ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ: Διέρρευσε το τραγούδι της Aisel – ακούστε το εδώ! [upd]

Πριν από λίγο διέρρευσε το τραγούδι της Aisel που συμμετέχει φέτος με το Αζερμπαϊτζάν! Το τραγούδι έχει τίτλο X My Heart και είναι μία σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου και Sandra Bjurman. Στη γνωστή ομάδα φυσικά το ναι έχει πει και ο Φωκάς Ευαγγελινός που θα αναλάβει τη σκηνική χορογραφία.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι είτε στο Spotify εδώ, είτε στο ακόλουθο επίσημο lyric βίντεο στο YouTube!

https://www.youtube.com/watch?v=EVEhrwDzdCE&feature=youtu.be

Όπως αναφέρει το βίντεο πιο συγκεκριμένα, συνθέτης είναι ο Δημήτρης Κοντόπουλος και στιχουργός η Sandra Bjurman. Η παραγωγή έγινε από τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Tim Bran, με επιπλέον επεξεργασία και μιξάρισμα από τον Ash Howes. Η εγγραφή του τραγουδιού έγινε σε μουσικά στούντιο στην Αθήνα (Vox Studios Athens), στο Λονδίνο (The Dark Room London) και στη Μόσχα (VI sound studio Moscow).  Η μίξη του ήχου έγινε στο Λονδίνο και ανήκει αποκλειστικά στην εταιρία The Dark Room London.

Aisel – X My Heart [Photo: Spotify]

Πώς σας φαίνεται; Θεωρείτε ότι θα έχει καλή τύχη στο διαγωνισμό;

Υ.Γ.: Η ομάδα του Δημήτρη Κοντόπουλου μας ενημέρωσε πως η συμμετοχή του τραγουδιού στο φετινό Melodifestivalen (που είχαμε αναφέρει στο άρθρο με αρχική πηγή ένα άρθρο του escapenews) είναι ψευδής. Ζητάμε συγγνώμη για την ανακρίβεια.

Γιώργος Φλίγκος

[Πηγή:ESCapenews.com]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τιποτα το ιδιαιτερο. Νομιζω ηρθε η ωρα ο Κοντοπουλος να σταματησει για λιγα χρονια και ισως επανελθει με ποιο ωραια τραγουδια.

  2. Μετά το περσινό διασυρμό ήθελε και melodifestivalen o ποπος του Κοντόπουλου και μάλιστα με αυτό?
    Μιλάμε ο τύπος είτε είναι πραγματικά ανίδεος και δεν έχει επαφή με τη πραγματικότητα είτε έχει πολύ μεγάλο ψώνιο και θεωρεί ότι σκουπίδι γράφει για αριστούργημα…
    2ο ημιτελικό είναι το Αζερμπαϊτζάν ή πρώτο?
    Άμα είναι στο 2ο ξανά θα τις καπουλαρει ο δημητρακης αν είναι στο πρώτο καλό αποκλεισμό και άντε γεια δημητρακη…

    • Ρε μαγκες οι δυο απο πανω μου μηπως υπερβαλετε λιγο ? Δεν ειναι τραγουδαρα αλλα και με μια καλη σκηνικη παρουσια μπαινει χαλαρα δεκαδα . Αζερμπαιτζαν ειναι οχι κυπρος η αλβανια που πρεπει να εχει αναγκαστικα το σουπερ τραγουδι για να μπει δεκαδα. Οσο για τον κοντοπουλο και το κιρκοροφ καλυτερα μην τους πιανετε στο στομα σας μονο μια αποτυχι εχουν ο κοντοπουλος με ντεμη που για μενα πιο πολυ εφταιγε ο στιχουργος παρα η μουσικη καθως οι στιχοι του ρεφρεν ηταν αλλα νταλα και ο κιρκοροφ εχει μια αποτυχια το 95.

      • Φίλε Johny το τραγούδι είναι όντως κακό και πιστεύω πως δεν το σώζει τίποτα . Επιπλέον έχω να σχολιάσω ότι γενικά αρκετοί λέτε τα μισά τραγούδια μπαίνουν δεκάδα . Όμως ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΊΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΑ !!!

      • E oxi, o Poi vrizoun ton kontopoulo già to metrio tragoudi pou ontws einai, min xexname omws tin atalanti Demy più treis mines den mporouse na piasei mia nota i tous asxetous sta fwnitika.

  3. Καλύτερο από της Demy αλλά και πάλι αδιάφορο. Η Dream team πρέπει να κάτσει λίγο να ξεκουραστεί. Καταστρέφουν τις ευκαιρίες και τις καριέρες καλών καλλιτεχνών. Μήπως διέρρευσε σκόπιμα να κόψουν αντιδράσεις; Πάντως οι bookmakers έχουν πληροφόρηση εκ των έσω και γιαυτό πρώτη φορά από το Γενάρη, σήμερα η Ελλάδα πέρασε και το Αζερμπαϊτζάν στα προγνωστικά! Πλέον η Ελλάδα είναι 16η θέση και ανεβαίνει (ήμασταν 23η). Η Κύπρος στα τάρταρα μετά τη δημοσιοποίηση του fuego (25 θέση τώρα). Οπότε και ο Αλεξ Παπακωνσταντίνου πρέπει να ξεκουραστεί κάνα δύο χρόνια γιατί μας κούρασε η ανακύκλωση του cool me Down και του mambo.

    • Μην ονειρευεσαι πολυ το μοιρολοι της γιαννας δεν θα περασει το αζερμπαιτζαν ουτε τη κυπρο . Ελπιζω οταν γινει αυτο εσυ και η γιαννα να ξεκουραστειτε για τα επομενα 10 χρονια και μετα βλεπουμε

  4. Αρκετά dance εχει φετος..δεν το περιμενα. Γενικοτερα πανε με την συνταγη του προηγούμενου νικητή. Πιστευα οτι θα γεμιζαμε μπαλάντες τυπου ισπανιας.

  5. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα.. δεν το είχα κρύψει και πέρσι το this is love μου αρεσε πολύ περισσότερο..ο 1ος ημιτελικός έχει μαζέψει πολύ ωραία κομμάτια είναι πολύ δύσκολος..πιστεύω πως επειδή είναι το Αζερμπαιτζάν θα περάσει στον τελικό αλλά εκεί νομίζω πως δεν θα είναι στη δεκάδα..10-15 το βλέπω..η κοπέλα φωνάρα.. εντάξει με το χρήμα των αζέρων λογικά ο Φωκάς θα κάνει παπάδες πάλι αλλά δε νομίζω ότι θα παίξει στη δεκάδα. Φέτος ο διαγωνισμός έχει δυνατά τραγούδια και μένουν και χώρες ακόμη..όπως και να έχει καλή επιτυχία στους δικούς μας ανθρώπους που μας έχουν χαρίσει και συγκινήσεις μην τα μηδενίζουμε όλα..

    • Ma den midenizei kaneis tipota.
      O Fwkas einai panta apsogos già mena se auto pou kanei.
      O Kontopoulos omws einai ligo anempneustos ton teleutaio kairo.
      Otan prokeitai ma vrapsei tragoudi già tin xwra tou ton pianei panikos. Vlepe Demy Saki.
      Respect omws già to Shady Lady.

  6. Με το που το άκουσα λέω σαν melfest reject είναι και δίκιο είχα…. Τόσο generic όσο δεν πάει, λογικά στο Φωκά θα στηριχτουν αλλά δεκάδα ΔΕΝ πιάνει.

  7. Θα είναι άδικο αν προκριθεί φέτος το Αζερμπαϊτζάν. Πολύ μέτριο στο σύνολο.

  8. Η φωνή της και το τραγούδι έχουν κάτι το γνώριμο. Κάτι από Pink? Katy Perry? Παρόλο που δε μου αρέσει χώρες ανατολικές με συγκεκριμένη μουσική παράδοση και κουλτούρα να στέλνουν αμερικανιες αυτό είναι ένα τραγούδι που ακούω ευχάριστα και το φαντάζομαι φαντασμαγορικά στημένο από το Φωκά στη σκηνή. Οπότε δεν πιστεύω φέτος να σπάσει το σερι των προκρισεων του Αζερμπαϊτζάν.

  9. Δεν ξέρω σε ποια θέση θα τερματίσει το Αζερμπαϊτζάν, ξέρω όμως ότι ο πρώτος ημιτελικός είναι ένας μίνι τελικός. Έχω την αίσθηση ότι τα περισσότερα τραγούδια που θα περάσουν απ’ αυτόν θα μπουν 10αδα.
    Στο τραγούδι τώρα.
    Ο.Κ δεν είναι κάτι που μόλις το ακούς λες “να ένα φαβορί για την νίκη”, αλλά σχεδόν όλα τα τραγούδια του Κοντόπουλου κάπως έτσι δεν είναι; Γράφει “εύπεπτα” τραγούδια και ο Φωκάς τα απογειώνει. Κάτι ανάλογο νομίζω ότι θα συμβεί και φέτος.

  10. Κακό τραγούδι, άφωνη η Αζέρα. Σε εσάς που λέτε ότι ο Κοντόπουλος χρειάζεται ξεκούραση, έχω αντιπρόταση. Να βγει στη σύνταξη. Όσο λιγότερο αναλώνεται τόσο καλύτερα γι’ αυτόν. Ξόφλησε…

  11. Αδιάφορο. Ούτε καλό, ούτε κακό. Λογικά με το μπάτζετ του Αζερμπαϊτζάν ο Φωκάς θα μεγαλουργήσει αλλά η πρώτη ύλη, δηλαδή το τραγούδι, απουσιάζει. Ελπίζω να μη θέλει να κάνει αυτά που δεν κατάφερε να κάνει πέρυσι με την Ντέμυ (κούνια κτλ) γι’ αυτό έχουμε πάλι αναφορές στον στίχο σε… up to the top?

  12. Αυτο το site ειναι γνωστό; ανήκει κάπου; γιατί όλη η παρεξήγηση Εγινε απο κει φαντάζομαι…..

  13. Ενα υπεροχο μελωδικό τραγουδι, catchy χωρις να ειναι φθηνιαρικο, μια τραγουδίστρια με εκτόπισμα και όμορφη φωνη που αποδεδειγμενα μπορει να τραγουδησει live, με σύσσωμη υποστήριξη από την ανατολική Ευρώπη (και όχι μόνο) και έναν Φωκα να εχει το ελευθερο να κανει πραξη οτι τραβαει η ψυχη του με τα πετρολεφτα των Αζερων επι σκηνης, προβλεπω ενα ευκολο Top 3, απο κει και περα, ολα ειναι ανοιχτα.

  14. αδιαφορο, σιγουρα θα περασει τελικο αλλα δε νομιζω οτι θα ειναι στη δεκαδα..

  15. Το τραγουδι ειναι επιπεδου Ντεμυς. Ουτε καλυτερο ουτε χειροτερο. Θα τα παει πολυ καλυτερα απο την Ντεμυ σιγουρα γιατι μιλαμε για το Αζερμπαιτζαν που περναει παντα τελικο ακομα και οταν εχει στειλει πατατες τραγουδια και συνηθως τερματιζει και ψηλα. Ο Φωκας θα ετοιμασει κατι καλο σκηνικα αφου λεφτα υπαρχουν. Παντως ο πρωτος ημιτελικος μαζευει χορευτικα κομματια και θα εχουν ανταγωνισμο μεταξυ τους (Φινλανδια, Κυπρος, Αζερμπαιτζαν, Τσεχια) ειδικα οι Σααρα, Ελενη και Αισελ θα κονταροχτυπηθουν. Πιθανον να περασουν και οι τρεις αλλα στον τελικο δεν θα ειναι ολες ψηλα.

  16. Εμένα παντός μου αρέσει ,από Ολλανδία ,Γερμανία,Δανία,Φινλανδία κλάσεις ανώτερο

  17. παντελής έλλειψη έμπνευσης και για να τα τους τα σούρω κατά πως τους αρμόζει οι γνωστές κοντοπουλικές ξεπέτες ή αλλιώς γράφω μια παπαριά στο πόδι και την ρεμιξάρω για να δείχνει χάι! Μεγάλα κορόιδα οι Αζέροι που τον χρυσοπληρώνουν για να τους φτύνει έτσι και αυτοί να νομίζουν ότι βρέχει!

  18. Ένα απλά ωραίο pop dance κομμάτι είναι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Το this is love μου άρεσε πολύ περισσότερο!

  19. Δεν είναι άσχημο ως σύνθεση και παραγωγή προφανώς αλλά χιλιοακουσμένο πλέον. Η Eurovision αναζητά το ποιοτικά διαφορετικό και μη συνηθισμένο. Θα συμφωνήσω κι εγώ: φέρτε πίσω την Dihaj.

    Βρε λέτε η Γιάννα Τερζή να κάνει την έκπληξη φέτος? Είναι το μόνο τραγούδι ως άκουσμα που ξεχωρίζει και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα των υπολοίπων μέχρι στιγμής. Και να τα εγκεφαλικά στην ΕΡΤ… χαχαχαχα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ