ΒΕΛΓΙΟ: Ακούστε το «A Matter Of Time» (VIDEO)!

Το τραγούδι της Sennek για την 63η Eurovision, με τίτλο “A Matter Of Time”, διέρρευσε στο διαδίκτυο πριν από την επίσημη παρουσίασή του, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη, 6 Μαρτίου.

Η Sennek (κατά κόσμον Laura Groeseneken) επελέγη από τη φλαμανδόφωνη δημόσια ραδιοτηλεόραση του Βελγίου (VRT) και θα συμμετάσχει στον πρώτο ημιτελικό (8 Μαΐου) που θα γίνει στη Λισαβόνα.

[UPD, 05/03, 14:20]

Το βίντεο κλιπ δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του καναλιού της Eurovision στο YouTube.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: eurovision.tv]

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήταν “ζήτημα χρόνου” να κερδίσει το Βέλγιο !!! προς το παρον το τοπ3 μου :
    1) Βέλγιο
    2) Γαλλια
    3) Εσθονια

    • Ειναι για τοπ 10 αλλα το ρεφρεν ειναι πολυ μετριο για να κερδισει. Η αρχη του τραγουδιου ειναι πολυ ωραια αλλα το ρεφρεν πολυ average

  2. Εξαιρετικό! Επιτέλους, ένα τραγούδι με μελωδία, αρχή, μέση και τέλος στη φετινή (μετριοτατη όπως φαίνεται) Γιουροβιζιον. Μπράβο της!

  3. Υπέροχο κομμάτι,όχι για νίκη,αλλά πολύ καλό!Μπράβο στο Βέλγιο που τα τελευταία χρόνια έχει πολύ προσεγμένες συμμετοχές.Μπράβο Σωτήρη μου για το άρθρο!

  4. Τι απίστευτη φωνή είναι αυτή? Εξαιρετικό. Μπορεί να είναι δύσκολο όμως έχει μια αμεσότητα. Με το πρώτο άκουσμα μου άρεσε. Δεν χρειάζεται να το ακούσεις 10 φορές να πεις οκ είναι καλό.
    Δεν μπορώ όμως να προβλέψω ότι θα είναι ξεκάθαρο φαβορί. Είναι ένα υπέροχο τραγούδι πάντως.

  5. Εγώ δεν άκουσα κάτι εξαιρετικό που να πω θα κερδίσει.. αδιάφορο θα περάσει απο τους τηλεθεατές ενω στις επιτροπές θα βγεί απο 5ο μέχρι 10ο… Της Γιάννας σκαλιά ανώτερο

    • Το μόνο σίγουρο είναι πως δε συγκρίνεται ούτε κατά διάνοια με το περσινό αριστούργημα της Blanche… το δικό μας μου αρέσει πιο πολύ

      • Σίγουρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το δικό μας με αυτό το υπέροχο τραγούδι καθώς απέχουν πολλά σταθμά. Φυσικά η Blanche (με το αγαπημένο μου τραγούδι όλων των χρόνων) είχε πολύ καλύτερο τραγούδι.

  6. Ελινα εναντιων λαουρα για το τιτλο της γιουροβιζιον αλλα και για το τιτλο της πιο ομορφης στη γιουριβιζιον φετος χαχα. Αλλα απο οτι φαινεται μια επικρατει της αλλης και στα δυο

  7. Πάρα πολύ καλό! Μπράβο στο Βέλγιο. Δε μου κάνει όμως για νικητήριο…λογικά όμως θα παίξει ψηλά. Καλή επιτυχία!

  8. Ωραίο χαλαρωτικό όσο το ακούς. Από εκεί και πέρα είναι σα να μην το άκουσες, σα να πέρασε και δεν ακούμπησε. Όταν το βάλεις δεύερη, τρίτη φορά κλπ το ίδιο συναίσθημα. Περίεργο!
    Ίσως αν ήταν σε κάποιο εθνικό τελικό να μη μας απασχολούσε καθόλου, αλλά μιας και είναι βέλγιο που πάει καλά τελευταία συν ανάθεση συν κλπ κλπ νομιζω πως το αντιμετωπίζουμε με μεγαλλυτερη επιείκεια.
    Πιστεύω πως θα πάει καλά κυρίως λόγω επιτροπών σίγουρα όμως δε θα ήθελα να κερδίσει.
    Μπράβο πάντως στους Βέλγους που ψάχνονται με πιο ιδιαίτερα ποιοτικά ακούσματα και όχι με αμερικανοσουηδικές ποπ τσιχλόφουσκες.

  9. Λες να ένα ενδιαφέρον τραγούδι που θέλει κάτι να μας πει, αλλά…είναι αρκετά αδύναμο για να σταθεί από μόνο του. Έχει μια μοναδική φωνή που το προστατεύει και ένα indie κοινό που ολοένα ψάχνει το δρόμο του στη Eurovision τελευταία. Δυστυχώς όμως, πίσω του έχει μια από τις δυνατότερες στιγμές του Βελγίου στο διαγωνισμό, και κακά τα ψέματα ακόμα και σήμερα βλέπουμε τα φώτα της πόλης. Πού είσαι Blanche? (7/10)

  10. αυτο ηταν το κομματι που περιμενατε για νικητηριο; ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΩ!
    βαρετο μου φαινεται και οτι σωνεται δλδ απο αυτο εχει να κανει καθαρα με τη χροια της κοπελας ειδαλλως σε ενα τοσο δυσκολο ημιτελικο μεχρι και εκτος μπορει να βρεθει…

  11. Εξαιρετικό. Πάει για πολύ ψηλά. Πόσο; Θα δείξει.. Το Βέλγιο μετατρέπει τη Eurovision από europop φτηνό πανηγύρι σε φεστιβάλ έντεχνης ποιοτικής μουσικής, που προτείνει πράγματα.

  12. Έλλειπε μια ποιοτική συμμετοχή στα αγγλικά φέτος, κι επιτέλους ήρθε! Το Βέλγιο δεν απογοήτευσε, σε αντίθεση με τις περισσότερες χώρες που είχαν “πολυαναμενόμενη” συμμετοχή.

    • Δεν το σκοτωσε συνονοματε. Ειχε απλως την αξιοθαυμαστη συστολη ενος μεγαλου καλλιτεχνη. Δεν ξερω αν θα συνεχισει την καλλιτεχνικη της παραγωγη, αλλα αν καταφερει και σταθει – ποτε δεν ξερεις, πολλοι παραγοντες παιζουν ρολο – τοτε η Blanche θα γινει μια σπουδαια τραγουδιστρια. Οσο για το φετινο, μου αρεσει. Το ακουω ευχαριστα. Δεν επαθα οτι επαθα με το περσινο, αλλα το Βελγιο δειχνει μια συνεπεια και πολυ χαιρομαι.

      • Lupamai pou tha sou to xalasw.
        To skotwse stin kuriolexia to kommati.
        Kai min akouw aidies gia sustoli megalou kallitexni.Tin ixeres kai apo prin tin megali auti kallitexni?
        Stin eurovision alla kai genika ston xwro tis mousikis pera apo to tragoudi to stisimo to ektopisma sto skini paizei rolo i fwni.
        Otan exeis ena kalo tragoudi kai den mporeis na to upostirikseis ti suzitame?

    • Μην διαβάζω βλακίες. Η Blanche ήταν μια πολύ μεγάλη καλλιτέχνιδα που τραγούδισε με ένα μοναδικό και υπέροχο τρόπο ένα εξίσου φοβερό τραγούδι.

      • Min tis diavazeis den eisai upoxrewmenos.
        To oti i Blanche tragoudise uperoxa me xeperna.
        Valto sto replay megale, kai an to akous kala, kane enan elegxo sta autia sou.

  13. αρκετά ενδιαφέρον και έξω από την πεπατημένη (αμερικανο-σουηδικές τσιχλόφουσκες τις χαρακτήρισε επιτυχώς κάποιος) και με όμορφη ερμηνεία (τουλάχιστον στο στούντιο), δεν θα με ενθουσίαζε υπό κανονικές συνθήκες αλλά φέτος μιλάμε για ακουστική όαση και θρίαμβο

  14. Αν εξαιρέσεις την Elina της Εσθονίας που το τραγούδι αυτό είναι μια κατηγορία μόνο του, εμένα γιατί έρχεται στις προτιμήσεις μου πρώτο της Γιάννας;;;;; Εγώ που έχω ρίξει άκυρο σχεδόν σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές και τ’ ακούσματά μου είναι rock.soul.blues….. Πιστεύετε οτι κάτι δεν πάει καλά με μένα και
    να το ψάξω;;;;;;

    • Απλά σου αρέσει η ελληνική συμμετοχή και είναι απόλυτα φυσικό. Είναι όντως πολύ ιδιαίτερο κομμάτι όσο και αν κάποιοι επιμένουν πως δε περνάμε ούτε τελικό. Με ανατριχιάζει ο ελληνικός στίχος και το μήνυμα που περνάει. Εγώ βρίσκω πολύ αξιόλογο το τραγούδι μας και ανώτερο από άλλες φετινές συμμετοχές ξαναζεσταμένο φαγητό.

  15. Αν δεν υπάρχει κάτι εξαιρετικό να μας παρουσιάσει πάνω στην σκηνή, νομίζω ότι φλερτάρει έντονα με αποκλεισμό από τον τελικό. Εαν περάσει; Σίγουρα θα είναι στην τελευταία 10αδα.
    Το περσινό τραγούδι που είχε μαζικότατη αποδοχή κατέληξε τέταρτο. Εαν δεν ήταν τόσο αίσχος φωνητικά θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Φέτος το τραγούδι ΔΕΝ είναι καλύτερο και μένει να δούμε αν μπορεί να το υποστηρίξει φωνητικά και live. Και να μπορεί όμως, μια “φωνή δεν θα φέρει την άνοιξη”.
    Next please….

  16. Μου χρειάστηκε μόνο 2 ακούσματα για να το εκτιμήσω, κι αυτό είναι πολύ θετικό. Μου αρέσει το όλο feeling που σε παραπέμπει σε soundtrack του James Bond και η κοπέλα έχει πού ιδιαίτερη φωνή, τι να λέμε. Σίγουρα θα περάσει τελικό και σίγουρα θα είναι μεσ’ τη δεκάδα. Θα τα πάει εξαιρετικά στις επιτροπές και μάλλον και στο κοινό (αν και πια είναι δύσκολο να προβλέψεις τι θέλει και συνήθως φαίνεται τις τελευταίες 2 εβδομάδες).
    Να κάνω και ένα τοπ 5 για τα 31:
    1) Γαλλία (1 άκουσμα)
    2) Ουκρανία (1 άκουσμα αν και με κέρδισε η σκηνική παρουσία)
    3) Βέλγιο (2 ακούσματα)
    4) Ελλάδα όλως παραδόξως ( 4-5 ακούσματα)
    5) Εσθονία (Στο 3ο άκουσμα το άκουσα ολόκληρο και το εκτίμησα, αλλά με απωθούσε στην αρχή)

    Γενικά το επίπεδο φέτος… στα τάρταρα. Ας είναι καλά τα υπόλοιπα!

  17. Πολύ εναλλακτικό κι ενδιαφέρουσα φωνή αλλά όχι κι για πρωτιά!! Το περσινό ήταν πολύ καλύτερο!! Κι δεν ξέρω πως μπορεί να αναδειχθεί σκηνικά.. Λογικά θα έχει αντίστοιχη κατάληξη με το περσινό που επίσης θεωρούταν φαβορί..

  18. Ελλάδα οκτώ θέσεις άνοδο στα στοιχήματα και Κύπρος 8 θέσεις κάτω! Βέλγιο μετριοκαλουτσικα , καπου 11η θέση….. Η ερτ να ανοίξει τη διαδικασία ωστε να δέχεται κάπου 200 τραγούδια και να τα αξιολογεί σοβαρή επιτροπή σαν τη φετινή και να κάνει εναν τελικό με τα 8-10 πραγματικά καλύτερα. Και να δώσει κανα φράγκο για το στήσιμο στη σκηνή. Εδω τα στοιχήματα: https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

  19. Εξαιρετικό το τραγούδι, όπως και το βιντεοκλίπ και μου αρέσει πολύ και η χροιά της ερμηνεύτριας. Για άλλη μια χρονιά το Βέλγιο θα είναι ψηλά.

  20. 5 φορές έκατσα να το ακούσω για να δω τι στο καλό σας αρέσει σε αυτό το πράμα και δε βρήκα τίποτα το ιδιαίτερο..απορώ γιατί έχουν ξετρελαθεί όλοι..αηδία σκέτη..μονότονο..βαρετό..το περσινό σαφώς καλύτερο..προβλέπω με το ζόρι δεκάδα..
    προσωπικό τοπ 5 μέχρι στιγμής : Ελλάδα, Εσθονία, Γαλλία, Τσεχία, Κύπρος

  21. Πρωτότυπο κομμάτι αλλά θα καταφέρει να ξεχωρίσει σ’έναν ακόμα δύσκολο 1ο Ημιτελικό;; Η Sennek όμως φωνάρα ασυζυτητί!!
    Είναι αστείο επίσης να συγκρίνετε την περσινή τραγουδάρα με το φετινό. Άλλη χρονιά η μια συμμετοχή, άλλη η άλλη. Κάθε μια έχει και διαφορετική τάση.
    Το “A Matter of time” το εκτίμησα πάντως από το πρώτο άκουσμα, χωρίς να με ξετρελαίνει ιδιαίτερα.
    Καλή επιτυχία στη φωνάρα Sennek!!!

  22. Mου αρεσει παρα πολυ και δεν χρειαζεται ν ακους πολλες φορες ενα τραγουδι για να δεις αν σου αρεσει. Η σου καθεται η απο την αρχη η το αφηνεις στη μεση χωρις να το τελειώσεις.

  23. Πολύ ωραία φωνή, ατμοσφαιρικό κομμάτι με πολύ δυναμισμό στο ρεφρεν. Παραπέμπει σε soundtrack για Bond.
    Προβλέπω συγκρατημένα καλή πορεία για το Βέλγιο αν και η φετινή συμμετοχή προφανώς δεν είναι εφάμιλλη του αριστουργιματικού “City Lights”.

  24. Δεν είναι και αριστούργημα, αλλά είναι ένα ιδιαίτερα καλό τραγούδι που ξεχωρίζει συγκριτικά με τα χάλια των περισσότερων χωρών..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ