ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: H Jessica Mauboy αποκλειστικά στον OGAE Greece!

Στις 11 Δεκεμβρίου 2017, ανακοινώθηκε επίσημα πως η Jessica Mauboy θα εκπροσωπήσει την Αυστραλία στον διαγωνισμό του 2018! H 28χρονη Jessica συμμετέχει με το τραγούδι “We Got Love”, μία σύνθεση της ίδιας και των David Musumeci και Anthony Egizii.

Ο OGAE Greece εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Αυστραλέζα τραγουδίστρια, η οποία παρά τον πολύ πιεσμένο χρόνο της, απαντά στις ερωτήσεις μας για τον διαγωνισμό της Eurovision και το τραγούδι της αλλά και για την…. σχέση που έχει εδώ και χρόνια με την Ελλάδα!!

Συνέντευξη: Ιωάννης Δανιήλ | Φωτογραφικό Υλικό: Instagram και Facebook Page της Jessica Mauboy!

  • Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον David Champion από την ομάδα της Jessica Mauboy για την πολύτιμη βοήθεια! 

OGAE GREECE: Jessica, θερμά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου στη Eurovision και σε ευχαριστούμε πολύ που δέχθηκες να μας μιλήσεις!

Jessica Mauboy: Να ‘στε καλά! Εγώ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! 

O.G.: Τι σημαίνει “Eurovision” για σένα;

J.M.: H Eurovision για μένα σημαίνει ΑΓΑΠΗ και ΜΟΥΣΙΚΗ, ξεπερνώντας τα σύνορα και τους πολιτισμούς! Δείχνει τη δύναμη που έχει η μουσική να ενώνει τον κόσμο!

O. G.: Πως ένιωσες όταν σου ανακοινώθηκε ότι θα εκπροσωπήσεις την Αυστραλία φέτος;

J. M.: ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ! ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ! ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ! Και ολοκληρωμένη!

O. G.: Πως θα περιέγραφες το τραγούδι σου “We Got Love”; Τι θέλουν να μας πουν οι στίχοι του;

J. M.: Είναι ας πούμε το… “μουσικό μου φιλί” στην Ευρώπη! Είναι ένα τραγούδι με το οποίο θέλω να σας κάνω να νιώθετε χαρούμενοι! Η μουσική μπορεί να αλλάξει το χρώμα της ημέρας σας… όπως ακριβώς κάνει και η αγάπη! Ήθελα να μεταφέρω στους στίχους την αίσθηση ότι η αγάπη και η χαρά φωτίζουν ακόμα και την πιο δύσκολη ημέρα και θέλω να πιστεύω πως το πέτυχα!

O. G.: Πώς θα είναι η παρουσίαση του τραγουδιού τη βραδιά του Ημιτελικού;

J. M.: Θα το παρουσιάσω με την καρδιά μου! Πολύ ανοιχτά και αληθινά! Αυτό προς το παρόν…

O. G.: Όπως έχουμε δει όλοι οι εκπρόσωποι των χωρών στη φετινή Eurovision επισκέφθηκαν την Πορτογαλία για να γυρίσουν εκεί το εισαγωγικό βίντεο της συμμετοχής τους… Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από αυτήν την επίσκεψη;

J. M.: ΦΟΒΕΡΗ!!! Η Λισαβόνα είναι τόσο όμορφη πόλη και ο κόσμος της υπέροχος! Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ εκεί!

O. G.: Ξέρουμε ότι έχεις επισκεφτεί αρκετές χώρες της Ευρώπης λόγω της δουλειάς σου. Στην Ελλάδα όμως έχεις βρεθεί ποτέ; 

J. M.: Αν έχω; Θα σας αποκαλύψω κάτι! Ερχόμαστε στην Ελλάδα σχεδόν κάθε καλοκαίρι για διακοπές μαζί με τον σύντροφό μου τον Θέμελη, που είναι Έλληνας! Είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια και οι οικογένειές μας είναι φιλικές! Έτσι δεν χάνω την ευκαιρία να βρεθώ στην Ελλάδα με την παραμικρή αφορμή. Μάλιστα, το 2016, τον Αύγουστο γιόρτασα τα γενέθλιά μου στην Ελλάδα και είχα μοιραστεί τη φωτογραφία που σας στέλνω στον προσωπικό μου λογαριασμό, στο Instagram!

O.G.: Πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα αποκάλυψη! Τι αγαπάς περισσότερο στην Ελλάδα; 

J.S.: Αγαπώ την Ελλάδα γενικότερα! Έχω μάθει πολλά γι’ αυτήν μέσα από τον Θέμελη και θυμάμαι πως όταν ο ίδιος έκανε μαθήματα παραδοσιακών χορών στην Αυστραλία, με την Ελληνική κοινότητα, πήγαινα και τον καμάρωνα! Η χώρα σας παιδιά είναι τόσο αυθεντική και τόσο όμορφη! Είναι ο παράδεισος της Γης. Το φαγητό, τα χρώματα, η μουσική, η θάλασσα… Όλα! Την Ελλάδα τη νιώθω δεύτερο σπίτι μου και δεν θα σταματήσω ΠΟΤΕ να ευχαριστώ τον σύντροφό μου, που μου την σύστησε! 

O. G.: Πολύ ωραία τα περιγράφεις και είμαστε σίγουροι ότι οι Έλληνες αναγνώστες της συνέντευξης αυτής θα χαρούν ιδιαίτερα! Ας επιστρέψουμε στα θέματα του διαγωνισμού όμως. Υπάρχει κάποιο τραγούδι από την ιστορία της Eurovision που έχεις ξεχωρίσει;

J. M.: Αν και είναι πολλά αυτά που ξεχωρίζω, αυτό που παίζω πάντα είναι το “Teardrops” με την Emily DeForest, το νικητήριο τραγούδι για τη Δανία το 2013.

O. G.: Ποιος είναι ο στόχος σου στον διαγωνισμό της Λισαβόνας;

J. M.: Να κάνω την χώρα μου υπερήφανη και να σταθώ επάξια στη Eurovision.

O. G.: Ποια είναι τα σχέδιά σου μετά τη Eurovision;

J. M.: Να κάνω πολλές Live εμφανίσεις!

O. G.: Θέλεις να στείλεις το δικό σου μήνυμα στους eurofans;

J. M.: Ναι! Σας ευχαριστώ που είστε τόσο ανοιχτόκαρδοι και τόσο ενθουσιώδεις και που πραγματικά νοιάζεστε για τη δύναμη της μουσικής!

O. G.: Τέλος, μια ευχή για το φετινό διαγωνισμό;

J. M.: Να ακούσουμε ζωντανά ΘΑΥΜΑΣΙΑ μουσική!

Εμείς, ως OGAE Greece δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε θερμά την Jessica Mauboy για την συνέντευξη και να ευχηθούμε στην Αυστραλία ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον διαγωνισμό της Eurovision! 

Υπενθυμίζουμε ότι η Αυστραλία θα διαγωνισθεί στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2018, στις 10 Μαΐου και θα εμφανισθεί στην 9η θέση. Περισσότερες πληροφορίες για τη φετινή συμμετοχή της Αυστραλίας θα βρείτε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για περισσότερες συνεντεύξεις και video με τους συμμετέχοντες στην Eurovision 2018!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γλυκύτατη και πολύ θετικός άνθρωπος φαίνεται κ πολύ ενδιαφέρον αυτό για την Ελλάδα.Το τραγούδι της όμως είναι εντελώς συνηθισμενο και βαρετό δυστυχως…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ