ΓΑΛΛΙΑ: Το επίσημο video clip του “Mercy”!

Η Γαλλία ήταν η πρώτη χώρα από τις BIG 5 που επέλεξε τραγούδι για φέτος και δεν είναι άλλο από το “Mercy” των  Madame Monsieur! Το τραγούδι επιλέχθηκε μέσα από τον εθνικό τελικό της χώρας για φέτος Destination Eurovision 2018! 

Η συμμετοχή αγαπήθηκε αμέσως από το ευρύ κοινό και σε όλα τα polls ψηφίζεται πολύ ψηλά, αν όχι στην πρώτη θέση. Ωστόσο όλοι οι fans περίμεναν το επίσημο video clip της συμμετοχής, το οποίο και δημοσιεύτηκε πριν από λίγα λεπτά στο YouTube.

Δείτε το video clip του Mercy!

Πώς σας φαίνεται; Τι τύχη πιστεύετε θα έχει φέτος το γαλλικό τραγούδι;

Συνεχίστε να ψηφίζετε στο poll του OGAE Greece όσον αφορά το αγαπημένο σας τραγούδι από τις BIG 5!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι από τις BIG 5;
883 votes
×

 

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα σχετικά με τη φετινή συμμετοχή της Γαλλίας.

Γιώργος Φλίγκος, Kρικόρ Κεβορκιάν

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε λίγο θα λέμε “Ακολουθεί κοινωνικό μήνυμα”…Έχω κουραστεί με τον τόσο καλλιτεχνικό ακτιβισμό. Παρόλα αυτά, η τραγουδάρα παραμένει το προσωπικό μου νούμερο ένα (δίπλα δίπλα με την Εσθονία)…

  2. Πολύ όμορφο άκουσμα, μου αρέσει σαν τραγούδι! Αλλά, φτάνει πιά με την πολιτική προπαγάνδα στην Eurovision! Έλεος με αυτό το θέμα! Μέχρι και βραβείο δώσανε στην Ουκρανία και τώρα πάμε για Γαλλία.
    Το video clip το βρίσκω φτηνιάρικο και χάλια. Παρεμπιπτόντως, μόνο η Γαλλία η Ιταλία και η Αγγλία δέχονται πρόσφυγες?
    Κρατάει ψηλές θέσεις το τραγούδι και έχει πιθανότητες για νίκη λόγω της όμορφης γαλλικής μελωδίας του που μας παραπέμπει σε αριστουργήματα όπως Ella Elle L’a, Moi Lolita, Dernière Danse.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ