Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Πορτογαλίας στη Eurovision 2018!

H Πορτογαλία θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2018, από την Cláudia Pascoal, με το τραγούδι O Jardim.

Η Cláudia Pascoal είναι 23 ετών και ζει στο Gondomar με τους γονείς της. Έχει κάνει editing στα βίντεο διαφόρων YouTubers και έχει ένα single με τον Pedro Gonçalves.

Ασχολείται με την κιθάρα και τη μουσική από την ηλικία των 15 ετών. Έχει έτοιμο ένα άλμπουμ με δικές της συνθέσεις αλλά δεν το εξέδωσε λόγω έλλειψης χρημάτων.

Προς το παρόν ασχολείται με δύο πρότζεκτ. Ερμηνεύει μπαλάντες ως σόλο τραγουδίστρια και συμμετέχει σε συγκρότημα μουσικής τζαζ, τσιγγάνικης και ροκ στην Αγγλική γλώσσα.

Η Cláudia Pascoal συμμετείχε επίσης και στο Πορτογαλικό The Voice.

Η πρόταση να ερμηνεύσει το τραγούδι O Jardim (Ο κήπος) έγινε από τη συνθέτρια του τραγουδιού Isaura μέσω Facebook. Η Isaura έψαχνε εναγωνίως τη φωνή που θα ερμήνευε το ιδιαίτερο κομμάτι της αλλά δεν έβρισκε κάποια χαρακτηριστική. Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στη γιαγιά τής Isaura, που πέθανε πέρυσι, και της υπόσχεται ότι θα φροντίζει τον κήπο της τώρα που έφυγε.

Cláudia-Pascoal [πηγή φωτογραφιών facebook]

ΣΤΙΧΟΙ

Επιμέλεια άρθρου, συντακτική ομάδα OGAE Greece

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αδιάφορο και μονότονο…
    Από ημιτελικό δεν θα περνούσε (ειδικά από τον φετινό 1ο ημιτελικό). Στο παρελθόν έχουν στείλει πολύ καλύτερα τραγούδια που δυστυχώς όμως πάτωσαν.
    Καλή τους επιτυχία.

  2. Η λυτρωτική στιγμή που η Πορτογαλία ακούγεται πιο ευχάριστα μοντέρνα από τη ναρκισσιστική σάχλα της Σουηδίας !
    Εγκρίνω για 2η συνεχόμενη χρονιά “)

  3. Μετά από πολλά χρόνια μου αρέσει συμμετοχή από την Πορτογαλία! Ξεχωριστό άκουσμα, σύγχρονο και αισθαντικό. Ελπίζω να εκτιμηθεί δεόντως τη βραδιά του τελικού, ιδίως από επιτροπές. 7,5/10 και 10/43

  4. Στον εθνικό τους τελικό δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα αλλά από τη στιγμή που επελέγη και ασχολήθηκα πιο πολύ, μου άρεσε πολύ! Νομίζω θα πάει αρκετά καλά και είναι ατυχές που στέλνεται φέτος καθώς 2η σερί χρονιά νίκη Πορτογαλίας δεν παίζει με την καμία, ας είμαστε ρεαλιστές. Θα εκπροσωπηθεί επάξια πάντως η χώρα σε home soil και φυσικά δεν αποκλείεται να τερματίσει στην 2η καλύτερη θέση της χωρας μετά την περσινή. Για να ‘μαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα καταφέρει 5άδα αλλά η 10άδα δεν είναι άπιαστη. Στην τελική, για μια χώρα που εκτός της περσινής πρωτιάς η καλύτερη της θέση τον 21ο αιώνα είναι η 13η ακόμα και μια θέση στη 15άδα είναι εξαιρετική. Καλή επιτυχία Πορτογαλία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ