EUROVISION 2018: Μεγάλη νικήτρια στο poll για τις BIG5 η Γαλλία!

Οι χώρες που βρίσκονται κάθε χρόνο απευθείας στον τελικό της Eurovision, οι λεγόμενες BIG5, χρόνο με το χρόνο βάζουν τα δυνατά για να έχουν την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση. Έτσι και φέτος, όλες οι συμμετοχές θεωρούνται πολύ καλές με μία συμμετοχή όμως να έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που βγήκε.

Έτσι ο OGAE Greece διεξήγαγε για πρώτη φορά ένα poll μόνο για τις συμμετοχές των BIG5 για να αφουγκραστεί την κοινή γνώμη. Από την αρχή ξέφυγε με μεγάλη διαφορά η Γαλλία με δεύτερη να ακολουθεί την Ιταλία. Ωστόσο από την στιγμή που βγήκε το επίσημο videoclip της Ισπανίας και όντας στην τελευταία θέση μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο έγιναν ορισμένες ανατροπές. Η Γαλλία έχανε ψήφους (δίχως βέβαια να φαίνεται δυνατό να χαθεί η πρωτιά), το ίδιο και η Ιταλία και η Ισπανία μέρα με τη μέρα ανέβαινε! Έτσι, μετά από 1 μήνα και την ψήφο σας (883 άτομα) τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η) Γαλλία – Μadame Monsieur, Mercy – 51,7%

2η) Ιταλία – F.Moro και Ε.Meta, Non mi avete fatto niente – 19,2%

3η) Ισπανία – Alfred και Amaia, Tu cancion – 12,4%

4η) Γερμανία – M.Schulte, You let me walk alone – 9,6%

5η) Ηνωμένο Βασίλειο – Surie, Storm – 7,1%

Ξεκάθαρη νικήτρια στο poll του OGAE Greece με το συντριπτικό ποσοστό περί το 52% είναι η Γαλλία!

Θα καταφέρει άραγε η Γαλλία να συνεχίσει το καλό σερί της χώρας για τρίτη χρονιά με μία καλή εμφάνιση; 

Σε ποια θέση πιστεύετε θα καταλήξει κάθε μία χώρα από τις BIG5; Μπορεί ο φετινός νικητής της Eurovision να προέλθει από τις BIG5;

Δείτε εδώ στο επίσημο recap που δημοσίευσε το κανάλι του eurovision.tv στο YouTube τις BIG5 και την διοργανώτρια Πορτογαλία που συμμετέχει απευθείας στον τελικό ως είθισται με τις νικήτριες χώρες.

Και εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα του poll με τις συνολικές ψήφους.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι από τις BIG 5;
883 votes
×

 

Mείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για το καθιερωμένο μας poll με τις 43 συμμετοχές!

Γιώργος Φλίγκος

[Photo: eurovisionworld.com]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δυστυχώς λόγω τεχνικών προβλημάτων που είχε ο OGAE International δε δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα του OGAE France και του OGAE Belarus σήμερα, αλλά όπως μας ενημέρωσαν αυτό θα γίνει αύριο.

  1. Νομίζω αναμενόμενο. Απ τις Big 5 μόνο η Γαλλία έχει πιθανότητες να διεκδικήσει μια καλή θέση

  2. Δεν μ λεει τπτ αυτο πιστεύω οτι καμία δεν θ ειναι στην 5αφα για κανένα λόγο κ 10αδα μπορεί η γαλλια μ δισκολος ..

  3. Σίγουρα το κομμάτι της Γαλλίας είναι ένα καλό τραγούδι και περνάει ένα σημαντικό μήνυμα, άλλωστε ήμουν ένας από τους υποστηρικτές του στον εθνικό τελικό. Αλλά για καλύτερο από τα τοπ 5 δεν είναι. Μουσικά και αισθησιακά προτιμώ της Ιταλίας που είναι πολύ κάτω αν και περνάει ένα πιο “σημαντικό” μήνυμα. Επίσης η Γερμανία έχει πάει με ένα πολύ συγκινητικό και ωραίο τραγούδι.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ