Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Ελβετίας στη Eurovision 2018!

Η Ελβετία θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2018 από το μουσικό δίδυμο Zibbz με το τραγούδι Stones σε σύνθεση και στίχους των Corinne Gfeller, Stee Gfeller, Laurell Barker.

Οι Zibbz είναι ένα μουσικό δίδυμο από την Ελβετία (Ζυρίχη) με βάση το Los Angeles των Η.Π.Α. Η ονομασία προέρχεται από την μοντέρνα έκδοση της Αγγλικής λέξης Siblings (Συγγενείς) μιας και τα μέλη του ντουέτου Corinne και Stefan Gfeller έχουν συγγένεια. Η Corinne (ή αλλιώς Coco) είναι η φωνή του συγκροτήματος ενώ ο Stefan (ή αλλιώς Stee) παίζει drums και keyboard. Ξεκίνησαν την πορεία τους το 2008 ωστόσο η πρώτη δισκογραφική δουλειά ήρθε μόλις το 2011 με το single «Www.Ahh!». Μεταξύ 2011 και 2015 είχαν μία εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή κατά την οποία παρουσιαζόταν η ζωή τους στο Los Angeles καθώς και την πορεία τους προς την επιτυχία στο χώρο της μουσικής. Η εκπομπή μεταδιδόταν από το Ελβετικό κανάλι Joiz. Η πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά κυκλοφόρησε το 2013 και είχε τίτλο «Ready? Go!». Έφτασε στο #14 των charts της Ελβετίας. Το 2017 το 2ο album τους «It takes a Village» – που αποτελούσε μία προσωπική παραγωγή των δύο – σκαρφάλωσε στο #11.

Οι Zibbz έχουν συνθέσει μουσικές και τραγούδια για διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες ενώ το 2012 συνέθεσαν το επίσημο τραγούδι του Mens World Floorball Championship που διοργανώθηκε στη Βέρνη και στη Ζυρίχη.

Η Corinne (γεν. 6 Ιουνίου 1985) έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλα μουσικά είδωλα όπως η Donna Summer, οι Thirty Seconds to Mars, η LP και ο Prince ενώ ηχογραφούσε διαφημίσεις για διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανάμεσα στους οποίους οι Γερμανικοί RTL και FFN.

Ο Stefan(γεν. 11 Μαρτίου 1987) είναι από τους πιο δημοφιλής drummer της Ελβετίας. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Gölä και Bastian Baker ενώ αποτελεί μέλος των Street Drum Corps.

πηγή φωτογραφίας facebook

ΣΤΙΧΟΙ

Επιμέλεια άρθρου, συντακτική ομάδα OGAE Greece

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πιστεύω πως το τραγούδι αυτό αδικείται .Μακάρι να ξεχωρίσει και να εξασφαλίσει μία θέση στον τελικό .

  2. Σε πολλούς αρέσει αυτό το κομμάτι, εμένα προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν είναι κακό, απλώς αδιάφορο (αυτό βέβαια καμιά φορά είναι χειρότερο στην Eurovision). Προσωπικά νομίζω ότι ούτε φέτος θα προκριθεί η Ελβετία. Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι καλή επιτυχία!

  3. Εδώ δε πέρασε πέρσι με καλύτερο τραγούδι θα περάσει φέτος; Και ειδικά φέτος που είναι σε ζόρικο ημιτελικό; Δε νομίζω, εκτός και αν ετοιμάζουν κάτι εντυπωσιακό επί σκηνής.

  4. Δυνατό τραγούδι για την Ελβετία! Είναι σημερινό και το ακούω πολύ ευχάριστα. Δεν το βλέπω, δυστυχώς, να καταφέρνει πολλά και αδικία που θα αποκλειστεί, λόγω ημιτελικού… 16/43 και 6/10

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ