ΔΑΝΙΑ: Τα μέλη του… “πληρώματος” του Rasmussen!

O εκπρόσωπος της Δανίας στη Eurovision 2018 Jonas Rasmussen προετοιμάζεται εντατικά για να μας παρουσιάσει το τραγούδι του “Higher Ground” στη σκηνή της Λισαβόνας. Έτσι, συγκέντρωσε την ομάδα του και μαζί με το πλήρωμά του ο γενειοφόρος Βίκινγκ είναι έτοιμος να σαλπάρει για τον Β’ Ημιτελικό στις 10 Μαϊου.

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Δανίας DR παρουσίασε τους καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν τον Rasmussen επί σκηνής και οι οποίοι είναι:

  • Daniel Firth: πετυχημένος καλλιτέχνης που με το όνομα Dan Firth έχει κυκλοφορήσει το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ εδώ και χρόνια
  • Gustav Emil Bresler: βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Walk My Elephant, που έχει κάνει εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Δανίας και κυκλοφόρησε το 2015 το άλμπουμ “Toybox”
  • Jesper Paasch: τραγουδιστής και ηθοποιός, έχει συμμετάσχει στις σειρές “Rita” και “Better Sign Than Never”, και έπαιξε το ρόλο του αρχαίου βασιλιά της Δανίας Harald Blåtand στο “The History of Denmark” του DR. Πρόσφατα συμμετείχε σε μεγάλα μιούζικαλ “Annie Get Your Gun” και “Chess” στο Νέο Θέατρο και στο Tivoli, αντίστοιχα
  • Mads Engelhardt: συμμετέχει σε ένα cover band που έχει εκτελέσει διάφορες επιτυχίες από Johnny Cash μέχρι Beyoncé.

Αυτοί οι τέσσερις καλλιτέχνες θα συνοδεύσουν τον Rassmussen πάνω στη σκηνή της Λισαβόνας.

Το πέμπτο μέλος του “πληρώματος” είναι ο τραγουδιστής, δάσκαλος της φωνητικής και χορογράφος, πρώην μέλος του συγκροτήματος Basix, που τερμάτισαν δεύτεροι στον εθνικό τελικό της Δανίας DMGP 2001, Anders Ørsager. Αυτός θα είναι υπεύθυνος για τη φωνητική καθοδήγηση, την σκηνική παρουσία και τη χορογραφία της Δανέζικης συμμετοχής.

Ο ίδιος ο Rasmussen εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το “πλήρωμά” του και χαρακτηρίζει τα μέλη του κάτι περισσότερο από ταλαντούχους καλλιτέχνες, αλλά και πολύ εμφανίσιμους!

Δείτε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη του Rasmussen στον OGAE Greece και το βίντεο με το μήνυμά του προς όλους εσάς!

Η Δανία θα εμφανισθεί στην 5η κατά σειρά θέση στον Β’ Ημιτελικό στις 10 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τη φετινή συμμετοχή της Δανίας.

[Πηγή-φωτογραφία: Allan Hansen DR]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eξαιρετικό eyeliner και μαλλί κομμωτηρίου….
    Πάντως το τραγούδι για αυτό που θέλει να είναι, είναι μια χαρά.
    Ε, τώρα καταλαβαίνω ότι άλλοι που εκστασιάζονται με το βαθύτερο νόημα κακαρισμάτων και στίχων με ομοιοκαταληξία στιχουργημάτων μαθητών πέμπτης Δημοτικού, το βρίσκουν λίγο…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ