ΚΥΠΡΟΣ: Η Ελένη Φουρέιρα και η ομάδα της κάνουν πρόβα το “Fuego”!

Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου, Ελένη Φουρέιρα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο insragram ένα μικρό απόσπασμα από την φωνητική πρόβα αυτής και της ομάδας της από το ρεφρέν της συμμετοχής της Fuego!

Στο βίντεο εμφανίζονται οι Alex Papaconstantinou, και Viktor Svensson που ανήκουν στην δημιουργική ομάδα της συμμετοχής. Οι σουηδικής καταγωγής Lovisa Bengtsson και Marlene Lindahl που θα συνοδεύσουν την Ελένη στη σκηνή τόσο φωνητικά όσο και χορευτικά καθώς και ο Teddy Sky, backing vocalist της ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κύπρος θα “κλείσει” τον πρώτο ημιτελικό καθώς θα εμφανιστεί τελευταία και συγκεκριμένα στη θέση 19, την Τρίτη 8 Μαΐου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το απόσπασμα παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/BhmZYvtFqxQ/?taken-by=foureira

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βλέπω να γίνεται ότι έγινε με την Ελευθερία Ελευθερίου..τα φωνητικά να τραγουδάνε & η βασική φωνή απλά να χορεύει

  2. Στο συγκεκριμένο βίντεο, ακούγονται περισσότερο τα φωνητικά παρά η Ελένη. Σε κάποιο σημείο ακούγεται πιο καθαρά η δική της φωνή και το πηγαίνει ωραία. Ελπίζω στο live να μην καταλήξει αυτή να είναι backing vocalist και βγάλουν τα φωνητικά όλο το τραγούδι. Το αποτέλεσμα με την Ελευθερίου ήταν απλά αστείο.

  3. Με τόσα Σουηδικά στοιχεία…αν περάσει τελικό και κληρωθεί στο Β μισό,την βλέπω να εμφανίζεται 20η και μετά,σε αντίθεση με εμάς που αν κληρωθούμε στο Β μισό,μαα βλέπω όπως πάντα 12-14…

  4. Το περίμενα χειρότερο αλλά εντάξει…το δύσκολο βέβαια είναι να το αποδώσουν φωνητικά σωστά χορεύοντας ταυτόχρονα χωρίς να ακούμε το λαχάνιασμα (Βλ. Αδάμου)…. θεωρώ όμως ότι σα συμμετοχή θα χει ταβάνι την 15η θέση… Στενάχωρο όμως ότι το μόνο κυπριακό στοιχείο της συμμετοχής θα είναι οι κυπριακές (λογικά) σημαίες που θα κρατάνε…

  5. Είναι περήφανοι οι κύπριοι άραγε; Δεν υπάρχει τίποτα Κυπριακό σ’ αυτή τη συμμετοχή!!! Αστείο…

    Ως προς τι συγκεκριμένο βίντεο γιατί φωνάζουν τόσο τα φωνητικά; Ελπίζω να μη συμβαίνει αυτό και στην Πορτογαλία γιατί μαζί με το χορό και το λαχάνιασμα προβλέπω μεγάλο βατερλώ.

  6. Γιατι υπηρχε τιποτα ελληνικο στην περσινη Ελληνικη συμετοχη?
    Ελεος ρε παιδια! Καταλαβαινω οτι δεν σας αρεσει η Φουρειρα, ουτε κι εμενα μ αρεσει το στυλ της, αλλα και οι δυο αποστολες θελουμε να πανε καλα!

    • Ελληνίδα ερμηνεύτρια, έλληνας συνθέτης, χορογράφος, χορευτές, φωνητικά.. κλπ

      Επίσης εμένα μου αρέσει η Φουρέιρα!

      • Όταν λέει ο George ότι δεν υπάρχει τίποτα το κυπριακό δεν εννοεί για το είδος του τραγουδιού αλλά για τους συντελεστές. Είναι πραγματικά κρίμα να μη δίνονται ευκαιρίες σε συμπατριώτες μας. Έχουμε ικανούς και επαγγελματίες καλλιτέχνες. Όλο αυτό ως προς το team. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην Ελένη η οποία έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα και κάνει καριέρα εδώ! Όπως και να ‘χει καλή επιτυχία στην Κύπρο μας!

  7. Τόση Σουηδία που έχει αυτή η συμμετοχή φέτος, βλέπω να σπάει όλα τα ρεκόρ της η Κύπρος στη Eurovision και ας ακούγονται μόνο τα φωνητικά και καθόλου η Φουρέιρα. Προβλέπω ακόμα και 1η να περνάει από τον ημιτελικό της και να είναι top 3 στον τελικό. Δηλαδή οι πιθανότητες να κερδίσει φέτος η Κύπρος είναι πολύ μεγάλες. Εξάλλου, πότε υπήρξε σπουδαίος παράγοντας για τη Eurovision η φωνή και το ταλέντο και όχι οι συμμαχίες, τα βύσματα, οι γνωριμίες και τα πάσης φύσεως συμφέροντα, για να αλλάξει κάτι τώρα;
    Πονηρή σε κάθε περίπτωση η Ελένη. Σου λέει, αν πάω με τόσους Σουηδούς στη Eurovision δεν μπορεί θα πάω ψηλά όπως και να έχει.

    • Η Κύπρος δεν πρόκειται να πάρει το βραβείο καθαρά γιατί δεν έχει αυτό που λέμε winning song .Είναι ένα εύθυμο ποπ τραγούδι που σου φτιάχνει τη διάθεση μέχρι εκεί. Το να μπει στη 10άδα ο.κ ναι είναι πιθανό .Αν ήταν έτσι και χώρες (βλ.Αζερμπαϊτζάν ) που τα τραγούδια τους είναι made in Sweden θα κέρδιζαν κάθε χρόνο .

      • Φυσικά και δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει η Κύπρος. Ούτε ότι το αξίζει πιστεύω με αυτό το τραγούδι. Το σχόλιό μου είναι καθαρά σαρκαστικό στο πόσο υποστηρίζονται οι χώρες που έχουν ένα Σουηδικό υπόβαθρο.

  8. Πόση ξυνίλα και πόσο κόμπλεξ μπορείτε να βγάλετε πια;

    Ναι, ως Κύπριος είμαι περήφανος που πάμε με μία επαγγελματική επιλογή η οποία ανταποκρίνεται αξιοπρεπώς στα στάνταρτς του 2018, δεδομένου κιόλας ότι το ΡΙΚ είναι ένα φτωχό κανάλι που δεν μπορεί να πληρώσει αδρά έναν συνθέτη για το κατιτίς πιο καλλιτεχνικό.

    Γιουροβίζιον είναι άλλωστε, γνωστές οι συνταγές της, πληρούμε τα κριτήρια: χορευτικό τραγούδι, με έθνικ στοιχεία, κώλος, βυζί, μπούτι, φουστάνι με στρας – όλα καλά. Επειδή κέρδισε πέρσι ο πιο έντεχνος Πορτογάλος δεν σημαίνει ότι απεκδύθηκε ο διαγωνισμός το γκλάμουρ του και μετατράπηκε σε συμπόσιο της Μαρίας Φαραντούρη.

    Επιπλέον, αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι μιλάτε εσείς, που ως Ελλάδα είστε οι πρώτοι διδάξαντες και οι πρωτεργάτες του είδους, με σαχλοσυμμετοχές που έστρωσαν τον δρόμο για να βγαίνει σήμερα η Φουρέιρα και να λέει το Fuego. Θεωρώ χαζό να είστε περήφανοι για τις κωλοτούμπες του Ρουβά (που εμένα μια χαρά μου φάνηκαν βεβαίως) ή τις πυτζάμες του Σαρμπέλ, τις καρδούλες της Καλομοίρας, το τραμπολίνο, τις πισίνες της Ντέμυ, και όλες τις τηλεοπτικές γραφικότητες που επιστράτευσε ο Ευαγγελινός τόσα χρόνια για να πλασάρεστε στη δεκάδα, και τώρα να βρίσκετε εξωφρενικό και μέτριο το Φουέγκο και τη Φουρέιρα. Ξεκαθαρίζω ότι προσωπικά μια χαρά μου φάνηκαν τα πιο πάνω, αυτά θέλει ένας τηλεοπτικός διαγωνισμός, αλλά μην μου το παίζετε τώρα και καλά έκπληκτοι με τη Φουρέιρα και ότι ήρθε να σας πουλήσει φτήνια. Εσείς τα καλλιεργήσατε όλα αυτά.

    Και που είναι το κακό που η ομάδα είναι σουηδική, δηλαδή; Στις οθόνες η σημαία μας θα φαίνεται ούτως ή άλλως. Αν ξαναστέλνατε την Παπαρίζου να σας εκπροσωπήσει πιστεύετε θα είχατε διαφορετική σύνθεση; Κι εκείνοι με τους καλύτερους θα συνεργαζόταν μάλλον. Οι Σουηδοί κάνουν κουμάντο, καλώς ή κακώς, και μόνο θετικά μπορεί να αποτιμηθεί η επιλογή να επανδρώσουν τη συμμετοχή μας.

    Μόνο εμπάθεια κρύβουν τα λόγια σας. Και ναι, δεν ελπίζουμε σε βαθμολογικά θαύματα, συμφωνώ ότι για χώρες σαν την Κύπρο υπάρχει ταβάνι, αλλά τουλάχιστον δεν ντρεπόμαστε γι’ αυτό που στέλνουμε δεδομένων και των δυνατοτήτων μας.

    Καλή επιτυχία λέει ο κόσμος σε μία χώρα που αν μη τι άλλο είναι παραδοσιακή σύμμαχος.
    Καλή επιτυχία και σε σας.

    • Chris, προσωπικα νομιζω η Φουρειρα δεν αρεσει, και λενε ενα σωρο βλακειες.
      Εμεις οι 2 χωρες πρεπει να ειμαστε παντα ενωμενοι! Καλη επιτυχια λοιπον και στις 2 αποστολες!!!!!

    • Kala file epidi uparxoune merikoi anegkefaloi edw mesa(kai oxi mono edw)de bazoume ola ta apidia ston idio sako, kali epitixeia loipon se Ellada kai Kupro, xairetismous apo Ispania xxx

    • Έκανες ένα σχόλιο για να μας πεις οτι βγάζουμε εμπάθεια προς την Κύπρο και την Ελένη ενώ την ίδια στιγμή με το σχόλιό σου βγάζεις εμπάθεια προς την Ελλάδα!Δεν έχουμε λόγο να είμαστε εμπαθείς προς την Φουρέιρα αρχικά,καθώς η ίδια,στην Ελλάδα ζει,στην Ελλάδα κάνει καριέρα και με την Ελλάδα ήθελε να πάει Eurovision..2ον,δεν έχουμε λόγο να είμαστε εμπαθείς με την Κύπρο,όταν σαν χώρα έχουμε κερδίσει και για πολλά πολλά χρόνια ήμασταν 10αδα,3ον φυσικά και η Ελλάδα έστειλε χαζά τραγούδια..αλλά τα περισσότερα στο σωστό χρόνο,άλλο να στέλνεις τον Ρουβά με το shake it το 2004 κ άλλο να έκανε το ίδιο το 2018,αλλάζουν οι εποχές..κ αν παρακολουθείς,νομίζω πως όλοι ‘κράζαμε’ το τραγούδι της Ελευθερίου γιατί λέγαμε πως η Eurovision προχωράει ενώ το τραγούδι θύμιζε 2006-2007 κτλπ..Όσο για το μπράβο που πρέπει να πούμε,επειδή μας έδινε κάποτε η Κύπρος 12αρια,άκυρο κ αυτό…καθώς και η Ελλάδα έδινε στην Κύπρο και μάλιστα μας γιούχαραν γ αυτό,καθώς τις Ελληνικές συμμετοχές τς ψήφιζαν πάντα αρκετές χώρες ενώ την Κύπρο την έδινε 12 μόνο η Ελλάδα..άντε κ καμια ψήφο απο Αλβανία,Ην.Βασίλειο κτλπ
      Τέλος,τώρα αν εσύ νιώθεις περήφανος που το μόνο κυπριακό στοιχείο θα είναι οι 2-3 σημαιούλες στην αρένα..μπράβο

      • Θα διαφωνήσω όσον αφορά την ιστορία με τα 12άρια πρωτίστως διότι πολλοί ήταν αυτοί που βγήκαν και είπαν για το 2015 ότι η Μαρία Έλενα έπρεπε να πάρει 12 από την Κύπρο κλπ. Δηλαδή από τη μία θέλουμε το 12άρι, από την άλλη το παίζουμε και υπεράνω; Στο κάτω κάτω, με τόσα εθνικά προβλήματα, το να δημιουργείται “διχόνοια” ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο είναι ό,τι χειρότερο, πόσο μάλλον για έναν απλό διαγωνισμό. Όσον αφορά το γιουχάρισμα των Ευρωπαίων, εγώ το χαίρομαι κάθε χρόνο, διότι είναι σαν να ρίχνουμε μία μούτζα στους υπόλοιπους, από τη στιγμή που μας το παίζουν και καλά “δίκαιοι” και αξιοκρατικοί. Βέβαια, οι ψήφοι στη Ρωσία από πρώην Σοβιετικές χώρες είναι δίκαιοι, οι πόντοι μεταξύ Ισπανίας και Πορτογαλίας επίσης, οι Σκανδιναβικές χώρες ουδέποτε αντάλλαξαν υψηλές βαθμολογίες, η Ρουμανία με τη Μολδαβία δεν ανταλλάζουν ψήφους… Αντί να γιουχάρουν όλα αυτά μαζί με εμάς, δείχνουν την εμπάθειά τους απέναντι στην Ελλάδα και την Κύπρο που αλληλοψηφίζονται. Για όλους τους άλλους ούτε κουβέντα. Και έστω ότι δεν ανταλλάζουν 12άρια συνέχεια όπως κάνουμε εμείς, αλλά η παρουσία τους στις βαθμολογίες των “γειτόνων” είναι αισθητή, αν μη τι άλλο…

        Σχετικά με το Κυπριακό στοιχείο που λες, και εγώ ως Κύπριος νιώθω περήφανος, διότι τουλάχιστον πάμε με κάτι που μπορεί να μας φέρει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Προφανώς, αυτό πρέπει να είναι Made In Sweden εφόσον αυτό απαιτεί πλέον μία συμμετοχή για να πάει καλά, εκτός και αν είναι Η ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ, πράγμα το οποία για την Κύπρο είναι σχεδόν αδύνατο. Το ΡΙΚ θέλει να πάει καλά και δε φοβάται να συνεργαστεί και με Σουηδούς, εφόσον αυτό του βγαίνει τα τελευταία χρόνια. Εκτός αυτού, Ελλάδα και Κύπρος δεν έχουν καμία μεγάλη διαφορά. Είναι σαν να μιλάμε για 2 πανομοιότυπα κράτη. Τώρα αν εσείς θέλετε καθαρά Κυπριακή παραγωγή, τι να πω; Να στείλουμε την Κυριακού Πελαγία να τραγουδήσει τσιαττιστά να δούμε αν θα σας αρέσει…

    • Συγνωμη φιλε μου αλλα ισχυει οτι η κυπριακη συμμετοχη δεν εχει τιποτα δικο της.Ελληνες και Σουηδοι μονο και αυτο ειναι αληθεια.

      Θεωρω θα ηταν καλος χωρες να βαζουν εστω και κατι δικο τους σε αυτο που στελνουν αλλιως ας στειλουμε και οτιδηποτε ξενο υπαρχει απλως για να παμε καλα

      • Δεν είπα ότι υπάρχει κάτι αμιγώς Κυπριακό στη συμμετοχή μας. Ωστόσο, δεν είμαστε η μόνη χώρα που το κάνει αυτό. Όπως και να έχει, είμαι σίγουρος ότι και Κύπριος να ήταν ο συνθέτης ή έστω κάποιος στην ομάδα, πάλι παρόμοιου τύπου σχόλια θα γίνονταν σχετικά με τη συμμετοχή μας. Τώρα όσο για το αν το υπόλοιπο team είναι καθαρά από τη Σουηδία ή από την Ελλάδα, δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Όλοι το ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι ο κόσμος ψηφίζει αυτό που ακούει και βλέπει και δεν θα ενδιαφερθεί και κανένας τηλεθεατής που θα ακούσει τα τραγούδια για πρώτη φορά στον ημιτελικό ούτε καν για το αν η Φουρέιρα είναι από την Κύπρο ή την Ελλάδα ή την Αλβανία ή από οπουδήποτε αλλού (πόσο μάλλον για το συνθέτη, τους χορευτές/backing vocalists). Συνεπώς, ότι και να πούμε, η ετυμηγορία του κόσμου το Μάιο δεν πρόκειται να αλλάξει, απλά εμείς δημιουργούμε προβλήματα από το πουθενά.

  9. Πολύ ωραία τραγουδάνε… τα φωνητικά, χωρίς να χορεύει κιόλας, ώστε να χρειάζεται τη βοήθειά τους. Εγώ προβλέπω μια νέα Ελευθερία Ελευθερίου ή μια Javine αλλά οκ.. μπορεί και να μας εκπλήξει. Δεν το θεωρώ πιθανό – δεδομένου μάλιστα του στιγμιοτυπου-αλλά λέμε.. Αν δεν το δούμε στη σκηνή, ας μη μιλάμε με βεβαιότητα. Τώρα για την έλλειψη κυπριακων στοιχείων, έχετε δίκιο αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει να είναι Swedishvision. Κ οκ.. πολυ μεγάλη και σπουδαία μουσική βιομηχανία η Σουηδία αλλά έχει καταντήσει τη Γιουροβιζιον μονοτονη ηχητικά και στηριζομενη κυρίως στη τεχνολογία (δεν μιλάω μόνο για τα βραβεία αλλά για τη παρουσίαση γενικά)

  10. Ακούγονται σαν να φωνάζουν ποδοσφαιρικό σύνθημα σε γήπεδο. Ελπίζω να υπάρχει στο team κάποιος δάσκαλος-μαέστρος φωνητικών. Έστω Σουηδός.

  11. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει κάποιο σημείο που η Ελένη θα τραγουδάει μόνη της γιατί αν ακούσουμε όλο το 3λεπτο τα φωνητικά της σε ξέρω πόσο ωραίο θα ακούγεται

  12. @Chris Koul Ποιος ακριβώς σου είπε ότι είμαστε περήφανοι για τις συμμετοχές που προανέφερες? Το όργιο του κιτς ήταν (σχεδόν) όλες μας οι συμμετοχές τη προηγούμενη δεκαετία, ιδίως δε, αυτές που προανέφερες. Συρτακι, τζατζικι, κορδέλες ή ανεπνευστα ποπακια ήταν. Αυτό τι σημαίνει? Ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο ή ότι θα πρέπει να βαφτιζουμε αριστούργημα το μέτριο (λιαν επιεικώς) τραγούδι της Φουρειρα και αυτή Beyonce?Η μουσική εξελίσσεται. Αλλιώς θα τραγουδουσαμε ακόμα με βατες και στρας, μπαλάντες αλα Τζονυ Λογκαν (υπέροχος, αγαπημένος αλλά το στυλ πλέον, σχεδόν ρετρο) . Επίσης, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια μεταβολή ως προς το ύφος των τραγουδιών. Οι joke entries έχουν μειωθεί σημαντικά, ενώ και η μουσική ακολουθεί το ρεύμα της εποχής (όχι πάντα αλλά περισσότερο σε σχέση με το παρελθόν) Είναι πισωγυρισμα να πηγαίνουμε/ετε με ύφος 2002..Για τους Σουηδους:Προσωπικά είμαι κατά του “μαζικου” τραγουδιού. Με ενοχλεί να ακούω τα ίδια και τα ίδια και νομίζω θα συμφωνήσεις πως – αν όχι όλες – οι περισσότερες συμμετοχές από Σουηδους δημιουργούς είναι παρεμφερείς (όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με αυτές του Κοντοπουλου) Θεωρώ προτιμότερη την ποικιλομορφια και – εάν είναι δυνατόν- ένα στοιχείο από κάθε χώρα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε φτάσει ν’ακούμε ίδια τραγούδια με άλλους στίχους. Γι’ αυτό το λόγο και είμαι μετά από πολλαααα χρόνια (νομίζω από το 1997)περήφανος για τη συμμετοχή μας, ακόμα και αν αυτή δεν πάει καλά. Γιατί είναι αξιοπρεπής και με ελληνικά στοιχεία και στίχους. Δεν έχει σημασία μόνο η θέση αλλά και το τι παρουσιάζεις. Μπορεί η Φουρειρα να βγει μόνο με το κυλοτακι, όπως στο βιντεο και να πάρει τη πρώτη θέση ή να μπει τοπ 5. Εσύ θα είσαι τοσο περήφανος γι’αυτο, ακόμα κι αν πηγαινετε με ένα κομμάτι τόσο μέτριο, ακόμα και για τα μέτρα της Φουρειρα? Εγώ πάντως είχα χαρεί με τη τρίτη θέση του Ρουβα αλλά από τη πρώτη στιγμή το έβρισκα τραγούδι του συρμου. Η Φαραντούρη από το σκουπιδι, έχουν μια απόσταση θαρρώ. Οπότε κάνεις δεν το παίζει τίποτα, απλά οι απόψεις μας για κάποια πράγματα διαφέρουν. Τόσο απλό.

  13. @Chris Koul Καταρχήν ντροπή σου για τα λόγια που ξεστόμισες! Η Ελλάδα και η Κύπρος δεν έχει να χωρίσει κάτι! Είμαστε ένα! Αδέλφια! Είμαστε περήφανοι και για τις δυο χώρες και πάντα έχουμε την ίδια αγωνία να περάσει στον τελικό! Δεν είμαστε όλοι το ίδιο για να μας κατηγορείς! Έκανες τον χαμούλη σου εδώ μέσα! Ελπίζω να ικανοποιήθηκες!

  14. Τα έχουμε ξαναπεί! Κλασική συμμετοχή του Melodifestivalen που περνάει στην 2η ευκαιρία!!! Αλλα ως εκεί! Επίσης, καλό θα ήταν ορισμένοι να σέβονται και τις διαφορετικές απόψεις. ..Δεν γίνεται να μας αρέσει με το ζόρι μια συμμετοχή μόνο και μόνο επειδή είναι η Κύπρος! !!Γιατί υπάρχουν κι αυτοί που το ίδιο έλεγαν και για τις ελληνικές συμμετοχές! Τώρα αν θέλετε να λέμε με το ζόρι καλά λόγια, για να χαρείτε, θα πρέπει να το κοιτάξετε! !!!

  15. Eγω λαρτευω ελενη φουρειρα!!Επισης χιλια συγνωμη αλλα εμενα μου αρεσει πολυ το fuego!πιστευω οτι η κυπρος θα παει 10αδα!!Ωστοσο και εμεις εχουμε υπεροχη συμμετοχη φετος και χαιρομαι,τις υποστηριζω και τις 2 το ιδιο!!καλη μας επιτυχια,παιδια!!!
    Καλα εδω που τα λεμε υπαρχει εμπαθεια στη φουρειρα εδω μεσα και υπηρχε και πριν καν βγει το fuego!Απο την ωρα που ανακοινωθηκε οτι θα παει με κυπρο ξεκινησαν καποιοι να κραζουν,ωστοσο το μεγαλυτερο μερος των ελληνων eurofans φυσικα και στηριζει ελενη φουρειρα και κυπρο!!!!Η ελενη θα μας αφησει με το στομα ανοιχτο και θα χορεψουμε μαζι της και η Τερζη θα μας κανει να συγκινηθουμε!!!!

  16. Εγώ κάθε χρόνο υποστηρίζω δύο συμμετοχές, Ελλάδα και Κύπρος. Το fuego είναι ένα πολύ δυνατό hit, ακούγεται πολύ ευχάριστα σε οποιοδήποτε club της Ευρώπης. Είναι ένα eurovision τραγούδι. Η Ελένη είναι μία απίστευτη performer, σε αυτό στηρίζεται και όχι στη φωνή της. Μακάρι να βάλει ‘φωτιά’ στη σκηνή και να πάει πολύ ψηλά. Η εμπλοκή των Σουηδών στα πάντα και η δύναμη που έχουν δεν μου αρέσει,σκάνδαλο η νίκη το 2015.Τέλος,μην είστε εμπαθείς στην Ελένη Φουρέιρα,έχει βάλει σε όλους μας τα γυαλιά! Καλή Επιτυχία Ελλάδα και Κύπρος!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ