ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ : Στις 12 Μαρτίου ανακοινώνεται το τραγούδι!

Πριν από λίγα λεπτά μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, (BNT Eurovision Bulgaria) ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας έδωσε στη δημοσιότητα και επίσημα την ημερομηνία στην οποία θα ανακοινωθεί το τραγούδι και ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision στην Πορτογαλία!

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 12 Μαρτίου το κοινό θα γνωρίσει την 12η συμμετοχή της χώρας στο διαγωνισμό, κάτι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν αναλογιστεί κανείς ότι η χώρα είχε άκρως επιτυχημένη παρουσία στο πρόσφατο παρελθόν καταλαμβάντας στους δύο τελευταίους διαγωνισμούς την 4η (2016) και 2η (2017) θέση που ήταν και η καλύτερη επίδοση της μέχρι τώρα.

Η Βουλγαρία συμμετείχε για πρώτη φορά στο διαγωνισμό το 2005.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις!

Γιώργός Γεωργακόπουλος

https://www.facebook.com/bg.eurovision/

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κανουν τοσο ντορο και το πανε ολο πιο πισω ξεκαθαρα για να ασχολουνται μαζι τους…
    ελπιζω να ειναι κατι οντως αξιολογο ειδαλλως θα φαει τετοιο κραξιμο και εννοειται θα επιστρεψει στισ αειμνηστες εποχες που τελικο δεν εβλεπε ουτε με κιαλια…!!!

    παντα με αγαπη! χαχαχαχαχα

  2. Σα να ψωνίστηκαν εκεί στη Βουλγαρία με δυο συνεχόμενες επιτυχίες και σήκωσαν τον “πήχη” ψηλά. Γλυκάθηκαν τα αυτιά και τα μάτια τους με τα πλασαρίσματα στη 2η θέση των προγνωστικών και τους έπιασε καλλιτεχνική μυστικοπάθεια. Και πολύ φοβάμαι ότι θα σκάσει σα φούσκα κι αυτή η αναμονή. Τι λέτε για καμιά διαρροούλα; ?

    • Το ότι η Βουλγαρία την έχει ψωνίσει νομίζω είναι φανερό. Είναι στη 3αδα των στοιχημάτων (χωρίς τραγούδι) και νομίζει πως έπιασε τον ταύρο από τα κέρατα. Δηλαδή χρειάζονται τόσες μέρες για να ανακοινώσουν τη συμμετοχή τους; Δε νομίζω. Απλά προσπαθούν να δώσουν την εντύπωση πως ετοιμάζουν και φέτος το απόλυτο τραγούδι.

  3. Πολυ θα ηθελα να στελναν ντουετο τον Kostov με την Dara!Θα βαζαν φωτια στην σκηνη της γιουροβιζιον…

      • Προκύπτει από το γεγονός ότι :

        1) Πρίν από λίγη ώρα η Βουλγαρία σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες του πλανήτη!!!
        https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

        2) Πολύς ντόρος έχει γίνει για την Βουλγαρία τις τελευταίες εβδομάδες από όλα τα ‘Eurovision Blogs’.
        Κάτι σημαίνει αυτό!

        3) *Πέρσι τερμάτησε 2η.
        *Πρόπερσι τερμάτησε 4η.
        *Αν δεν το πάρει φέτος δεν το παίρνει ποτέ!

        ΥΓ: 12 Μαρτίου θα τα μάθουμε όλα!!!

        # Υπομονή μέχρι τότε…

  4. Δε θα κοιμηθούμε μέχρι τις 12 Μαρτίου! (Έλεος!!). Ένας αποκλεισμός θα τους άξιζε, όπως μας άξιζε και εμάς το 2016 που νομίζαμε πως ό,τι και να στείλουμε περνάμε. Και σε έναν τέτοιο ημιτελικό δεν θα είναι διόλου απίθανο κι ας μην έχουμε ακούσει τραγούδι. Στον 1ο ημιτελικό ΟΛΑ τα τραγούδια κινδυνεύουν με αποκλεισμό, γιατί όπως φαίνεται θα κριθεί στον πόντο.

  5. Πάντως αν είναι αλήθεια όσα ακούγονται, ότι δηλαδή η καλλιτέχνης είναι η Zhana Bergendorff, η οποία θα τραγουδάει, μαζί με άλλους 4-5 (!!!!) ξένους καλλιτέχνες και ότι το επιλεγέν τραγούδι είναι το “bones”, που περιγράφεται ως “dark, soulful μπαλάντα, δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω…τόσο καλό είναι πια;

  6. @Ακης Ποιος ντορος;Εδω και καιρο δεν εχω δει σε σαητ της γιουροβιζιον αρθρο για τους καλλιτεχνες που φημολογουνται για την Βουλγαρια.

    • @bella, Ένας μικρός ντόρος έγινε ‘γενικά’ για την Βουλγαρία από την στιγμή που οι bookmakers την παίζανε πολύ ψηλά στα στοιχήματα και μάλιστα από σήμερα το μεσημέρι την έχουν ως το μεγάλο φαβορί για την νίκη!!!

      *Εγώ ποτέ δεν είπα για γιουροβιζιονικά άρθρα στο ίντερνετ με υποτιθέμενους Βούλγαρους καλλιτέχνες!

      ΥΓ: Κατά την ταπινή μου άποψη τα τελευταία 2 χρόνια η Βουλγαρία προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πάρει αυτό το βραβείο!
      Φέτος αν η καλή μας η γειτόνισσα στείλει ένα τραγούδι αριστούργημα ένα ωραίο κομμάτι σύγχρονο,μοντέρνο και διαχρονικό τότε ναί: ‘Σόφια 2019’ θα είναι γεγονός !!!

      *Λοιπόν, υπομονή μέχρι της 12 Μαρτίου…

      • Ναι φυσικα και μπορει να κερδισει,αλλα οχι με μπαλαντα.Μετα τον Σαλβαντορ κ την Τζαμαλσ θα κερδισει κατι πιο μοντερνο πχ Τσεχια .Η Βουλγαρια εχει πολλους αξιολογους καλλιτεχνες,παρολα αυτα θα ηθελα να ξαναδω τον Kostov στην γιουροβιζιον γιατι οχι ξανα φετος.

  7. @bella,

    *Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου στο γεγονός ότι ο κόσμος θέλει να δεί φέτος κάτι μοντέρνο πάνω στην σκηνή!

    *Η συμμετοχή της Τσεχίας είναι μοντέρνα μέν,αλλά το όλο stage του Τσέχου μου θυμίζει κάτι από Τζάστιν Τίμπερλέικ!

    *Τον Christian Kostov θα ήθελα και εγώ να τον ξαναδώ στην Γιουροβίζιον φέτος,έχει τρομερή φωνή!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ