ΡΩΣΙΑ: Αύριο θα δοθεί στη δημοσιότητα το τραγούδι!

Η εκπρόσωπος της Ρωσίας στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision (και στον 62ο παρότι δεν συμμετείχε) Yulia Samoylova έκανε γνωστό ότι το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί για την χώρα θα αποκαλυφθεί αύριο 11 Μαρτίου στις 19.00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης (20.00 ώρα Ελλάδας).

Η ρωσική συμμετοχή για το 2018 θα παρουσιαστεί αύριο το απόγευμα ως μέρος του βραδινού δελτίου ειδήσεων, κάτι που ίσχυσε και με την παρουσίαση της περσινής συμμετοχής “Flame Is Burning” της Yulia Samoylova.

H ίδια αποκάλυψε σε εκπομπή του ραδιοσταθμού Rus Radio ότι εργάζεται σκληρά στο να διορθώσει τις αδυναμίες της στην προφορά της αγγλικής γλώσσας. Συγκεκριμένα είπε : “Βεβαίως μπορεί κανείς να απομνημονεύσει του στίχους του τραγουδιού. Ωστόσο αν γνωρίζει καλύτερα την γλώσσα, τότε η παρουσίαση θα είναι πολύ πιο φυσική και εγώ προσωπικά θα έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση“.

Επίσης προσέθεσε ότι η απόφαση για το τραγούδι που θα επέλεγε να παρουσιάσει στη Λισαβόνα ήταν μια πρόκληση και χρειάστηκε αρκετή σκέψη και χρόνος προτού αποφασίσει για την τελική επιλογή μεταξύ των υποψηφίων τραγουδιών.

Αναμένουμε αύριο λοιπόν την αποκάλυψη της ρωσικής συμμετοχής!

Δείτε στη συνέχεια τα αποτελέσματα του poll μας πριν ακόμα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη συμμετοχή της Yulia στη φετινή Eurovision. H πλειοψηφία ήθελε την Ρωσίδα καλλιτέχνιδα να σταλεί εφέτος ως εκπρόσωπος μιας και πέρσι δεν τα κατάφερε.

Θέλετε να πάει η Julia Samoylova στη Λισαβόνα?
×

 

Τι τραγούδι πιστεύετε θα έχει φέτος; Εσείς τι θα θέλατε;

Γιώργος Γεωργακόπουλος

Πηγή www.eurovoix.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ