ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ : Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση των Equinox!

Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα μέσω του επίσημου καναλιού στο YouTube του ιστοτόπου της Eurovision eurovision.tv βίντεο με την παρουσίαση των μελών που αποτελούν την νεοσύστατη μπάντα των Equinox η οποία και θα εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision την Βουλγαρία!

Στο βίντεο τα μέλη της μπάντας παρουσιάζονται και δίνουν λεπτομέρειες για την ως τώρα καριέρα τους και τις ελπίδες τους για τον 63ο διαγωνισμό της Λισαβόνας.

Δείτε την παρουσίαση των Equinox εδώ :

Γιώργος Γεωργακόπουλος

[Πηγή: eurovision.tv ]

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα θελα πολύ να τους δω live. Δύσκολο και θα έλεγα επικίνδυνο πράγμα η πολυφωνία…

  2. Η Συμμετοχή της Βουλγαρίας φέτος είναι εξαιρετική!
    Το κομμάτι είναι πολύ καλό, dark balad!!!

    # Πάει για πεντάδα…παίζει και για βραβείο!!!

  3. Συγνώμη που σας το χαλάω, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι η χειρότερη συμμετοχή της γείτονος με αηδιαστικούς στίχους και γελοίο τίτλο!!!

    • Και πέρσι τις ίδιες μαλ*κίες λέγανε για την Βουλγαρία άλλα τι έγινε; δεύτερη βγήκε στον τελικό.. Εγώ πιστεύω πολύ σε αυτό το τραγούδι, είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο Τop 5..

  4. Εξαιρετική προσπάθεια και σύγχρονο άκουσμα! Και φέτος έρχεται δυναμικά και με ρίσκο η Βουλγαρία, όπως πρέπει να πράττουν όλες οι χώρες. Τον τελικό τον έχει στο τσεπάκι της, αλλά όλα θα κριθούν στο live. Αν αποδοθεί άρτια, πιστεύω θα το λατρέψουν οι επιτροπές, κρατάω επιφύλαξη για το κοινό, δεν είναι τραγούδι αβανταδόρικο, θέλει κάποιες ακροάσεις και δε σε κερδίζει με το πρώτο άκουσμα. Για μένα Top 3-5 στη studio version!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ