Europarty: Απόψε το Israel Calling 2018! [Updated]

Το τέταρτο Eurovision Party της χρονιάς είναι γεγονός και θα λάβει χώρα στο Ισραήλ! Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Israel Calling πραγματοποιείται στο Τελ Αβίβ και είναι ένα promo event που πλέον έχει γίνει θεσμός και οι μισοί και παραπάνω εκπρόσωποι κάθε φορά το τιμούν. Έτσι και φέτος, 25 από τις φετινές συμμετοχές θα έχουμε τη δυνατότητα να τις απολαύσουμε ζωντανά στην Rabin Square μαζί με άλλους καλεσμένους!

Με λίγα λόγια το ISRAEL CALLING…!

To Israel Calling είναι ένα promo event που διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Απρίλιο με την πλειοψηφία των εκάστοτε διαγωνιζομένων να λαμβάνουν μέρος. Οι καλλιτέχνες έρχονται στην πόλη του Τελ Αβίβ για 4 ημέρες συνολικά, όπου κάνουν μια σειρά από δραστηριότητες. Λίγο πριν την επίσημη έναρξη των προβών διαγωνιζόμενοι και δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη καταφθάνουν στο Ισραήλ για ένα μεγάλο Eurovision promo show! Το ετήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει ταξίδια σε ολόκληρο το Ισραήλ, κοινή συνέντευξη Τύπου με τα τοπικά και ξένα μέσα ενημέρωσης και δενδροφύτευση στο “Eurovision Song Contest Forest” στο “Δάσος του Προέδρου” μαζί με το Εβραϊκό Εθνικό Ίδρυμα.

Οι 25 φετινοί καλεσμένοι που θα τραγουδήσουν live τις συμμετοχές τους είναι οι παρακάτω.

  • Άγιος Μαρίνος – Jessika ft. Jenifer Brening
  • Αρμενία – Sevak Khanagyan
  • Αυστραλία – Jessica Mauboy
  • Αυστρία – Cesár Sampson
  • Αζερμπαϊτζάν – Aisel
  • Βέλγιο – Sennek
  • Γαλλία – Madame Monsieur
  • Γεωργία – IRIAO
  • Δανία – Rasmusen
  • Ελβετία – Zibbz
  • Ηνωμένο Βασίλειο – SuRie
  • Ιρλανδία – Ryan O’Shaughnessy
  • Ισλανδία – Ari Ólafsson
  • Ισπανία – Alfred and Amaia
  • Ισραήλ – Netta Barzilai
  • Λετονία – Laura Rizzotto
  • Λευκορωσία – Alekseev
  • Λιθουανία – Ieva Zasimauskaite
  • Μαυροβούνιο – Vanja Radovanovic
  • Μολδαβία – DoReDos
  • Π.Γ.Δ.Μ. – Eye Cue
  • Ρουμανία – The Humans
  • Σερβία – Sanja Ilic and Balkanika
  • Σλοβενία – Lea Sirk
  • Τσεχία – Mikolas Josef  

Δυστυχώς ο εκπρόσωπος της Αλβανίας Eugent Bushpepa δε θα παρευρεθεί στο Europarty μιας και ακύρωσε όλες του τις προγραμματισμένες εμφανίσεις. 

Το Ισραήλ είναι το μεγάλο φαβορί των bookies αλλά και των φαν για να κερδίσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2018 με τη Netta και το τραγούδι Toy και η χώρα έχει ξεκινήσει να δείχνει ότι είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό για τρίτη φορά. Στο παρελθόν, φιλοξένησαν το διαγωνισμό του 1979 και πάλι το 1999, όταν η Dana International κέρδισε με το Diva στο Μπέρμιγχαμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία νίκη του Ισραήλ…!

Χτες το βράδυ οι διοργανωτές πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερη συναυλία για να καλωσορίσουν τους φετινούς συμμετέχοντες της Eurovision στο ιστορικό σπήλαιο του Zedekiah στην Ιερουσαλήμ. Μεταξύ των Eurostars της Eurovision ήταν οι: η Shiri Maimon (ESC 2005), ο Hovi Star (ESC 2016) και ο Imri (ESC 2017).

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ΕΔΩ που δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα των διοργανωτών τη μέχρι τώρα πορεία των διαγωνιζόμενων και το πως διασκεδάζουν όλοι μαζί στην πόλη του Τελ Αβίβ. Αυτό είναι η Eurovision!

                       Nα πούμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους όσους βρίσκονται Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα

                      πίσω από αυτή την εξαιρετική διοργάνωση αλλά και στον

                      ενορχηστρωτή όλου αυτού του εγχειρήματος στην Tali!

                                                    Well done Tali Eshkoli! 

 

Το Israel Calling 2018 ξεκινάει στις 20:00 η ώρα Ελλάδας και μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε live HD μετάδοση στην επίσημη σελίδα στο FB εδώEnjoy the music!

Μπορείτε να δείτε όλα τα νεότερα σχετικά με το αποψινό Europarty στην επίσημη σελίδα του Facebook εδώ!


UPDATE 

Το μεγάλο event στο Τελ Αβίβ ανήκει στην ιστορία! Σειρά τώρα έχει το Eurovision in Concert στο Άμστερνταμ σε λίγες μέρες! Όσον αφορά την αποψινή βραδιά, ήταν υπέροχη (αν και στην αρχή το link δε δούλευε πλήρως) και είδαμε αρκετές εκπλήξεις!

Στην αρχή της βραδιάς ανέβηκε στη σκηνή η Dana International (δείτε την εμφάνισή της εδώ) και περίπου στα μισά ο Izhar Cohen o οποίος τραγούδησε μοναδικά το A-ba-ni-bi τον οποίο μαζί με την συνθέτρια βράβευσε μία από τις διοργανώτριες της βραδιάς!

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η αναφορά στην πρώτη νικήτρια της Eurovision Lys Assia που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό. Έτσι, ως φόρο τιμής μία τραγουδίστρια από το Ισραήλ, η Adel Korshov τραγούδησε το Refrain, το πρώτο νικητήριο τραγούδι του διαγωνισμού! Δείτε την εμφάνιση στο λεπτό 01:48:20.

Δείτε όλες τις εμφανίσεις στο link εδώ της επίσημης σελίδας του Israel Calling 2018 στο FB.

Να τονίσουμε επίσης ότι μπορεί η Γιάννα Τερζή να μην κατάφερε να πάει, ωστόσο έστειλε το δικό της μήνυμα προς κοινό και συμμετέχοντες αλλά και τις ευχαριστίες της για το κάλεσμα αυτό.

Τελευταία φυσικά τραγούδησε η Netta, η οποία ξεσήκωσε τους πάντες! Δείτε την εμφάνιση της στο παρακάτω βίντεο. Πιστεύετε θα καταφέρει να βγει πρώτη με βάση και τα προγνωστικά που την θέλουν μέχρι τώρα το μεγάλο φαβορί;

Γιώργος Φλίγκος

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να “δούμε” τι θα “ακούσουμε”…

    Jessica Mauboy(Αυστραλία)
    Netta Barzilai(Ισραήλ)
    IRIAO(Γεωργία)
    Jessica Mauboy(Αυστραλία)
    Sennek(Βέλγιο)
    Aisel(Αζερμπαϊτζάν)
    είναι αυτοί που θέλω πρωτίστως να ακούσω και να δω.

  2. Ανυπομονώ για το Βέλγιο. Πιστεύω πως σήμερα θα δούμε αν έχει αληθινές πιθανότητες για νίκη. Ας δούμε τι μπορεί να κάνει live η κοπελα

  3. Στη θέση των συμμετεχόντων θα το σκεφτόμουν σοβαρά να απέχω συνειδητά από μια εμφάνιση στο Ισραήλ -που τίποτα δεν κρίνει και ελάχιστη σημασία θα έχει για το τελικό αποτέλεσμα στον διαγωνισμό- μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Αν δεχόμαστε κοιωνικοπολιτικά μηνύματα στον διαγωνισμό, να μπορούμε να δεχόμαστε και τέτοιες στάσεις.

  4. Όχι ρε παιδιά..Στα ζωντανά κρίνονται οι νικητές….Δεν είναι εμφάνιση Νκητηριου τραγουδιού αυτή….κανονικά από αύριο μετά από τέτοια Εμφάνιση τα στοιχήματα θα πρέπει να την ρίξουν τρεις…τέσσερις θέσεις.

  5. Ακόμα και να μου άρεσε το τραγούδι (που δεν μου αρέσει), δεν ήταν καλή εμφάνιση από φωνητικής άποψης. Δεν ξέρω αν έφταιγε η ίδια ή ή κακή ποιότητα ήχου στο event, αλλά δεν ήταν καλή εμφάνιση.

  6. ΣΡΑΗΛ: Θα εγραφα απογοητευση αλλα εγω το περιμενα. Τετοιου ειδους τραγουδια με πολλους λαρυγγισμους πολλα backing vocals που μπερδευονται στο τραγουδι και πολυ ενταση ερμηνειας ειναι πολυ δυσκολο να αποδοθουν λαιβ και να εχουν το ιδιο αποτελεσμα με την επεξεργασμενη στουντιο βερσιον. Η Νεττα σε πολλα σημεια φωναζει γιατι αυτο απαιτει το κομματι για να ξεσηκωσει αλλα λαιβ ακουγεται ασχημο. Οπως και οι λαρυγγισμοι αλλιως ακουγονται επεξεργασμενοι κι αλλιως λαιβ. Και αν δεν κανω λαθος τα backing vocals δεν πρεπει να ειναι ζωντανα και απο οτι ειδα και σε αλλες συμμετοχες που εστρεφαν το μικροφωνο στο κοινο, τραγουδαν πανω σε χαμηλο πλειμπακ. Οπως και να εχει δεν νομιζω οτι μετα απο αυτο το λαιβ το Ισραηλ θα πρεπει να αποτελει το ακλονητο φαβορι στα στοιχηματα και στις ψηφοφοριες που ως τωρα το παρουσιαζουν ως τυφωνα.

    Υ.Γ Για να μην ειμαι αδικος σε καποια βιντεο που ειδα οι φωνες ακουγονται πολυ δυνατοτερα απο την μουσικη σε σημειο να ακουγονται σαν ακαπελα. Θα δω κι αλλα βιντεο για καλυτερη αποψη.

  7. Ισραήλ…Εξαιρετικό τραγούδι, εξαιρετικά μέτρια όμως η φωνή της. Ακουστικά δεν έχει καμία σχέση με το βίντεο κλίπ και η απογοήτευση ήταν ίδια με την πρώτη φορά που άκουσα το τραγούδι της Τσεχίας live. Ανέβηκαν πολύ στην εκτίμησή μου η Σλοβενία, Ρουμανία (μακράν η καλύτερη φωνή του διαγωνισμού), Ελβετία, Λιθουανία που παρά τον τραγικό ήχο (γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω πως οι υπόλοιπες φωνές ήταν χάλια) ακούστηκαν ίσως ακόμη και καλύτερα απο τα βίντεο κλιπ.

  8. Αν δεν ήξερα ότι ήταν φαβορι και δεκάδα πολύ της είναι…Δε ξέρω καθόλου μουσική αλλά ότι φαλτσαρε δε θέλει ειδικές γνώσεις για να το καταλάβεις.. υπερτιμιθηκε υπερβολικά πολύ το Ισραήλ χωρίς λογο

    • δεν φαλτσαρε οπως λες πουθενα… 😛
      ΑΛΛΑ
      στο live χανει πολυ απο τη δυναμικη του το κομματι…
      καμια σχεση με το video clip, βασικα σε μενα φαινεται οτι δεν εχει δουλεψει ακρετα πανω στο κομματι

      εν τελη οκ ειπε πως δεν εχει σχεση με οτι παρουσιασει στη λισαβονα αλλα και τον ουρανο με τ αστρα να κατεβασει αν δεν κανει εξασκηση στις επιτροπες βοττομ 5 100%…!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ