EBU: Τα τελευταία εισιτήρια για τη Eurovision και αλλαγή του Euroclub!

Στις 5 Απριλίου 2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) οι φίλοι του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα έχουν την τελευταία ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήρια για τα σόου του διαγωνισμού του Μαΐου. Με μόλις δύο μήνες να απομένουν μέχρι τον Μεγάλο Τελικό, αυτό σηματοδοτεί την τελευταία ευκαιρία για τους φανς να αποκτήσουν εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια για τη Eurovision 2018, θα μπορούν να το πραγματοποιήσουν μέσω της πλατφόρμας Blueticket.pt. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για όλα τα σόου που σχετίζονται με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Επιπλέον, το RTP, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας που φιλοξενεί τον διαγωνισμό του 2018 και η EBU, συμβουλεύουν όσους επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια να το κάνουν μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Παράλληλα, οι διοργανωτές της Eurovision ανακοίνωσαν ποιοι θα εμφανισθούν στα διαλείμματα του Τελικού της Eurovision. Πρόκειται για τον περσινό νικητή Salvador Sobral που θα επιστρέψει στη σκηνή για να παρουσιάσει το νικητήριο τραγούδι και τη νέα του δισκογραφική δουλειά.

Επίσης, σε παγκόσμια πρώτη εμφάνιση, οι δύο διασημότερες τραγουδίστριες Fado της Πορτογαλίας, Ana Moura και Mariza, θα εμφανισθούν μαζί επί σκηνής. Οι δύο καλλιτέχνιδες θα ανοίξουν τον διαγωνισμό για να επακολουθήσει η παρέλαση των σημαιών των χωρών που συμμετέχουν, υπό τους ήχους των Beatbombers. Τέλος, ο DJ Branko θα δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό ταξίδι μουσικής από όλον τον κόσμο.

 

Αλλαγή του χώρου λειτουργίας του Euroclub

Ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές ότι ο χώρος για το Euroclub έχει αλλάξει από την προηγουμένως ανακοινωθείσα τοποθεσία και θα λειτουργεί στο κέντρο της Λισαβόνας, ακριβώς δίπλα στο Eurovillage. Θα είναι ανοιχτό όλη τη νύχτα και θα είναι προσβάσιμο μόνο σε διαπιστευμένους φανς και δημοσιογράφους.

Chris Zavos
Chris Zavoshttps://www.youtube.com/watch?v=ZeLl8ZGCKhQ&list=PLAH1I2XLJAlsYYdCKLEiJ4575-86Fv8Hv
Μέλος σε σωματεία της Eurovision από το 1990. Ιδρυτικό μέλος του OGAE Greece. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος μελών Επαρχίας - Εξωτερικού στο ΔΣ του OGAE Greece. Το επάγγελμά μου είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος-Ηπατολόγος και μένω στη Θεσσαλονίκη.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. συγγνωμη για το ασχετο που θα πω αλλα εχω μεινει αφωνος με τις αρνητικες ψηφους της ρωσιας. αυτη τη στιγμη που γραφω, το τραγουδι της ρωσιας εχει πανω απο 8 χιλιαδες dislikes ενω τα likes ξεπερασαν τα 6 χιλιαδες. το τραγουδι ειναι αξιοπρεπες. δεν καταλαβαινω προς τι αυτη η μη αποδοχη του. υποθετω οτι δεν αρεσε στους ρωσους καθως διαβασα πολλα σχολια στα ρωσικα που γραφουν πολυ σκληρα λογια

  2. Θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση . Ποτέ θα δημοσιευτεί το τραγούδι της γεωργίας ; Υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση ;;

  3. Στοιχηματικές αποδόσεις

    1. Ισραήλ
    2. Εσθονία
    3. Τσεχία
    4. Βουλγαρία (ξεφουσκώνει)
    5. Αυστραλία (με την καμία)
    6. Σουηδία (το γεγονός ότι δε στοιχηματίζεται καθόλου 2 μέρες μετά τον Τελικό τους, είναι αρκετά ανησυχητικό. Ίσως πέρασε η μόδα του MTV pop στην οποία βασίζονται 8 χρόνια τώρα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την Ελλάδα που μεσουρανούσε με έθνοποπ τη δεκαετία των 00 και μετά μας βαρέθηκαν)
    7. Ολλανδία
    8. Βέλγιο
    9. Νορβηγία
    10. Ισπανία (ξεφουσκώνει)
    11. Φινλανδία (Είχε ξεκινήσει μέσα στα 3 πρώτα, μετά το παρουσίασε live…)
    12. Γαλλία
    13. Ελλάδα 🙂
    14. Ιταλία
    15. Λευκορωσία
    16. Πορτογαλία 🙂
    17. Γερμανία
    18. Ρωσία (κομματάκι αυστηρά τα στοιχηματικά γραφεία)
    19. Αυστρία
    20. Δανία

    Και κάπου εδώ σταματάω αφού ο νικητής βρίσκεται σε κάποιον από τους παραπάνω.

    • Παντος μεχρι τωρα (και δεν νομιζω να αλλαξει τιποτα μεχρι να αρχισουν οι επισημες προβες) δεν υπαρχει το ξεκαθαρο φαβορι που λες οτι θα διεκδικησει σιγουρα τη νικη.Το Ισραηλ μου φαινεται σχεδον αδιανοητο να στηριχθει απο τις επιτροπες(αν και τα τελευταια χρονια εχουμε δει πολλα).Γενικα τα οπερατικα κομματια με εξαιρεση την Ιταλια το 2015 δεν εχουν και τα καλυτερα αποτελεσματα κυριως στο κοινο.Ενω δεν βρισκω τροπο να κερδισει η Τσεχια, σκεφτομενος τη δυναμικη της χωρας στο διαγωνισμο.Οποτε το μαιο βλεπω να αλλαζουν πολλα και να προκυψει νικητης που δεν τον περιμενουμε αυτη τη στιγμη.
      Επισης βλεπω και εγω τη Σουηδια(τουλαχιστον στο κοινο) να ψιλοπατωνει ενω η Φινλανδια βλεπω να ειναι απο τις χωρες που ειχαν ξεκινησει με υψηλες προσδοκιες να μενει εκτως ημιτελικου(με τη δυναμικη που εχει ο πρωτος ημιτελικος)
      Τελος για εμας ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να επιστρεψουμε στις υψηλες θεσεις(τουλαχιστον δεκαδα)

      • Περιμένω live. Ας αποκλεισθεί πρώτα το ενδεχόμενο να υπάρχει άκυρος χορευτής που θα “πλαισιώνει” τη Γιάννα με “μοντέρνα” χορογραφία… Κάτι τέτοιο ΔΕΝ το χρειάζεται το Ελληνικό τραγούδι. Ας παίξουν με τον φωτισμό από ψηλά (όπως στη σκηνή της “εκταφής” στο κλιπ) και ο διάλογος να γίνεται με τους τραγουδιστές στα φωνητικά κι όχι με τυχάρπαστο χορευτή. Είμαστε σε δύσκολο ημιτελικό, επομένως οποιαδήποτε κακοτοπιά σε φωνητικά ή σκηνική προσέγγιση μπορεί να μας κοστίσει. Η Κύπρος με το “χέρι” του Bjorkman, έχει πιο σίγουρη την πρόκριση μιας και πιστεύω θα επιλεχθεί να κλείσει τον ημιτελικό…

    • Συμφωνω Donnie.
      Βουλγαρια, Σουηδια, Αυστραλια, Ισπανια, Φιλανδια δεν κερδιζουν.
      Επισης νομιζω θα ξεφουσκωσει η Ολλανδια (δε νομιζω να εκτιμηθει η καντρι).
      Δε νομιζω να κερδισει η Εσθονια με τετοιου ειδους τραγουδι.
      Νομιζω το Ισραηλ δεν θα εκτιμηθει τοσο απο τις επιτροπες.
      Η Τσεχια επισης. Συν οτι δεν εχει πολλες συμμαχιες.
      Η Δανια θα πλασαριστει πολυ καλυτερα απο την εικοστη θεση.
      Η Ρωσια θα ειναι παλι 10αδα. Και λογω των φιλων χωρων.
      Νομιζω η Κυπρος θα παει παρα πολυ καλα. Η Φουρειρα θα σκισει, θα εντυπωσιασει.
      Η Γερμανια μου αρεσει πολυ, νομιζω φετος μπορει να ειναι 10αδα.
      Η Ιταλια δε νομιζω να ειναι 10αδα με αυτο το δυσκολο τραγουδι.
      Μενουν…και νομιζω θα ειναι στην κορυφη…
      Νορβηγια (Νο1 για μενα για τη νικη)
      Γαλλια
      Ελλαδα
      Βελγιο
      Πορτογαλια
      Ειναι βεβαια πολυ προωρα. Μενει σαφεστατα η σκηνικη παρουσια και τα λαιβ.

  4. Η Ελλαδα θα περασει αλλα ειναι οντως σε δυσκολο ημιτελικο. Και εγω πιστευω η Κυπρος θα κλεισει τον ημιτελικο. Οσο αφορα τη σκηνικη μας παρουσια θα δειξει. Ευελπιστω σε κατι καλο και οχι υπερβολικο. Θεωρω οτι εαν εχουμε καλη σκηνικη παρουσια θα παμε πολυ καλα στον τελικο. Για την Κυπρο δε το νομιζω (βλεπε la la love). Donnie τι λες;

    • Θεωρώ το La la love πιο αγαπητό στους fans από το Fuego. Και οι 2 τραγουδίστριες είναι αδύναμες φωνητικά, ωστόσο το εκτόπισμα που έχει η Φουρέιρα δε συγκρίνεται με καμίας από το ποπ στερέωμα της χώρας μας (βλέπε Demy, Ήβη, Ελευθερίου κτλ)

      • Είσαι απ’ τους λίγους ανθρώπους που διαβάζω ανελλιπώς εδώ μέσα. Επιβεβαιώνεις την ποιότητα του username σου. Ταινιάρα! ΕΠΟΣ.

  5. H Κυπρος δε νομιζω να παει καλα στον τελικο. Μακαρι να τα παει θαυμασια αλλα δε νομιζω

  6. Ξεκάθαρο φαβορί προς το παρόν θεωρώ ότι δεν υπάρχει! Όσο και να προσπαθούν να μας πλασάρουν οι Bookies το Ισραήλ, δεν το βλέπω…… εκτός αν τελικά ψηφίζουν μόνο τα 15χρονα….
    Όλα θα κριθούν επί σκηνής….
    Για την Ελλάδα πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά, αλλά δεν θα το σηκώσει, για έναν και μοναδικό λόγο: ΔΕΝ το θέλει η ΕΡΤ! (Παναθεμά την…. δεν μπορεί να το πάρει κάποιο ιδιωτικό κανάλι τον διαγωνισμό, να ξεφύγουμε λίγο από αυτή τη μιζέρια…???)
    Σίγουρο όμως είναι ότι αυτή η φετινή αποδοχή του τραγουδιού μας θα αναθερμάνει τη σχέση του Έλληνα καλλιτέχνη (και όχι μόνο) με τον διαγωνισμό, ώστε από του χρόνου να βλέπουμε πιο ηχηρές και σοβαρές προτάσεις για συμμετοχή. Κάτι που συνέβει παλιότερα με τους Antique…
    Προσωπικά, θα’θελα φέτος να το πάρει η Βουλγαρία…. νομίζω το αξίζει. Το τραγούδι είναι παγκοσμίας εμβέλειας και προδιαγραφών!
    Η χρονιά πάντως εξελίσσεται σκληρή….. όλα θα κριθούν στην αρένα!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ