ΓΕΩΡΓΙΑ: Με έναν Joker στο Μπακού!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ο Εθνικός Τελικός της Γεωργίας για την ανάδειξη του φετινού, πέμπτου εκπροσώπου της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision. Εννέα συμμετοχές διαγωνίσθηκαν με τον Anri Jokhadze και το τραγούδι “I’m a Joker” που εμφανίστηκε τελευταίο, να κερδίζει το εισιτήριο για το Μπακού.

[youtube id=”KjxidStY23M” width=”600″ height=”350″]

Στο σόου εμφανίστηκαν οι περσινοί εκπρόσωποι της χώρας Eldrine, οι Candy, που κέρδισαν στο διαγωνισμό Junior Eurovision 2011, καθώς και η φετινή εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν, Sabina Babayeva. Το τελικό αποτέλεσμα προέκυψε από την ψήφο τηλεοπτικού κοινού και επιτροπής σε ποσοστό 50%-50%.

Η λίστα των τραγουδιών σε σειρά εφάνισης:

  • Mirror Illusion – Whisper
  • November – Letter To A Friend
  • Industrial City – Broken
  • Leo Jee – It’s My Life
  • Edward Tatiani – Hey You
  • Boris Bedia – It’s Life
  • Vanilla Cage – Breaking The Cage
  • REMA – Feel Me
  • Anri Jokhadze – I’m A Joker

Τον τελικό μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ξανά από την ιστοσελίδα του Eurovision.tv

Αλέξανδρος Λιάπης

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λάθος επιλογή… πολύ λάθος… είναι σχεδόν έκτρωμα… Μαζί με την επιλογή της Ουκρανίας, είναι οι χειρότερες συμμετοχές μέχρι τώρα!

  2. 3+3=6 πουλάκια κάθονται…

    Καθόλου καλά δε μας πήγε αυτό το Σαββατοκύριακο, νομίζω… Κρίμα… Και πηγαίναμε περίφημα μέχρι τώρα. Εύχομαι να είναι απλά ένα κακό διάλειμμα…

  3. Συμφωνώ απόλυτα ..Πολύ κακό Σαββατοκύριακο από άποψη συμμετοχών .. Γενικά όπως φαίνονται οι τάσεις ως τώρα η Δυτική Ευρώπη με συμμετοχές όπως της Ισλανδίας σώζει την κατάσταση την ίδια ώρα που η Ουκρανία, η Λετόνία κ η Γεωργία μοιάζουν εκτός τόπου κ χρόνου. Αν κ αναμενόμενο για τη Γεωργία όταν υπάρχουν μόνο 13 υποψήφια τραγούδια ..
    Η Ιταλία ευτυχώς έκανε το μεγάλο μπαμ για μένα, διαλέγοντας τη γνωστή Nina κ όχι τον νεαρό Alessandro ο οποίος αν κ αξιόλογος θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να ωριμάσει η φωνή του κ να αποκτήσει εμπειρίες…

    • Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου. Η Ιταλία αποτελεί τη θετική εξαίρεση αυτού του Σαββατοκύριακου και η Ισλανδία είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η προσωπική μου προτίμηση για φέτος.

  4. Ακόμα και το κίτς και η παρωδία μπορεί να έχει επαγγελματισμό, ταλέντο και άποψη. Αυτό εδώ είναι απλά ερασιτεχνικό και παιδαριώδες. Μου θυμίζει κάτι αυτοσχέδια τραγουδάκια σε σχολικές παραστάσεις που κόλλανε ασυνάρτητες λέξεις απλά για την ομοιοκαταληξία. Άσε που αρχίζω να ψιλιάζομαι ότι το κάνει σοβαρά τρομάρα του. Από τα χειρότερα πράγματα που έχουμε ακούσει στον διαγωνισμό.

  5. Μάριε αν ακούσεις το snippet του Μαυροβουνίου θα δεις πως φέτος -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για τις χειρότερες συμμετοχές της ιστορίας του Διαγωνισμού ….

  6. Είναι κρίμα εξαιρετικοί τραγουδιστές να ερμηνεύουν αηδιούλες! Νομίζω πως δύσκολα θα δει η Γεωργία τελικό φέτος…

  7. Απογοήτευση σε σχέση με τις συμμετοχές της χώρας τις προηγούμενες χρονιές. Αποκλεισμός προς παραδεισματισμό

  8. Και που το σχολιάζουμε… χάσιμο χρόνου είναι! Αισχρό… παντως αν ελεγε Ι ‘m Merkel… she is a sucker… θα επαιρνε 12 απο Ελλαδα… ντιπ μυαλο!!!

  9. γιατι νομιζετε ειναι απιθανο να περασει στον τελικο?των μολδαβων περσυ ηταν καλυτερο?η θα ειναι η πρωτη φορα που θα περναει μια αηδια στον τελικο?πρωτη φορα θα ναι???

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ