ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ : Κυκλοφόρησε η βελτιωμένη εκδοχή του ‘Inje’!

Δόθηκε στη δημοσιότητα η αναμενόμενη βελτιωμένη εκδοχή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει το Μαυροβούνιο στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Το ‘Inje’  το οποίο θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Λισαβόνας ο Vanja Radovanovic είχε επιλεγεί τον Φεβρουάριο και εδώ και λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι μια βελτιωμένη εκδοχή θα κυκλοφορεί ενόψει του διαγωνισμού του Μαΐου.

Το βίντεο γυρίστηκε σε διάφορα μέρη στη χώρα (Kotor, Stari Bar, Valdanos, Cetinje)  και όπως είπε ο σκηνοθέτης Gojko Berkuljan διαφέρει από τις προηγούμενες προσπάθειες των κλιπ της χώρας στο ότι την παρουσιάζει με μια διαφορετική προσέγγιση.

Συγκεκριμένα αντί να παρουσιάζει μια τουριστική κάρτ ποστάλ δίνει μια εικόνα παλιού παραμυθιού στο οποίο συντελεί και η χρήση κοστουμιών εποχής.

Δειτε τη νέα εκδοχή της συμμετοχής του Μαυροβουνίου :

Γιώργος Γεωργακόπουλος

Πηγή : www.eurovoix.com

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπέροχο video clip και το revamp αποθέωσε ένα μονότονο τραγούδι. Ανέβηκε μια δεκάδα στο top μου. Αυτή θα πει βελτίωση…

  2. Παιδιά την Βουλγαρία θα την εκπροσωπήσει μια μπάντα μ τίτλο τραγουδιού bones το διάβασα πριν λίγο στο oikotimes …..τέλειο το Μαυροβούνιο πάντως !

  3. Έλεος με τα revamp πλεον!! Πρώτα δημοσιεύεται ένα τραγούδι κόβουν αντιδράσεις και μετά αποφασίζουν να του κάνουν revamb, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Έχει καταντήσει αηδία…

  4. εξαιρετικο!!απο τα αγαπημενα μου τραγουδια για φετος!καλη επιτυχια στην χωρα που μας χαρισε περυσι 12 πόντους!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ