ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ: Δείτε το video clip του “X My Heart”!

Κυκλοφόρησε μόλις μέσα από την σελίδα της εταιρίας K2ID Music στο YouTube το επίσημο video clip του τραγουδιού “X My heart” της Aisel! Το τραγούδι αποτελεί την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στην φετινή Eurovision! 

Υπενθυμίζουμε ότι η σύνθεση του κομματιού είναι μια δημιουργία του δικού μας Δημήτρη Κοντόπουλου ενώ τους στίχους έχει υπογράψει η Sandra Bjurman, η οποία έχει γράψει και άλλες συμμετοχές της συγκεκριμένης χώρας στον διαγωνισμό όπως τα “Drip Drop” (2010), “Skeletons” (2017) καθώς και το νικητήριο του 2011 “Running scared”. Στην ομάδα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνική χορογραφία της Aisel στην σκηνή του διαγωνισμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Χαϊδάρι ενώ πίσω από την σκηνοθεσία κρύβεται η Ελληνίδα σκηνοθέτης Ρούλα Κουτρουμπέλη η οποία – μεταξύ άλλων σημαντικών έργων της – ήταν βοηθός χορογράφου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, στο πλευρό του Δημήτρη Παπαϊωάννου. 

Δείτε το επίσημο video clip της συμμετοχής του Αζερμπαϊτζάν στην φετινή Eurovision!

https://www.youtube.com/watch?v=8ZMSrSCishw

20 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αζερμπαϊτζάν σου λέει μετά.. Βέβαια αυτό που μετράει για μια καλή εντύπωση κι αντίστοιχα ένα καλό αποτέλεσμα είναι η σκηνική παρουσία και η όλη σκηνοθεσία και αυτή θεωρώ πως θα την επιμεληθούν κατάλληλα.

  1. Δημήτρης και Φωκάς κάθε χρόνο υπογράφουν επιτυχίες! Μπράβο παιδιά!!

    *Συγχαρητήρια και στην Ρούλα Κουτρουμπέλη που ανέλαβε την σκηνοθεσία του βίντεο κλίπ στο όμορφο Δάσος Χαιδαρίου!

    Καλή επιτυχία!

  2. Πραγματικά το κλιπ είναι (θα το πω ευγενικά) πολύ πρόχειρο. Κρίμα γιατί την σκηνοθεσία την κάνει Ελληνίδα. Μακάρι να μην είναι η τελική version.

  3. Σε καποια σημεια η φωνη της μου θυμιζει λιγο την Lady Gaga. Και γιατι γυριστηκε στην Αθηνα και οχι στο Αζερμπαϊτζαν, δεν εχουν παρκο η δασος? ΚΑΙ το σημειο που λεει “Luna moon me up” με ξενιζει πολυ.

  4. Δεν περιμενα οτι το video clip του Αζερμπαιτζαν γυριστηκε στην χωρα μας μπραβο γιατι διαφημιζομαστε οσο για το τραγουδι ενταξει καλο ηταν και βλεπω να περναει στον τελικο καλη επιτυχια στο Αζερμπαιτζαν

  5. Καρδούλες , χέρια στον αέρα , κορακομαλλικα παιδάκια , κλπ κλπ κλπ. Τα ίδια και τα ίδια χαζά

  6. το θεμα ειναι να το γυρνουσαν σε ενα πιο χαρακτηριστικο σημειο της χωρας μας. το βιντεο κλιπ βγαζει ματι οτι ειναι χαμηλου budget. καμια σχεση με αυτα που μας εχει συνηθισει το αζερμπαιτζαν που παντα επενδυει στη συμμετοχη του. θετικο παντως που επελεγη η χωρα μας για το γυρισμα. να τα λεμε κι’ αυτα. το τραγουδι σαν τραγουδι τωρα, ειναι απλως καλο. δεν εχει κατι το ιδιαιτερο. αν περασει θα περασει λογω χωρας και στον τελικο εκτος δεκαδας φυσικα εκτος βεβαια αν η σκηνικη παρουσια ειναι τοσο καλη που χαρισει στη χωρα μια θεση εντος δεκαδας. καλη επιτυχια οπως και να ‘χει γιατι πισω απο τη συμμετοχη ειναι ελληνες δημιουργοι

  7. Σαν τραγούδι είναι συμπαθητικό. Μέχρι εκεί. Καλύτερο από το περσινό της Demy (για μένα το χειρότερο μακράν που έχει γράψει ο Κοντοπουλος για τη Γιουροβιζιον) αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Κρίμα για τον Κοντοπουλο γιατί ξεκίνησε ως πολλά υποσχόμενος συνθέτης και κατέληξε να αναπαράγει απλά αποτυχημένα αντίγραφα δημιουργιων του για εγχώρια και γιουροβιζιονικη κατανάλωση. Το βίντεο όχι ιδιαίτερα επιμελημενο, απλοικο και “πολυφορεμενο” σε σύλληψη και “φτωχικο”σε παραγωγή. Αλλά – κακά τα ψέματα – τα βιντεοκλιπ ελάχιστη σημασία παίζουν στο τελικό αποτέλεσμα.

  8. Θα ακούει για Ελλάδα το Αζερμπαϊτζάν και θα κάνει πίσω μετά από τον αποκλεισμό που θα του τύχει.
    Τι φτηνοδουλειά Θεέ μου έκανε η κα Ρουλα Κουτρουμπέλη στους Χριστιανούς! Στους Μωαμεθανούς ήθελα να πω!
    Ο κος Κοντόπουλος πάλι, τι του ήρθε να τους γράψει να σταυρώσουν την καρδιά τους οι Μωαμεθανοί? Θου Κύριε …. Αλόμ μπαμπαλόμ, φιστίκ ντολμά, καταίφ…..αμ…..
    Και κάτι μικρό για την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ…
    Είναι μούρλια, είναι τρέλα
    Όταν κάνω κούνια-μπέλα
    Στα μαλλιά μου έχω κορδέλα
    Και στο στόμα καραμέλα!

    • Θεέ μου ποσό αγράμματος 🙂
      X my heart δεν σημαίνει «κάνω τον σταυρό μου» σημαίνει «στον λόγο της τιμής μου»

      • Ποιός σου είπε Γιώργα ότι μετάφρασα έτσι αυτό που γράφεις? Λάθος κατάλαβες. Για την λέξη cross υπαινίχθηκα ότι δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για αυτή την χώρα!
        Cross your heart (and hope to die) !

  9. Εμένα μου άρεσε πολύ το δάσος Χαϊδαρίου σαν τοποθεσία! Κατά τα άλλα επειδή ακούω να λέτε κακιούλες για τη σκηνοθεσία σας απαντώ ότι αναλόγως με τα χρήματα και με το υλικό (μουσική-στίχοι) που είχε στη διαθεσή της η υπεύθυνη έκανε ότι μπορούσε. Δεν φταίει η σκηνοθεσία, το τραγούδι είναι σαχλαμάρα

    • Swsta opoios vlepei to video clip leei na to polusizitimeno dasos Haidariou.
      Douleuomaste kai metaksu mas twra?
      Wraia guriste stin Ellada kai?Poios tha to katalavei?
      Provaletai ena dasos , ena parko pou tha mporouse na vrisketai opoudipote ston kosmo.
      Den antiprwswpeuei tin xwra mas kai oute provalei tis omorfies stis opws diavasa kai se alla site.

  10. Εδω η εμπνευση, εκει η εμπνευση, που ειναι η εμπνευση;; Πουθενα η εμπνευση. Σε ολα απουσα. Μαλλον βγηκε στη συνταξη!!!!

  11. Υπερβολικοι για μενα οι περισσότεροι. Ωραίο τραγουδάκι που σου μένει για πρωτο ακουσμα.
    Χιλιακουσμένο βεβαια, όμως όχι βαρετό και κλαψιάρικο.
    Αν συγκρίνω με το περυσινό κατ’εμέ αδικημένο αριστούργημα που άξιζε τουλάχιστον 5αδα, ναι αυτο είναι κατώτερο, ομως όχι άσχημο.
    Οπως και να έχει αν στηθεί σωστά νομίζω μια θέση στην 15άδε θα την έχει σίγουρα.

  12. Είναι πολύ θετικό ότι προβάλλεται η Ελλάδα και δουλεύουν Έλληνες δημιουργοί. Το κομμάτι είναι απλά καλό. Δεν ξέρω αν ο Φωκάς θα καταφέρει να το βάλει στη 10αδα, είναι δύσκολο.

  13. Το κομμάτι είναι για εμένα το καλύτερο που έχει γράψει ο Κοντόπουλος για την Γιουροβίζιον.
    Πολύ σύγχρονης ήχος , εντελώς 2018 και πιασάρικο μελωδία που σου μένει με το ένα άκουσμα. Προβλέπω 10αδα και πολύ καλή πορεία άρα chart μετά την Γιουροβίζιον.
    Όσο για τα κλιπ. Μαζί με το περσινό το καλύτερο απο την συγκεκριμένη χώρα αφού κάθε χρόνο στέλνει τραγικά κλιπ.

  14. Εξαιρετικό τραγούδι.Θα φέρει το Αζερμπαϊτζάν πίσω στην 10αδα.
    Πολύ ωραίο και το κλιπ.
    Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Κοντόπουλο και την Ρούλα Κουτρουμπέλη και καλή επιτυχία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ