OGAE INTERNATIONAL POLL 2018: H βαθμολογία του OGAE Belarus!

Δεύτερο κατά σειρά σωματείο, μετά το Γαλλικό, που ψηφίζει στο φετινό poll του δικτύου του OGAE για τη Eurovision 2018 είναι αυτό της Λευκορωσίας. 

Η βαθμολογία λοιπόν των μελών του OGAE Belarus διαμορφώθηκε ως εξής:

  • 1 βαθμός: Κύπρος
  • 2 βαθμοί: Νορβηγία
  • 3 βαθμοί: Εσθονία
  • 4 βαθμοί: Ιταλία
  • 5 βαθμοί: Βουλγαρία
  • 6 βαθμοί: Τσεχία
  • 7 βαθμοί: Σουηδία
  • 8 βαθμοί: Βέλγιο
  • 10 βαθμοί: Γαλλία
  • 12 βαθμοί: Ισραήλ 

57 μέλη συμμετείχαν στην ψηφοφορία του OGAE Belarus ο οποίος – όπως και ο OGAE France – έδωσε το άριστά του στη συμμετοχή του Ισραήλ, το οποίο μέχρι στιγμής είναι πρώτο στη λίστα με 24 βαθμούς. Η Κύπρος πήρε τον πρώτο της βαθμό ενώ οι χώρες που ψηφίστηκαν και από τα δύο σωματεία (εκτός από το Ισραήλ) είναι η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Σουηδία, η Τσεχία. Τέλος, τους πρώτους της βαθμούς πήρε και η συμμετοχή της Γαλλίας.

Σύμφωνα με τις δύο πρώτες βαθμολογίες λοιπόν, οι πέντε πρώτες χώρες του OGAE International Poll 2018 είναι:

1η θέση: ΙΣΡΑΗΛ | 24 βαθμοί

2η θέση: Τσεχία | 12 βαθμοί

3η θέση:  Σουηδία | 12 βαθμοί

4η θέση: Φινλανδία | 10 βαθμοί

5η θέση: Γαλλία | 10 βαθμοί

Μείνετε συντονισμένοι διότι ακολουθεί η βαθμολογία του OGAE Spain (Ισπανία). 

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέλεια! Αφού αρέσει τόσο΄πολύ στους φαν, το Ισραήλ ας αρχίσει να ετοιμάζεται ψυχολογικά για ενδεχόμενο Βατερλώ στη Λισσαβώνα!!!

  2. 0 βαθμούς στην Ελλάδα…
    Καλά εδώ δεν μας είχαν δώσει καθόλου βαθμούς ούτε το 2005 που νικήσαμε με την Έλενα…

    We love Belarus… NOT…

  3. Επίσης η Δανία,Φινλανδία,Αυστραλία,Ουκρανία
    δεν πήραν καθόλου βαθμούς από τους Λευκορωσους for the record…
    Καλά πάντως το 7αρι τους στο σαχλοτραγουδο της Σουηδίας με ξενερώνει… Έλεος…

    • Πέρα από την Ουκρανία, όμως, όλες ψηφίστηκαν από το σωματείο:
      Φινλανδία 4η θέση
      Αυστραλία 6η θέση
      Δανία 9η θέση.
      Απλά τους βαθμούς τους έδωσαν ανάκατα και όχι με το πως ψήφισαν, γιατί γιόλο.

  4. Η ψηφοφορία του ogae Belarus είναι από τις χειρότερες, και φοβάμαι μην είναι και άλλα σωματεία έτσι. Ψηφίζουν 20-30 άτομα και αν δείτε την αναλυτική ψηφοφορία δε βγάζει νόημα. Η Κύπρος είναι στην 15η θέση με μια ψήφο, αλλά της δίνουν 1 πόντο. Νορβηγία και Εσθονία στις θέσεις 13 και 12, αλλά τις δίνουν το 2 και το 3 αντίστοιχα. Η Ελλάδα είναι στην 11η θέση αλλά δεν της δίνουν τίποτα. Το Βέλγιο είναι στην 7η θέση αλλά του δίνουν 8, η Τσεχία στη δεύτερη θέση αλλά της δίνουν 6, η Φινλανδία στην 4η θέση αλλά δεν της δίνουν τίποτα… Γενικά ο,τι να ναι!!

  5. Οι δύο πρώτες ψηφοφορίες ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενες. Με χαροποίησε το γεγονός ότι πήραμε τους πρώτους βαθμούς από την Γαλλία. Από την Λευκορωσία ήμουν σίγουρος για το μηδέν.Δυστυχώς υπάρχουν αρκετά σωματεία στην Ευρώπη που ψηφίζουν μόνο με άλλα κριτήρια και όχι μουσικά. Για του λόγου το αληθές (όσον αφορά την δική μας συμμετοχή) δεν θα πάρουμε τίποτα από Τσεχία, Ισλανδία, Εσθονία, Σουηδία. Έτσι για να μην χαλάσουν την παράδοση… 🙂

  6. Συνεχίστε να υποστηρίζετε τον άφωνο :p
    Έτσι για να τα βλέπετε, μηδέν πήραμε από Λευκορωσία …

  7. Εκεινη η σουηδια που παει ρε παιδια;το ισραηλ αξιζει την νικη.παντως πολυ αρνητικιλα απο τους ελληνες φαν για το toy.θεωρω βεβαιη την νικη της.100%.ο κοσμος καλα πρωτη και με διαφορα οσο για τις επιτροπες δυτικη ευρωπη θα την ψηφισει,ανατολικη ετσι και ετσι.ο θρονος της ντανας κλονιζεται χαχαχα.οι ισραηλινοι πρεπει να τα βρουν με τους σουηδους,ελπιζω να μη το χαλασουν και το κανουν καρναβαλακι.παντως εχει φωνη η γυναικα.

  8. Παντως ο τσεχος και η φουρειρα δεν θα πανε καλα να το θυμηθειτε.η φουρειρα να λεμε και το σωστο δεν εχει και τιποτα αξιολογο.τι ρεφραιν ειναι αυτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;τις αρεσε λεει το κομματι για αυτο παει χαχχαχα.πες οτι δεν θα σου ξανακανουν προταση.η γαλλια ψυχοπονιαρα κ καλα αλλα δεν πεφτουμε στην παγιδα.η εσθονια υπερβολικο για νικη.το βελγιο θα χαθει μονο του.καλα ελλαδα δεκαδα ανετα,η καλυτερη εκπροσωπηση μετα απο λουκας.ισραηλ ντιβαρα η γυναικα,αξια διαδοχος ντανας.η ρωσσια περιμενο να δω τι θεση θα παρει;αν θα την στηριξουν οι επιτροπες και το βαλκανιο γενικα.

    • Της Φουρεϊρα εκτός του ότι μοιάζει να μην έχει ρεφρέν δεν σε παρακινεί να το ακούσεις ξανά

  9. A, θα συμφωνησω με Donnie Darko.
    Aν δεν μας ψηφιζουν και τωρα με την τραγουδαρα που εχουμε φετος, καμμια υποστηριξα στη Λευκορωσια!!!

  10. Λέτε για την Σουηδία και δικαίως ,αλλά εγώ θεωρώ το Βέλγιο μεγάλη φούσκα ,ακόμα δεν έχω καταλάβει τι του βρίσκεται και δεν θα είναι έκπληξη αν αποκλειστεί από τον ημιτελικό για μένα.Ισραήλ ,Βουλγαρία,Ιταλία,Γαλλία στον Ogae θα ψηφιστούν πολύ πιστεύω!

  11. Τι βρίσκουν σε αυτό το Ισραήλ και αρέσει τόσο πολύ δεν καταλαβαίνω. Μία από τις πιο κακόγουστες συμμετοχές της Eurovision εδώ και χρόνια. Το δικό μας είναι κλάσης ανώτερο και καλύτερο από αυτό. Το κακό είναι ότι αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο για την πορεία και το αποτέλεσμα μιας συμμετοχής. Πολλές φορές στο παρελθόν πήγαν πολύ ψηλά, έως και κέρδισαν, τραγούδια που ήταν χάλια. Είναι και η Eurovision ως διαγωνισμός εντελώς διαβλητός, οπότε άντε να βγάλεις άκρη τι θα γίνει τελικά. Όπως και να έχει πάντως, αυτές οι ψηφοφορίες των fan club δεν δείχνουν τίποτα για τον Μάιο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ