ΙΣΠΑΝΙΑ: Ακούστε την τελική version του τραγουδιού! [poll]

Σήμερα το κρατικό κανάλι της Ισπανίας RTVE έδωσε στη δημοσιότητα την τελική εκδοχή του τραγουδιού που θα τους εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision της Λισαβόνας. Το Tu Cancion που τραγουδάει το ντουέτο Alfred και Amaia είναι η 58η συμμετοχή της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision και επιλέχθηκε μέσα από το Operacion Triunfo 2017! Το τραγούδι έχουν γράψει οι Raúl Gómez και Sylvia Santoro.

Πριν λίγες μέρες γυρίστηκε και το video clip της συμμετοχής, αποσπάσματα του οποίου αλλά και βίντεο από τα παρασκήνια μπορείτε να δείτε εδώ.

Το video clip της φετινής ισπανικής συμμετοχής θα βγει από το επίσημο κανάλι της EBU στο You Tube αυτή την Παρασκευή στις 9 Μαρτίου! Μείνετε συντονισμένοι.

Ο συνθέτης του τραγουδιού Raúl Gómez σε συνέντευξη του (δείτε εδώ) τόνισε πως οι αλλαγές που έγιναν στο κομμάτι δεν το επηρεάζουν όσον αφορά την ουσία του και αυτόν το ρομαντισμό που θέλει να βγάλει προς τα έξω. Ωστόσο, όπως θα αντιληφθείτε και εσείς η ενορχήστρωση έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο ισχυρή. Ο συνθέτης θεωρεί πως η νέα ενορχήστρωση, γεμάτη από έγχορδα μουσικά όργανα περιβάλλει τις φωνές των 2 τραγουδιστών και τις δένει αρμονικά. Ακόμα, τονίζει πως η ηρεμία που προηγείται της γέφυρας και φυσικά η ένταση της κορύφωσης του τραγουδιού, δίνει ένα επικό φινάλε στο κομμάτι με σκοπό να εντυπωσιάσει το διεθνές ακροατήριο εντός του σταδίου και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό!

Δείτε στην ιστοσελίδα του RTVE εδώ την επίσημη ανακοίνωση της τελικής εκδοχής του τραγουδιού (μαζί με  το audio και το επίσημο βίντεο) και ακούστε το Tu Cancion στο βίντεο που ακολουθεί! (Το βίντεο λειτουργεί όταν το παρακολουθείτε στο YouTube)

https://www.youtube.com/watch?v=arXd-WjUXD0

Η πορεία τους στην ισπανική τηλεόραση!

Το ντουέτο Alfred και Amaia τον τελευταίο καιρό δίνουν αρκετές συνεντεύξεις και είναι καλεσμένοι σε πολλές εκπομπές. Χτες ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Tot es mou όπου τραγούδησαν ζωντανά το τραγούδι τους και στη συνέχεια μίλησαν για την πορεία μέχρι τώρα και έπαιξαν ένα παιχνίδι. Δείτε εδώ την acapella εκτέλεση του τραγουδιού τους με την Amaia στο πιάνο και τον Alfred να παίζει κιθάρα.

Επίσης ήταν ”καλεσμένοι” στην εκπομπή Al cotxe όπου είπαν πολλά πράγματα και μεταξύ άλλων μίλησαν για την τεράστια αγάπη που έχουν δεχτεί μέχρι τώρα. Δείτε στο βίντεο εδώ και συγκεκριμένα στο λεπτό 21:30 πως τραγούδησαν το Tu Cancion. Αποδεικνύουν ξεκάθαρα πάντως ότι είναι παιδιά της διπλανής πόρτας και πως ζουν το όνειρό τους. Εμείς τους ευχόμαστε καλή τύχη στη Eurovision αλλά και στη ζωή τους!

Selfie από την εκπομπή Al cotxe [Photo: youtube]
Πείτε μας σας άρεσε η τελική version της ισπανικής συμμετοχής;

Τι τύχη πιστεύετε θα έχει φέτος το ισπανικό τραγούδι;

Επίσης, συνεχίστε να ψηφίζετε στο poll του OGAE Greece όσον αφορά το αγαπημένο σας τραγούδι από τις BIG 5!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι από τις BIG 5;
883 votes
×

 

Γιώργος Φλίγκος

[Φωτογραφία: youtube]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πιο κοιμισμένο είναι. Απορώ γιατί αρέσει τόσο πολύ αυτό το τραγούδι? Έχουμε ακούσει πολύ καλύτερα από την Ισπανία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ