Οι σχολιαστές της Eurovision!

Μετά από πολλές εικασίες και σενάρια, η ΕΡΤ κατέληξε τελικά στους σχολιαστές των τριών βραδιών της Eurovision, που παίρνουν την σκυτάλη από τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Μαρία Κοζάκου. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο και την Δάφνη Σκαλιώνη, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα δημοσιεύματα μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί τους.

Ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος, ο οποίος εξειδικεύεται περισσότερο στον κινηματογράφο, έχει στο ενεργητικό του μια μεγάλη σειρά συνεντεύξεων από πρόσωπα της 7ης τέχνης και συμμετοχές σε πολλές εκπομπές της κρατικής αλλά και της ιδιωτικής τηλεόρασης. Έχει δουλέψει επίσης στο ραδιόφωνο και σε πολλά έντυπα.

Η Δάφνη Σκαλιώνη εργάζεται στην ΕΡΤ τα τελευταία 17 χρόνια κυρίως ως ρεπόρτερ κι έχει μια συμμετοχή στη θεατρική παράσταση “SexTrafficking”.

Ο OGAE Greece εύχεται καλή επιτυχία στους δύο καινούργιους σχολιαστές του διαγωνισμού.

Αντώνης Καρατζίκος

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή μας χάλαγαν η Κοζάκου και ο Καπουτζίδης?

    Όπως και να έχει ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε “Καλή επιτυχία” στους νέους σχολιαστές….

  2. Ο Αλέξανδρος Ρωμανός-Λιζάρδος ήταν στο green room στον ελληνικό τελικό του 2011!
    Καλή επιτυχία και στους δύο στο έργο τους!!! Επίσης, στατιστικά, όταν κάποιος κάνει για πρώτη (ή για μοναδική) φορά τη μετάδοση για την ΕΡΤ, η Ελλάδα βρίσκεται πάντα στην πρώτη δεκάδα, οπότε, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΤΕΡΖΗ!!!

  3. ειλικρινα θα μου λειψουν οι προηγουμενοι σχολιαστες. ειχα συνηθισει τοσα χρονια τη φωνη της κοζακου και τις ατακες του καπουτζιδη που ειναι και γνωστης του διαγωνισμου. ελπιζω οι νεοι να μην ειναι ασχετοι με το διαγωνισμο και να εχουν χημεια και χιουμορ οπως οι προκατοχοι τους. αντε λιγες μερες μεινανε για τον διαγωνισμο. ας τον χαρουμε ολοι παιδια. ευχομαι καλη επιτυχια στην ελλαδα μας!

  4. Επιτελους.καιρος ηταν.ο καπουτζιδης αρχισε να βαριονταν η δε κοζακου αχωνευτη.δεν θα μου λειψουν καθολου.

  5. Η αλήθεια είναι ότι δεν τους γνωρίζω τους ανθρώπους, ούτε τη δουλειά τους. Ελπίζω να ανταπεξέλθουν στο έργο της παρουσίασης και να μας κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά τις 3 βραδιές του διαγωνισμού!

  6. Μου άρεζαν οι προηγούμενοι. Μακάρι να είναι το ίδιο καλοί και ακόμη καλύτεροι αυτοι

  7. Μακάρι να έχουν καλή “χημεία” μεταξύ τους και να μπορέσουν να παρουσιάσουν τον διαγωνισμό όπως οι Καπουτζίδης-Κοζάκου.
    Καλή τους επιτυχία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ