OGAE INTERNATIONAL POLL 2018: H βαθμολογία του OGAE Italy!

O OGAE Italy είναι το όγδοο κατά σειρά σωματείο που καλείται να δώσει τη βαθμολογία του στο πλαίσιο του φετινού OGAE International Poll!

76 μέλη του Ιταλικού fan club συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Η τελική δεκάδα έχει ως εξής:

  • 1 βαθμός: Βουλγαρία
  • 2 βαθμοί: Εσθονία
  • 3 βαθμοί: Βέλγιο
  • 4 βαθμοί: Φινλανδία
  • 5 βαθμοί: Δανία
  • 6 βαθμοί: Αυστρία
  • 7 βαθμοί: Αυστραλία
  • 8 βαθμοί: Ελλάδα
  • 10 βαθμοί: Ισραήλ
  • 12 βαθμοί: Γαλλία 

Για πρώτη φορά μέχρι στιγμής στη διάρκεια του OGAE International Poll 2018, το φράγμα από τα σερί δωδεκάρια προς το Ισραήλ σπάει με το “12άρι” του OGAE Italy στη συμμετοχή της Γαλλίας! Βέβαια, η μεγάλη διαφορά βαθμών των δύο αυτών χωρών, δεν επιτρέπει σε ένα δωδεκάρι να αλλάξει ο βαθμολογικός πίνακας. Άλλωστε, οι 10 βαθμοί στο Ισραήλ μεγάλωσαν κι άλλο τη διαφορά. Το “Toy” της Netta είναι σταθερά πρώτο στον πίνακα με 94 βαθμούς με την Γαλλία να ακολουθεί – επίσης σταθερά – στη 2η θέση με 52. Φινλανδία και Αυστραλία επίσης παραμένουν στις θέσεις 3 και 4 αντίστοιχα όμως για πρώτη φορά η Ελλάδα καταφέρνει να περάσει στους πρώτους πέντε κι αυτό χάρη στους 8 βαθμούς του Ιταλικού σωματείου! Οι 5 βαθμοί στη Δανία την ανεβάζουν στο TOP10 αφήνοντας την Κύπρο στην 11η θέση.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα βαθμολογίες λοιπόν, οι πέντε πρώτες χώρες του OGAE International Poll 2018 είναι:

1η θέση: Ισραήλ | 94 βαθμοί

2η θέση: Γαλλία | 52 βαθμοί

3η θέση: Φινλανδία | 40 βαθμοί

4η θέση: Αυστραλία | 37 βαθμοί

5η θέση: Ελλάδα| 27 βαθμοί

 

Αναλυτικά ο πίνακας του OGAE International Poll 2018 μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

Μείνετε συντονισμένοι για την συνέχεια του OGAE International Poll 2018!  

31 ΣΧΟΛΙΑ

      • από το ότι οι περισσότεροι Έλληνες είναι ψώνια και λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο

  1. Τα καλά νέα συνεχίζονται για το Ελληνικό τραγούδι. Μακάρι να τα δούμε και σε 28 ημέρες, 2 ώρες και 46 λεπτά… 🙂 όπως λέει και το ρολόι του OGAE GREECE!

    Γενικά η ψηφοφορία αυτή είναι η πρώτη που μπορώ να χαρακτηρίσω “φυσιολογική” για τα δικά μου δεδομένα βέβαια. Βέβαια αν είχαμε πάρει 10 ή 12 θα ήταν ακόμα καλύτερη…
    Καλή μας συνέχεια!!!

  2. Ευχαριστούμε Ιταλία για το 8αρακι και την 5 θέση έως τώρα στην κατάταξη… Η Ελλάδα θα μπει το λιγότερο 5άδα στον τελικό, από 1 έως 5η θέση, δεν αξίζει τίποτα λιγότερο, επίσης η συνεχόμενη ανοδική πορεία και στα δύο σωματεία είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικη, χρόνια είχαμε να πάμε τόσο καλά, και ακόμα είναι η αρχή…. Επίσης το “φοβερό και τρομερό” φαβορί του Ισραήλ που το έχω 5ο στην κατάταξη μου από την μία, από την άλλη πιστεύω θα φάει τα μούτρα του, δεν παραξευνετω αν είναι η φετινή φούσκα του διαγωνισμού , πόσο μάλλον αν είναι κιτσ η εμφάνιση της δεν την σώζει ούτε το stupid boy. ούτε τα παιχνίδια της, ούτε κανείς…..Αν και θεωρητικό είναι προαισθηση!!!Δεδομενο,κάποια Fans Favourites θα πτωχευσουν μετά τις πρόβες και η Ελλάδα ξανά προς την δόξα θα τραβήξει,το συναίσθημα για άλλη μια φορά θα κυριαρχήσει όπως τα τελευταία χρόνια, και ναι πιστεύω πως ούτε φέτος για χάρη του Ισραήλ θα αλλάξει αυτό…..

    • και εγώ πιστεύω το ίδιο για το Ισραήλ όπως και για την Ιταλία πέρσι! Τότε η πρόβλεψή μου βγήκε αληθινή ελπίζω να γίνει το ίδιο και φέτος. Όσο για την Ελλάδα, συμφωνώ απόλυτα πως αξίζει 1 – 5 αλλά επειδή είμαι σίγουρη πως οι Σκανδιναβικές χώρες δεν θα μας υποστηρίξουν στο ελάχιστο, πιστεύω πως θα καταλήξουμε 5 – 10. Εδώ ελπίζω να μην έχω δίκιο!!!

    • Καλησπέρα Μάριε! Ο OGAE Montenegro όντως ανακοίνωσε τη ψηφοφορία του για τον φετινό διαγωνισμό στο site του, αλλά σύμφωνα με τον πίνακα του OGAE International δεν συμμετέχει στην όλη διαδικασία. Άγνωστο το γιατί. Έχουμε επικοινωνήσει με τον OGAE International και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρχει σχετική ενημέρωση! Σε ευχαριστούμε για την ερώτηση!

  3. Ενα μεγαλο ευχαριστω στην Ιταλια! Εδωσε 8 βαθμους στην Ελλαδα και δεν εδωσε το 12αρι στον κοκορα απο το Ισραηλ!

  4. Μου άρεσε πολύ το σχόλιό σου γιατί κι εγώ έχω τη διαίσθηση ότι μπορούμε να βγούμε πρώτοι. Εσύ από που το συμπεραίνεις???

  5. Με ανησυχεί που τα πάμε καλα στους Ogae. Δεν πετυχαίνουν ποτε τιποτα πλην εξαιρέσεων ….

  6. Μόλις που πρόλαβα το λαιβ της Νέττα στο λαιβ στριμ..πολύ μέτριο..με καμία περίπτωση νικητήριο κομμάτι κατά τη γνώμη μου.θα έχει τη τύχη του Ιταλού πέρσυ θεωρώ..φωνητικά πολύ μέτρια..στηρίζεται πολύ στους ήχους του πλειμπάκ και απορώ πως θα αποδοθούν όλα αυτά τα περίεργα το Μάιο..για το Βέλγιο ξέρουμε πως ήταν στο λαιβ???
    κατ’ εμέ Ελλάδα ποντάρω τοπ 5 άνετα αν πάνε όλα καλά.δεν έχει να φοβάται τίποτα
    Ευχαριστούμε Ιταλία 😀 😀 😀

      • omg όντως χάλια..ειδικά οι ψηλές χαχα άλλη blanche από δω.
        ελπίζω να το βελτιώσει κάπως..ευχαριστώ για το λινκ!!

    • Εμένα αντιθέτως μου φάνηκε εξαιρετική η Netta! Αντιθέτως απογοητεύτηκα πολύ από το Βέλγιο. Η τραγουδίστρια είχε τρομερό θέμα στις ψηλές νότες.. εύχομαι να βελτιωθεί γιατί μου αρέσει πολύ το τραγούδι.

  7. Προσωπικα πονεσανε τ αυτακια μου και απο τις 2.
    Ελπιζω σε καλη παρουσιαση της Ελλαδος, και το τροπαιο δεν ειναι πολυ μακρυα!!!

    • πραγματικά μια απ΄τα ίδια…απογοήτευση σχετικά με όλα..μακάρι η Τερζή να το σκίσει λάιβ το κομμάτι!!

  8. Άθλιο του Βελγίου ( καλά, λένε ότι ήταν άρρωστη, μπορεί να και ισχύει, αλλά και πάλι…άθλια) της Netta αρκετά καλό το βρήκα, που εννοείται ότι χάνει κάπως στο live, αλλά και πάλι αρκετά κοντά στο επίσημο τραγούδι φωνητικά, και βαρέθηκα με το τσεχικο, την Αυστραλία και Γαλλία! Δεν ξέρω πως θα είμαστε εμείς, μακάρι να είμαστε καλοί στο live και γιατί όχι , δεν βρίσκω κανέναν λόγω να μην κερδίσουμε κιόλας!

  9. Μέχρι στιγμής 1ο το Ισραήλ 2η η Γαλλία.. Σε γενικές γραμμές δεκτό γιατί είναι ωραία τραγούδια κι θεωρούνται φαβορί.. Αντε να δεχτούμε κι τη Φινλανδία λόγω ερμηνεύτριας.. Η Αυστραλία όμως από που κι ως που;; Σιγά το τραγούδι!! Πολύ την ευνοούν!! Όσο για μας μακάρι να συνεχίσουμε έτσι γιατί πραγματικά το αξίζουμε!!

  10. Οι φιναλιστ μου απο τον 1 ημιτελικο
    Αλβανια
    Λιθουανια
    Ισραηλ
    Κυπρος
    Ελλαδα
    Βουλγαρια
    Φιλανδια
    Εσθονια
    Φυρομ/Λευκορωσια
    Βελγιο

  11. Γενικά αν το ψάξεις νομίζω ότι φέτος έχει ασυνήθιστα πολλούς κακούς, μα πραγματικά κακούς ερμηνευτές. Τρομερή απογοήτευση το Βέλγιο και συμφωνώ ότι και το Ισραήλ χάνει στο λάιβ αν και σε καμία περίπτωση η Netta δεν εχει κακή φωνή. Τέτοια η κατάντια που ο Τσέχος είναι από τους καλύτερους.
    Φυσικά στη σκηνή με τα backing vocals τα πράγματα θα σωθούν κάπως αλλά σε ένα τέτοιο κλίμα πιστεύω η Εσθονία μπορεί να ωφεληθεί παρά πολύ και σε εξίσου καλό βαθμό και η Ελλάδα αν και πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί και τη Γιάννα δεν την έχουμε ακούσει μέχρι τωρα.

  12. Όντως πολύ κακή live εκτέλεση από τη Sennek αλλά όντως δεν φαινόταν και πολύ καλά. Η Netta τραγούδησε καλά αλλά οκ, δεν θεωρώ ότι είναι και κανα τραγούδι για επίδειξη φωνητικων ικανοτήτων (όπως του Βελγίου) Πολύ κακή ωστόσο ενδυματολογικα, κατά τη γνώμη μου πάντα. Πάντως, φάνηκε για μια ακόμη φορά πόσο μεγάλη σημασία έχει η live εκτέλεση και πόσα προγνωστικά, στοιχήματα, βραβεία ogae μπορεί ν’ αλλάξει. Εύχομαι τουλάχιστον η Γιάννα να αποδώσει καλά το κομμάτι γιατί έχει πραγματικά τα φόντα για κάτι πάρα πολύ καλό. Fingers crossed!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ