ΚΥΠΡΟΣ: Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision!

Η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν το ταξίδι της στη Σουηδία για τη συνάντηση με τον Alex Papaconstantinou και την υπόλοιπη ομάδα, μίλησε στην κάμερα του Epsilon σχετικά με την εμφάνισή της στην Λισαβόνα.

Στη σκηνή, την Ελένη θα πλαισιώνουν άλλα 4 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Lovisa Bengtsson, Marlene Lindahl (φωνή και χορός) Teddy Sky (φωνητικά).

Το ρούχο αποτελεί δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου και όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά “δεν θα είναι ούτε κορμάκι, ούτε ωραίο φόρεμα“.

Επίσης αποκάλυψε ότι το “Fuego” θα κυκλοφορήσει και σε άλλες γλώσσες χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποιες θα είναι αυτές.

Τέλος δηλώνει πως θα είναι ικανοποιημένη με οποιαδήποτε θέση καταλάβει στον βαθμολογικό πίνακα και σκοπός της είναι να περάσει καλά και να απολαύσει τον διαγωνισμό όσο γίνεται περισσότερο.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το απόσπασμα παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=brLqhX6RgBg

 

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Κύπρος (ΡΙΚ) και από ότι βλέπω και οι Κύπριοι, έχουν αποδεχτεί ότι μόνο με Σουηδούς θα εκπροσωπούνται. Έχουν το δικαίωμα και το κάνουν. Για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, το μόνο πράγμα που έχουν καταφέρει οι Σουηδοί είναι να την περνούν στον τελικό με μέτρια τραγούδια και παρουσιάσεις. Αν αυτό και μόνο κάνει χαρούμενους τους Κύπριους τότε κι εγώ δεν έχω κάποιο “πρόβλημα”.
    Την στήριξή μας πάντως θα την έχουν!

    Όσον αφορά για την σκηνική παρουσίαση (όπως έχω ξαναπει) κρατάω πάρα πολύ μικρό καλάθι με την συγκεκριμένη χορογράφο που έχει αναλάβει την Φουρέιρα. Μακάρι να κάνει την υπέρβαση και να της ετοιμάσει κάτι πραγματικά καλό.
    Καλή τους επιτυχία!

  2. Πολύ αγάπη έπεσε…
    Απλά αυτή η απάντηση ποτέ δεν μου άρεσε…
    Ο οποιοσδήποτε καλλιτέχνης πάει εκεί ασφαλώς και περνάει ωραία και δίνει το καλύτερο του εαυτό συνήθως αλλά το να λένε πάμε και ότι βγει εγώ να περάσω Καλά Θέλω δεν μου αρέσει…

    Δεν θα πεθάνουμε εννοείται αν δεν πάμε καλά αλλά πες τουλάχιστον είμαι αισιόδοξος,ή είναι δύσκολα τα πράγματα κτλ κτλ…Κάτι ρεαλιστικό εν τέλη όλο αυτό το θέαμα δεν στήνεται για τους καλλιτέχνες αλλά για τον κόσμο κυρίως της κάθε χώρας… Έτσι το βλέπω εγώ…
    Τι λέτε οι υπόλοιποι?

    • Συμφωνώ! Και σε μένα ξένισε κάπως αυτή η απάντηση! Καλά κάνει και έχει αυτοπεποίθηση και σιγουριά αλλά εκεί δεν εκπροσωπείς τον εαυτό σου αλλά μια ολόκληρη χώρα!

  3. Ελάτε, ρε παιδιά. Ό,τι και να λέμε, όσο και να θες να το ζήσεις και να πας για τον αυτό σου, όλοι οι καλλιτέχνες έχουν άγχος και σκέφτονται και τη χώρα που εκπροσωπούν. Όλοι θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά κανείς δεν θα βγει στην τηλεόραση, και δη στην Ελληνική, και θα πει ότι “Πάω για 10αδα” η “Πάω για πρωτιά και τίποτα άλλο”. Σε μία τηλεόραση όπως η Ελληνική, καλύτερα να προσέχεις τι λες. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, κάνεις δεν λέει αγαπημένη συμμετοχή δημόσια και όλοι λένε ότι απλά όλοι είναι καλοί. Ποιος θα βγει να πει ότι π.χ. “Μου αρέσει η Εσθονία και η Αλβανία θα πάει απάτη”; Κανείς. Γι’ αυτό προσέχουν και τι λένε. Όντως εδώ δεν ακούστηκε τόσο καλά αυτό που ήθελε να πει, αλλά δεν πιστεύω ότι δεν νοιάζεται για την Κύπρο και ότι πάει για να “παρτάρει” η ίδια. Εξάλλου, αν δεν νοιαζόταν για τη θέση που θα πάρει στο τέλος ή για το πόσο θα ικανοποιήσει τους Κύπριους, δεν θα έτρεχε μέχρι τη Σουηδία για πρόβες.

  4. Ίσα ίσα που αν εννοεί όσα λέει δείχνει πόσο ισορροπημένος άνθρωπος είναι.
    Θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της, θα το διασκεδάσει και ότι γίνει. Ουτως ή άλλως δεν μπορείς να επηρεάσεις το αποτέλεσμα.
    Για ένα μουσικό πάρτυ πρόκειται. Όση το προσπαθείτε να του δώσετε παραπάνω σημασία απ’ ότι αξίζει χάνετε το νόημα και τον σκοπό αυτού του διαγωνισμού.

  5. “Δεν θα’ναι κορμακι, ούτε φόρεμα” Θα βγει γυμνή – λέει-μ’ ένα φύλλο συκης ενώ θα πετάγεται από ένα κανονι που θα βγάζει fuego ??

      • Εικάζω λιγότερη απ’ όση χρειάστηκε στον Alex Papaconstantinou να γράψει αυτή τη μπούρδα, στην Φουρέιρα να γδυθεί για να “ερμηνεύσει” και στα χρόνια που χρειάστηκαν για να σου πει κάποιος ότι είναι “πολλή” και όχι “πολύ”. Φιλάκια. Ah yeah, ah yeah, ah yeah.

    • λιγη; δεν εχουμε φτασει καν στη μεση της βαθμολογιας και περασαμε τα μεσα του μηνα… θα αρχισουν να βγαινουν 3-4 καθε μερα οπου νανε 😛

  6. Συγγνώμη, στήθηκε ολόκληρη σκηνική παρουσίαση πάω σε σχέδια και απεικονίσεις της σκηνής και δεν έχει ιδέα πως θα είναι η σκηνή;

    • Το μονο που χρειαζεται για να στηθει η σκηνικη παρουσια ειναι το μεγεθος του πατωματος, η θεση των καμερων και των φωτων για να δεις τι μπορεις να κανεις με αυτα. Δεν χρειαζεται να εχεις δει απο κοντα τη σκηνη, ουτε σε νοιαζει αν θα εχει απο πανω σου 3 η 13 δακτυλιους η αν θα εχει απο πισω εκεινα τα ψαροκοκκαλα που θα εχει η σκηνη της Λισαβονας. Και στην τελικη μπορει να εννουσε δεν εχει ιδεα πως ειναι απο κοντα. Κανεις δεν εχει στην πραγματικοτητα, ολοι τις ιδιες απεικονισεις στις μακετες εχουμε δει, το μονο παραπανω που μπορει να ξερει ειναι καποιες τεχνικες λεπτομερειες για τη θεση των προβολεων κτλ.

  7. Μου βγάζει μια μιζέρια…. Τόσο καιρό όλοι λέγανε να πάει, το ήθελε και έκανε κάθε χρόνο προτάσεις και τώρα λέει ε πάω να περάσω καλά και δεν ξέρω πως είναι η σκηνη?? Μπες στο eurovision diary κουκλίτσα μου και δες την να φτιάχνεται, λες και δεν σας τα έχουν στείλει ήδη… Ότι να ναι

  8. Στα instastory της Φουρειρα βλέπουμε 5 χορεύτριες με ψηλοτάκουνα, αυτό που παρατήρησα είναι ότι όντως μάλλον θα έχει πολύ χορό. Επίσης δεν πρόσεξα κάτι άλλο π.χ. Κάποιο σκηνικό στο δάπεδο λογικά θα παίξουν πολύ με χορό φωτιές ( από τα πυροτεχνήματα ) τα φώτα και τις ΚΑΜΕΡΕΣ. Επίσης και εγώ θα συμφωνήσω με τον τύπο παραπάνω, πιστεύω ότι δεν θα κάνει κάτι WOW η Σασα, όπως και να έχει καλή τύχη στην Ελένη!!!

  9. Η Ελενη μονο απο τα βιντεο στο ινστα στορι της ανεβηκε στα στοιχηματα του ημιτελικου απο την 11η θεση στην 6η. Φανταζεστε τι θα γινει μολις βγει και επισημο βιντεο με την προβα της απο τη σκηνη της eurovision. Μπορει να μπει και στο τοπ3 του ημιτελικου… Ολα στη προβα θα παιχτουνε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ