ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Ακούστε την νέα εκδοχή του “Who we are”!

Το 1in360 μπορεί να έλαβε τέλος πριν από περίπου μία εβδομάδα ωστόσο σήμερα δημοσιεύθηκε η νέα εκδοχή του “Who we are” στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube. Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν αφορούν κυρίως το rap μέρος του κομματιού, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το προσωρινό βίντεο κλιπ.

Οι διοργανωτές απολογήθηκαν τόσο για το ότι κατέστη σχεδόν αδύνατο να παρακολουθήσει κανείς τον τελικό online λόγω προβλημάτων με το διαθέσιμο link όσο και για τα υπόλοιπα ευτράπελα στα αρχικά στάδια της παραγωγής. Υπάρχει πάντως πρόθεση και από τις δύο πλευρές (SMRTV & 1in360) να επαναληφθεί το project και του χρόνου μιας και η φετινή διοργάνωση κρίθηκε πετυχημένη. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον τελικό εδώ!

Η τελική κατάταξη των υποψηφίων ήταν ως εξής:

1η θέση: Jessika feat. Jenifer Brenning – Who we are

2η θέση: Sara de Blue – Out of the Twilight

3η θέση: Jenifer Brening – Until the Morning Light

4η θέσηGiovanni Montalbano – Per quello che mi dai

5η θέση: Camilla North – Yo no soy tu chicaFranklin Calleja – Stay

Όλες οι παραπάνω συμμετοχές, εκτός από το “Stay“, κατάφεραν να συγκεντρώσουν ολόκληρο το χρηματικό ποσό που απαιτούνταν για να λάβουν τους 12 βαθμούς του κοινού. Επομένως η κριτική επιτροπή έδωσε κατά πάσα πιθανότητα την μεγαλύτερη βαθμολογία της στο Who we are, χαρίζοντάς του το εισιτήριο για την Λισαβόνα!

Ο Άγιος Μαρίνος συμπληρώνει φέτος 10 συμμετοχές στον διαγωνισμό ενώ μετρά μόλις 1 πρόκριση σε τελικό. Θα καταφέρει φέτος να βρεθεί στον μεγάλο τελικό μετά από 4 χρόνια;

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ