Φήμες, διαδόσεις και… η αλήθεια!

Έπειτα από πληθώρα πληροφοριών που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τις λεπτομέρειες του εθνικού τελικού για την ανάδειξη της συμμετοχής μας στην Eurovision 2012, ο OGAE Greece εξασφάλισε και σας μεταφέρει τις νεότερες εξελίξεις που διέπουν την όλη  διαδικασία.

Σύμφωνα με πηγές του Σωματείου μας, η λίστα με τα ονόματα των καλλιτεχνών που πρόκειται να συμμετάσχουν στον φετινό τελικό δεν έχει οριστικοποιηθεί επί του παρόντος, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται τις προσεχείς μέρες, έπειτα από κοινή απόφαση της Universal Music και της ΕΡΤ. Παρ’ όλα αυτά, θεωρείται δεδομένο ότι στη διαδικασία αυτή δεν θα αναμειχθούν ο Κώστας Μαρτάκης και το συγκρότημα Μέλισσες, ονόματα που κυκλοφόρησαν ευρέως το τελευταίο διάστημα. Επίσης, γίνεται σαφές ότι η εταιρεία προσανατολίζεται σε καλλιτέχνες χωρίς προηγούμενη δισκογραφία, γεγονός που αυτομάτως αποκλείει κάθε πιθανότητα συμμετοχής ερμηνευτών που είναι ήδη γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Παράλληλα με την διευθέτηση και την παρουσίαση των τραγουδιστών, στην τελική ευθεία βρίσκεται και η επιλογή των τραγουδιών που θα διεκδικήσουν το χρίσμα της εκπροσώπησης της πατρίδας μας στον φετινό διαγωνισμό. Οι συνθέσεις αυτές βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα παρουσιαστούν επίσημα μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, δηλαδή μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Σε ότι έχει να κάνει με την ημερομηνία και τον χώρο διεξαγωγής του Ελληνικού τελικού, καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί προς το παρόν σχετικά με το ζήτημα αυτό. Εν προκειμένω, εξετάζονται όλες οι πιθανές εναλλακτικές προτάσεις και η οριστική απόφαση τοποθετείται χρονικά στο άμεσο μέλλον.

Εν αναμονή, λοιπόν, των επίσημων ανακοινώσεων για τον εθνικό τελικό, οι διεργασίες για την διεξαγωγή του οποίου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο OGAE Greece θα σας ενημερώσει άμεσα για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη προκύψει.

Θανάσης Νάκος

189 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι καλύτερα μία αξιοπρεπής αποχή. Το πράγμα σέρνεται φέτος και είναι προφανές ότι δεν υπάρχει ούτε από την ΕΡΤ ούτε από την δισκογραφική εταιρία καμία διάθεση. Η ΕΡΤ εξάλλου είναι μισοδιαλυμένη, με υπεύθυνους να παραιτούνται, προσωπικό να απολύεται και τους υπόλοιπους να κάνουν στάσεις εργασίας. Είναι αστείο τέλη Φλεβάρη να ψάχνουν ακόμα καλλιτέχνες, που δεν θα τους ξέρει και κανείς, και να μην έχουν καταλήξει ούτε στο χώρο που θα γίνει ο τελικός, ούτε στην ημερομηνία. Από το να επιστρέψουμε στις μέρες της δεκαετίας του ’80 με καλλιτέχνες εντελώς άγνωστους, καλύτερα να μην πάμε καθόλου.

    Η υπόθεση της Eurovision όπως την ξέραμε τα τελευταία χρόνια κλείνει πια τον κύκλο της στην Ελλάδα. Η απότομη υπερενασχόληση με το θεσμό, έφερε και το ίδιο απότομη απαξίωση. Έχω την αίσθηση ότι η καθυστέρηση είναι σκόπιμη για να δηλώσει τελικά η ΕΡΤ ότι αποσύρεται γιατί δεν προλαβαίνει.

    • de ti sinferei giati tora pleon tha prepei na plirosei ti simetoxi kai epipleon prostimo, opote m@l@kies mi leme, to oti to 80 stelname kalutexnes pantelos agnostous kai oti tha to kanoumw opos les kai fetos kai kalutera na mi simetesxoume sto diagonismo,, einai atopo eos kai blakodes, dioti ama apla koitakseis tis teleutaies xronies tou diagonismou autoi pou kerdisane eitane pantelos agnostoi prin na ftasoune sti eurovision, telos panton merikes fores prepei na boutame ti glosa mas sto mualo mas prin poume pragmata, den einai kakooooo

      • Οι αγνωστοι καλλιτεχνες του εξωτερικου, ειχαν ολοι την ομαδα που θα ειχε ο γνωστος ελληνας τραγουδιστης… ενω ο αγνωστος ελληνας καλλιτεχνης δεν θα ειχε τιποτα!! Αυτη ειναι η διαφορα για μενα!

      • kai epitelous kapoioi prepei na katalabetai kai oloi oi ellines de menoume stin ellada kai den xrisimopoioume ypologistes me ellinikous xaraktires, alla auto de mas kanei na eimaste kai milame kalutera ellinika apo kati BLAKES san kai esena

      • Αφού δεν μένεις στην Ελλάδα, άσε να φέρουν γνώμη για το θέμα οι πολίτες αυτής της χώρας, που φορολογούνται και πληρώνουν την ΕΡΤ, εσύ ασχολήσου με την Eurovision στην χώρα διαμονής σου.
        Απόλυτο δίκιο έχει ο Μάριος.

  2. Διαφωνώ με το σχόλιό σου, Μάριε. Πιστεύω οτι απλά βλέπουμε μία καθαρή περίπτωση ελληνικής ανοργανωσιάς σε ένα πλαίσιο ημιχρεωκοπημένου δημόσιου τομέα. Δεν νομίζω ότι γίνεται επίτηδες γιατί ούτε τους κόβει τόσο πολύ εκεί στην ερτ ούτε θέλουν να ακούσουν τα εξ αμάξης με το να μη στείλουμε συμμετοχή και συνεπώς να πληρώνουμε πρόστιμα στην EBU. Πόσο μάλλον, όταν έχουμε το δικαίωμα ακόμα να κάνουμε στην τελική μία απευθείας ανάθεση και να ξεμπερδεύουμε. Θελαν να το κάνουν πιο δημοκρατικά και να χει 3-4 υποψηφιότητες για να διαλέξει ο κόσμος γιατι ελπίζουν ότι θα έχουν και τίποτα έσοδα από τα sms και τις κλήσεις της ψηφοφορίας. Τώρα ποιος θα κάτσει να χρεωθεί πέρα από μερικούς fans του θεσμού για ονόματα που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους, άγνωστο. Είπαμε, δεν τους κόβει. Θεωρώ πάντως σίγουρο ότι θα στείλουμε συμμετοχή (έστω και με ανάθεση, εάν η ανοργανωσιά τους ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με τις καθυστερήσεις). Τώρα για τα ονόματα που ακούγονται, ξεχωρίζω μόνο του Claydee που ακούγεται πως είναι ο συνθέτης ενός τραγουδιού, μακάρι να γράψει κάτι σε στυλ Call Me. Ίδωμεν.

  3. Ws eurofan,perimenw pws kai pws na akousw ta ellhnika tragoudia pou diekdikoun mia thesi ston diagonismo afto.Para tin oikonomikh krisi pisteuw oti i ellada tha htan kalo na stelnei tragoudi stin eurovision gt me afto tropo epireazoume me tin koultoura mas tous europeous.Wstoso epeidi mia xreokopeia isxirizetai oti tha erthei toulaxiston i eurofans tis elladas as exoun tin dinatotita na psifizoun kai na parakolouthout ton diagonismo afto!
    I epilogi newn kalitexnwn pisteuw pws tha einai kalh gt dinetai i efkeria se neous anthropous na anadi3oun to talento tous! 🙂

  4. ΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΜΠΑ… ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ… ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ !! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΦΟΒΟ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ….

  5. A! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ… ΠΑΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΣΤΗΝ EUROVISION ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΡΥΝΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ….

  6. Kai egw diafwnw me esena marie den nomizw oti i argoporia einai skopimi h eurovision einai enas poly megalos 8esmow apo ton opoio i ert kerdizei kai einai poly agaphtos apo arketo kosmo stin ellada akoma kai an den einai kai treloi funs toy diagwnismoy apla klasika opws ka8e xrono (giati klasika pragmata ta kanoyme mono emeis ola) 8a ginoyn teleytaia stigmi, min ta vlepoume apo tin arnitiki pleyra safos kai ola einai taktopoiimena kai den simenei oti oles i pyges einai swstes kai egw vlepw edw sto wikipedia oti i ellada dialegei sts 8 martioy den simenei omws oti isxei

  7. Ακόμη να αποφασιστούν οι τραγουδιστές?Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!σε 25 μέρες πρέπει να έχουν γίνει όλα και να έχει σταλλει ο φάκελλος στην EBU!Amateurs!

  8. χαχαχα με ολη την οικογενεια λεει ρε.χαχαχα..και γω το πιστεψα εψαχνα μιση ωρα να το βρω στο google :p

    • Να σαι καλα Νίκο 🙂 Ειπαμε… ολοι ομιλουν για ελληνικη ψυχη αλλα οταν ειναι να τομ αποδειξουν ειναι χειροτεροι και απο τους χειροτερους ΠΡΟΔΟΤΕΣ (δες τα τσιρακια του ΛΑΟΣ, εδω κιαν γελαμε!!!)

  9. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ… ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ… ΞΕΦΤΥΛΕΣ… ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ Η ΒΙΣΣΗ… ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ!!! ΞΕΦΤΥΛΕΣ…

    • θα δουμε… μπορει να εχουμε κρεμαλες την ιδια ωρα με την eurovision και μπορει να αναβληθει ο διαγωνισμος γιατι οι κρεμαλες LIVE θα εχουν περισσοτερο ενδιαφερον.,… χαχαχαχαχα

  10. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχααχχααχ..κλαιιιιωωωωω:’)

  11. Τί γελοιότητες είναι αυτές, επιτέλους? Γιατί είναι υποχρεωμένοι ο Σάκης, η Έλενα και η Άννα να ξαναπάνε στη Γιουροβίζιον, και γιατί θεωρείται προδοσία το ότι δεν το πράττουν?
    ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ…

    • Οταν πληρωθηκες για κατι το οποιο ΕΣΥ ηθελες να κανεις (δεν το ζητησε η ΕΡΤ, το 2004 το απαιτησε κιολας) οφειλεις οτι οταν η χωρα σου εχει πατωσει… να την στηριξεις απο οποια θεση εισαι… αρα το να ελεγαν θα γραψω ενα τραγουδι πχ η Παπαριζου.,.. δεν θα παθαινε κατι…

    • Αλεξανδρε, απλα μην το σχολιαζεις… εκτος κιαν απογορευονται εδω μεσα σχολια… ενταξει καλες ειναι οι δημοσιες σχεσεις… αλλα και λιγο black humour με μια δοση κριτικης, δεν βλαπτει…

    • αλλα οταν αυριο μαθεις οτι θα συμμετεχει αυτος μαζι με ολη την οικογενεια για φωνητικα και χορευτικα… θα λες… μου τα λεγαν … και δεν ακουγα 🙂

  12. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  13. Ok, το λεω… φτανει η πλακα! Στα σοβαρα, θεωρω ποως η καθυστερηση οφειλεται στο ολο γενικο κλιμα αυτης της περιοδου! Αλλα ποτε δεν ξερει κανεις… μπορει να παμε να χτυπησουμε καμια πρωτια… και βλεπω την ΕΡΤ με μαυρη σημαια την αλλη μερα…. 🙂 Ενταξει μπορει και να αρνηθει να το κανει και ν παει στον 2ο… αλλα who cares!!

  14. liga ta logia sas gia tin elena giati efere tn eurovision edw kai einai poly kata3iomenh kallitexnis se oli tn eyrwpi. Oso anafora tn rouva symfwnw apolyta oti i apostoli toy xreokopise thn dhmosia tv afoy edw mas xrewnane 18% parapanw kai kala difen pws 8a mas 3anaeferne tn eurovision kai kerdeise o ryback p den plirwse tipota.. Kai gia na teleionei to 8ema 2000 fores na paei kapoios agnwstos giati min 3exnate ryback lena kai to doyetoperysi p kerdisane itan entelos akuroi kai agnwsti

    • Νομιζω η Ελενα δεν πηγε μονη της… δουλεψαν και αλλοι… ας μην τα ξεχναμε αυτα! Για τους αγνωστους δεν λεω οχι, απλα θεωρω οτι οι δικοι μας αγνωστοι δεν θα εχουν υποστηριξη ενω των ξενων εχουν! Οταν λεω υποστηριξη εννοω μια εταιρεια απο πισω τους κτλ… Τα τελευταια ετη στην Ελλαδα δουλεψε αυτο (Καλλιτεχνης (γνωστος-λιγοτετο γνωστος) + Εταιρεια) και πετυχε!

  15. Δεν γίνεται να μην συμμετάσχουμε γιατί όταν δεν παίρνει μέρος μια χώρα στη eurovision,πληρώνει πρόστιμο..Οπότε,ναι θα πάμε και φέτος και του χρόνου και του παραχρόνου!!!

  16. Κώστα, καλό το χιούμορ αλλά σε κάθε σχόλιο που γράφετε αν απαντάμε όλοι λέγοντας τα ίδια δεν έχει νόημα.

    Θεωρώ ότι από όσα ονόματα έχουν ακουστεί πάντως μόνο αν πάει η Ελευθερία θα έχουμε ελπίδες για τελικό!

  17. Μιζερα σχόλια, μιζεροι ανθρωποι που τα ίδια έλεγαν και για τον Σαρμπελ, την Καλομοιρα, τον Αλκαίο… Κι ύστερα μας φταίνε οι Γερμανοί για την εθνική μας “καταντια” Τρομάρα μας…

  18. Παντως Στρατο, οι μιζεροι αυτοι ανθρωποι που λες… ετρεχαν να φωτογραφηθουν μαζι τους… πολλοι απο αυτους πουλανε τα παντα ακομη και για ενα CD των Σκοπίων… Τωρα για το εαν φταινε οι Γερμανοι… φυσικα και δεν φταινε… αυτοι καλα κανουν (εθνικά)… εμεις τι κανουμε ειναι το ερωτημα!

  19. Απλα για να μην φανει οτι δινω αφεση στους Γερμανους… το να ειρωνευεσαι ενα εθνος και να το ξεφτιλιζεις δεν ειναι οτι ηθικα σωστό, ουτε να του κανεις οικονομικο πολεμο (δεν μας χαριζουν λεφτα… δανειο δανεια δινουν με ΤΟΚΟ)

    • Όχι φίλε Κώστα!!Έβαλες στο στόμα σου τη Γερμανία;;Μη μου προσβάλλεις τους Γερμανούς γιατί δε θα μας ξαναδώσουν δεκάρι και δωδεκάρι στη γιουροβίζιον!!Παναγία μου!!Μόνο που το σκέφτηκα ανατρίχιασα!!Χαχαχα…..”Κατάντια” να κάνεις χαβαλέ και να λες τη γνώμη σου στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία!!!Βαρέθηκα παιδιά!!!!Και σε μένα έτσι τα πανε σε άλλη σελίδα εδώ…Επειδή τόλμησα να πω οτι δεν πάω τη Γερμανία ούτε μου αρέσει το τραγούδι τους!!!Μακάρι να ξέρατε τί εστί κατάντια φίλοι μου!!!!!!!!!Δε θα σας άρεσε αν το ξέρατε,πιστέψτε με!!!

  20. Καλα το σωματειο δεν λεει ΠΑΛΙ τιποτα στην ΕΡΤ? Μια κουβεντα ρε παιδι μου να στρωσει. Να τους πει οτι ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΡΤ? ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΤΕΛΙΚΟ και να εχουμε ενα καλο-αξιοπρεπες τριλεπτο τραγουδι. ΤΟΣΟ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ειναι αυτο το εγχειρημα που αρχισαμε τις αρλουμπες οτι για ολα φταιει η οικονομικη κριση? Η Γιουροβίζιον φερνει τρελλα κερδη αν την αξιοποιει σωστα η Ερτ και το ΜΟΝΟ που εχει να κανει ειναι να εχει κανα καλο τραγουδακι στα υποψηφια και να κανει ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ μια αξιοπρεπη βραδια ελληνικου τελικου ΚΑΙ ακομα μια μεταδοση του διαγωνισμου το Μαιο. ΣΙΓΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ. Ποσο κοπροσκυλα ειναι ρε παιδια? Ελεος. Τελος Φεβρουαριου δεν εχουν βρει ερμηνευτες και τραγουδια? Ειμαστε σοβαροι? ΚΑΙ ΠΟΤΕ θα προλαβουν οι συμμετεχοντες να ετοιμαστουνε για τον ελληνικο τελικο? Ποτε θα κανουν προβες? Τα καλα τα περσινα σε κατι αποθηκες και τη Νικη Ποντε που ειχε το θρασσος να ανακοινωνει μεσω κοινωνικων δικτυων οτι οι προβες που εκανε ηταν στο συνολο 9 μερες? Ντροπη. Δεν σταματαει η ελληνικη τηλεοραση επειδη ειναι χαλια η κατασταση της οικονομιας μας. Εχουμε το δικαιωμα μια φορα το χρονο να συμμετεχουμε αξιοπρεπως στην κορυφαια ευρωπαικη μουσικη γιορτη που τη βλεπει πανω απο το 70% των Ελληνων. Δεν μας κανει χαρη η Ερτ οταν ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να μας δειξει οτι σεβεται το κοινο της. Ειναι υποχρεωση της. Γιατι οπως και να το κανουμε ΕΜΕΙΣ την πληρωνουμε. Οποτε θα ηταν καλυτερο να μας σεβοτανε πιο ουσιαστικα. Και ΑΝ εχουν τοσο κομπλεξ με τη Γιουροβίζιον, τοτε ας δωσουν το δικό τους ποιοτικό στίγμα. Ας βάλουν ποιοτικές υποψηφιότητες μέσα. Δεν φταίει για όλα η Γιουροβίζιον αλλα η ανικανότητα και η τεμπελιά του Δημοσίου Υπαλλήλου στην Ελλάδα.

  21. «Δεν θέλουμε να είμαστε η μιζέρια της Eurovision»

    Με κάθε τιμή και επισημότητα θέλει να συμμετάσχει η Ελλάδα στην φετινή Eurovision και παρά την οικονομική κρίση να κρατήσει την σημαία ψηλά.
    Η δισκογραφική εταιρία που ανέλαβε να διοργανώσει μαζί με την ΕΡΤ τον διαγωνισμό για λογαριασμό της χώρας μας θέλει να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και να προωθήσει νέα σχήματα και καλλιτέχνες στο θεσμό. «Δεν θέλουμε να είμαστε η μιζέρια της Eurovision και έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτό το βήμα που σε τέτοιες εποχές είναι τολμηρό και δαπανηρό» τόνισε το TV Ζάπινγκ εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρίας

  22. «Δε θα ξεχάσω ποτέ πως, όταν γυρίσαμε από το Κίεβο, στο αεροδρόμιο με κλείδωσαν σε ένα λεωφορείο και δεν με άφησαν να βγω έξω για να συμμετάσχω στη συνέντευξη Τύπου. Ήταν ο πρόεδρος της ΕΡΤ και όλοι εκεί παρόντες. Δεν με άφησαν να βγω και μου έλεγε ο Χρήστος Δάντης: “Γράψ’ τους και βγες με το έτσι θέλω. Καθόσουν και έγραφες τα κείμενα των Ευρωπαίων σχολιαστών, γύρισες όλη την Ευρώπη για να υποστηρίξεις το τραγούδι και δεν θα είσαι στη συνέντευξη;” Αλλά εγώ δεν είχα μάθει με τον τσαμπουκά και με το ζόρι να μπαίνω στα πράγματα. Όταν κερδίσαμε, πήγαιναν ξαφνικά να φανούν όλοι δίπλα στην Έλενα, να κλέψουν λίγο από τη λάμψη της. Εμένα δεν με ενδιέφερε αυτό».
    http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=178262

  23. Αυτος που εγραψε το αρθρο καπως λαθος μας τα λεει…Εχουν επιλεγει τα τραγουδια μας λεει και ειναι στο τελικο σταδιο επεξεργασιας τους αλλά δεν εχουν επιλεγει οι υποψηφιοι. Μα ειναι δυνατον?

    • κι ομως ειναι δυνατον αυτο που λες Βικυ, υποθετω οτι η εταιρεια εχει καταληξει σε μια σειρα απο τραγουδια και συνθετες, τα οποια παραλληλα “δουλευονται” ωστε να ειναι ετοιμα για να δοθουν και να “μοιραστουν” στους τραγουδιστες, οταν τελικα αποφασιστει ποιοι θα ειναι αυτοι. Κατα καιρους εχουμε ακουσει πολλους συνθετες να λενε “εχω ετοιμο τραγουδι για τον διαγωνισμο”, ειδικα στη γιουροβιζιον συνηθως προηγειται η συνθεση του τραγουδιου και μετα ακολουθει ο τραγουδιστης. Μη ξεχνας αλλωστε οτι προσφατα η Ποντε αφησε να εννοηθει οτι το τραγουδι της “remembering the summer nights” ειχε δοθει στην εταιρεια για να ειναι υποψηφιο στον Κυπριακο τελικο, αλλα τελικα το αφησανε απ’εξω. Οποτε, δεν ειναι καθολου απιθανο το αν ετοιμαστουν τα τραγουδια πιο γρηγορα απο τους καλλιτεχνες.

      • Το τελευταίο σκέλος ειναι λάθος. Η Σόνυ πρότεινε το κομμάτι της Ποντε για την Ελλάδα με τον όρο είτε να γίνει ανάθεση στο κομμάτι αυτό και κατα συνέπεια και στην Πόντρ είτε τελικός μόνο με 3 καλλιτέχνες .

      • Το τραγούδι το έχει στειλει ο Thomas G:son (ο συθνέτης) για την Ηβη Αδάμου για το τελικό της Κύπρου. Έμεινε απ’ έξω το τραγουδι τελικά, και δόθηκε στην Νίκη Πόντε. Έγινε μια συζήτηση αρχικά να το προτείνουν στην ΕΡΤ, αλλά μέχρι εκεί. Αυτές η φήμες που λένε ότι το προτινανε στην ΕΡΤ για απευθείας ανάθεση δεν είναι αλήθεια. Δεν είχε φτασει σε αυτό το στάδιο!

  24. Κωστα εχεις παρα πολλυ δικιο αλλα ακομα δεν καταλαβα πια ειναι η πληρη σου αποψη σχετικα με τους αγνωστους καλλιτεχνες σαφος και θα εχουν καποια ετερειακη στηρηξη απο πισω μην ξεχνας πως η universal εχει ενα παγκοσμιο δυκτιο και νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλλι ετερεια που μπορει ΄΄ανετα΄΄ να στηρηξει τον εκπρωσοπ. Και δεν διαφωνω με το γεγονος περι το 2005 απλα εγω τονισα Ελενα γιατι συνηθος ολο το βαρος πεφτει στο τραγουδιστη και οχι στην ομαδα μιας και αυτος οφειλεται για την κυρια εικονα στη χωρα που εκπρωσοπει…

    • Να ξεκαθαρισω κατι, γιατι καποιοι εδω λενε για μιζεριες, μιζερους ανθρωπους κτλ.. 1) Οι star ελληνες τραγουδιστες εχουν την ιδια αγνωρισιμότητα που εχει οπ καθενας απο μας στο εξωτερικο 2) Προτιμώ γνωστό τραγουδιστή λογω εμπειριας, εταιρειας και μιας επαγγελματικής ομαδας που θα τον ακολουθησει, οταν λεω γνωστο δεν εννοω παντα τραγουδιστη τυπου Βισση αλλα και Σαρμπελ ή και λιγότερο φιρμα 3) Στον γνωστο ειναι περισσοτερες οι πιθανοτητες να γραψει καποιος συνθετης ενα καλο τραγουδι. 4) Τωρα εαν μια εταιρεια θελει να προωθησει εναν δικο της τραγουδιστη/ες σαφως λεω ΝΑΙ δεν το βρισκω κακο! Απλα δεν ειμαι υπερ του ερασιτεχνισμου… σπανια θα σου βγει το ΑΣΤΕΡΙ (EUROSTAR, τοτε που ειπε ο Ρουβας θελω να παω – και πηρε και αποζημειωση – και ακυρωθηκε ο εκπροσωπος μας ο Ψυχραμης κτλ)
      Τωρα για καποια σχολια περι μιζεριας… Το να μην συμφωνει καποιος ειναι Δημοκρατικο και δεν ειναι μιζερια,αντιθετα το να μην δεχομαι την διαφωνια και να την λεω μιζερια… λεγεται καπως αλλιως… ααα και κατι αλλο… φετος που δεν θα εχουμε μπλουζακια… θα εχουμε παλι τις συμπεριφορες του 2004 ? Ενα ρητορικο ερωτημα… ετσι για τα περι μιζεριας, βεβαια η εταιρεια – που την σεβομαι – δεν θα ειχε θεμα να γραφατε μερικοι την αποψη σας απο το να γλειφεται… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!

  25. Τελευταία στιγμή πάλι..Κλασσικοί Έλληνες..
    Για να δούμε.. Αν δεν έχουμε και αυτήν την εβδομάδα ενημέρωση είμαστε άξιοι της μοίρας μας..

  26. Ούτε σήμερα τίποτα ;; Καλά εντάξει ελεος… Πάλι για κάτι θα θρηνουν εκει στην Ερτ…Πάλι ευκαιριούλα να κωλοβαρεσουν , να πιουν καφεδακια και να μην κάνουν τίποτα .. Κλασσικές αξίες 🙂

  27. To πόσο σοβαρή ειναι η φετινή δισκογραφικη εταιρεία φαίνεται απο το γεγονός ότι στη Μαλού και την Ελευθεριου δεν έχουν βγάλει ολοκληρωμένο cd. Η Στικουδη όμως κανονικότατο ολοκληρωμένο cd απο universal παρακαλώ… Ξέρει το κορίτσι να κάνει παρέα με ανθρώπους στα σωστά πόστα αλλιώς θα τρελλαθουμε…

  28. re paidia polu t’arghsame fetos!!!!!:( tespa as elpisoume na ms vgei se kalo,eleftheria eleftheriou kai malou!!!!!oi ypopshfioi anamenetai na anakoinw8oun syntoma,kai mexri to telos tou mhna 8a exoume kai tragoudia,o telikos 8a ginei meta3y 6-9 martiou,ena einai sigouro,oi sigouroi ypopshfioi 8a einai eleftheria eleftheriou kai to allo to neaniko groupaki,an fantastei kaneis pws olo k perisotero akougetai ayta ta 2onomata!!!!ante vre kai me tn nikh!!!kai mn pei kanenas pws an pame me agglikous stixous 8a eimaste 3eftiles,kai pws oi amerikanies den exoun xwro edw…opws persi….ante…kai na sas 8ymhsw pws o diagonismos legetai<>kai oxi<>synepws to tragoudi 8a prepei na to katanooun kai oi 43 xwres t diagonismou,kai oxi mono oi 2(ellada kai kypros)ante giati aman!!!!!filakia…:*

  29. Κι επειδή ο κυρ-Κostas ανέφερε για μένα τη φράση ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ε, λοιπόν κι εγώ σας αγαπώ όλους!

  30. Σε 3 μήνες μπορεί να είναι ο διαγωνισμός της Eurovision, αλλά εμείς ακόμα δεν έχουμε επιλέξει τραγούδι…
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Πρωινής Μελέτης” οι 4 υποψήφιοι θα είναι η Ελευθερία Ελευθεριού, οι Velvet Fire, η Dora με τον Claydee Lupa και οι Playmokills…
    H πρώτη μετάδοση των τραγουδιών θα γίνει μέσω internet στις 5 Μαρτίου και ο τελικός θα γίνει στις 12-15 Μαρτίου σε εμπορικό κέντρο….

    Read more: Oι 4 υποψήφιοι για την Eurovision ~ news-piper.blogspot.com

  31. Μόνο 4 υποψηφιοι. Οσους δηλαδη ειχε βαλει η Γιουνιβέρσαλ το 2010, παρολλο που τοτε αρχικα οι υποψηφιοι ηταν 10 και απο πολλές εταιρειες. Ο λόγος που έχουμε και ασημες υποψηφιοτητες αλλα και τοσο λίγες σε αριθμο,ειναι γιατι συμφωνα με το ρεπορταζ βρεθηκε το τραγουδι που θελει και η εταιρεια και η Ερτ. Ετσι θα πλαισιωσουν το τραγουδι αυτο με αλλες 3 μετριοτητες, για να παει. Δεν θελω να θαψω μεχρι να ακουσω , απλα λιγακι με προβληματισε το οτι αυτο το καλο τραγουδι συμφωνα με την εταιρεια απευθυνεται σε νεαροκοσμο…και γενικα και τα 4 κομματια απευθυνονται στο πολυ νεανικο κοινο. Καποιος επρεπε να τους πει δυο πραγματα. Πρωτον η Γιουροβίζιον ειναι σόου που βλεπεται απο ολες τις ηλικιες και δευτερο και σημαντικο πρέπει επιτελους καποια στιγμη να καταλαβουμε οτι οι επιτροπες ειναι παραγοντας που δεν πρεπει να παραγνωριζουμε. Να μπουμε στην πρωτη οχταδα των επιτροπων ειναι πολυ σημαντικο και δεν νομιζω να τα καταφερουμε ουτε φετος. Περσυ χωρες οπως η Δανια που ΠΑΤΩΣΑΝ κυριολεκτικα στο κοινό, μπήκαν εξάδα μόνο και μόνο λόγω επιτροπων ενω η Ελλάδα εκεί ήρθε 14η !

  32. 5 Mαρτίου τα τραγούδια…?????Δηλαδή άλλες 2 εβδομάδες από τώρα..?? Χαχαχαχα..Ε ναι λοιπόν τελικά είμαστε και επισήμως για γέλια…
    Αφού τα έχουν όλα έτοιμα γιατί δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε?Τι περιμένουν πια..???
    Τέλος πάντων άντε να στείλουμε την ελευθερίου να τελειώνουμε.. Έχει δεν έχει η ΕΡΤ με τόσες καθυστερήσεις μας ξενερώσανε τελικά..

  33. ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΛΕΟΣ. Έχουμε φίλους στη Γιουνιβέρσαλ και ξέρουμε ότι πριν μια βδομάδα γυρίστηκαν και τα βιντεο κλιπ των τραγουδιών !!! Τι τα κρατάνε στα συρτάρια δηλαδή ;;; Μόνο ένα σκοπό εξυπηρετεί αυτο. Να μη γίνει καθόλου συζήτηση για τα τραγούδια , να οργανωθεί καπάκι ο ελληνικός τελικός στο μπαμ-μπαμ και να μην προλάβει να πολυκραξει κανεις την ΕΡΤ αφού 2 μέρες μετα τον τελικο παίρνουν αεροπλάνο να υποβάλουν το κομμάτι και δεν μπορει να αλλάξει κάτι και ουτε να αντιδράσει κανεις !

  34. Τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι η Ελλάδα θα έχει μία αξιοπρεπή συμμετοχή. Πράγμα που δεν φαντάζει ακατόρθωτο, αν ακούσει κανείς τις μετριότατες -μέχρι στιγμής- συμμετοχές των άλλων χωρών.

  35. Ρε παιδια αφου παντα ετσι γινεται,της τελευταιας στιγμης ειναι τα παντα στην Ελλαδα.Καθε χρονο Μαρτιο δεν γινονται ολες οι παρουσιασεις και ο τελικος ετσι και αλλιως? Τωρα αμα δεν παει η Ελευθερια,ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα…

  36. ρε παιδιά τελικά ποιοι είναι υποψήφιοι?

    1.ελευθερια
    2.χρηστος
    3.velvet fire
    4.μαλου
    5.τσακαλακος ???????

    ή 1.ελευθερια
    2.playmokills
    3.velvet fire
    4.dora kai claydee ??????? :-/

  37. ρε παιδια διερευσαν καποια ονοματα που ακουσα…velvet fire, playmokills, ελευθερια ελευθεριου και Dora ft. Claydee….

    ξερει καποιος αν ειναι αληθεια κι επισης ποια ειναι αυτη η Dora; δεν βρισκω πουθενα τραγουδια της.!

  38. Η Γιουνιβέρσαλ οφείλει ενα πολύ καλό τραγούδι στην Ελευθερίου για αυτό που της κάνανε το 2010. Και ξερω πολύ καλά τι λέω…και δεν λέω Ερτ, λέω Γιουνιβέρσαλ.

    • τι εννοείς φίλε?οτι η universal τότε είχε διαρρεύσει το τραγούδι της?Εγώ νόμιζα οτι το είχε κάνει κάποιος απο το πιο ανωριμο και κουτσομπολιστικο site για την γιουροβιζιον το oikotimes..

      • Το συγκεκριμενο σαητ ηταν το μέσο για να γινει γνωστη η διαρροη. Το ονομα στενου συνεργατη της εταιρειας που το εκανε ειχε βγει τοτε σε πολλα σαητ και η υπευθυνη της Ερτ τοτε ειχε πει θα γινει ερευνα που ποτε δεν εγινε. Η συνεχεια ειναι οτι ι ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ εδωσε τη συγκαταθεση της να συμμετεχει η ελευθεριου στον τελικο αρκει να συμμετειχε και η Αυγουστακη με νεο τραγουδι. Η Γιουνιβέρσαλ ομως πατησε εκβιασμο οτι αν συμμετεχει η Ελευθεριου αποσυρει και τους 4 τοτε υποψηφιους της και τιναζει τον τελικο στον αερα…Facts.

  39. i dora i mikri exereunitria??? xaxaxa! nomizw pws ta pragmata den tha einai kala gia mas , dustuxws.. tha xalasoume kai to seri pou exoume dimiourghsei me 8 diagwnismous sunexomena sti 10ada.. apla prokeimenou na prowthisoume nea talenta prepei swnei kai nte na to kanoume mesw eurovision? e universal? tosa onomata exete sto dunamiko sas. tespa, an alitheuoun ta osa legontai as elpisoume pws o claydee tha exei grapsei ena hit.. as to pei kai o Bob o mastoras..alla na aksizei!

  40. Θα περιμένουμε και θα δούμε… και γω το 2010 & 2011 τις είχα ξεγραμμένες τις συμμετοχές μας… οποτε ποτε δεν ξέρεις! Το θεμα να εχουν τα τραγουδια και να μην τα λενε ωστε να μεινουν λιγες ημερες πριν την οριστικη υποβολη στην EBU ελπιζω να μην ισχύει… γιατι δεν εχει νοημα! Δεν ειμαστε Λευκορωσια να αλλαζουμε τα τραγουδια 🙂
    Μηπως αργουν γιατι τελικα θα παει ο SAKIS & the family??

  41. Δεν ξέρω για το άτομο που λες από την εταιρία αλλά βλέποντας ακόμα και σήμερα το αρθρο του εν λόγω site για την γιουροβιζιον και τα ανωριμα,ηλιθια σχολια και την επίθεση στην ελευθερία απλά γελάω και με κάνει να βλέπω την αντιπάθεια τους στην κοπέλα..Πόσο κομπλεξικός μπορεί να είναι αυτός ο Φώτης που γράφει τα άρθρα?
    για αυτό και στα μόνα sites που δίνω σημασία είναι το ogaegreece και το esctoday..
    Το Oikotimes μου θυμίζει την εφημερίδα espresso και την star σε site για την esc.. Τραγικό…

  42. Αληθοφανές ακούγεται αλλά είναι αλήθεια ή διαδόσεις που έβαλαν σε ρεπορτάζ εκεί στην “πρωινή μελέτη”?Ακόμη κι αν τα τραγούδια ακουστούν στις 5 Μαρτίου πρώτη φορά,τις ανακοινώσεις οφείλουν να τις κάνουν νωρίτερα…AMATEURS!

  43. Ακριβώς έτσι Κώστα…Αυτός είναι τόσο τραγικός και κομπλεξικός που παρ’όλο που είναι ελληνικό site, τον βλέπω έτσι και κερδίσει η Ελευθερία(μακάρι) να κράζει την ελληνική αποστολή και να μας κάνει και κακό..Αν και μεταξύ μας απο οτι είδα σε κάτι σχόλια που είχε γράψει σε προηγούμεο αρθρο του και έκραζε το esctoday όλοι οι ξενοι φανς του μίλαγαν με τα χειρότερα λόγια..
    αμφιβάλλω αν του δίνει αξία κανείς..

    • Δεν θυμαμαι πότε ηταν που δεν τον ειχαν στην επιτροπη του ελληνικου τελικου και εσταζε χολη… λες και επρεπε να ηταν!!!! Απλα η Ελευθεριου το ειχε αποκαλεσει ως κουτσομπολιστικο site οταν εγινε το θεμα με το τραγουδι της για τον διαγωνισμο του 2010.

      • Μα ΕΙΝΑΙ κουτσομπολίστικο..!!!Χαχαχα…Αμφιβάλλει κανείς σε αυτό..??
        Αλήθεια το είχε πει αυτό η ελευθερία τότε δημόσια??Χαχαχα…Και καλά έκανε!!!!!!!!Ανέβηκε ακόμα πιο πολύ στην εκτίμηση μου 🙂

  44. Μαλλον η Universal θελει να βγαλει λιστες σχεδον με ολους τους νεους τραγουδιστες της ωστε να τους μαθει ο κοσμος…να τους ψαξουμε στο internet ktl.. lol

  45. ο Κύριος που ακυρωσε διαρρεονταs το,το τραγουδι τησ Ελευθερίου πριν 2 χρονια ,εργαζόταν σαν μουσικός παραγωγός στην ΕΡΤ και αμοιβοταν απο όλους εμάς 100.000 ευρώ το χρόνο με βάση το επίσημο μισθολόγιο της ΕΡΤ. Αυτος ο κύριος συνεργαζόταν σαν παραγωγός και με δυο καλλιτέχνες της Γιουνιβερσαλ που πήραν μέρος στον τότε ελληνικο τελικο (2010). Και ναι ακόμα περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας που θα έκανε η ´θεάρα’ της Γιουροβίζιον (διοικητική υπάλληλος της κρατικής τηλεόρασης) με βάση δηλώσεις της ίδιας σε τηλεοπτικό σταθμό αλλα και την ιστοσελίδα http://www.eurovision.gr

    • Φαινεται οτι ξερεις πραγματα! Λοιπον, διαφωνω μαζι σου… απο την ΕΡΤ περιμενε η εταιρεια? Τι λετε τωρα… θιγονται τα συμφεροντα μιας εταιρειας και περιμενει απο τους αλλους (ΕΡΤ)? Λαθος,… γι’ αυτο οι εταιρειες ακριβοπληρωνουν δικηγορους κτλ…
      Τελικα σοβαρα, ποτε θα ανακοινωθουν ξερει κανεις?

  46. Στο δελτιο τύπου της ΕΡΤ(21-2-2012) αναφέρεται οτι στο σημερινο Δ.Σ της ΕΡΤ τα μέλη ενημερώθηκαν για την πορεία των διεργασιών που αφορούν στη συμμετοχή της ΕΡΤ στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.Eιναι το νούμερο 6 στο δελτίο τύπου.http://www.ert.gr/pressert/index.php?option=com_k2&view=item&id=275:%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CF%83-%CE%B5%CF%81%CF%84-21-2-2012&Itemid=176

    • 17. Ενέκρινε την ανανέωση ανάθεσης σε εταιρεία για την παραγωγή δέκα επεισοδίων της σειράς μουσικών εκπομπών «ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ». Το κόστος ανά επεισόδιο ανέρχεται σε 28.257 ευρώ.

  47. . Η κ. Λίτσα Πισκερά, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της κρατικής τηλεόρασης, δήλωσε ότι η κρατική τηλεόραση θα διεξάγει ειδική έρευνα σχετικά με το αν υπάρχει άτομο που χρηματίστηκε για να “καίει” τραγούδια (και αν υπάρχει ποιος είναι) ενώ, αν τα στοιχεια που θα προκύψουν είναι ενοχοποιητικά, οι υπεύθυνοι της Κρατικής τηλεόρασης για τη Eurovision θα παραπέμψουν το θέμα στη δικαιοσύνη.

    Στο site http://www.eurovision.gr εν τω μεταξύ δημοσιεύτηκαν νέα και για τις δύο διαρροές. Υπάρχει μια ανώνυμη καταγγελία από έναν αναγνώστη ο οποίος υποστηρίζει ότι γνωρίζει τα στοιχεία των ατόμων που εμπλέκονται με την διαρροή. Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

    “Μετά τις ανώνυμες καταγγελίες για τις διαρροές των τραγουδιών του ελληνικου τελικού της Eurovision θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι έχουμε ταυτοποιήσει τα στοιχεία του ανθρώπου που μας έστειλε τη μία εκ των δύο επιστολών, ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και μας παραθέτει κάποια ονόματα και καταστάσεις που εμπλέκονται με τις διαρροές.

    Τη στιγμή που ανακοινώνονται οι μειώσεις των μισθών θα σεβαστούμε την επιθυμία του να μην ανακοινώσουμε το όνομα του και την ιδιότητα του. Ο άνθρωπος αυτός ΔΕΝ εμπλέκεται με τις διαρροές αλλά είναι εργαζόμενος στο περιβάλλον που διεξήχθει η όλη ιστορία και όπως μας δήλωσε δεν συμφωνεί με ότι γίνεται όπως και όλοι εμείς.

    Εμεις προς το παρόν θα θέσουμε μερικά απλά ερωτήματα:

    Γιατί οι μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες δεν άσκησαν καμία ποινική δίωξη αφού πρόκειται για ένα project μεγάλης οικονομικής σημασίας τη sτιγμή που η ελληνική δισκογραφία πάει κατα διαόλου και ξεπουλιέται στις εφημερίδες? Αν η εμπλοκή γινόταν από έαν απλό υπάλληλο θα το ξέραμε και θα είχε λυθεί το θέμα. Ποιον δεν θέλουν να εκθέσουν?

    Ποιος είναι ό συνεργάτης που είχε στενές σχέσεις, εκτός από τον καλλιτέχνη που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα του για την ελληνική συμμετοχή του στην Eurovision και με την απέναντι πλευρά?

    Από πόσους ανθρώπους πέρασαν τα κομμάτια μέχρι να φτάσουν στην ΕΡΤ (ηχολήπτες,
    παραγωγούς, φίλους)

    Είναι κουλό μια δισκογραφική εταιρία ή ένας καλλιτέχνης να έχει τους στίχους όλων των καλλιτεχνών. Τι ανταλλάγματα δόθηκαν για να περάσουν οι στίχοι σε ξένα χέρια και να βγουν στο internet?

    Επειδή αγαπάμε την Eurovision όπως και πολύ κόσμος, ευχαριστούμε την ΕΡΤ που λαμβάνει σοβαρά τα όσα γράψαμε και εμείς και άλλα sites που έχουν πληροφορίες και ελπίζουμε με την έρευνα της να ξεσκεπάσει τους ανθρώπους που φέρνουν σε δύσκολη θέση την ίδια, που έχει δείξει στο παρελθόν πολύ καλές διοργανώσεις (και κακές), κάποιους καλλιτέχνες που με πολύ όρεξη ετοιμάζουν το τραγούδι τους και απλά γουστάρουν να πάνε για τη ?φανέλα? και τον ίδιο το θεσμό.”

  48. Μάλιστα..Η Ερτ έκανε σήμερα ανάθεση σε εξωτερική εταιρεία για να τους παράγει το ένα επεισόδιο της εκπομπής Αλάτι της γης προς 30.000 ευρω. Σύνολο 300.000 ευρω θα πληρώσουμε αυτη την εκπομπή … Φαίνεται ότι κάποιος αποφάσισε να χτίσει σπίτι και είπε να βρει τον τρόπο. Το γνωστό…Άλλωστε, λεφτά υπάρχουν. Όσο για την Ελευθερία Ελευθερίου, παρόλο που δεν εμπίπτουν στο προσωπικο μου γουστο αυτου του είδουs οι καλλιτεχνεs, έπρεπε να παει κατευθείαν με ανάθεση φέτος για όλο εκείνο το ανήθικο παιχνίδι που υπέστη τότε

  49. Από ό,τι φένεται τελικά η ΕΡΤ δεν λαμβάνει σοβαρά όσα έγραψε το site και όλους εμάς για αυτό και δεν ξανασχολήθηκε με το θέμα των διαρροών..
    Πραγαμτικά τότε ήταν κρίμα για την Ελευθερία..Η αυγουστάκη ήταν άλλη περίπτωση γιατί το τραγούδι της ήταν στο νετ πολλούς μήνες πριν , ενώ της ελευθερίας λίγες ώρες πριν μόνο και μόνο για να την ακυρώσουν κάποιοι που την “φοβόντουσαν”.. Πραγματικά κρίμα και άδικο..
    Χαίρομαι πολύ που το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και την ξανάφερε στον διαγωνισμό..

  50. ναι οκ, το ειχα ακουσει το τραγουδι της ελευθεριας τοτε το 2010 χαλια ηταν κοινη pop βλακεια χωρις κατι ξεχωριστο ( καμια σχεση με το ωραιο ποπ της βρετανιας και της σουηδιας περισι) σε αντιθεση με το οπα και τον κινεζο που ηταν πολυ ωραια κομματια! φετος ελπιζω να εχει κατι καλυτερο η Ελε! επισης εχω κολλησει στο replay το “κανουμε θορυβο” των Playmokills ειναι πολυ πιασαρικο κομματι μακαρι να πηγαιναν μ’αυτο! το στυλ τους ειναι περιεργο και ξεχωριστο με τις κουκουλες, γουσταρω τρελα! ρε παιδια ποια ειναι αυτη η Dora;

  51. Δεν ξερω ποια ειναι αυτη η Dora και απο που ξεφυτρωσε,αλλα ξερω οτι κλαμπαδικα χιτακια του τυπου Claydee δεν πουλανε και παρα πολυ στην Ευρωπη

  52. Πάντως, πολύ γρήγορα ήρθε η πρώτη διάψευση δια χειρός…Clayde Luppa, ο οποίος έγραψε στο twitter του:

    «Πώς το ξέρουν αυτοί και δεν το ξέρω εγώ;…Μακάρι αλλά # Not true» Μάλλον κανείς δεν έκανε τον κόπο να κάνει…ρεπορτάζ και να ρωτήσει. Πολύ δύσκολο για την σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα…

    • Το γεγονός οτι τόσοι επιτυχημένοι τραγουδιστές αλλά πλέον και συνθέτες λένε ”μακάρι να ήμουν υποψήφιος” δειχνει την κατάντια και την τεμπελια των ανθρωπων που ασχολουνται στο κρατικο καναλι με το διαγωνισμο. Που να σηκώνουν το τηλέφωνο και να βρουν κανα ωραίο μοντέρνο τραγούδι…έστω σαν υποψήφιο ρε παιδί μου…

  53. Mariebro den nomizw pws ayta poy anafereis sto sxoleio stekoyn an einai etima ta videoclip opws les giati den exoyme akoysei tipota gia ta tragoydia kai apo poy kai ws poy anafereis peri toy 8ematos afoy oyte oi an8rwpoi toy ogae den exoyn arketes plirofories

    • Σιγά βρε bodydude92 που θα βρει και το μπελά του το παιδί..Σε γιουροβίζιον σαιτ βρισκόμαστε και γράφουμε όλοι ότι πληροφορίες έχουμε και ότι ξέρουμε αφού δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ενημέρωση..Αν η ΕΡΤ και η universal ήθελαν να αποφύγουν όλες αυτές τις παραφιλολογίες ας μας ενημέρωναν οι ίδιο..
      άκου θα βρει το μπελά του..Ευτυχώς προς το παρόν δεν έχουμε χούντα για να φοβόμαστε να μιλήσουμε..
      Η ΕΡΤ και η εταιρία θα έπρεπε να χα΄πιρονται που υπάρχουν ακόμα λίγοι άνθρωποι που ασχολούμαστε με το διαγωνισμό..Αν και από οτι φένεται δεν μας βλέπω να το συνεχίζουμε για πολύ καιρό ακόμα με αυτές τις ανοργανωσιές..

  54. Εγω δεν αμφιβαλλω οτι τα ρεπορταζ μπορει να λενε ο,τι τους κατεβει,και απ΄τη στιγμη που δεν εχει ανακοινωθει τιποτα επισημα και δεν εχουμε ακουσει και τραγουδια,το πραγμα μπαζει απο παντου…Ουτε οι ιδιοι στην ΕΡΤ δεν ξερουν τι τους γινεται μαλλον…

  55. Πάντως από ότι διάβασα στην επίσημη σελίδα τις Ελευθερίας στο φεισμπουκ και εκείνοι αναφέρουν την “πρωινή μελέτη” και ούτε εκείνοι φαίνεται να ξέρουν ακόμα αν η ελευθερία θα είναι υποψήφια…
    Μα πότε περιμένουν να ανακοινώσουν έστω τα ονόματα??? Πότε περιμένουν να ετοιμαστούν οι καλλιτέχνες για τον τελικό?Σε 7 μέρες…????

  56. Ναι..ποσταραν ακριβώς αυτό το ρεπορτάζ αλλά φένεται ότι δεν ξέρουν αν θα είναι υποψήφια.. Γράφουν αυτό :
    “Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Πρωινής Μελέτης” η μια απο τους 4 υποψήφιους για την ‘Eurovision’ θα είναι η Ελευθερία Ελευθεριού…H πρώτη μετάδοση των τραγουδιών θα γίνει μέσω internet στις 5 Μαρτίου. Good luck Elle 🙂 “

  57. Χαχα,καλα τους εχω ικανους να μην εχουν ενημερωσει ουτε τους ιδιους τους καλλιτεχνες! 😛 Ακου ‘συμφωνα με την πρωινη μελετη’! Δηλαδη απ’την Μελετη να περιμενουμε ανακοινωσεις? Κατανταει τραγικο ρε σεις….

  58. Όντως τραγικό…Μα ούτε οι καλλιτέχνες δεν έχουν ενημερωθεί?Ούτε η Ελευθερία ούτε ο Claydee Lupa..??? Και παό τους δύο πάντως από αυτά που πόσταραν καταλαβαίνω ότι και οι 2 θα ήθελαν να συμμετάσχουν αλλά από ότι φένεται κανείς τους δεν έχει ενημερωθεί ακόμα..
    τι να πω…???
    Φέτος τα πράγματα είναι “κάπως” και μακάρι να μας βγει σε καλό…

  59. συμφωνω ρε συ…δηλαδη να μην εχεις τι να κανεις τριτιατικα και να ψαχνεις τιποτα για γιουροβιζιον και να μη μαθαινεις. ελεος xP…..ποοο ασε μη θυμηθω τωρα παλι την απορριψη του remembering the summer nights 😛 ειναι εκνευριστικο αυτο που κανουν περισι ξεραμε απο 24/1 τους υποψηφιους δεν ξερω αν ηταν και πιο πριν…αμαν …

  60. laurinda αυτη η “πιστα λαικου” αρεσε πολυ στον κοσμο 3ος βγηκε απο το televoting ο Λουκας με τον stereo mike…και προσωπικα για μενα ηταν απο τις καλυτερες συμμετοχες που στειλαμε ποτε.

  61. Ναι,συμφωνω,αλλα πιστευω πρεπει να υπαρχει και μια ποικιλια…να σου πω την αληθεια δεν μου κολλαγε καπως ο Λουκας με το ολο στυλ του,λαικη φωνη εχει ο ανθρωπος,αλλα μια χαρα τα καταφερε.Θα ηταν μια αλλαγη να δουμε ενα ποπ τραγουδι φετος

  62. Ενταξει ακομα δεν ακουσαμε ποιοι θα ειναι στο τελικο…δεν ακουσαμε τα τραγουδια εσυ θα ψηφισεις Ελευθεριου?Παντως το τραγουδι της που κοπηκε δεν μου αρεσε καθολου και δεν νομιζω οτι εκανε καποια επιτυχια(ασχετα που ακυρωθηκε).
    Περσυ υποστηριζα Ποντε και μου αρεσε το τραγουδι μεχρι που ειδα το αθλιο λαιβ αποτελεσμα..τελικα σε καλο μας βγηκε…!

  63. Πάνε Eurovision οι Melisses;

    Οι πρωταγωνιστές του συγκροτήματος Melisses, μιλούν σε πρόσφατη συνέντευξη τους για το αν τους έχει γίνει πρόταση για την Eurovision.

    «Όχι, δεν μας έχει γίνει κάποια πρόταση και απ’ όσο γνωρίζουμε, θα δοθεί έμφαση σε εντελώς νέους καλλιτέχνες», λένε στο Πρώτο Θέμα, ενώ καταλήγουν αστειολογώντας: «Η Universal, φοβάται πως αν πάμε εμείς θα κερδίσουμε σίγουρα και ότι την επόμενη φορά τα έξοδα της χώρας για την διοργάνωση θα είναι δυσβάσταχτα», λένε γελώντας!

  64. Η Γιουροβίζιον είναι ίσως η μόνη εκπομπή που χαρίζει στην κρατική τηλεόραση διαφημιστικά έσοδα και θεαματικότητες της τάξης του 80%. Για τους δικούς της λόγους η ΕΡΤ αποφάσισε φέτος να μη δώσει δημοσιότητα στο διαγωνισμό, αλλά το παρασκήνιο καλά κρατεί. Μια από τις υποψήφιες για την εκπροσώπηση της χώρας μας φέτος, η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται ότι έχει μεγάλο καημό να ταξιδέψει μέχρι το Μπακού. Και τι έκανε το κορίτσι; Το τραγούδι της το διάλεξε και σου λέει πάμε παρακάτω…στο κεφάλαιο «εικόνα». Έτσι η νεαρή Κύπρια, η οποία στο ενεργητικό της εδώ που τα λέμε δεν έχει κάποιο σουξέ, σχημάτισε ένα team που μπορεί-λέμε τώρα-να την μεταμορφώσει σε σταρ. Με την μακιγιέρ και τον κομμωτή της Έλλης Κοκκίνου και την στυλίστρια της Τάμτα και της Δέσποινας Βανδή να είναι υπεύθυνοι για την εικόνα της τελικής βραδιάς, η κοπελιά ελπίζει να λάμψει. Από την άλλη βέβαια, η συγκεκριμένη ομάδα δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς, αν σκεφτεί κανείς ότι η Ελευθερία πριν δυο χρόνια αποκλείστηκε από τον Ελληνικό τελικό και η στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαίτη είχε επιμεληθεί την εικόνα της Τάμτα στον τελικό του 2007, χαρίζοντας στους τηλεθεατές άφθονες στιγμές γέλιου και χαράς. Αν η Ελευθερία δεν τα καταφέρει και φέτος, κάποιος θα θεωρηθεί άραγε γρουσούζης…γκαντέμης ή μαυρόγατος;

  65. Χορογράφος ο Μαριανός που κατέστρεψε την Πόντε το 2011, στυλίστρια αυτή που καέστρεψε την Τάμτα το 2007…ΟΚ Ελευθερία μου, σου εύχομαι να μην βγεις σαν το πατρινό καρναβάλι φέτος…

    • η αληθεια ειναι οτι ο Νικος περσυ δεν εκανε καλη δουλεια με την Νικη αλλα γενικα ειναι πολυ καταξιωμενος χορογραφος που εχει δουλεψει και με καλλιτεχνες του εξωτερικου…στα madwalk στη eurovision, στις περισσοτερες χορογραφιες αυτος κρυβεται απο πισω….το οτι μια φορα εκανε κατι οχι καλο δεν σημαινει οτι γενικα δεν ειναι καλος χορογραφος.

  66. η ελευθερια γενικα δεν μου πολυ αρεσει αλλα περιμενω να ακουσω και το τραγουδι της!…ωραια ιδεα μου ακουγονται και οι Playmokills ειναι πολυ ξεχωριστοι και το ξεχωριστο μετραει στη γιουροβιζιον…με ενα δυναμικο κομματι ισως τα πηγαιναν καλα!!! την Dora ουτε που την ξερω κι απο οτι φαινεται δεν θα ειναι ο claydee ο συνθετης της μιας και το διεψευσε στο τουιτερ του…οι Velvet Fire δεν νομιζω να εκαναν κατι καλο αλλα θα δουμε…

  67. Μην δίνετε βάση στα ονόματα που ακουγονται!Τόσα ακούσαμε μεχρι τώρα! Πολλοί απλώς βρήκαν τον τρόπο να διαφημιστούν στις πλάτες της eurovision(βλέπε Ντόρα(who?)Μαστραλεξη(yuck).Θα ξέραμε οτι υπάρχει κάποια Ντόρα αν δεν διέδιδαν το όνομα της κάποια παπαγαλάκια?

  68. Μην είστε αφελείς!φυσικα και δημοσίως όπως στο φεησμπουκ της η Ελευθερίου θα βάλει σαν πηγή την ΠΡΩΙΝΗ μελετη αφού θα ήταν θράσος της να αυτοχριστεί υποψήφια πριν βγει επίσημη ανακοίνωση !! Απο τις πρώτες μέρες του Φλεβάρη λέει δημοσίως ότι κάνει πρόβες με το Νίκο Μαριανό, δεν το κρύβει κανεις απο τους δυο τους. Ο κόσμος το χει τούμπανο και η Ερτ κρυφό καμάρι και ο μόνος λόγος που δεν βγάζει τα τραγούδια και παίζει με τα νεύρα μας ειναι για να γλιτώσει την πολυ κουβέντα περί Γιουροβίζιον και οποιαδήποτε γκρίνια, διαμαρτυρία κτλ.. Την ηρεμία τους θέλουν σαν σωστοί δημόσιοι υπάλληλοι . Οπότε μην περιμένετε η αργοπορια να φέρει τίποτα επαναστατικές και ευχάριστες εκπλήξεις.

    • Δεν βρίσκω κάτι κακό στο να το ξέρει η Ελευθερία και να μην το λέει δημοσίως εφ’οσον όντως η ΕΡΤ δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα.. Την ακύρωσαν άδικα το 2010 και καλά κάνει και είναι προσεκτική..Τώρα οι πρόβες με τον Μαριανό ίσως να είναι για άσχετο λόγο και όχι για την γιουροβίζιον..Δεν ξέρω..Αλλά και για την γιουροβίζιον να είναι, μια χαρά..
      Τώρα συμφωνώ απόυτα μαζί σου ότι η ΕΡΤ παίζει με τα νεύρα μας..Κλασσικοί δημόσιοι υπάλληλοι..

  69. και πιστευω πως επιτηδες την νικη την εβγαλαν ετσι στον τελικο περσι διοτι αμα πηγαινε μπορει να εβγαινε και 1η.ποτε δεν ξες..οποτε ολα αυτα ηταν στημενα περσι τα ρουχα της νικης των χορευτων..! ειδατε πως βγηκε να τραγουδησει οταν επαιζε ο Ζαμπιδης..εκει ηταν κουκλαρα!

    • Ειχε δυσκολο τραγουδι η Ποντε δεν υπηρχαν δευτερολεπτα μουσικης(αρκετα χωρις να τραγουδαει) να παρει ανασες οποτε ηταν καταδικασμενο χωρις φωνητικα ηρθε και το αθλιο ντυσιμο με μποτα χωρις ντακουνι και σεξι φορεμα που δεν κολακευε καθολου και ενα χορευτικο εντελως φτιαγμενο στο ποδι(ερασιτεχνισμος στο μεγαλειο του με χορευτες ντυμενοι σαν μελισσουλες)…εγω υποστηριζα το τραγουδι και ηξερα οτι θα ηταν δυσκολο λαιβ αλλα τετοια χαλια δεν τα περιμενα σοκαριστηκα(οπωςΤαμτα).

  70. Η εταιρία (Universal) έχει προφανώς αποφασίσει πιους θα προοθήσει. Τωρα στο χάος που λέγεται ΕΡΤ κάποιοι μπορεί να είναι ενημερωμένοι και κάποιοι όχι. Η εταιρία εχει αναλάβει το παιχνίδι οπότε και αυτή αποφασίζει όσο για την ΕΡΤ χαιρετισματά. Ας κάνει τη μετάδωση. Μακάρι να πάει η Ελευθερία και όχι άλλος ένας άντρακλας πάλι.

  71. http://www.myself.gr/gossip/celebrity/oi-upopsifioi-tis-ellinikis-eurovision

    Kαι οι φήμες που ξεκίνησε η Πρωινή Μελέτη συνεχίζονται και έχουν αναπαραχθεί σχεδόν από όλα τα sites και blogs σαν δεδομένα..Όσο η ΕΡΤ δεν βγαίνει να μας ενημερώσει με ένα δελτίο τύπου η παραφιλολογία θα συνεχίζεται…
    Εγώ πάντως βλέπω ότι όλα τα sites ενδιαφέρονται για την Γιουροβίζιον όσο κι αν η ΕΡΤ προσπαθεί να το περάσει στο ντούκου..Απλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο και όλοι αναπαράγουν τις φήμες που βλέπουν στους άλλους..Κοίτα να δεις που μέχρι τον τελικό η ντόρα θα γινει φίρμα!!! 😀

  72. μπραβο μας….πολλοι εχουν βρει το τραγουδι τους ή εστω εκπροσωπους και μερα τελικου, μονο εμεις η αγγλια και το σαν μαρινο ειμαστε στον κοσμο μας….ισως και αυτες ξερουν κατι…εμεις ομως τι κανουμε;
    ακουστε τι υπεροχο τραγουδι στελνει η τουρκια
    http://www.youtube.com/watch?v=94lG7xI5-HE

  73. σορυ παιδια αλλα το τραγουδι της Τουρκιας πιστευω οτι ειναι το πιο αθλιο γελοιο τραγουδι στα χρονικα της eurovision..αλλα γουστα ειναι αυτα!!

  74. ilikrina re paidia… arketi mas kourasoun edo mesa pia!! eleftheria edo, eleftheria eki, eleftheria pantou…!!! re sis… akousate to tragoudi tis? tin kamaronete apo tora … les kai pige i Lady Gaga me ton Elvis sto Baku kai mas eferan to kypello! kai sto kato kato … idate me pious sinegazete i eleftheria? o marianos sa xoretftis bori na ex talento .. alla san chorografo ton vrisko xalai! idate tin ponte perisi? idate tin paparizou sto madwalk. i xorografies tou exoun mia nota poli gay. alla paidia, se pollous den aresoun afta ta ipervolika. in trelathoume tora … kai den exi na kani an kapios einai stenomialos. kai emena prosopika den mou aresoun katholou afta. an ithela na do ta “organa” ton xorefton .. tha pigena se spa, gym i pisines. den xriasome tin eurovision gia tetia pragmata. eleos pia. perimenet na akousoume to tragoudi tis… kai vlepoume. emena pantos kati mou lei oti edo kai 4 xronia i kopela prospathi … kai TIPOTA den exi kataferi. arage den aresi ston kosmo. iremiste ligo me tin elefteria. as akousoume to tragoudi. giati kai to tragoudi tis prin 2 xronia … kaka ta psemata … itan ena matso xali!!

  75. Καλύτερα να μην υπάρξει ελληνική συμμέτοχη φέτος.
    Η ΕΡΤ έχει καταδικαστεί σε αποσύνθεση, οι τραγουδιστές και οι συνθέτες που έχουν κάποια εμπειρία και επιτυχίες στο ενεργητικό τους, αδιαφορούν και δεν ασχολούνται, με αποτέλεσμα επικρατέστερες για εκπροσώπηση να είναι συνήθως, κάτι άσημες κυπριοτοπούλες και κάτι κοπελίτσες από την ομογένεια που δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους, που θυμήθηκαν ξαφνικά την Ελλάδα, για να ικανοποιήσουν το ψώνιο τους.
    Ο κόσμος πάλι, εκτός από το ότι έχει βαρεθεί τον διαγωνισμό (δεν είναι τυχαίο ότι πέρσι ο ελληνικός τελικός είχε τόσο χαμηλή τηλεθέαση), τον θεώρει και πολυδάπανο.

    Ποιος ο λόγος να πάμε; Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να διαγωνιστείς , ο στόχος είναι πάντα η νίκη. Μια νίκη όμως για την Ελλάδα είναι εφιαλτικό σενάριο λόγο κόστους. Καλύτερα λοιπόν να απέχουμε…

    • ti?? eisai sovaros tora? kai to 80% tiletheasi ston teliko tis eurovision diladi ti itan?? ta noumera pou kani i Eurovision stin ellada … KANENA allo programa den to exi kataferi. Oute kan to nisi (MEGA) oute i ethniki omada! as sovareftoume ligo .. kai mi leme oti oti!! isa isa o kosmos theli na ksexasti!

      • Φίλε μου κάτι προσπαθείς να μου πεις, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω να διαβάζω με λατινικούς χαρακτήρες, για να μπορώ να καταλάβω.

  76. JPS,Το σχόλιο σου ως προς το οτι οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται πλέον για τον διαγωνισμό είναι άτοπο.Πέρυσι,που δεν θεωρούμασταν φαβορί και δεν υπήρχε μεγάλη κάλυψη και πάλι ο τελικός της Eurovision έκανε σχεδόν 80%.Τώρα για τον ελληνικό τελικό,δεν είναι θέμα έλλειψης ενδιαφέροντος.Ειναι θέμα αντιμετώπισης και παραγωγής της ΕΡΤ και ονομάτων που παίρνουν μέρος στον τελικό.

    • Μόνος σου το είπες, όταν έχει απαξιωθεί ο διαγωνισμός στο εσωτερικό, για ποιο λόγο να πάμε στο εξωτερικό;
      Και δεν ευθύνεται αποκλειστικά η ΕΡΤ γι αυτό. Όταν οι περισσότεροι τραγουδιστές και σύνθετες (που είναι ακόμα ποιο βασικοί), δεν βρίσκουν λόγο να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, τότε το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι πολύ μέτριο για τους λόγους που εξήγησα ποιο πάνω.
      Τώρα όσο αναφορά την τηλεθέαση, όταν ο εθνικός τελικός έχει ποσοστά γύρω στο 15% και ο τελικός της Eurovision 80%, τότε εγώ βγάζω το συμπέρασμα ότι καλύτερα η ΕΡΤ να πάρει απλά τα δικαιώματα προβολής του διαγωνισμού και να μη στείλει καθ όλου εκπρόσωπο.

  77. @tsou re laki (τι nickname κι αυτό τέλος πάντων) επειδή είμαι ένας από αυτούς που ανοιχτά έχω δηλώσει την προτίμηση μου στην Ελευθερία,απλά να σου πω ότι δέχομαι την γνώμη σου για την ομάδα σου και είναι άκρως σεβαστή..Αλλά άσε να είναι και οι δικές μας σεβαστές..Ναι δεν έχουμε ακούσει ακόμα τα τραγούδια αλλά εδώ κρίνουμε τα ονόματα και επειδή μπήκα στην διαδικασία να τα ψάξω λίγο σαν πρόσωπο ψηφίζω τηυν Ελευθερία.Έχει και φωνάρα,είναι όμορφη και αξιοπρεπέστατη παρουσία..Τώρα το αν ακόμα δεν έχει κάνει κάτι 2 χρόνια και όχι 4 η κοπέλα το προσπαθεί..Εδώ πια δεν βγάζουν cds η Βίσση και η Βανδή το θεωρείς πιο εύκολο για την Ελευθερία..? Ααα και να σου θυμήσω ότι η Γιουροβίζιον είναι κατά βάσιν gay διαγωνισμός..Και εγώ είμαι gay.. Ότι πόντο τσιμπίσουμε καλός είναι κι αυτός… 🙂

    • ειναι λιγο ατοπο αυτο που λες οτι η γιουροβιζιον ειναι καταβασιν gay γιαγωνισμος…αν ηταν ετσι οι gay θα ψηφιζαν εναν ωραιο αντρα με ωραιο τραγουδι συνηθως, απο το 2000-μεχρι το 2011 τουλαχιστον οι περισσοτεροι νικητες ηταν γυναικες…(2002, 2003, 2004, 2005, 2007, 2010) και σολο αντρες μονο (2008, 2009)…

      • To ότι κερδίζουν γυναίκες περισσότερο αυτό δεν αναιρεί οτι σαν διαγωνισμός έχει περισσότερο αντίκτυπο στους gay..
        Πραγματικα όμως, πιστεύει κανείς ότι η eurovision δεν είναι πιο πολύ gay διαγωνισμός..????
        Και το ότι κερδίζουν περισσότερο οι γυναίκες είναι κι αυτό καλό άρα κι εμείς φέτος καιρός να ξαναστείλουμε γυναίκα απο το 2008 που ήταν η τελευταία φορά..

  78. hei guys Στης 5 μαρτιου τελικα θα τα ανακοινωσουν τα τραγουδια το ειπαν το πρωη στο ραδιοφωνο ομως δεν ειπαν ομως πότε και πού θα διαγώνιστουν

  79. και ποιοι θα τα τραγουδίσουν δεν εκαναν κανενα σχόλιο περι του θεματος μονο για το ποτε τελικα θα τα ανακοινώσουν

  80. Diafwno apolyta pano me to sxoleio soy kai 8ewrw oti me ayton tropo einai san na ypodeilwneis pws oloi osi to parakoyloy8oyme eimaste gay.. Ayto den isxei kata makran kai den symenei oti epidi yparxoyn gay syn8etes kai tragoydistes pws einai gay diagwnismos kai an 8es na 3ereis se prosfati ereyna sxetika me to tileoptiko koino p to parakoyloyuei apodixteike oti oi omofilofiloi poy parakoyloy8oyn to diagwnismo einai se poly mikrotero va8mo apo toys str8. Oso de gia tn eleu8erioy simfwnw me to na paei fetos kata makran apo kapoion allon h kopela einai gkomenara kai koyklara kai too a3izei nomizw

  81. Μια χαρά..Έτσι είπε η έρευνα?σοβαρά..???Δεν το ήξερα…Οκ τι να πω… Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι ένας διαγωνισμός που απευθύνεται πιο πολύ στο γκει κοινό..Και προς Θεού όχι δεν υποδηλώνω ότι όσοι τον παρακολουθείτε είστε gay.Συγνώμη αν παρεξηγήθηκες φίλε μου.. 🙁
    Χαίρομαι που συμφωνούμε για την Ελευθερία 🙂

    • Όχι πως έχει σημασία, αλλά όντως η πλειοψηφία αυτών που παρακολουθούν το διαγωνισμό δεν είναι gay. Όμως η έννοια του eurofan συνήθως παραπέμπει εκεί.
      Θέλετε οι τύποι στους οποίους κάνουν κοντινά οι κάμερες μέσα στο στάδιο (ναι αυτοί με τα φτερά, τα πούπουλα, τα λαμέ κτλ!!), θέλετε τα πάρτυ που διοργανώνουν οι χώρες (στα οποία οι γυναίκες είναι απειροελάχιστες έως ανύπαρκτες!!), θέλετε οι όροι χρήσης αρκετών φόρουμ σχετικά με το διαγωνισμό (που δεν επιτρέπουν τα ομοφοβικά σχόλια!!) προς τα εκεί παραπέμπουν.
      Anyway, εγώ προτιμώ christo P!

  82. επειδη εσυ εισαι γκεουλας δεν σημαινει οτι ειμαστε ολοι..ακου εκει οσοι το παρακολουθουμε ειμαστε γκει..ζωοοο!

    • ακουσες τα λεει κατι τετοιο το παιδι; ειπε οτι κατα βασιν οι φαν ειναι gay αλλα δεν το ειπε και 100% δεν ειπε ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ το παρακολουθουν….και μην προσβαλεις ετσι καποιον επειδη κανει αυτο που θελει…

      • Nα είσαι καλά Marilia… Όντως κατάλαβες τι είπα…
        Τώρα όσον αφορά στο άλλο το ζώο που πρώτα πρέπει να μάθει να εκφράζεται,δεν θα μπω σε διαδικασία να μαλώσω μαζί του..Απλά έχω να πω αγόρι μου ότι μπορεί να είμαι gay αλλά είμαι αξιοπρεπέστατος και πολύ πιο “άντρας” από πολλούς άλλους..Οκ..?άντρας είσαι στην συμπεριφορά σου και όχι τι κάνεις στο κρεβάτι σου..
        Α..και είμαστε στο 2012 σωστά..?Γιατί νόμιζα ότι είχες μείνει στα μυαλά του 1920..

  83. To 80% που φερνει ωε τηλεθεαση ο διαγωνισμος σημαινει δυο πραγματα: 1ον Το ενδιαφερον εξακολουθει να υπαρχει και το 80% το φερε λογω ελληνικης συμμετοχης, εαν δεν συμμετεχουμε δεν θα φερει τετοιο ποσοστο
    2ον Κατα βασην gay…. δεν νομιζω το 80% να υποδηλωνει κατι τετοιο… τωρα εαν λογω του κιτς που επικρατει στην eurovision προσελκυει gay κοινο… εε δεν σημαινει πως ειναι οι πλειοψηφια των funs ειναι γκευ… Fun δεν ειναι μονο αυτος που ανηκει σε κλαμπ κτλ… αλλα ειναι γνωστο πως οι πλειοψηφια των φαντικων της eurovision ειμαστε εκτος κλαμπ…και αυτο δεν ειναι ομοφοβικο σχολιο…

  84. Παιδιά από ένα πρώτο άκουσμα που έκανα, το μόνο που αξίζει να πάει είναι το aphrodisiac. Πάντως η αποχή είναι πάντα μία καλή επιλογή για φέτος. Μόνο στα πανυγήρια να μην μας θυμούνται οι Ευρωπαίοι. Άσε το γιουχάρισμα και το κράξιμο που θα τρώει όλη η Ελληνική αποστολή από τις υπόλοιπες συμμετέχοντες-χώρες, σχολιαστές κλπ. 10 μέρες. Το καλύτερο είναι η αποχή με πρόφαση την χρεοκωπία. Και από του χρόνου βλέπουμε πάλι. Στην καλύτερη..η μη πρόκριση στον τελικό..η καλύτερη λύση.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ