ΜΑΛΤΑ: Δείτε το video clip του «Taboo» της Christabelle!

Στις 4 Φεβρουαρίου 2018, με ομόφωνη ψήφο κοινού και επιτροπής, η Μάλτα επέλεξε να εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2018 με το τραγούδι Taboo και την τραγουδίστρια Christabelle Borg.

Σήμερα, Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, δόθηκε για πρώτη φορά το επίσημο video clip του τραγουδιού μέσα από το κανάλι της Eurovision στο YouTube!

Υπενθυμίζουμε ότι η Μάλτα διαγωνίζεται φέτος στο δεύτερο μισό του Β’ Ημιτελικού στις 10 Μαΐου. 

Πως σας φαίνεται το video clip του «Taboo»;

Written by 

Related posts

4 Thoughts to “ΜΑΛΤΑ: Δείτε το video clip του «Taboo» της Christabelle!”

 1. Giorgos

  Τι τραγουδάρα και τι υπερπαραγωγή…

 2. Jim

  Όντως πολύ καλή παραγωγή το βίντεο κλιπ!! Ελπίζω να δούμε κάτι εξίσου δυναμικό και τον Μάιο…

 3. mangelo

  άκρως επαγγελματική παραγωγή. Μου θύμισε πως στη Μάλτα οι Αμερικάνοι γύρισαν κάποιες από τις υπερπαραγωγές τους (μπας και είναι τα ίδια studio). Καλογυρισμενο βίντεο αλλά τι να λέει; Δεν είναι διαγωνισμός βίντεο κλιπ και το τραγουδι παραμένει κουραστικό κι επαναλαμβανόμενο. Αν κι αυτή τη φορά το κλιπ με απέσπασε και υπέφερα ευκολοτερα κάπως το φασαριοζικο αυτό τραγούδι και τη φωνή της Christabelle, αλλά μήπως γίνεται να στήσουν κάτι ανάλογο στη σκηνή;
  Παρεμπιπτόντως, μόνο εγώ ακούω «before we all become enemas»? Η κοπέλα μιλάει καθαρά για κλύσματα 😂 Ακόμα και αμερικανική προφορά να βάζει (που -μεταξύ μας- δε χρειάζεται) πάλι λάθος είναι. Δεν είμαι native speaker αλλά τόσο λάθος κάνω;

 4. MIKE

  Πολύ ωραίο και δυναμικό το video clip, θα συμφωνήσω. Αλλά το τραγούδι δεν μου κάνει και πολύ «κλικ». Είναι κάπως επαναλαμβανόμενο, κατά τη γνώμη μου, και κουράζει. Βέβαια, είναι αυτό που λέμε «κολλητικό», αν το ακούσεις πολλές φορές και σου μένει, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μείνει στους τηλεθεατές που απλά βλέπουν τα σοου τον Μάιο και δεν ψάχνουν τις συμμετοχές πριν τον διαγωνισμό, όπως κάνουμε εμείς. Για να μην αναφέρω ότι όταν λέει «And I know, and I know, and I know…» είναι copied από το One Last Time της Ariana Grande, και δεν είναι ίδιοι μόνο οι στίχοι, αλλά κι ο ρυθμός στο συγκεκριμένο σημείο. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν λέει για τα animals, που το σημείο είναι εμφανέστατα κλεμμένο από το Animals των Maroon 5. Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να ακούσετε τα δύο τραγούδια που ανέφερα και θα καταλάβετε.

  Υ.Γ. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά η φωνή της ακούγεται καλύτερη στο live απ’ ό,τι στο video clip.

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ