ΚΡΟΑΤΙΑ: Ακούστε το τραγούδι της Franka για τη Λισαβόνα!

Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από καιρό, ο Κροάτικος Ραδιοτηλεοπτικός φορέας αποφάσισε να αναθέσει την εκπροσώπηση της χώρας στη Λισαβόνα, στη Franka Batelić. Το τραγούδι με το΄οποίο θα κληθεί να διαγωνισθεί είναι το Crazy σε μουσική του Branimir Mihaljević και στίχους της ίδιας, και τώρα ήρθε η ώρα να το ακούσουμε καθώς δημοσιεύθηκε πριν από λίγο.

 

Η Κροατία θα διαγωνιστεί στο Δεύτερο μισό του Α’ Ημιτελικού.

Αλέξανδρος Λιάπης

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ειναι κακο.. αλλα.. δεν ξερω.. κατι δεν μου αρεσει! και υπαρχουν πολλα πανομοιοτυπα τραγουδια φετος!

  2. έχει ένα ενδιαφέρον άκουσμα..κυρίως για στήσιμο επί σκηνής..χώρις όμως να εχει καποια ιδιαίτερη κορύφωση..

  3. Ενδιαφέρον, καθόλου μονότονο, και φαίνεται οτι είναι καλοδουλεμένο. Δεν ξερω πως θα παει αλλά είναι η καλύτερη συμμετοχή της Κροατίας για μενα.

  4. Θα έπρεπε κατά τη γνωμη μου να στείλουν κάτι στα κροατικά. Άλλο ένα σκοτεινό και μυστηριώδες αλα James Bond τραγούδι που όμως δε μπορείς να θυμηθείς πως πάει αφού το ακούσεις. Αδιάφορο μου ειναι. Πώς τα καταφέρνει πάντα αυτή η χώρα και δεν απασχολεί ποτέ τα προγνωστικά, την κορυφή της κατάταξης, ακόμα ακόμα και παρασκηνιακά τεκτενομενα είναι απορίας άξιο..

  5. Ιδιαίτερο…μέχρι εκεί. Δεν έχει αρχή, μέση και τέλος, είναι μια μάζα. Άσε που σε αρκετά σημεία θυμήθηκα το Fairytale από Eneda Tarifa (Albania 2016). Δεν το βλέπω στον τελικό…καθόλου όμως…

  6. μου θυμιζει λιγακι το stop της sam Brown..μπορει να κανω και λαθος..σαν τραγουδι δεν ειναι κακο αλλα νομιζω οτι θα περασει απαρατηρητο..

  7. Μ αρεσει που στα στοιχηματα το δινουν …ακομα…33, οσο και της Ελλαδας. Νομιζω οτι τα στοιχηματα εχουν ανεβει επιπεδο φετος. Το παιζουν καλα το παιχνιδι ποντικι/γατα. Πανε για γερη μπαζα, δεν υπαρχει το απολυτο φαβορι μεχρι στιγμης, νομιζω. Θα δουμε πολλες εκπληξεις, οσο παιρνουν οι μερες. Πχ η Ελλαδα ΚΑΙ η Κυπρος να ανεβαινουν, η Πολωνια, η Ουκρανια να ανεβαινουν κλπ. Ακομα εχουν την παλια κασετα, μπροστα Σουηδια, Αυστραλια, Ισραηλ, τα γνωστα. Η Αυστραλια μετα την παρουσιαση του μετριοτατου τραγουδιου της ανεβαινει σε ολες τις εταιριες. Ελπιζω να μην πονταρει κανεις σ αυτο το ψωφιο αλογ. Θα ξεφουσκωσει συντομα. Αυτη η Ισπανια παλι στην 4η θεση βγαζει ματι. Οκ, κοντινες χωρες ειναι, αλλα…

  8. Με το πρώτο άκουσμα μπορώ να πω ότι μου άρεσε, ωραίος ήχος όπως μου άρεσε και το βίντεο κλιπ. Δεν μπορώ να πω όμως ότι ενθουσιάστηκα. Καλή επιτυχία!

  9. Aν είχαν ζοριστεί να προσφέρουν ένα μελωδικό αποτέλεσμα ανάλογο του οπτικού αποτελέσματος θα μιλούσαμε για εκπληκτική και ανεπανάληπτη συμμετοχή! Απλά ικανοποιητικό, αλλά με μια αγχωμένη επιμονή να εμφανιστεί ως σουπερ-στυλάτο και ατμοσφαιρικό, όπως και η άρτια σκηνοθεσία του, αλλά δεν…… Σε γενικές γραμμές ένα τραγούδι χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις εκτός αν δούμε-ακούσουμε θαύματα στη σκηνή από τους Κροάτες

  10. -Franka a a a!
    -Ναι αι αι αι! Da a a!
    -Μετριότατο έως αδιάφορο το τραγούδι σου! Το ξέρεις? Στον 1ο ημιτελικό αποκλείεσαι!
    -Pogledajte svoj posao, i znam što radim!! Να κοιτάς την δουλειά σου και εγώ ξέρω τι κάνω!

  11. Δεν ειναι και ασχημο το τραγουδι της Κροατιας εγω παντως το βλεπω να περναει στον τελικο καλη επιτυχια Κροατια

  12. Ενδιαφέρουσα η αισθητική του κομματιού και η ενορχήστρωση. Παρ’ όλα αυτά, δε με ψήνει ιδιαίτερα, το βρίσκω αρκετά flat και επιτηδευμένο, του λείπει αυτό το κάτι που θα το απογειώσει. Ωραίο και το βιντεοκλίπ, συνολικά μια αξιοπρεπής συμμετοχή. Νομίζω πως η πορεία της Κροατίας στο διαγωνισμό θα φανεί στο live.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ