Eurovision 2018: O OGAE Portugal παρουσιάζει το Eurocafe του 2018!

Η παράδοση της λειτουργίας του Eurocafe τη περίοδο της Eurovision συνεχίζεται με επιτυχία και φέτος στην Πορτογαλία αφού σύμφωνα με δημοσίευμά του, ο OGAE Portugal, που βοηθά σημαντικά τη διοργάνωση του διαγωνισμού στη Λισαβόνα, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα λεπτομέρειες σχετικά με το φετινό χώρο αναψυχής των επισκεπτών του θεσμού. 

Το Eurocafe 2018 θα στεγάζεται στο νεότερο club της Λισαβόνας MoMe Lisboa και θα είναι ανοιχτό από τις 5 Μαΐου μέχρι και δύο μέρες μετά την διεξαγωγή του Τελικού της Eurovision, δηλαδή στις 12 Μαΐου. Σύντομα, θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα της λειτουργίας του χώρου, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι. 

Η ιδέα του Eurocafe ανήκει στον OGAE Turkey, όταν το 2004 ο διαγωνισμός φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και τα μέλη του Τουρκικού fan club ήθελαν να δημιουργήσουν έναν ειδικό χώρο για καφέ και – ενίοτε – για φαγητό, για όλον αυτόν τον κόσμο που θα είχε ως κεντρικό θέμα συζήτησης στις συναντήσεις του τον διαγωνισμό της Eurovision! Έκτοτε, η υλοποίηση του Eurocafe έχει καθιερωθεί σαν θεσμός και διεξάγεται σχεδόν κάθε χρόνο προσφέροντας χαρά στους επισκέπτες και τους fans.

Το 2006, όταν ο διαγωνισμός διοργανώθηκε στην Αθήνα, ο OGAE Greece είχε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό Eurocafe που στεγάστηκε στον 1ο όροφο της καφετέριας “Αθηναίων Πολιτεία” στο Θησείο προσελκύοντας τεράστιο αριθμό κόσμου που απολάμβαναν τον καφέ και το φαγητό τους με θέα την Ακρόπολη. Φυσικά, δεν έλειπαν από το καθημερινό πρόγραμμα διάφορα events με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες που διασκέδαζαν ακόμη περισσότερο το παρευρισκόμενο κοινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ