ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Με τις Jessika & Jenifer Brening στην Λισαβόνα!

 

Το 1in360, η διαδικασία για την επιλογή του εκπροσώπου του Αγίου Μαρίνου για την Eurovision 2018, ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά. Το σόου έλαβε μέρος στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας και συγκεκριμένα στα στούντιο του JOJ TV. Μεγάλες νικήτριες αναδείχθηκαν οι Jessika και Jenifer Brening!

Τη βραδιά είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά στο στούντιο φαν από όλο το κόσμο που ταξίδεψαν μέχρι την Μπρατισλάβα. Παρουσιαστές όπως και στα προηγούμενα σόου ήταν οι Nick Earles και Kristin Stein.

Διαγωνίσθηκαν 11 καλλιτέχνες ενώ το αποτέλεσμα κρίθηκε κατά 50% από το κοινό που ψήφισε online και 50% από την κριτική επιτροπή που απαρτιζόταν από τους:  Zoë Straub (Αυστρία 2016), Alessandro CapicchioniLadislav Kossár και τον John Kennedy O’Connor.

Καλεσμένες της βραδιάς ήταν οι Twiins (Σλοβακία 2011) ενώ η Zoë ερμήνευσε την συμμετοχή της “Loin d’Ici”.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Sara de Blue με το Out of the twilight που ήταν και το αγαπημένο σας στο poll αλλά και αγαπημένο των περισσότερων φαν! Οι υπόλοιπες θέσεις δεν ανακοινώθηκαν καθώς ούτε και το σκορ που έλαβε κάθε συμμετοχή.

Ακούστε παρακάτω το νικητήριο τραγούδι.

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει να βρεθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία του στον τελικό ο Άγιος Μαρίνος;

https://www.youtube.com/watch?v=eUQSoqy_mrw

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και ήλπιζα να γίνει καμιά έκπληξη (αλα Ερτ) την τελευταία στιγμή να ανακοίνωναν την Βαλεντίνα…. #22/28

  2. Ο δεύτερος ημιτελικός προβλέπεται να γίνει ακόμα πιο βαρετός απ τον αντίστοιχο περσινό…

  3. Κρίμα για τη Sara και το Out of the twilight, θα μπορούσαν να προκριθούν με εκείνη τη συμμετοχή. Όσο για το Who we are, το πιο πιθανόν είναι να μείνει στον ημιτελικό.

  4. To επίσημο account του σαν μαρινο λεει οτι η Jessica αποχώρησε και θα το τραγουδήσει το κομμάτι η Valentina. Ευχομαι να τρολάρουν….

  5. Έχει κάποια καλά στοιχεία στην αρχή αλλά κάποια στιγμή στη μέση το χαλάει άσχημα.
    Πιστεύω ότι θα περάσει στον τελικό αλλά μετά…. τον κακό τον πάτο!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ