Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Λευκορωσίας στη Eurovision 2018!

Η Λευκορωσία, θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2018, από τον Alekseev με το τραγούδι Forever,  σε  στίχους και μουσική  Kyrylo Pavlov & Evhen Matyushenko.

Ο Nikita Vladimirovich Alekseev ή Alekseev όπως είναι πιο γνωστός γεννήθηκε το 1993 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Έχει σπουδάσει marketing ενώ η ενασχόληση του με το τραγούδι ξεκίνησε στην ηλικία των 12. Το 2014 καταφέρνει να φτάσει ως τον ημιτελικό του “The Voice” της Ουκρανίας κι έτσι γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό. Την ίδια χρονιά, το single του Pyanoye solntse” καταφέρνει να φτάσει στο #1 των charts της Ρωσίας και στο #2 της Ουκρανίας.

Μέχρι σήμερα μετρά 9 single και 2 album. Η συμμετοχή του για την EurovisionForever” αρχικά κατατέθηκε στον εθνικό τελικό της Ουκρανίας. Ωστόσο μία εβδομάδα αργότερα άλλαξε γνώμη αποφασίζοντας να συμμετέχει στην διαδικασία επιλογής της Λευκορωσίας. Παρά τις κατηγορίες, ότι η συμμετοχή του είχε ακουστεί σε συναυλία του πριν την 1η Σεπτέμβρη του προηγούμενου έτους, η EBU έδωσε το πράσινο φως και την έγκρισή της για την συμμετοχή. Το “Forever” θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού.

πηγή φωτογραφίας alekseev pravda.lutsk.ua

ΣΤΙΧΟΙ

Επιμέλεια άρθρου, συντακτική ομάδα OGAE Greece

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου, η δε σκηνική παρουσία άθλια. Αλλά μετά το συνήθισα και είναι στο τοπ 5 αυτή τη στιγμή.

  2. Να κι ένας άνθρωπος που χρειάζεται περισσότερη εξάσκηση στ’ αγγλικά του από τον Αλέξη.
    Φουρέεεεεεεεβααααα…….

  3. Το #1 μου για φέτος! !! Πολύ ωραία μελωδία με όμορφους στίχους!!! Μπορεί στο live να το σκότωσε, αλλά η παρουσία των φωνητικών, η επαναφορά της αρχικής καλής έκδοσης και η εντυπωσιακή σκηνική παρουσία που ετοιμάζουν , αλλάζουν τα δεδομένα! Δεν νομίζω να κερδίσει, αλλά η παρουσία στην 10αδα ή ακόμη και στην 5αδα που θα σπάσει το ρεκόρ του 2007 είναι εφικτοι στόχοι! Καλή επιτυχία! !!

  4. μονο σε εμενα θυμιζει το “οσο ο κοσμος θα εχει εσενα¨της ντεμι?μυριζει τοσο κοντοπουλο αυτο το τραγουδι γι αυτο και μ αρεσει!

  5. Ακουω μήνες τώρα πόσο αρέσει η στούντιο βερσιόν στην πλειοψηφία των φαν αλλά σε εμένα δεν κάνει καμία αίσθηση. Στο λάιβ δε το παλληκάρι το εκτελεί στα 3 μέτρα.. Όσο για την προφορά γενικότερα δεν είμαστε υποχρεωμένοι ολοι να μιλάμε σα Βρετανοί κι ούτε είναι αυτό το ζητούμενο αλλά όταν συμμετέχεις σε έναν τέτοιο διαγωνισμό όπου και η λεπτομέρεια μετράει και θες να είσαι άψογος πας με ο,τι είσαι σίγουρος.. Κοινώς ίσως έπρεπε να το πει στη γλώσσα του. Δεδομένης και της οποίας σκηνικής παρουσίας θα έχει στη Λισαβόνα μπορεί να πάει από χάλια ως και καλά. Δεν είναι φαβορί για νίκη σε καμία περίπτωση

  6. Μου αρέσει αρκετά το κομμάτι της Λευκορωσίας ,δεν είναι κάτι το ουάου και σίγουρα δεν πάει για νίκη .My 16/43

  7. Πόσο μου θυμίζει το “Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια” !!!
    Δυνατό τραγούδι, αθλιότατο live.

  8. Πολύ ωραίο τραγούδι που θα προκρινοταν στις πεντε πρώτες θέσεις αν βρισκόταν στον δεύτερο ημιτελικό. Το επίπεδο του πρώτου αλλα και το οτι εμφανίζεται στο δυνατό πρώτο μισό του εν λόγω ημιτελικό θα δυσκολέψει την πρόκριση για την Λευκορωσία. Αυτό βέβαια δεν την καθιστά αδύνατη καθώς σύμφωνα με τα μέσα αναμένεται πολύ δυνατή σκηνική παρουσία, καλύτερη εκδοχή του τραγουδιού αλλά και βελτίωση της φωνητικής επίδοσης του τραγουδιστή ο οποίος συνεργάζεται πάνω σε αυτό με τον Αλεξ Παναγή. Η βελτίωση της συγκεκριμένης συμμετοχής ίσως είναι αν όχι η μεγαλύτερη απο τις μεγαλύτερες εκπλήξεις φέτος. 8/10 και #12 στην κατάταξη μου. Καλή επιτυχία!

  9. Πολύ συνηθισμένος ήχος για eurovision και στο live αποδείχτηκε λίγος…. 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης

  10. οσο απλοχεροι και αν ειστε ολοι σας η σκληρη αληθεια παραμενει…
    Αφωνος και οσο και να τραβαει το τραγουδι πραγματικα στο live ακουγεται ερασιτεχνης…
    Ειναι μια απο τις πιθανες “εκπληξεις” για αποκλεισμο σε εναν υπερβολικα δυνατο ημιτελικο…και δεν νομιζω να του χαριστουν οι επιτροπες ακριβως γιατι θα γινετai της ποπης ποιον να περασουν..!!
    Μark my last words!!! 😉

  11. Δυνατή συμμετοχή στη studio version από άποψη παραγωγής. Και «Κοντοπουλίζει» σε επικίνδυνο βαθμό (Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα)! Ωστόσο, αν δεν βελτιώσει το φωνητικό σκέλος ο πιτσιρικάς (πράγμα δύσκολο, αν θέλει το team των Λευκορώσων να σταθεί επαγγελματικά στη σκηνή), το οποίο στο live ήταν επιεικώς τραγικό, δε θα με εξέπληττε μέχρι και να αποκλειστεί σε έναν ημιτελικό πραγματικό σφαγείο…

    • Αζερμπαϊτζάν, Φινλανδία και Λευκορωσία είναι οι τρεις που ίσως κινδυνεύουν να αποκλειστούν για διαφορετικό λόγο ο κάθε ένας… Με επιφύλαξη θα βάλω και τη Κύπρο δυστυχώς αλλά η Ελένη θα το σώσει λογικά με τη σκηνική της παρουσία

  12. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί κρίνουν το λαιβ…. Είναι διαγωνισμός τραγουδιού!!! Επομένως όλα τα αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα… άποψη μου τουλάχιστον. Ωραίο τραγούδι δραματικό, με συναίσθημα ωστόσο λίγο μονότονο. Θα δυσκολευτεί να περάσει στον τελικό πιστεύω και πιθανόν να αποκλειστεί οριακά και αυτό γιατί στην σκηνή δεν αποδίδει τόσο καλά…
    TOP 43: #10/43 στην λίστα μου. Καλή επιτυχία

  13. Το live που είδαμε στον λευκορωσικό τελικό ήταν έως και άθλιο. Ωστόσο, πιστεύω θα βελτιωθεί, και η σκηνική του παρουσία ήταν καλή, με potential για κάτι καλύτερο στην μεγαλύτερη σκηνή της Πορτογαλίας. Τα μυστικά για την επιτυχία του πιστεύω θα είναι (πλην μιας καλής live performance) ένα δυνατό staging, διαφορετικό hair styling από το music video και βελτίωση της αγγλικής προφοράς. Βέβαια γενικά το κομμάτι αυτό χάνει στα αγγλικά. Από ‘κει και πέρα νομίζω ότι αν το κομμάτι αυτό εκπροσωπούσε την μητρική του Ουκρανία ή την Ρωσία (επειδή συνηθίζουν τέτοιου είδους ακούσματα) θα μιλάγαμε για σίγουρη δεκάδα (εφόσον βέβαια υπάρξουν οι προαναφερθείσες βελτιώσεις). Από την άλλη η Λευκορωσία δεν είναι “καμένο χαρτί”, έχει προκριθεί κάποιες φορές τελικό (και με χειρότερα κομμάτια), ενώ ας μην ξεχνούμε ότι το ’07 τερμάτισε 6η. Δεν νομίζω ότι θα ξεπεραστεί ο πήχυς που τέθηκε τότε αλλά η αλήθεια είναι ότι προσωπικά θεωρώ σίγουρη την πρόκριση και περιμένω μια θέση ανάλογη (και καλύτερη) του 2013 και 2014. Καλή επιτυχία Λευκορωσία!
    Υ.Γ.: Νομίζω είναι πλέον καιρός να ανακοινώσουν την σειρά εμφάνισης…

    • Έχει ανακοινωθεί επίσημα οτι η σειρά εμφάνισης θα δημοσιευτεί αρχές Απριλίου (λογικά την επόμενη εβδομάδα).

  14. Όμορφη μελαγχολική μελωδία. Μέχρι εκεί. Οι στίχοι μέτριοι, τι τραγούδι σχετικά φλατ και ο τραγουδιστής μαλλον κατώτερος των περιστάσεων. 6/10, 22/33
    Στα όρια μεταξύ πρόκρισης και μη, θεωρώ ότι θα έχει μια θέση από 8-13 στον ημιτελικό.
    Γενικά θεωρώ οτι οι: Ισραηλ, Βέλγιο, Εσθονία, Ελλάδα θα περάσουν σίγουρα.
    Οι Τσεχία, Βουλγαρία, Κύπρος κατά 70-80% πιστεύω θα είναι τελικό.
    Αυστρία και Αζερμπαϊτζάν κατά 55-60%
    Κροατία, Λιθουανία, Φινλανδία, Λευκορωσία είναι 50-50. Μια από αυτές θεωρώ θα περάσει και δεν είναι καθόλου απίθανο να πετάξει Εκτός κάποια απ’τις πιο αβέβαιες που ανεφερα.
    Σκοπια και Αρμενία μάλλον όχι αλλά δε θα εμένα και με το στομα ανοιχτό αν προκρίνονταν.
    Ελβετία, Ιρλανδία, Αλβανία θα μου προκαλούσε σοκ αν προκρινονταν, όπως και με την εναπομείνασα Ισλανδία ασφαλώς και με το παραπάνω.

  15. Πολύ ωραίο τραγούδι αλλά νομίζω πως λαιβ δε θα είναι τόσο δυνατό όσο στο βιντεο κλιπ.. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν του Κοντόπουλου, θυμίζει πολλά τραγούδια του. Πρέπει να έχει πολύ δυνατή σκηνική παρουσία για να προκριθεί, πράγμα πολύ δύσκολο ειδικά στον συγκεκριμένο ημιτελικό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ