OGAE INTERNATIONAL POLL 2018: H βαθμολογία του OGAE Albania!

O OGAE Albania είναι το πέμπτο κατά σειρά σωματείο που καλείται να δώσει τη βαθμολογία του στο πλαίσιο του φετινού OGAE International Poll!

Μόλις 8 μέλη του Αλβανικού fan club συμμετείχαν στην ψηφοφορία με την τελική δεκάδα να έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • 1 βαθμός: Γερμανία
  • 2 βαθμοί: Σουηδία
  • 3 βαθμοί: Βέλγιο
  • 4 βαθμοί: Αυστραλία
  • 5 βαθμοί: Δανία
  • 6 βαθμοί: Νορβηγία
  • 7 βαθμοί: Ελλάδα
  • 8 βαθμοί: Βουλγαρία
  • 10 βαθμοί: Ιταλία
  • 12 βαθμοί: Ισραήλ

Το Ισραήλ παραμένει πρώτο και στη ψηφοφορία του OGAE Albania κερδίζοντας άλλο ένα “12άρι” και συνεπώς παραμένει στη πρώτη θέση και του συνολικού βαθμολογικού πίνακα, έχοντας στο σύνολο 60 βαθμούς! Η Γαλλία μπορεί να μη πήρε βαθμούς από το Αλβανικό σωματείο, ωστόσο παραμένει σταθερά στη 2η θέση στη συνολική βαθμολογία με 28 βαθμούς. Η Αυστραλία με τους 4 βαθμούς που πήρε σκαρφαλώνει μία θέση – από την 4η ανεβαίνει στην 3η – ρίχνοντας έτσι την Φινλανδία από την 3η στην 4η ενώ η Κύπρος «φεύγει» από τη πρώτη πεντάδα και τη θέση της παίρνει η Σουηδία που πλέον έχει στο σύνολο 19 βαθμούς. Η χώρα μας, με τους 7 βαθμούς από τους γειτονικούς fans ανεβαίνει από την 14η θέση στην 12η όπως ανεβαίνει στον πίνακα και η Δανία η οποία χάρη στους πέντε βαθμούς του OGAE Albania σκαρφαλώνει στην 7η θέση από την 9η που βρισκόταν. Η Ιταλία επίσης μπαίνει στην πρώτη δεκάδα (8η θέση) από την 12η θέση που βρισκόταν χάρη στους 10 βαθμούς ενώ σταθερές στη πρώτη δεκάδα παραμένουν η Τσεχία και το Βέλγιο που όμως πέφτουν από την 7η στην 9η θέση και από την 8η στην 10η θέση αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα βαθμολογίες λοιπόν, οι πέντε πρώτες χώρες του OGAE International Poll 2018 είναι:

1η θέση: Ισραήλ | 60 βαθμοί 

2η θέση: Γαλλία | 28 βαθμοί

3η θέση: Αυστραλία|  22 βαθμοί

4η θέση: Φινλανδία | 21 βαθμοί

5η θέση: Σουηδία | 19 βαθμοί

Αναλυτικά ο πίνακας του OGAE International Poll 2018 μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

Μείνετε συντονισμένοι διότι ακολουθεί η βαθμολογία του OGAE Ireland.  

16 ΣΧΟΛΙΑ

    • Θεωρητικά Βαλκάνια και Ανατολή θα μας χρυσωσουν…αν όχι R.I.P.!! Xaxaxa
      Μακάρι να σκισουμε…Καλή μας επιτυχία!!!

  1. Αν έχετε το θεό σας οι OGAEδες, ένα μετριότατο -αν όχι κακό- εθνοποπάκι του σειρμού, με μία θεωρητικά ενδιαφέρουσα τραγουδίστρια που όμως ακόμα δεν έχετε καν ακούσει αν και πως μπορεί να το βγάλει εις πέρας ζωντανά, το ψηφίζετε με τέτοια μαζικότητα λες και είναι αριστούργημα του αιώνα. Νομιζω ότι κάποια χρόνια μετά και κοιτώντας προς τα πίσω θα γελάτε και εσείς οι ίδιοι με το τί ψηφίζατε τότε, όπως υποθέτω κάνετε σήμερα με τις ψηφοφορίες του 2008 ή του 2011.

  2. 8 μόλις τα μέλη του OGAE Αλβανίας? Και πήραμε και 7 βαθμους? Μια χαρα! Του Σαν Μαρινο 1 μέλος θα είναι? Του Ισραήλ σκίζει και λογικό είναι να αρέσει πολύ, που μεχρι και ο Κραουνακης λάτρεψε, το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb και αναφέρθηκε σε αυτό με θετικότατα σχόλια! Και ξαναλέω…ο Κραουνακης!

    Παρόλα αυτά, δεν θεωρώ οτι θα βγει πρώτο! Δεν ξέρω, αλλά δεν το πιστεύω! Έκτος, αν μας εκπλήξει στο live και ως στήσιμο και πάθουμε την πλάκα μας!

    • O Κραουνάκης έχει περιέλθει σε συμπεριφορές, απόψεις και δημόσια ρητορική μεγάλης κατάντιας τα τελευταία χρόνια για να θεωρείται πλέον άξιο προς αναφορά το τι λέει και τι του αρέσει.

      • Εκτός που διαφωνώ με αυτά που λες, γιατί προσωπικά με εκφαζουν στο συνολο τους οι αποψεις του , η πορεία, η καριέρα, και η προσφορά του, του δίνουν το δικαίωμα , για τους δικούς του μουσικούς και όχι μόνο λόγους, να υποστηρίζει ενα τραγούδι (για έναν διαγωνισμό), που εσύ κατάφωρα προσπαθείς να υποβιβάσεις, με -και καλά μουσικά κριτήρια γνώστη-και δεν μπορείς να αναλύσεις την αποδοχή του, ούτε και από καταξιωμενους δημιουργούς! Συνεπώς, (οπως και με την ΕΡΤ κτλ) πάλι λάσπη πετάς και μιζεριαζεις θανάσιμα! Άσε, που σε θεωρώ και ακατάλληλο για να σχολιάζεις μουσικά ένα τραγούδι κτλ! Σε θεωρώ κάτω του μετρίου, όσο και αν προσπαθείς να πείσεις ότι κατέχεις το είδος… Και η Παολα πχ θα είχε πιο ενδιαφέροντα πραγματα να πει μουσικά για το τραγούδι, από ότι εσύ!

      • Mπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει και εγώ μπορώ να υπενθυμίζω γιατί οι δημόσιες πράξεις και δηλώσεις αυτού του ανθρώπου τα τελευταία χρόνια πρέπει να τον καθιστούν αντικείμενο αδιαφορίας και περιθωριοποίησης. Και οι λόγοι ειναι πολύ πιο σοβαροί από τη γνώμη του για τα τραγούδια της Eurovision.
        Όσο για την ΕΡΤ, η κατάληξη των πραγμάτων για την ελληνική επιλογη δικαιώνει απολύτως αυτά που έγραφα εξαρχής για ασόβαρη και βλακώδη διαχείριση από μέρους της.

  3. Τιποτα στην Φουρειρα και στην Κύπρο; Θα μου πειτε η ψηφοφορία του Οgae ειναι αλλα παλι και αυτα τα λιγοστά ατομα του ogae αλβανιας ανέμενα να στηριξει Κυπρο τι λετε;

  4. Κουλουρα στη Κύπρο; Θα μου πεις 8 άτομα ψήφισαν αλλά περίμενα να δώσουν κάτι. Τουλάχιστον τσιμπήσαμε 7 εμείς

    • Ήταν αναμενόμενο ότι από τη στιγμή που η Φουρέιρα έκρυβε επιμελώς την Αλβανική καταγωγή της επί χρόνια, θα έμπαινε στη μαύρη λίστα για τους Αλβανούς, και όχι μόνο του OGAE.

  5. Γιατί η Αλβανία σώνει και καλά πρέπει να ψηφίσει την Φουρειρα; Μονο και μόνο επειδή κατάγεται από εκει; Έχει κάνει πράγματα εκεί και για να πεις ότι μπορεί να την στηρίξουν; Οχι, όποτε μονο αν αρέσει το τραγούδι μπορεί να την ψηφίσουν.

    • Έλα ντε… Και το 2014 θυμάμαι όλοι κατηγορούσαμε την Αλβανία που μας έδωσε μόνο 2 βαθμούς.. Καλά έκαναν οι άνθρωποι και μας έδωσαν μόνο 2 με τέτοιο τραγούδι και τα φωνητικά που ήταν τραγικά. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ψηφίσει με το ζόρι κανέναν.

      • Το 14 πειραμε μονο 2 βαθμους επειδη τοτε το κρατικο τους καναλι ειχε επιλεξει να μην ψηφισει το κοινο αλλα μονο η εποτροπη τους

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ