ΙΣΡΑΗΛ: δείτε το επίσημο βίντεο με τραγούδι της Netta για την Eurovision 2018!

H Netta Barzilai θα ταξιδέψει με την σημαία του Ισραήλ στην Eurovision 2018. Η Barzilai στις 13 Φεβρουαρίου, αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια της 5ης σειράς του The Next Star 2018, μέσω του οποίου το Ισραήλ επιλέγει εκπρόσωπο για την Eurovision, από την 2η έκδοση του (2015). Το τραγούδι της Netta επιλέχθηκε από ειδική επιτροπή, μέσα από 140 τραγούδια που υποβλήθηκαν αρχικά, για τον σκοπό αυτό.

Από τις 25 Φεβρουαρίου είναι γνωστό ότι το τραγούδι έχει τίτλο Toy και αποτελεί σύνθεση των Doron Medalie (συνθέτης Golden Boy, Made of Stars) και Stav Beger. 

Update : Μόλις κυκλοφόρησε  το πλήρες επίσημο βίντεο,  το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 Το Ισραήλ συμμετείχε μέχρι σήμερα, σαράντα φορές στον διαγωνισμό και έχει τρεις νίκες, το 1978, 1979 και 1998. Το Ισραήλ θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του Ά ημιτελικού της Eurovision 2018. Ποια η άποψή σας για για την φετινή συμμετοχή της χώρας, μετά το βίντεο που παρακολουθήσατε ;

70 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πώς γίνεται αυτό το αίσχος να είναι τρίτο στα στοιχηματα;Mας δουλευουν;Ουτε τελικο…

  2. το αγαπαω παιδια. ειναι τρελη η κοπελα και μου αρεσει πολυ. τελειως ακομπλεξαριστη και αυτοσαρκαστικη. εχει πολυ ωραιο ρυθμο και σε κανει να θες να χορεψεις. σιγουρη επιτυχια για το ισραηλ. σταματηστε να κραζετε καθε τι διαφορετικο. η γιουροβιζιον ειναι η γιορτη της μουσικης και καλο ειναι να υπαρχει ποικιλια

  3. Τι πίνουν και δε μας δίνουν οι books; Αυτό το αίσχος στη πεντάδα; Εντάξει την Ισπανία πάει στα κομμάτια τη δέχομαι αλλά το Ισραήλ; Τι τους συγκλόνισε; Το κακαρισμα της κότας;

    • Είναι τόσο μικρός ο όγκος των στοιχημάτων τώρα, που 10 τρελοί ισραηλινοί να έβαλαν χρήματα μπορούν τα το εκτοξεύσουν.

  4. αγαπώ αγαπώ αγαπώ!
    Fun, ακομπλεξάριστο, ταλέντο… αναμένω και το 3λεπτο αλλά ήδη αγαπώ!

  5. Από τη μια είναι ωραίο να υπάρχει ποικιλία στο διαγωνισμό, αλλα από την άλλη τη συμμετοχή του Ισραήλ φέτος μόνο ως joke entry μπορείς να τη δεχτείς. Ναι, το τραγούδι είναι ξεσηκωτικό & έχει ρυθμό που σε κάνει να θες να χορέψεις, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι τώρα αυτό σοβαρό τραγούδι; Πρόκειται για ένα μελοδικό αχταρμά με αστείους-γελοίους στίχους που προσπαθεί να κλέψει τη ψήφο σου μέσο της πλάκας & του γέλιου. Παράδειγμα Αυστρία 2003. Ακομπλεξάριστη & αυτοσαρκική θα ήταν αν πχ ερμήνευε το “Push the button” (Israel 2007), τώρα προσπαθεί απλά να προκαλέσει, κοινώς να σου τραβήξει την προσοχή με το κακάρισμα. Μάθαμε τώρα, οτιδήποτε σαχλαμάρα τη βαπτίζουμε ακομπλεξάριστη πρόταση.

  6. Σίγουρα θέλει ταλέντο για να παράξεις αυτους τους ήχους live. Αλλα δεν μπορώ ν αντιμετώπισω το τραγούδι αυτό ως φαβορι. Πιστεύω είναι μια περίπτωση Φινλανδίας 2015. Ψηλό πλασάρισμα στα στοιχήματα για νίκη, και ούτε καν πρόκριση εν τέλει
    Ίδωμεν….

  7. Νομιζω πως καποιοι ξεχνανε οτι υπαρχουν οι κριτες. Αποκλειεται να κερδισει αυτο το τραγουδι που ειναι και χαλια. Το βλεπω δεκαδα αλλα τιποτα περισσοτερο. Του χρονου θα παμε Βουλγαρια ή Βελγιο.

    • Δε θα το λεγα για βελγιο.Οι προηγούμενες συμμετοχες του ηταν μιλια καλυτερες…Μονο βουλγαρια μενει αν και η φετινη γιουροβιζιον μεχρι στιγμης είναι αμφιρροπη.

    • Δε το ξεχνάμε.αν αυτό το τραγούδι το έστελνε καμία βαλκανική ασιατική χώρα θα άρεσε.αυτες οι επιτροπές βγάλανε την Ιταλία τρίτη θέση το 15 και δεύτερες τις γριες.αλιμονο ξεχνιούνται οι επιτροπές

  8. Κάθε είκοσι χρόνια κερδίζει το Ισραήλ.χαχαχχα.1978-1998 και φέτος ;;;;;;;;πάντως επειδή είδα το τελικό που κέρδισε ήταν πολύ ξεσηκωτικη.
    Πολλά από τα κακΑ σχόλια δεν είναι γιατί το τραγούδι δεν τους αρέσει αλλά γιατί είναι το Ισραήλ.

  9. Το τραγούδι αυτό είναι απλά και μόνο για “διασκέδαση”. Κάθε χρόνο υπάρχουν 1-2 τέτοιες συμμετοχές που απλά ακούγοντας και βλέποντάς τα στην σκηνή χαμογελάς. Τίποτα παραπάνω, τίποτα πιο κάτω.
    Όσο για τα στοιχήματα που το “θέλουν” 1ο, δεν δίνω καμία απολύτως σημασία. Όχι μόνο για το Ισραήλ, αλλά για καμία χώρα. Αν δεν ανέβουν στην σκηνή για πρόβα για να δούμε τι και πως θα παρουσιάσει η κάθε χώρα την συμμετοχή της, τι εκτόπισμα έχει ο κάθε καλλιτέχνης ερμηνεύοντας live το τραγούδι του, δεν μπορεί κανείς να πει ποιος έχει το προβάδισμα. Πολύ περισσότερο οι εταιρείες ( είναι πολλά τα λεφτά… 🙂 )που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα αλλάξουν πολλές φορες την πρώτη 10δα μέχρι τον τελικό.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 1ος ημιτελικός είναι ένας μίνι τελικός…!

  10. Καταλαβαινω αυτους που τους αρεσει οπως και αυτους που το θεωρουν γελοιο. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι θα πει ακομπλεξαριστο, ενδιαφερον και προταση. Δηλαδη ποιες συμμετοχες χαρακτηριζονται κομπλεξαρισμενες? Επισης ποια προταση? Εχουμε ξαναδει στο παρελθον joke entries. Αυστρια 2003, Sylvia Nightmare, Vera Serduska, γιαγιαδες, Λιθουανια 2006, γαλοπουλα Ιρλανδιας κτλ. Η κοπελα μου κανει σαν την φετινη Boyana της Σερβιας 2015 με ενα τραγουδι οπως το “What the fox say”. Θα ξεχωρισει. θα τα παει πολυ καλα, μπορει και να κερδισει. Εμενα μου κανει ομως περισσοτερο επιτηδευμενο παρα ακομπλεξαριστο. Επισης αν κρινουμε το γεγονος οτι συνηθως οι περισσοτερες συμμετοχες μιμουνται τους προηγουμενες νκητες δεν θελω να φανταζομαι τι θα δουμε και θα ακουσουμε του χρονου μετα απο μια ενδεχομενη νικη αυτου του κομματιου.

  11. Πιο κιτς πεθαίνεις! !! Οσον αφορά τα στοιχήματα, πλέον έχουν βάση από τον ημιτελικό και μετά! !! Εκτος κι αν υπάρχει το ΤΕΡΆΣΤΙΟ φαβορί που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει! Πέρυσι η Ιταλία που ήταν συμμετοχή που έβγαζε αέρα νικητή και έσπαγε όλα τα ρεκόρ, ήταν πρώτη και τελικά βγήκε έκτη. Το συγκεκριμένο κομμάτι σίγουρα θα είναι ψηλά στο televoting,αλλά το σφςξοσφάξουν οι επιτροπές.

  12. Ακομπλεξαριστη;;;
    Εχουμε μια αναμφισβητιτα ευτραφη κοπελα που κανει την κοτα/κακαριζει;
    Αυτη ειναι η εικονα της γυναικας στο Ισραηλ;;;;
    Αν ναι, τοτε θλιβομαι πραγματικα. Καταντια.
    Προβλεπω να τρωει ΜΑΥΡΟ απο πολλες γυναικες τουλαχιστον στην κεντρικη και βορεια ευρωπη.
    Ο ρυθμος μου αρεσει, αλλα…χανει απο το ολο συνολο.
    Αντιγραφη απο την περσυνη φαρσοκομωδια της Ρουμανιας με τη Χαιντι απο τις Αλπεις.
    Λογικα θα παει καλα. Παντα το κοινο ψηφιζει και μια σαχλαμαρα.
    Πολυ νωρις, αλλα προβλεπω 10αδα.
    Οσον αφορα τα στοιχηματα….οι εταιριες παιζουν ΠΟΛΥΥΥΥΥ επαγγελματικα φετος. Μην πιστευετε τιποτα. Προσπαθουν να μπερδεψουν. Ολες οι εταιριες συνενοημενες πιστευω σημερα ανεβασαν το Ισραηλ στην πρωτη θεση και εριξαν ολες τις αλλες χωρες. Θελουν δηλαδη να πονταρει ο κοσμος στο φαβορι τους (λεμε τωρα). Ουτε με σφαιρες δεν κερδιζει φετος το Ισραηλ με αυτο το τραγουδι.

    • Μην είσαι κακούλης. Βλέπε Beth Ditto! Δηλαδή η γυναίκα του Ισραήλ πως έπρεπε να είναι; Μαυροφορεμένη, κλαίουσα και να τραγουδά για τον πόλεμο; Αντιθέτως, αυτή η εικόνα, η κιτς αλλά όχι ανήθικη κεντρίζει το ενδιαφέρον. Για να μη μιλήσουμε για τη φωνή της…Είναι εύσωμη, είναι trash, είναι φουλ ακομπλεξάριστη. Μην είμαστε τόσο ηθικολόγοι. Και σου το λέω εγώ που είμαι του ποιοτικού κυρίως. Μπρος στο δρόμο που χάραξε η Dana…

      • Νομιζω παρεξηγησες αυτο που εγραψα. Ισως κι εγω να μην ημουνα αρκετα σαφης. Δεν το λεω απο κακια. Ισα ισα. Και ουτε εχω θεμα με το παχος. Καθε αλλο. Ομως νομιζω οτι η εικονα μιας κοπελας (με υπεροχη φωνη οπως λες) να βγαινει και να κακαριζει δεν τιμαει πανω απο ολα την ιδια.
        Δηλαδη οι μεση κοπελα στο Ισραηλ ειναι η κλαιουσα και μαυροφορουσα η κακαριζει; Αυτο ακριβως καυστηριασα. Ακομπλεξαριστη ειναι πχ. η Σατι που εκανε τη μαντισσα με τα ιδια ρουχα που θα πηγαινε στο σουπερ μαρκετ. Το να κακαριζει μια κοπελα στη σκηνη της γιουροβιζιον δεν δειχνει οτι εχει κομπλεξ. Δεν ξερω αν το εξηγησα καλυτερα.
        Η Ντανα ηταν εξαιρετικη, αλλα εβγαλε τον εαυτο της στη σκηνη. Μπραβο και μαγκια της. Δε νομιζω ομως αυτη η κοπελα να κακαριζει στο δρομο.

  13. #ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗΗΗΗ!!!!!!!!!

    TEL AVIV 2019

    *Φοβερό κομμάτι που κάνει την διαφορά!

    ΥΓ: Το Ισραήλ σήμερα έγινε το απόλυτο φαβορί για την νίκη με απόδοση μέσο όρο 4 σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες του πλανήτη!
    https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

      • Καλο το κομματι του αν κ τιποτα ξεχωριστο.Φοβερος περφορμερ ομως.Για να πω την αληθεια οι φαν τον μισουν φετος οπως κ την Σουηδια.Η Σουηδια παντα σκιζει.Λες να το παρει;Πολυ δυσκολα.Εγω πιστευω Σουηδια η Τσεχια.

    • Ε και? Πέρυσι η Ιταλία ήταν μεγαλύτερο φαβορί με μικρότερες αποδόσεις και έσπαγε όλα τα ρεκόρ και κατέληξε 6η.

  14. Εξαιρετική συμμετοχή !!!
    Το Ισραήλ ακομπλεξάριστο χρόνια τώρα, στέλνει απλά ότι του αρέσει !!!

  15. Παιδιά το ξέρω είναι trash αλλά το αγαπώ. Προβλέπω πολύ υψηλό πλασάρισμα. Στυλ Bojana Stamenov στο πιο διασκεδαστικό. Στο κοινό θα σκίσει.
    Επίσης θεωρώ πλέον οτι τουλάχιστον μια από τις γυναίκες που τραγουδάνε ποπ στον πρώτο ημιτελικό θα αποκλειστεί ( δηλ. Κύπρος, Αζερμπαϊτζάν, Φινλανδία, Ισραήλ, και βάζω και Κροατία). 5 ποπ “ντιβες” ειναι υπερπολλες.
    Προβλέπω Κροατία να μένει έξω. Δε θα με εξεπληττε η Φινλανδία να μην περάσει παλι.

  16. ειναι εξαιρετικα εθιστικο. δεν χορταινεις να το ακους. ενοχη απολαυση. κι’ ομως το αγαπω. καλα το βιντεο κλιπ ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον και ολοι αυτοι οι μορφασμοι ιδιαιτεροι. χαχα εχει τρελανει τον κοσμο και ολοι γραφουν οτι θα κερδισει. γιατι οχι; 1ο στα στοιχηματα

  17. Θορυβος και φλυαρια.. Περναει ομως σιγουρα.. Θα γινει το guilty pleasure πολλων. Πολλα τραγουδια ιδιου ειδους μαζευονται στον ημιτελικο μας… Προβλέπω οτι αν η φινλανδη τραγουδήσει λαιβ οπως στον εθνικο τελικό, η φινλανδια θα γυρισει νωρις σπιτακι της αγκαζε με κροατια.

  18. ειναι εξαιρετικα εθιστικο. λαθος παντως που ανεβηκε την ιδια ωρα και σε δυο διαφορετικα καναλια (του κρατικου φορεα και της eurovision). ακομπλεξαριστη, αυτοσαρκαστικη. ειναι πολυ ιδιαιτερο και ενδιαφερον τραγουδι και μου αρεσει πολυ που τσαλακωνεται. με τρελαινουν οι μορφασμοι που παιρνει στο βιντεο κλιπ το οποιο βρηκα πολυ επαγγεματικο. αυτο το τραγουδι μονο αδιαφορο δεν ειναι και σιγουρα θα ειναι top 5. εχει γινει ηδη χαμος στα σχολια απο τους ξενους. μπραβο στο ισραηλ που τολμαει κατι διαφορετικο και επιτελους ενα τραγουδι διασκεδαστικο, που θα σε κανει να γελασεις. αρκετα με τα σοβαροφανη τραγουδια

  19. προσωπικα δεν μου αρεσει,το βρισκω ενοχλητικο και υπερβολικα κιτς..πως καταληξαμε να θεωρουμε το κιτς πιθανο νικητη ξαφνικα και μεχρι πριν 2-3 ωρες να λεμε ο διαγωνισμος εχει σοβαρεψει και επιβραβευεται το ποιοτικο ακομη να το καταλαβω…
    αλλα τεσπα παρανοια=eurofans…
    Αν και περιμενουμε τη βουλγαρια ακομη ας αρχισουμε να κανουμε τα προγνωστικα μας για φετος..!!!
    Σιγουρα θα μεινουν εκτος συμμετοχες που αρχικα θεωρουσαμε σιγουρα για τελικο…
    Πονταρω σε πιθανους αποκλεισμους
    Φιλανδιας(δυστυχως 🙁 ),
    Κυπρου(το λαιβ θα το καθορισει),
    Λευκορωσιας(παροχημενο αρκετα θεωρω),
    Αρμενιας(επισης δυστυχως 🙁 ).
    Αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι μεσα μου θεωρω δεδομενο οτι οι επιτροπες θα περασουν τελικο την Αυστρια και τη Κροατια για παραδειγμα…
    Γενικα Βελγιο,Εσθονια,Ισραηλ(ελεος δλδ),Τσεχια θεωρουνται ηδη περασμενα; οχι;
    Σιγουρα αποκλεισμος εννοειτε αλβανια,ισλανδια,ιρλανδια,σκοπια,λιθουανια,αζερμπαιτζαν(?),ελβετια(?)
    Omg θα γινει της ποπης στις 8 του Μαη…
    Ελπιζω να μη ειμαστε στους χαμενους ξαφνικα !!! χαχαχαχ
    Let the party begin..!!! 😀

  20. Ενω το βρισκω ψιλοτραγικο μου αρεσει μονο και μονο στην ιδεα οτι θα ξεσηκωσει το σταδιο.Για νικη δεν νομιζω αλλα ενα top 10 το Ισραηλ το εχει ανετα.Προβλεπω στο κοινο να ειναι top 5 και στις επιτροπες απο 10 και κατω.Οπως και να’χει μας εφτιαξε την διαθεση η Netta!!!!

  21. Λοιπόν το τραγουδι είναι το γνωστό τρελιαρικο ξεχωριστό που κάθε χρόνο υπάρχει και ένα τέτοιο στον διαγωνισμό, τις περισσότερες φορές περνάει τελικό και πάντα μέσα στην δεκαδα ( νίκη λίγο δύσκολα τώρα και με τις επιτροπές) αλλά το televoting θα πάρει σίγουρα φωτια. Μαρεσει ιδιαίτερα το ανατολίτικο στοιχείο. Τα bookings αυτήν την στιγμή το μονο που κάνουν είναι να επηρεασουν τον κοσμο και τίποτα άλλο, τις τελευταίες μέρες πριν τον τελικό και μετα την σκηνική παρουσία θα φανεί ο νικητής.

  22. Το top 5 μου για φέτος έχει ως εξής:

    1. Λευκορωσία
    2.Ισραήλ
    3.Πολωνία
    4.Φινλανδία
    5.Κύπρος

    • Θα νικήσει όμως το Ισραήλ!!! Kαι η υπόλοιπη 5αδα προσωπικό μου γούστο. Νομίζω ότι μόνο η Λευκορωσία θα βρεθεί εκεί πραγματικά τον Μάιο στο top5… Tα υπόλοιπα θα χαντακωθούν και ειδικά της Πολωνίας που μ’αρέσει πάρα πολύ.

  23. Πιστεύω τελικό θα περάσουν Τσεχία ( υπέροχο τραγούδι ) Βέλγιο (εξαιρετικό ) Αζερμπαιτζαν ( δυστυχώς επειδή έχει λεφτά και θα αναλάβει ο Φωκας ) Ελλάδα ( άλλος ήχος διαφορετικός και πιστεύω ότι το Live της Γιάννας θ είναι το καλύτερο σε όλο τον διαγωνισμό με αυτό της εσθονιας) Εσθονια ( απλά φοβερή και ας μην μου αρέσει η όπερα ) Ισραήλ ( το θέλω για νίκη το τραγούδι ) Κύπρος ( θα εντυπωσιάσει από την σκηνοθεσία ξεκάθαρα )

    • Εννοείς βέβαια, ότι έφυγε και ξεχώρισε νωρίς από τα άλλα, και πάει για σίγουρο βραβείο! Έτσι δεν είναι Άλεξ?

  24. Aν το θέμα κάθε ερμηνευτή είναι να σου μείνει αξέχαστος στις σαράντα και βάλε συμμετοχές, τούτη η τροφαντούλα εβραία δεν θα περάσει απαρατήρητη από κανέναν τηλεθεατή. Το πολύ το Κύριε Ελέησον όμως το βαριέται ως και ο Ύψιστος και δυστυχώς έχει χάσει το μέτρο η φουκαριάρα, εκτός και αν επιθυμεί διακαώς να αυτοεξευτελιστεί στον έσχατο βαθμό, άλλωστε ο καθείς και το βίτσιο του! Από αισθητικής άποψης η συμμετοχή είναι σοκαριστική κυρίως ως ακρόαμα και όχι ως θέαμα, βέβαια τώρα περί γούστου ……………. θα δείξει η νεκροψία (ψηφοφορία κοινού). Και μην ακούσω δικαιολογίες για δήθεν πρωτοπορία γιατί και το ρέψιμο ή η πορδή επίσης θα μπορούσε να θεωρηθεί πρωτοπορία.

  25. Σίγουρα απενοχοποιημένη και ακομπλεξάριστη η τραγουδίστρια, με ένα joke entry, που το υποστηρίζει φουλ. Θα προτιμούσα να λείπουν τα κακαρίσματα, πάντως οφείλω να παραδεχτώ ότι το κομμάτι είναι απόλυτα κολλητικό. Θα μπορούσε να τερματίσει ψηλά στο televoting, οι επιτροπές όμως συνήθως σφάζουν τέτοιου τύπου συμμετοχές.

  26. Πλακα εχει. Δεν ξερω ομως εαν θα παει καλα. Βασικη προυποθεση κατ ‘έμε για τετοιου ειδους κομματια ειναι να ειναι χαρισματικος ο τραγουδιστης. Οταν λεω χαρισματικος δεν εννοω ομορφος αλλα να εκπεμπει ζεστασιά και ευχαριστη διαθεση. Εχω την αισθηση οτι η συγκεκριμενη κοπελα βγαζει κατι το αρκετα επιθετικο που μου προκαλει αναμικτα συναισθηματα. Αν προκειται για ενα χιουμοριστικο/σαρκαστικο τραγουδι γυναικειας χειραφετησης δεν μπορω να πω οτι περναει το μηνυμα. Παντως ειναι σιγουρα ανεβαστικο και το θυμασαι. Τα εθνικ στοιχεια ειναι κοντα σε αυτα του golden boy αλλα αυτο δεν ειναι κακο΄. Νομιζω το Ισραηλ το ψιλοθαβουν οι επιτροπες και δεν καταλαβαινω και τον λογο-γενικα αυτου του ειδους οι πρακτικες (τιμωρουμε συ,,ετοχες για πολιτικους λογους) ειναι τελειως εκ τοπου και χρονου.

  27. Είναι το μόνο που είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ από τα υπόλοιπα! Είναι καλό στο είδος του! Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά έχουν φέρει και νίκες στην ιστορία της Eurovision. Μπορεί να έρθει και πρώτο στο televoting γιατί δεν υπάρχει κανένα άλλο που να φέρει τον αέρα του βραβείου, πλην Βουλγαρίας, την οποία αναμένουμε εναγωνίως! Το τείχος όμως και το μένος των κριτών που είναι μέγαιρες, αδυσώπητοι και απρόβλεπτοι δεν βλέπω να μπορέσει να το ξεπεράσει. Οπότε πάμε μέτρια προς καλά!

  28. Το ότι είναι διαφορετικό, διασκεδαστικό τραγούδι και ακομπλεξάριστη αυτή δε σημαίνει ότι το τραγούδι είναι καλό!! Δεν μπορώ να φανταστώ να νικάει αυτό το trash, το ότι ανέβηκε πρώτο στα στοιχήματα έλεος δηλαδή!!

  29. Όσο πρέπει πρωτοποριακό, όσο πρέπει εύπεπτο! Ντάνα, καραντάνα η τραγουδίστρια είδωλο!
    Μακάρι να πιάσει στο κοινό και να βρεθεί ψηλά. Top5? why not?!

  30. Αναμφιβολα το πιο αμφιλογομενο που θα ελεγε και ο ποιητης…. Οσο και να μη θελω να το παινεψω καπου συλλαμβανω τον εαυτο μου να θελει να το ξανακουσει!! Ενα τραγουδι που θα αγαπηθει και θα μισηθει εξισου τρελά. Αν τελικα νικησει, του χρονου στα πλαισια της καθιερωμενης αντιγραφης παμε περα απο κακαρισματα σε βελασματα τιτιβισματα και της Farmavision το καγγελο!!!!

  31. Κόμματαρα !!!! Τραγούδι σύγχρονο με νόημα και με μια κοπέλα που το ερμηνεύει τρέλα,είμαι fun του και το ακούω συνέχεια από χθες ,το Ισραήλ ότι τραγούδι του έφερε την πρωτιά εγεινε και μεγάλη επιτυχία ,έτσι το κόβω να γίνεται και αυτό.

  32. χαχαχα!!!! Την λατρεύω. Η τύπισσα είναι ότι πιο trol έχει περάσει τα τελευταία χρόνια και την γουστάρω τρελά!!! Δεν θα κερδίσει αλλά χαίρομαι που είναι στον διαγωνισμό. Η eurovision πάει να καταλήξει υπερβολικά χρόνια και να γίνει το λιγότερο σοβαροφανή. Και έχουμε χάσει την πλάκα και την διασκέδαση. Netta είσαι Θεά συνέχισε μπροστά!!!

  33. Xαχαχα!!! Το πρώτο καλό που έχει αυτό το τραγούδι είναι ότι είναι ιδανικό για ήχο ξυπνητήρι στο κινητό… Το δεύτερο καλό που έχει είναι ότι έχει πολύ πλάκα… Δεν αξίζει όμως για δεκάδα, είναι αδικία να φτάσει ψηλά, γιατί υπάρχουν άλλα τραγούδια που είναι και καλά και ποιοτικά !

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ