφίες: eurovision.tv]

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου χτυπάει ‘κάπωσ’ η αντρική φωνή..κατά τ άλλα,νομίζω ξέραμε πως η Γιάννα,έχει ωραία φωνή

  2. πολύ ωραίο! βικτώρια χαλκίτη εγγύηση! καλή μας επιτυχία! ξαναλέω.. προσοχή στο στήσιμο και όλα είναι πιθανά! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!

  3. Δεν ακούγεται χαλια, απλώς αυτό που με ενοχλεί είναι ότι η ανδρική φωνή ακούγεται πολύ πιο έντονα από τις γυναικείες (κάτι που δε συνάδει με την studio εκδοχή)
    Ίσως να χρειαζονταν 4 γυναίκες και κανένας ανδρας,από την άλλη μπορούν να κατεβάσουν την ένταση στο μικρόφωνο του Λαφη.
    Πάντως δεν είναι άσχημο ηχητικά, ειδικά σε ένα στούντιο χωρίς τέλεια ηχητική όπως θα ναι στην αρενα της Eurovision.
    Πιστεύω ότι αυτά θα τα φτιάξουν μέχρι τις πρόβες ή έστω μέχρι τον ημιτελικό, ειλικρινά δεν αντέχεται και δεύτερη χρονιά αλά this is love 😛
    Keep working!και καλή επιτυχία να έχουμε!! 😀

  4. Το μικρό αυτό απόσπασμα το βρήκα εξαιρετικό!!!
    Κάπου εδώ όμως θα (μας) θυμίσω και τα αντίστοιχα περσινά αποσπάσματα με την Demy που ήταν πολύ καλά, αλλά στο Κίεβο δεν ήταν και τόσο… καλή.

    Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε ΟΛΑ κατ’ ευχήν!
    Καλή επιτυχία Γιάννα!
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  5. Με χαλαει η φωνη του παλικαριου.. Κατ’ εμε έπρεπε να ειναι 4 γυναικες αλλα σιγουρα η Γιαννα ξερει καλυτερα.

  6. Απο την στιγμη που υπαρχει η Χαλκιτη δεν με απασχολει καθολου το ακουστικο γιατι θα ειναι αρτιο
    με ανησυχει ομωs η σκηνικη παρουσια …….

  7. Πολυ βαρετο θεε μου απορω πως αρεσει αυτο το μοιρολοι στους ξενους. Ακομα και h demy περυσι ειχε καλυτερο τραγουδι

  8. Σαφώς άψογες οι φωνές, αλλά πολύ παρεΐστικη φάση, με αποτέλεσμα να μη δένουν μεταξύ τους και να φαίνεται λες και περπατούν στο δρόμο τραγουδώντας. Πιστεύω στη σκηνή θα υπάρχει αρμονία. Πιστεύω. Πάντως σα δείγμα δεν είναι καν το 50% του τελικού αποτελέσματος για να πεις “άμα βγει παραέξω θα εντυπωσιάσουμε”. Καλή μας επιτυχία, αν και είναι βέβαιη η όποια επιτυχία 🙂

  9. Όντως η ανδρική φωνή ξεχωρίζει και «ξενίζει» αρκετά… Καλό θα ήταν να χρησιμοποιούσαν μόνο γυναίκες για να μείνουν πιστοί στη studio version. Την επιλογή ενός άνδρα για το εν λόγω τραγούδι μπορώ να τη δικαιολογήσω μόνο σε περίπτωση που συμμετέχει σε κάποιο σκηνικό δρώμενο, αλλιώς τη βρίσκω για το φωνητικό σκέλος λίγο άτοπη, ιδίως αν δεν ερμηνεύει με «ψιλές». Τί να πω, η Βικτώρια είναι ειδική επί του θέματος, πιστεύω θα το φτιάξουν στις πρόβες, ας μην απογοητευόμαστε. Καλές πρόβες στο team και καλή μας επιτυχία!

  10. Δεν με εντυπωσίασε, δεν αποδίδει την επιβλητικότητα της πολυφωνίας που ακούμε στο ηχογραφημένο τραγούδι. Αλλά υποθέτω ότι το τραγουδούν χαλαρά και όχι όπως θα ακουστεί επί σκηνής.

  11. Μουσικος ΔΕΝ ειμαι…αλλα ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιησουν ΜΟΝΟ γυναικειες φωνες.
    Δεν ακουγεται καθολου ομορφα μια αντρικη χαριτωμενη φωνη σε ενα ΕΠΙΚΟ τραγουδι!
    ΣΟΡΡΥ…..αλλα δε νομιζω να βγει καλο.
    Ακουγεται γελοιο. Λυπαμαι.
    Ας παρουν 4η γυναικεια φωνη, η αλλιως ας κατεβασουν την ενταση του μικροφωνου του κοντα στο 0.

  12. Πολύ καλά φωνητικά. Αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι ότι όλη η ομάδα είναι άρτια τεχνικά. Η ανδρική φωνή εύκολα μπορεί να περιοριστεί.

  13. μια καλη πολυφωνια δεν ειναι να ειναι τεσσερις γυναικειες φωνες ιδιες…αυτο δεν θα εντυπωσιασει κανεναν live…αλλα να καταφερουν διαφορετικες φωνες να τις κανουν να ακουγονται σαν μια καλοκουρδισμενη ορχηστρα…. με διαφορετικα οργανα που ομως δινουν ωραιο αποτελεσμα…τι να τα κανεις 4 βιολια? ορχηστρα χρειαζεται…. απλα ο μαεστρος (χαλκιτη) να καταφερει να διευθυνει

    • Το πιο σωστό σχόλιο που διάβασα. Το λογικό είναι, προφανώς, το να κατεβάσουν την ένταση στο μικρόφωνο του αγοριού, και φαντάζομαι ότι θα γίνει, αλλά ισχύει το ότι η πολυφωνία χρειάζεται ποικιλία.

      • Το λογικο ειναι να προσπαθησουν να προσεγγισουν αυτο που ακουμε στο βιντεο κλιπ, αφου αυτο ειναι που αρεσει.
        Αμα κανουν κατι αλλο, μπορει να ειναι πιο ωραιο, αλλα μπορει να βγει και πατατα.
        ΔΕΝ αλλαζεις κατι που αρεσει σχεδον απο ολους!!!!

  14. ΠΟΣΟ γελοίο να βγαίνει ένα μικρό απόσπασμα και να αρχίζουν όλοι οι “ΚΡΙΤΈΣ” τις επιθέσεις…; Κρίμα…

    Υ.Γ. Η γνώμη μου είναι ότι για τα δεδομένα του μικρού αποσπάσματος, το βιντεάκι τα σπάει!!

    Καλή τύχη στη Γιάννα και στα υπόλοιπα παιδιά!

  15. Δεν ξέρω αν ήταν καλή ιδέα για τη μόνη συμμετοχή που δεν έχει ακουστεί ως τώρα καθόλου ζωντανά (μαζί και με της Κύπρου), με ότι αυτό συνεπάγεται για την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί για το αν θα είναι επαρκής στο live, να δημοσιοποιείται ένα video που θα επιτείνει αυτές τις αμφιβολίες.

    Και εδώ υπάρχει ένα ζήτημα για την ΕΡΤ, η νέα ομάδας της οποίας για τη Eurovision φαίνεται παντελώς άσχετη με τους άγραφους και γραπτούς νόμους του διαγωνισμού.
    Λίγες μέρες πριν τον διαγωνισμό, για ένα τραγούδι που δεν έχει δώσει κανένα δείγμα γραφής για τη δυναμική του επί σκηνής, δεν βγάζεις video σαν παιδική εκδρομούλα, αλλά κάτι που να ανοίγει πια την όρεξη για μία δυναμική παρουσία στη Λισαβόνα.
    Όπως έχω ξαναπεί, δεν υπάρχει σχεδιασμένη επικοινωνιακή τακτική για την Ελληνική συμμετοχή, παρά τις μεμονωμένες προσωπικές προσπάθειες της συμπαθούς Γιάννας.

  16. Η παρουσια του ανδρα δεν εχει να κανει μονο με τα φωνητικα αλλα και με την σκηνικη παρουσια γιατι θα εχει ενεργο ρολο πανω στο ξεδιπλωμα τηs παρουσιαs μαs

  17. Μουσικές γνώσεις δεν έχω. Σαν απλός ακροατής και μόνο, το βρίσκω σούπερ! Μπράβο! Να σκισουν τα παιδιά!

  18. Εξαιρετικό! Πολύ ωραία μου ακούγεται! Ελπίζω να είναι έτσι και ακόμα καλύτερα και στον διαγωνισμό. Πιστεύω ότι αν ακουστεί έτσι και μεταφερθεί και το γενικότερο κλίμα του τραγουδιού, τότε την 10άδα την έχουμε σίγουρη!

  19. Παιδια μην βρισκομε κτ αρνητικο εκει που δεν ειμαι ολα μια χαρα ειναι και Οχι ισα ισα ο αντρας ενδυναμωνει την φωνη της γιαννας??

  20. Μικρο και σχεδόν ασήμαντο απόσπασμα για μεγάλες διατυπώσεις και πρώτες εντυπώσεις! Τίποτε το ενδιαφέρον δεν βρήκα, εκτός του καλού και αρμονικού πολυφωνικού αποτελεσματος! Θα πρέπει να περιμένουμε στην πρώτη πρόβα της Ελλάδας στις 30 Απριλίου! Μια χαρα για την ωρα…

  21. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα που δημοσίευσε η Γιάννα φαίνεται ότι έτσι κλείνει το κομμάτι. Κανονικά δε θα έπρεπε να τραγουδάει η Γιάννα “μα γιατί;” και οι δεύτερες φωνές το ρεφραίν κανονικά από πίσω;

  22. Φέτος η ΕΡΤ δεν θα κάνει ειδική εκπομπή με την παρουσίαση των συμμετοχών όπως είθισται κάθε χρόνο;

    • Μπήκα στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και είδα ότι η πρώτη εκπομπή με την παρουσίαση των τραγουδιών του Α’ ημιτελικού θα προβληθεί το Σάββατο 28/4 στις 18:45 στην ΕΡΤ1 και παρουσιαστές της θα είναι οι Duo Fina

  23. Καλό το μοίρασμα των φωνών, σωστό το αποτέλεσμα από αρμονικής άποψης.
    Από ηχητικής άποψης, φυσικά και δεν μπορεί να ακουστεί μια φυσική χορωδία τόσο “σφιχτή” όπως στο studio με χρήση autotune.
    Αν συμβαίνει κάτι κακό στο κομμάτι, είναι ότι χάνει κάτι από τον “μοντερνισμό” της studio εκδοχής.

  24. @eurovision Greece. Κάθε χρόνο κάνει. Λογικά είναι υποχρεωτικό από την ebu. Σίγουρα θα έχει και φέτος. Οσο θυμάμαι με πόση αγωνία τις περίμενα παλιότερα, προ youtube, που δεν μπορούσες να μάθεις αλλιώς τα κομμάτια..Τότε είχαν και μεγαλύτερη χρησιμότητα. Απλά, τα τελευταία χρόνια είθισται να τις παρουσιάζουν 1-2 μέρες (ή και την ίδια) πριν τα ημιτελικά.

    • Όπως έγραψα και παραπάνω… Μπήκα στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και είδα ότι η πρώτη εκπομπή με την παρουσίαση των τραγουδιών του Α’ ημιτελικού θα προβληθεί το Σάββατο 28/4 στις 18:45 στην ΕΡΤ1 και παρουσιαστές της θα είναι οι Duo Fina. Όντως τότε είχαν μεγαλύτερη χρησιμότητα γιατί οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε πρόσβαση στο internet και ακούγαμε τα τραγούδια για πρώτη φορά σ’ αυτές τις ειδικές εκπομπές. Όπως και να ‘χει όμως, κάθε χρόνο τις παρακολουθώ

  25. Εξαιρετικο βλεπω την Ελλαδα να τα πηγαινει καλα φετος μεχρι και στην 10αδα καλη επιτυχια Γιαννα καλη επιτυχια Ελλαδα

  26. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ…ΤΗ ΔΕΥΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ….ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ….(ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ Κ ΣΕΙΣ)….ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….ΤΟΥ ΦΕΤΕΙΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΑ….ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ TOYR; ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ;….ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ….ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…..ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ Η ΟΧΙ….ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ….ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ! ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΛΕΩ ΕΓΩ…ΚΑΛΗ; ΠΕΝΤΑΔΑ…

  27. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ…ΤΗ ΔΕΥΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ….ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ….(ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ Κ ΣΕΙΣ)….ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….ΤΟΥ ΦΕΤΕΙΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΑ….ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ TOYR; ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ;….ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ….ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…..ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ Η ΟΧΙ….ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ….ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ! ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΛΕΩ ΕΓΩ…ΚΑΛΗ; ΠΕΝΤΑΔΑ…

  28. Σύμφωνα με τις καινούργιες φωτογραφίες, η κεντρική σκηνή θα έχει βάθρα που θα ανυψώνονται! Συν τις γέφυρες, τα κύματα από πίσω, το διάδρομο, τα πολλά φωτα, νιώθω ότι όντως είναι καλύτερα να μην έχεις LED αν είναι να χαλάσεις τα λεφτά σου για να γεμίσεις τη σκηνή… (συν ότι πολλά απ αυτά θα χρησιμεύσουν στην αποστολή μας)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ