Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Γερμανίας στη Eurovision 2018!

Michael Schulte

Ο Michael Schulte γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1990 στο Eckernförde και αποφοίτησε το 2009 από το Duborg-Skolen, το Δανέζικο λύκειο στο Flensburg. Ο Schulte ξεκίνησε την καριέρα του ανεβάζοντας τραγούδια στο κανάλι του στο YouTube. Τα τραγούδια του συνήθως τα ερμηνεύει ο ίδιος παίζοντας κιθάρα. Έως σήμερα το κανάλι του έχει πάνω από 50 εκατομμύρια προβολές βίντεο και πάνω από 200 χιλιάδες συνδρομητές.

Το 2010 υπέγραψε συμβόλαιο με την Weinstein Media. Το 2012 συμμετείχε στο The Voice of Germany στο οποίο κατετάγη 3ος. Η ερμηνεία του Creep των Radiohead έφτασε στο Νο.62 των Γερμανικών charts. Ακολούθησε η κυκλοφορία του πιο επιτυχημένου άλμπουμ του με τίτλο Wide Awake. Το τραγούδι του Carry Me Home μπήκε στο top 10 των Γερμανικών charts.

Τον Ιούνιο 2012 ο Schulte υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία Very Us Records του ομίλου Edel AG. Οκτώβριο 2012 έκανε περιοδεία στη Γερμανία με τον Max Giesinger. Τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε το EP Grow Old with Me, που περιελάμβανε το δεύτερο single You Said You’d Grow Old with Me από το άλμπουμ του Wide Awake.

Το 2013 ο Schulte περιόδευσε στη Γερμανία και έδωσε 29 συναυλίες. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ με τίτλο My Christmas Classics που περιείχε 12 κλασικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε νέα εκτέλεση. Τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2013 συνόδευσε το Βρετανικό συγκρότημα Blue στην περιοδεία τους στη Γερμανία.

Τον Φεβρουάριο 2014, ο Schulte κυκλοφόρησε το πρώτο του single Rock and Scissors από το νέο του άλμπουμ The Arising, που ακολούθησε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Το Νοέμβριο 2014 ο Schulte έκανε περιοδεία σε όλη τη Γερμανία προωθώντας το νέο του άλμπουμ.

Στις 16 Αυγούστου 2014, ο Michael Schulte έλαβε το βραβείο PlayAward, στην κατηγορία «Μουσική» στις ημέρες βίντεο της Κολωνίας.

Το 2017 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά 3 επεισοδίων neoManiacs στο κανάλι ZDF. Τον Απρίλιο 2017 κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο Hold the Rhythm.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού You Let Me Walk Alone με το οποίο ο Michael Schulte θα εκπροσωπήσει τη Γερμανία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στη Λισαβόνα έγραψαν οι: Michael Schulte, Thomas Stengaard, Nisse Ingwersen, και Nina Müller.

ΣΤΙΧΟΙ

Επιμέλεια άρθρου, συντακτική ομάδα OGAE Greece

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανέβασε στο ινσταγκραμ της η Γιάννα ένα κομμάτι του ρεφρέν λάιβ με τα φωνητικά..μου χτυπάει πολύ η αντρική φωνή ρε παιδιά..

    • Αν και άσχετο με το θέμα το άρθρου (συγγνώμη ogae)θα συμφωνήσω….
      Ακούγεται υπερβολικά έντονα σαν να είναι αυτός ο ερμηνευτής και οι κοπέλες να κάνουν τα φωνητικά…δεν ακούγεται άσχημα αλλά έντονα κι χτυπάει κάπως σε σχέση με την studio version…
      Εύχομαι κι πιστεύω οτι θα το βελτιώσουν ως τις πρόβες ή έστω ως τον ημιτελικό….

  2. Κ εμένα μου χτυπάει κάπως..αν και δεν το έχουμε ακούσει ακόμα όλο
    Ίσως θα μπορούσαμε να στείλουμε ένα μνμ στην κ.Χαλκίτη

  3. Συμφωνώ και εγώ.. Μόλις το άκουσα.. Η ανδρική φωνή δε ταιριάζει καθόλου και το χαλάει πολύ.. Ελπίζω να το βελτιώσουν..
    Της Γερμανίας αδιάφορο!

  4. Πολύ όμορφοι και συναισθηματικοί στίχοι για την απώλεια του πατέρα. Συνθετικά θυμίζει κάπως «someone like you» από Adele, αλλά δε με ενοχλεί. Στα συν η αμεσότητα που μου βγάζει ο πιτσιρικάς στα live! Πιστεύω η Γερμανία φέτος θα αποφύγει bottom5 μετά από χρόνια, με στήριξη από televoting. Έχει ανέβει αρκετές θέσεις στο ΤΟΡ μου. 7-/10 και 13/43

  5. Δεν με αγγίζει καθόλου το τραγούδι της Γερμανίας, αν και πραγματεύεται ένα δύσκολο ζήτημα μου φαίνεται πολύ γλυκερό… Anyway, καλή επιτυχία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ