ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Δείτε το video clip του “My lucky Day”!

Το γκρουπ DoReDos, θα εκπροσωπήσει την Μολδαβία στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision. Πίσω από το οποίο βρίσκεται φέτος ο Philip Kirkorof και η ομάδα του,  η οποία θα διεκδικήσει με το τραγούδι “My Lucky Day”, την πρόκρισή της στο μεγάλο τελικό της 12ης Μαΐου στο Β’ ημιτελικό στις 10 Μαΐου.

Μόλις κυκλοφόρησε και το video clip του τραγουδιού, με μπόλικο άρωμα Ελλάδας, καθώς τα γυρίσματα έγιναν στην μαγευτική Σαντορίνη. Τα 3 μέλη του συγκροτήματος, Marina DjundietEugeniu Andrianov και Sergiu Mita, ταξίδεψαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα για να γυρίσουν το video clip τους.

Δείτε το video clip εδώ:

 

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. υπεροχο, μαγευτικο, πανεμορφο. σαν την ελλαδα δεν εχει. μπραβο στην μολδαβια που επελεξε τη χωρα μας για τα γυρισματα του βιντεο κλιπ. ζουμε στην ομορφοτερη χωρα του κοσμου

    • Άντε και γ…
      Οι άνθρωποι ήρθαν γύρισαν ενα πανέμορφο βιντεοκλίπ στην πανέμορφη χώρα μας και στη Σαντορίνη και μας έκαναν και διαφήμιση.. Τα θερμά μας συγχαρητήρια πρέπει να τους δίνουμε γιατί μας τιμούν.. ΟΧΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ

  2. Τώρα κατάλαβα τι μου φταίει σ’ αυτό το τραγούδι. Τα απαίσια αγγλικά τους. Είναι σα να τα διαβάζουν γραμμένα στο χαρτί ή ακόμα χειρότερα από χείλη και προσπαθούν να μιμηθούν τις κινήσεις του στόματος. Επιπλέον, αν προσέξετε, θα δείτε ότι άλλα λένε στο video clip και άλλα ακούγονται, με μόνο κοινό το I do. Κοινώς είναι σα να μην ξέρουν τα λόγια του τραγουδιού και αυτοσχεδιάζουν. Πέρα από αυτό, είναι ένα τραγούδι με τρέλα που αν δεν καταντήσει κιτς στη σκηνή μπορεί να πάει καλά.

  3. Καλησπερα. Το τραγουδι της Γεωργιας που ειναι και το τελευταιο, ποτε θα ανακοινωθει;

    • την ιδια απορια μαζι σου εχω κι’ εγω. λογικα σημερα καθως ειναι η ημερα που οι χωρες πρεπει να παραδωσουν τα τραγουδια τους στη συναντηση των αρχηγων στη λισαβονα

  4. 3_4 video clip φέτος στην Ελλάδα,τι φάση?
    Πρέπει να αρχίσουν να μας πληρώνουν μου φαίνεται???

  5. Μου αρέσει πραγματικά πλέον. Μακάρι να μπεις τελικό αν και δύσκολο. Κάτι άλλο τελευταίο.. η Αλβανία έχει ένα μικρό θέμα όπως διάβασα σε ένα site, διότι δεν έχει έτοιμο το video clip και αν δεν το παραδώσει μέχρι και απόψε δυστυχώς δεν θα πάρει μέρος στον φετινό διαγωνισμό. Όχι ότι είχε και πολλές δυνατότητες το τραγούδι ( αν και έχει πολύ καλή φωνή το αγόρι). Will see.

  6. Είναι χαρούμενο, έχει την τρέλα του, δε με χαλάει, έχει ευχάριστο άκουσμα… Αν παρουσιαστεί σωστά στη σκηνή, μακάρι να πάει τελικό! Βέβαια είναι πολύ ωραίο που υπάρχει ελληνικό χρώμα στο βίντεο! Όμως τα ρούχα της τραγουδίστριας ήταν κάπως κιτς και υπερβολικά: ειδικά το συνολάκι που το συνόδεψε το τεράστιο καπέλο μου θύμισε Τζόαν Κόλινς, Δυναστεία και δε συμμαζεύεται!!! Και μετά με το νυφικό (μάλλον νυφικό πρέπει να ήταν), το τερμάτισε….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ