“Στο Δρόμο Για Τη Λισαβόνα” – Όλα όσα θα δούμε στην εκπομπή της ΕΡΤ!

Εχθές, Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, στο studio της ΕΡΤ πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για την μαγνητοσκοπημένη εκπομπή “Στο Δρόμο Για Τη Λισαβόνα” που θα προβληθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018. 

Σκοπός της εκπομπής είναι η παρουσίαση και η προώθηση της συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision 2018 “Όνειρό μου” με ερμηνεύτρια την Γιάννα Τερζή!

Παρουσιαστές θα είναι οι Duo Fina (τα δίδυμα αδέρφια Γιάννης Φίνας και Τάκης Φίνας) οι οποίοι ήταν και υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας φέτος με τη σύνθεση “Ίδιο tempo” εκ μέρους της δισκογραφικής εταιρίας “Records On Top”.

Η εκπομπή θα ξεκινήσει με τους Duo Fina να τραγουδάνε διάφορα τραγούδια από την ιστορία του θεσμού της Eurovision και με αυτόν τον τρόπο να υποδέχονται το κοινό στο πλατό της ΕΡΤ με τους οποίους και συνομιλούν για λίγο! Το τελευταίο τραγούδι το οποίο ερμηνεύουν είναι ίσως το πιο διαχρονικό τραγούδι του διαγωνισμού το “Nel blu dipinto di blu” ή ευρέως γνωστό απλώς ως “Volare”. Πρόκειται φυσικά για την συμμετοχή της Ιταλίας στην Eurovision 1958!

Παρόντες, εκτός φυσικά από την εκπρόσωπο της χώρας μας Γιάννα Τερζή, ήταν και οι συνδημιουργοί του τραγουδιού Άρης Καλημέρης, Δημήτρης Σταματίου και Μιχάλης Παπαθανασίου (φωτο 3) αλλά και η χορογράφος της Ελληνικής αποστολής Chali Jennings (φωτο 1) η οποία έδωσε στην Γιάννα Τερζή τις θερμότερες ευχές της για τον διαγωνισμό. Καλεσμένες επίσης ήταν τα μέλη της Γυναικείας Χορωδίας InDΟΝΝΑtion (φωτο 2) από την Λάρισα, τα οποία τραγούδησαν το μουσικό θέμα της Eurovision ως έκπληξη στην Γιάννα Τερζή!

 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα παρακολουθήσουμε πολλούς Έλληνες τραγουδιστές να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα και τις δικές τους ευχές για μία καλή επιτυχία στην Γιάννα Τερζή ανάμεσα στους οποίους η Καλομοίρα, ο Κώστας Μπίγαλης, η Ελπίδα, ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, αλλά και η αγαπημένη φίλη της τραγουδίστριας  Tamta!

Επίσης, θα δούμε για πρώτη φορά στις οθόνες μας το επίσημο video clip του τραγουδιού “Όνειρό μου” το οποίο έχει επιμεληθεί ένας από τους πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες, ο Sherif Francis! 

Στο τέλος της εκπομπής θα παρακολουθήσετε την Γιάννα Τερζή, τους παρουσιαστές, τα μέλη της χορωδίας InDonnation αλλά και τους eurofans που ήταν εκεί να τραγουδούν όλοι μαζί τη φετινή συμμετοχή της χώρας μας ‘Όνειρο μου“…

 

Η εκπομπή “Στο Δρόμο Για Τη Λισαβόνα” θα μεταδοθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, στις 22:00 από την συχνότητα της ΕΡΤ1. 

 

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ θετικό ότι θα τραγουδηθεί και από την ίδια, να δούμε και να συγκρίνουμε την απόδοσή της στο βιντεοκλίπ με το actual performance.

      • Το άρθρο δεν λεει ότι στο τέλος της εκπομπής τραγούδησε η Τερζή (βέβαια με όλους τους άλλους μαζί) το “ονειρό μου”;; Ε, αυτό είπα. Ε, ότι μπορέσουμε να βγάλουμε από αυτό….ότι μυρωδιά πάρουμε.

  2. Να πω την αλήθεια το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το κλιπ να είναι πραγματικά καλό και να ασχοληθούν περαιτέρω με την συμμετοχή μας. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης στο παρελθόν έχει δώσει πολύ καλά δείγματα “γραφής”. Μακάρι και σε αυτή τη περίπτωση να έχει κάνει κάτι εξαιρετικό!

    Κυρία Μέρφη το κλιπ που είδατε θεωρείται ότι ήταν καλό; Ή να το πω αλλιώς, εξυπηρετεί την ατμόσφαιρα του τραγουδιού;
    Θα θελα να μας πείτε και κάποια πράγματα για το κλιπ, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα το κάνετε… 🙂

      • Δεν το χω άγχος. Μια ανυπομονησία όμως την έχω!
        Μακάρι όντως να είναι υπέροχο και να αναδείξει ακόμα περισσότερο την συμμετοχή μας.

  3. Η ανθρωπότητα εξελίσσεται κι εμείς μείναμε στην ερμηνεία του Volare και τις ευχές της Ελπίδας και του Μπίγαλη…cult TV φάση…

    • Oi euxes einai panta euprosdektes apo opou kai na erxontai.
      Twra ti na kanoume pou i Gianna Terzi den einai kolliti tis Jlo gia na tis euxithei!
      Ma einai dunaton kathe xrono na gkriniazete gia ola?
      Ti allo tha akousoume!

    • Σωστά τα λες. Άκου εκεί εν έτη 2018 να τολμούν να δίνουν ευχές ο Μπίγαλης και η Ελπίδα. Άλλο ένα πλήγμα για την ανθρωπότητα! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
      Αμ το “volare” που το πας… χαχαχαχαχαχα!!!! Αυτό κι αν είναι πλήγμα….

      Υπομονή φίλε μου. Αύριο που θα δεις την εκπομπή μπορείς να βγάλεις όση πίκρα θέλεις, για τα μικρόφωνα, τις λάμπες, το πάτωμα, τα πόμολα στα w.c, κ.τ.λ
      Κράτα τουλάχιστον τα προσχήματα για την χολή που θες να βγάλεις…

    • Σκοπός είναι να δούμε ένα ωραίο βίντεο κλιπ όπως έχω ξαναπεί.. Οι ευχές είναι καλοδεχούμενες απ όποιον και να τις παίρνουμε αρκεί βέβαια να είναι ευχές μέσα απ τη καρδιά και όχι ψεύτικες ή από υποχρέωση.

  4. Ευχομαι στην γλυκια Γιαννα Τερζη καλη επιτυχια να περασει τελικο και θελω να μαθω οι Duo Fina θα περιγραψουν την Eurovision τον ερχομενο Μαιο

    • Οι Duo Fina δυστυχώς δεν θα είναι οι σχολιαστές μας στη φετινή Eurovision, είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Ακόμα ψάχνουν στην ΕΡΤ ποιος/ποια ή ποιοι θα είναι.

      • Προφανώς. Γι’ αυτό και δεν έπρεπε να βιαστεί να κράξει, χωρίς να έχει ακούσει τα τραγούδια. Δεν είναι και καμιά χθεσινή, εξάλλου. Η ίδια εξετέθη, δυστυχώς.

    • η συνεντευξη δοθηκε στις 8/2 λιγες ημερες πριν την ματαιωση του ελληνικου τελικου. η γιαννα τερζη ανακοινωθηκε επισημα ως η εκπροσωπος της ελλαδας στις 16/2

      • Στη συνέντευξη είπε πως από την Ελλάδα “άκουσε κάτι και δεν ενθουσιάστηκε”. Προφανώς εννοούσε τους καλλιτέχνες που είχαν ανακοινωθεί ως διαγωνιζόμενοι, άρα είχε πάρει η μπάλα και την Τερζή.
        Τέλος πάντων, το σταματώ εδώ. Καλή καρδιά! :p

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ