ΑΡΜΕΝΙΑ: Κυκλοφόρησε το video clip του “Qami”!

Το παζλ των επίσημων video clip των συμμετοχών της Eurovision 2018 ολοκληρώνεται σήμερα με την κυκλοφορία του “Qami” που αποτελεί τη συμμετοχή της Αρμενίας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού. 

Το video clip δημοσιεύτηκε επίσημα για πρώτη φορά σήμερα Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, μέσα από το κανάλι της Eurovision στο YouTube ενώ στις 16 του μηνός είχαμε πάρει μία πολύ μικρή γεύση από ένα επίσημο teaser που δημοσιεύτηκε πάλι μέσα από το κανάλι του διαγωνισμού.

Σκηνοθέτης είναι ο Arthur Manukyan και το video περιέχει σκηνοθετικές λήψεις του μαυροντυμένου Sevak Khanagyan με έντονα εφέ σε μπλε και γκρι χρώματα καθώς και καπνούς και κεραυνούς. Επίσης ένα ιδιαίτερα έντονο στοιχείο είναι η ύπαρξη του αέρα, όπως αναφέρει άλλωστε και ο τίτλος του τραγουδιού.

Ταυτόχρονα, μέσα από το video clip ακούμε μία βελτιωμένη – κυρίως στο ενορχηστρωτικό κομμάτι – έκδοση του τραγουδιού με το οποίο η Αρμενία θα διαγωνιστεί στην φετινή Eurovision!

Δείτε ολόκληρο το video clip παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας!

Υπενθυμίζουμε ότι η Αρμενία διαγωνίζεται φέτος στο δεύτερο μισό του Α’ Ημιτελικού (8 Μαΐου) ακριβώς όπως η Ελλάδα και η Κύπρος!

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΕΡΤ βλέπει? Η πανικ βλέπει? Budget video clip που εχει ατμόσφαιρα και παίζει με το στοιχείο που έπρεπε να παίζει το δικο μας κλιπ. Το νερό και το βυθό με ατμοσφαιρικό τρόπο. Αν η Αρμενία με αυτό το συμπαθητικό και τρομερά όμως επαναλαμβανόμενο κομμάτι ( ολο καμί ουρλιάζει με ολο το σεβασμό στη λατρεμένη αυτή χώρα) πάει καλύτερα από Μας , αυτό θα σημαίνει οτι η ελληνική συμμετοχή έχει αφεθεί στην τύχη της…. και μέχρι τώρα στην τύχη της έχει αφεθεί (βλέπε και εμφάνιση madwalk με plastic dress by BSB και πασαρέλα και στήσιμο χειρότερο απο ολα τα acts, προμοσιον μηδέν, βίντεο κλιπ φτηνούλη και μη ατμοσφαιρικό, χορογραφία που ακόμα την ψάχνουνε αφου στο 80% έχουν καταλήξει και σκέφτονται ακόμα, τα 4 φωνητικά ακόμα αναζητούνται κτλ..)…

    • Το madwalk δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τη eurovision και το πως παρουσιάζεται η συμμετοχή… ότι και να λες είναι βερεσέ…
      Που Ξέρεις εσύ αν αναζητούν ακόμη τα φωνητικά?
      Το ότι ακόμη δεν εχουν 100% εικόνα της σκηνικής παρουσίας όπως εσένα σου λέει ότι κολοβαρανε εμενα μου λέει οτι θέλουν να σκεφτούν κάθε λεπτομέρεια και να είναι απόλυτα προσεγμένα τα πάντα…
      Επίσης,το αν το κλιπ της Αρμενίας είναι καλύτερο από της Ελλάδας είναι καθαρά υποκειμενικό…Προσωπικά δε το θεωρώ καν κλιπ εγώ αυτό της Αρμενιας..
      Τι ακριβώς εννοείς με το προμο? Ποια χώρα είδες να προμοταρετε? Σκέψου Πριν μιλήσεις καλύτερα…
      Εν ολίγοις χολή δίχως πειστικό και εύλογο λόγο…Απλά κουραζεις…

  2. Από τη μία ένας πολύ καλός ερμηνευτής κι ένα τραγούδι στη γλώσσα της χώρας! Από την άλλη, ένα βαρετό τραγούδι κι ένα ανύπαρκτο κλιπ (για όνομα που λέτε πως είναι ανώτερο από το δικό μας)!!! Μία από τις τρεις αρμένικες συμμετοχές, που δε μου λένε τίποτα (μαζί με το 2009 και το 2013)!!!

  3. Θα σταθώ σε ένα σημείο: τι … βγάζει κι αυτή η Αρμενία ??? είναι στο top10 μου, 6η κι όλο ανεβαίνει!

  4. Εντυπωσιακά επαγγελματικό video clip για ένα εξαιρετικό, κατά τη γνώμη μου, τραγούδι. Οι μικρές αλλαγές σε ενορχήστρωση και η προσθήκη κιθάρας στο τέλος θετικότατες. Btw, συμφωνώ ότι η χρήση των στοιχείων της φύσης (αέρα – νερού) θα ταίριαζε οπτικά και στη δική μας συμμετοχή. Αλλά ας μην προτρέχουμε κι ας ελπίζουμε για το καλύτερο για τη συμμετοχή μας. Μου αρέσει εξ’ αρχής, μου βγάζει, τόσο συναίσθημα, όσο και δυναμισμό, και τους έχω ψηλά τους φίλους Αρμένους, αξίζει να πάει καλά στον τελικό!

  5. Όσοι θεωρούν ότι το βίντεο κλιπ της Ελλάδας είναι “φτωχό” και κατώτερο από του Αρμένιου ή της Φουρεϊρα να έχουν στα υπόψη τους τι θέλει να πει το κάθε τραγούδι. Της Φουρεϊρα είναι πικάντικο που λέμε ή αν θέλετε χορευτικό ποπ οπότε και το βίντεο κλιπ είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να αναδείξει μια σούπερ σταρ κατάλληλα. Της Γιάννας Τερζή έχει άλλη φιλοσοφία, άλλο νόημα, αλλά προσέγγιση. Ενα τόσο συναισθηματικό τραγούδι δε χρειάζεται βίντεο κλιπ υπερπαραγωγή με εφέ τελευταίας τεχνολογίας γιατί έτσι χάνεται το νόημα του τραγουδιού. Το ότι ο Δημήτρης Βλάχος σκάβει με τα χέρια στη γέφυρα του τραγουδιού κάτι θέλει να δείξει. Το μέρος που γυρίστηκε το βίντεο κλιπ έχει και αυτό τον συμβολισμό του. Για να μη τα πολυλογώ, το κάθε τραγούδι έχει συγκεκριμένο concept και απαιτεί ανάλογη προσέγγιση.
    Το ένα είναι χορευτικό τραγούδι και το άλλο έθνικ μπαλάντα.
    Λίγο off topic αλλά ένιωσα την ανάγκη να το πω.

  6. Μου θυμιζει λιγο Ελλαδα 2015 που απο την αρχη μεχρι τις αρχες του 2ου λεπτου ειναι βαρετα και στο τελος δυναμωνει πολυ!
    Μου αρεσει. Στην 10αδα μου

  7. Νομίζω θα προκριθεί έναντι της Ελβετίας. Παίζουν κι αλλα μέσα στον 1ο ημιτελικό με τόσο καλά τραγούδια.. Αυτός θα έχει σίγουρα καλύτερη φωνή από την zibbz. Με την ελβετία μάλλον θα επαναληφθεί αυτό που έγινε πέρσι. Εσείς τι λέτε?

    • Η Μιρουνα ήταν πολύ καλή φωνητικά και σαν τραγούδι μου αρέσει πολύ ακομα. Τους ήθελα στον τελικό αλλά ήταν στήσιμο αυτό; Το κάψανε με τα καναρινί κλπ. Οι Zibbz μου αρέσουν επισης και θέλω να ακούσω το τραγούδι τους στον τελικό
      αλλά ποιος ξερει..Δε μπορούμε να πούμε σε βάρος ποιου θα προκριθεί καποιος.. Ο Sevak μου αρέσει επίσης και το τραγούδι του δε θα ήταν το ίδιο αν το τραγουδούσε κάποιος άλλος (λογικό) Θέλω και την Αρμενία στον τελικο. Δε γίνεται να περάσουν συσσωμες όλες οι χώρες του πρώτου ημιτελικού; Είναι κρίμα που θα μείνουν πάνω από 5 ωραία τραγούδια εκτος τελικού και θα περασουν μπούρδες από τον δεύτερο ημιτελικό.

    • Μεταξύ Ελβετίας και Αρμενίας προτιμώ την Αρμενία.
      Ποιο φαβορί του πρώτου ημιτελικού θεωρείτε ότι ίσως και να μη περάσει;

      • Αζερμπαιτζάν ΜΑΚΡΑΝ! Ελπιζω τουλαχιστον, αν και δεν είναι φαβορί. Ίσως και Λευκορωσία…

      • θελω να ελπιζω πως δεν θα ειμαστε εμεις… χαχαχαχα
        περα απο τα αστεια προηγουνται αλλοι να μεινουν εκτος…
        χμμ πονταρω σε αζερμπαιτζαν,κυπρο,φιλανδια και λευκορωσια…
        αν καποιο ας πουμε φαβορι για τελικο μεινει εξω θα ειναι ενα(ή περισσοτερα) απο αυτα τα 4 θεωρω…
        να επισημανω οτι περσυ ειχα πεσει μεσα για εσθονια και φιλανδια που ελεγα οτι θα κοπουν, ειδικα εσθονια το ειχα 100% σιγουρο 😀

        ελλαδα,ισραηλ,βελγιο,βουλγαρια,εσθονια,τσεχια(δυστυχως) και πιστευω και αυστρια(νομιζω συμμετοχη που οι επιτροπες θα την ανεβασουν,περσινη νορβηγια δλδ!!!) θα ειναι μεσα…

        η αρμενια δεν εχει πολλους συμμαχους ποσο μαλλον φετος που δεν εχει και δυνατο κομματι…δυσκολα τα πραγματα…

        ολα αυτα βαση τραγουδιων παντα,ασφαλως και το μαη θα εχουμε σαφη εικονα..μεταβολες λογικα θα υπαρξουν λογο καλων/κακων στησιματων,ερμηνειων κτλ…αλλα δεν νμζω να εχουμε μεγαλες μεταβολες…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ