ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Η ανανεωμένη έκδοση του «Storm» από την SuRie! [poll]

Μέσα από τον εθνικό τελικό «Eurovision 2018: You Decide» με παρουσιαστές την Mel Giedroyc και τον Måns Zelmerlöw, το Ηνωμένο Βασίλειο επέλεξε στις 7 Φεβρουαρίου 2018 την συμμετοχή του για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision! 

Νικήτρια ανάμεσα στις έξι υποψήφιες συμμετοχές ήταν η SuRie η οποία με την σύνθεσή της «Storm» κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού και της επιτροπής και να κερδίσει το εισιτήριο για την Λισαβόνα!

Σήμερα, και ακριβώς ένα μήνα μετά την διεξαγωγή του εθνικού τελικού, η SuRie με την ομάδα της έδωσαν στην δημοσιότητα την ανανεωμένη έκδοση του τραγουδιού «Storm» με το οποίο θα εκπροσωπηθεί το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision 2018!

Οι αλλαγές στο κομμάτι δεν είναι πολλές και έχουν γίνει κατά βάση στο ενορχηστρωτικό κομμάτι του τραγουδιού και στην ερμηνεία της ίδιας της ερμηνεύτριας.

Δείτε εδώ το videoclip που μόλις δημοσιεύθηκε από το επίσημο κανάλι της Eurovision!

Υπενθυμίζουμε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο κληρώθηκε να ψηφίσει στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2018 (8 Μαΐου) ενώ ως μέλος των «Big Five» χωρών (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία) θα διαγωνιστεί απευθείας στον τελικό της 12ης Μαΐου 2018.

Ποια η γνώμη σας; Θεωρείται το τραγούδι βελτιωμένο ή προτιμάτε την αρχική έκδοση; 

Επίσης, συνεχίστε να ψηφίζετε στο poll του OGAE Greece όσον αφορά το αγαπημένο σας τραγούδι από τις BIG 5!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι από τις BIG 5;

 

Written by 

Related posts

4 Thoughts to “ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Η ανανεωμένη έκδοση του «Storm» από την SuRie! [poll]”

 1. Stelios

  Αρχίζει κ γίνεται πολυ ενδιαφέρον το υκ

 2. Donnie Darko

  Ίδιο μου φαίνεται… Επίσης κάτι λάθος συμβαίνει στο 1:30»

 3. ZitaKapa

  Δεν καταλαβαινω την διαφορα αλλα κατι παει στραβα στο 1:30

 4. Spyros83

  Αξιοπρεπεστατο τραγουδι από το Η. Β. που μας έχει συνηθίσει είτε σε κιτς εμφάνισεις, είτε σε βαρετά μέχρι θανάτου τραγούδια. Ενδιαφέρουσα σύνθεση, όμορφο ρεφραιν και πολύ καλή ερμηνεύτρια. Ανεξαρτήτως της βαθμολογικης του τύχης, είναι ένα ενδιαφέρον τραγούδι.

Comments are closed.