RTP: Το αναλυτικό πρόγραμμα στο Eurovision Village 2018!

Η διοργανώτρια Ραδιοφωνία και Τηλεόραση της Πορτογαλίας RTP ανακοίνωσε ότι το Eurovision Village θα ανοίξει τις πύλες του στις 4 Μαΐου στο Terreiro do Paço της Λισαβόνας. Το κύριο κέντρο υποδοχής των φίλων της Eurovision θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα από τις 4 Μαΐου έως τις 12 Μαΐου 2018.

Όπως και με τα προηγούμενα χωριά της Eurovision, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εμφανίσεις καλλιτεχνών από τη διοργανώτρια χώρα και των φετινών διαγωνιζόμενων. Οι ζωντανές προβολές των Ημιτελικών και του Μεγάλου Τελικού θα λάβουν χώρα στις 8, 10 και 12 Μαΐου. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν street food, να χαλαρώσουν στο σαλόνι και να απολαύσουν χάπενινγκ που θα ετοιμάσουν οι διοργανωτές και οι χορηγοί.

Το πρόγραμμα του Eurovision Village μέχρι στιγμής έχει ως εξής:
4 Μαΐου: Έναρξη με τους Beatbombers
5 Μαΐου: Λισαβόνα τη Νύχτα με τους Discotexas
6 Μαΐου: Μπλε χαλί στην οθόνη, JP Coimbra, Nuno Figueiredo, Moullinex, Nuno Feist
7 Μαΐου: Νύχτα Ατλαντικού με την Banda do Mar και τον Waldemar Bastos
8 Μαΐου: Ζωντανή προβολή του πρώτου ημιτελικού
9 Μαΐου: Ορχήστρα Μετροπόλιταν της Λισαβόνας
10 Μαΐου: Ζωντανή προβολή του δεύτερου ημιτελικού
11 Μαΐου: Orelha Negra, Blaya, Ana Bacalhau, M7 και Marta Ren
12 Μαΐου: Ζωντανή προβολή του Μεγάλου Τελικού

Λεπτομέρειες σχετικά με τις εμφανίσεις των Γιουροκαλλιτεχνών της φετινής Eurovision θα ανακοινωθούν αργότερα.

Περισσότερες λεπτομέρειες
Το Πορτογαλικό δίδυμο Beatbombers θα ανοίξει το Eurovision Village στις 4 Μαΐου στις 21:00 τοπική ώρα. Οι Beatbombers είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ξυστών οργάνων και είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του soundtrack της παρέλασης σημαίων της Eurovision που ανοίγει τον Μεγάλο Τελικό στις 12 Μαΐου.

Στις 5 Μαΐου η παράσταση Λισαβόνα τη νύχτα υπόσχεται να φωτίσει το Terreiro do Paço με τους Πορτογάλους καλλιτέχνες Discotexas.

Στις 6 Μαΐου, το απόγευμα θα υπάρχουν αφιερώματα σε μεγάλους Πορτογάλους καλλιτέχνες και πρώην διαγωνιζόμενους της Eurovision. Ο JP Coimbra και ο Nuno Figueiredo θα παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα στον Carlos Paião, ο Moullinex θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στις Doce και ο Nuno Feist θα κλείσει τη νύχτα με ένα αφιέρωμα στη Simone de Oliveira, μία από τις πιο επικές συμμετοχές της Πορτογαλίας στην Eurovision. Από τις 17:00 έως τις 19:40 οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση Blue Carpet στις οθόνες του Eurovision Village, από το MAAT.

Στις 7 Μαΐου, το χωριό θα φιλοξενήσει μια νύχτα του Ατλαντικού με βραζιλιάνικους και αφρικανικούς ήχους και ρυθμούς, με την πορτογαλική-βραζιλιάνικη μπάντα Banda do Mar στις 21:00 και τον τραγουδιστή Waldemar Bastos από την Ανγκόλα στις 22.30.

Στις 9 Μαΐου, η ορχήστρα Μετροπόλιταν της Λισαβόνας θα παρουσιάσει τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές κλασικές επιτυχίες μεταξύ 21:00 και 23:00.

Στις 11 Μαΐου, η Orelha Negra θα εμφανιστεί στις 21:00, ακολουθούμενη από τους Blaya, Ana Bacalhau, M7 και Marta Ren.

Chris Zavos
Chris Zavoshttps://www.youtube.com/watch?v=ZeLl8ZGCKhQ&list=PLAH1I2XLJAlsYYdCKLEiJ4575-86Fv8Hv
Μέλος σε σωματεία της Eurovision από το 1990. Ιδρυτικό μέλος του OGAE Greece. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος μελών Επαρχίας - Εξωτερικού στο ΔΣ του OGAE Greece. Το επάγγελμά μου είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος-Ηπατολόγος και μένω στη Θεσσαλονίκη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άσχετη ερώτηση… Τα τελευταία χρόνια τα διαλείμματα στους ημιτελικούς γίνονται μετά το 6ο και 13ο τραγούδι. Άρα φέτος είμαστε μετά το διάλειμμα;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ