Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Σερβίας στη Eurovision 2018!

Ο Aleksandar Sanja Ilić, είναι Σέρβος συνθέτης, ίδρυσε την ομάδα Balkanika το 1998. Μαζί τους θα εκπροσωπήσει την Σερβία στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision, με το τραγούδι «Nova deca» σύνθεσης του ίδιου και της  Tanja Ilić, σε στίχους του Danica Krstajić

Η ομάδα των “Balkanika” αποτελείται από νέους, διάσημους και ταλαντούχους μουσικούς που παίζουν παλιά βαλκανικά όργανα. Το στυλ μουσικής τους, είναι ένας πρωτότυπος ήχος, που συνδυάζει στοιχεία παγκόσμιας μουσικής βασισμένα στον ισχυρό ρυθμό των Βαλκανίων.

Τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποίησαν πάνω από 100 συναυλίες σε κάθε ήπειρο. Θεαματικές συναυλίες στη Μόσχα (Κρεμλίνο), Μεγάλη Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Νότια Κορέα, Ινδία, Πακιστάν, Αίγυπτος, Μεξικό, Κίνα, Βέλγιο, Ολλανδία, Αυστρία, Τυνησία, Αλγερία, Λουξεμβούργο, Ιταλία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Τουρκία και Ρουμανία.

ΣΤΙΧΟΙ

Επιμέλεια άρθρου, συντακτική ομάδα OGAE Greece

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο γνώριμος βαλκανικός ήχος αναμεμειγμένος με πιο σύγχρονη μουσική (μου δίνει ελαφρώς vibes από Βουλγαρία 2007). Φιλότιμη προσπάθεια, κάπως πειραματική ίσως, αλλά δεν ξέρω, για άλλη μια χρονιά η Σερβία δε με έχει κερδίσει με την επιλογή της… Πιστεύω κάτι τέτοιο θα συμβεί και στον ημιτελικό στο televoting, θα το προσπεράσει ο κόσμος. Όπως και η Ρωσία ξεκίνησε συμπαθητικά στο ΤΟΡ μου, αλλά κατρακυλά διαρκώς 3+/10 και 35/43

  2. Κακή προσπάθεια απομίμησης του “Water” (Βουλγαρία 2007). Την περασμένη δεκαετία αυτό το κομμάτι θα πήγαινε πολύ ψηλά, αλλά πλέον δεν νομίζω ότι μπορεί να δουλέψει εξίσου καλά. Η πρόκριση είναι 50-50 και στον τελικό δεν νομίζω να βρεθεί πάνω από 15ο με τίποτα. Η τύχη του εξαρτάται καθαρά από το televoting, όσο πιο ψηλά βρεθεί εκεί τόσο το καλύτερο γι αυτό. Καλή επιτυχία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ