Europarty: Απόψε το Amsterdam Calling 2018!

Μία μέρα έμεινε λίγο πριν το μεγαλύτερο Europarty της χρονιάς! Έτσι ως είθισται ο OGAE Netherlands σε συνεργασία με το Outtv διοργανώνει ένα Eurovision Party, το ετήσιο Amsterdam Calling που θα λάβει μέρος στο Amsterdam Melkweg. Ωστόσο αύριο το τελευταίο  – και σημαντικότερο κατά πολλούς – promo event της χρονιάς, το Eurovision in Concert 2018 ετοιμάζεται να υποδεχτεί 32! από τους φετινούς 43 εκπροσώπους.

Amsterdam Calling 2018!

Η αποψινή βραδιά είναι ένας προοιωνός για το τι θα ακολουθήσει αύριο βράδυ. Οικοδέσποινα του αποψινού Europarty θα είναι η Esther Hart, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα της το 2003 με το τραγούδι “One More Night” και κατέλαβε τη 13η θέση στον Τελικό με 45 βαθμούς!

Στο σημερινό Eurovision Party όπου “O OGAE Greece θα δώσει το παρών και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις” καλεσμένοι είναι οι παρακάτω.

  • Anne Marie David (Νικήτρια της ESC 1973 – Λουξεμβούργο, ESC 1979 -Γαλλία)
  • Emmelie de Forest (Νικήτρια της ESC 2013 – Δανία)
  • Justine Pelmelay (ESC 1989 – Ολλανδία)
  • Poli Genova (ESC 2011, 2016 – Βουλγαρία)
  • Greta Salóme (ESC 2012, 2016 – Ισλανδία)
  • Nathan Trent (ESC 2017 – Αυστρία)

https://www.facebook.com/300973623262446/videos/2105263422833448/

 

To Eurovision in Concert έχει επέτειο φέτος, μιας και κλείνει 10 χρόνια διεξαγωγής! Οπότε, σε αυτό το σημείο οφείλουμε να πούμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά του OGAE Oλλανδίας που δουλεύουν σκληρά για αυτό το άρτιο αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς από τη μεριά μας ευχόμαστε να συνεχίσουν για πολλά ακόμα χρόνια, κάθε χρόνο και καλύτερα! Excellent work guys! Well done OGAE Netherlands!

Το Amsterdam Calling 2018 ξεκινάει στις 22:00 η ώρα Ελλάδας! Enjoy the music!

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook (εδώ) για να δείτε όλα τα νεότερα σχετικά με το αποψινό Europarty και στο site μας (www.ogaegreece.com) με πλήρη κάλυψη του αυριανού Eurovision in Concert.

Γιώργος Φλίγκος

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καλησπέρα. Όχι φίλε Νίκο, ούτε η Γιάννα Τερζή αλλά ούτε και η Ελένη Φουρέιρα θα βρίσκονται στο αυριανό event.

  1. Να ρωτήσω κάτι ? Ξέρετε αν θα προβληθεί φέτος στα κανάλια της ΕΡΤ εκπομπή που παρουσιάζουν τα τραγούδια του κάθε ημιτελικού όπως και τις άλλες χρονιέs?

  2. Χαιρομαι που τοσο η Ελλαδα οσο και η Κυπρος σνομπαρουν φετος αυτα τα ηλιθια παρτυ.

    • Γιατι χαιρεσαι?? Να λυπασαι θα επρεπε που δεν προμοταρουμε τις συμμετοχες μας λογω τσιφουτιας..

      • Οχι φιλε μου, επιμενω. Αν σου αρεσει η αισθητικη αυτων των κλιπ παω πασο.
        Φωτεινη εξαιρεση φετος το Ισραηλ που εδειχνε συμπαθητικα βιντεο.

      • Δεν είναι μονάχα θέμα τσιφουτιάς, αλλά και χρόνου. Και οι δύο κοπέλες κάνουν πρόβες σχεδόν καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τον Μάη. Τώρα αν θεωρείτε ότι είναι σημαντικότερο να παρευρίσκονται σε όλα τα εκάστοτε Party (τα οποία παρακολουθούν μόνο κάποιοι eurofans, που είναι πολύ “λίγοι” συγκριτικά με τους εκατομμυρια τηλεθεατές που θα δουν το τελικό αποτέλεσμα επί σκηνής), δεν ξέρω τι να πω. Και οι δύο συμμετοχές προμοτάρουν τα κομμάτια τους μια χαρά μέσω διαδικτύου και αξιοποιούν τον χρόνο τους εκεί που πραγματικά πρέπει.

  3. Κρίμα … Αυτό το χάλι εμένα δε μου αρέσει … Κανονικά όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μετέχουν σε αυτά τα πάρτυ για να κάμουν και μια πρώτη προβολή της συμμετοχής τους για να τους γνωρίσει ο κόσμος καλύτερα και να ΄χουν φανς και ψήφους και για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα στο τέλος ….

    • Είτε πας είτε όχι σε αυτά τα πάρτι δεν αλλάζει κάτι.. Μόνο η εικόνα στα στοιχήματα αλλάζει και ΑΝ. Στο κάτω κάτω το μεγάλο στοίχημα ενός καλλιτέχνη είναι να εντυπωσιάσει πάνω στη σκηνή που θα τον βλέπουν εκατομμύρια μάτια σε όλη την Ευρώπη αλλά και εκτός. Το να ενθουσιάσει μια μικρή μερίδα ανθρώπων στα πάρτι αυτά σιγά… Δεν είναι τίποτα.. Και ένας κλόουν να πάει εκεί που λέει ο λόγος το ίδιο θα ξεφαντωσουν

  4. Γράψανε στο oikotimes για μια αποστολή που εκανε εναν εθελοντη στο israel calling να κλαψει! Γνωριζουμε ποια ειναι αυτη η αποστολη?

  5. Πραγματικα θες ηταν η αποκαθηλωση 2 φαβορι για μενα,του Ισραηλ και του Βελγιου.

    Δεν μπορεις να εχεις ναι μεν χιουμοριστικο τραγουδι αλλα να ντυνεσαι δε σαν τσιρκο.Ακομα και εγω που το λατρευω που δημιουργει κατι το αντιαισθητικο με αυτα που φοραει και κανει πιο ευκολο το εργο των επιτροπων να την μαυρισουν.

    Το βελγιο ηταν κακιστο αλλη μια φορα.Η φωνη της απο το πρωτο ρεφραιν και μετα δεν ειναι τοσο καλη και στο ρεφραιν ειναι αστα να πανε.Αμα δε βελτιωθει βλεπω το βελγιο να μας αποχαιρετα ειτε απο τον τελικο ειτε απο τοπ 10 των τελευταιων χρονων.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ