ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Τι σχεδιάζει η Lea Sirk για τη Λισαβόνα!

Η Lea Sirk, η μεγάλη νικήτρια του εθνικού τελικού της Σλοβενίας EMA 2018 με το τραγούδι “Hvala, ne!” ξεκίνησε τις προετοιμασίες της και αποκαλύπτει τα σχέδια της για τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Σε συνέντευξή της στο STOP magazine, μίλησε για τα πλάνα της και την επιθυμία της όσον αφορά στην παρουσίαση του τραγουδιού της στη σκηνή της Λισαβόνας.

Όπως απάντησε σε ερώτηση εάν σκοπεύει να ερμηνεύσει το τραγούδι της αποκλειστικά στη σλοβένικη γλώσσα, όπως είναι τώρα, τη βραδιά του ημιτελικού,  αποκάλυψε ότι θα προσπαθήσει να προσθέσει στους στίχους του τραγουδιού της μερικά λόγια στα αγγλικά ή στα πορτογαλικά.

Σχολιάζοντας τη νίκη της στο ΕΜΑ 2018, δήλωσε ότι είναι χαρούμενη για τη συμμετοχή της και γι’ αυτή τη νίκη. Ωστόσο, εμφανίστηκε προσγειωμένη σχετικά με τις προσδοκίες της για τη Eurovision τονίζοντας ότι ξέρει ότι η Σλοβενία είναι μια μικρή χώρα και είναι άσκοπο να θέτει κάποιος ως στόχο την κορυφή στη Eurovision.

https://www.facebook.com/EMAEvrovizija/videos/10155115600606927/

Θα πάει χαλαρή, είπε, όπως συμμετείχε και στον εθνικό τελικό, όμως θα δώσει όλη της την ενέργεια στο τραγούδι της από την αρχή μέχρι το τέλος και εύχεται όλο και περισσότεροι να είναι μαζί της!

Η Lea Sirk έχει προηγούμενη εμπειρία από διαγωνισμούς της Eurovision, καθώς έχει ήδη συμμετάσχει δύο φορές στο παρελθόν στα φωνητικά σε συμμετοχές της Σλοβενίας!

Την πρώτη φορά έκανε φωνητικά στο τραγούδι “Round and Round” με την Tinkara Kovac, τη συμμετοχή της Σλοβενίας το 2014 που κατάφερε να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό, ενώ τη δεύτερη φορά το 2016 συμμετείχε στο τραγούδι “Blue and Red” με την ManuElla, που όμως δεν τα πήγε το ίδιο καλά, και αποκλείστηκε.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μάθετε όλα τα νέα σχετικά με την συμμετοχή της Σλοβενίας στη Eurovision της Λισαβόνας!

[Πηγή: Eurovoix Φωτογραφία: EscXtra]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που να μπω να ακουσω το τραγουδι της αυστραλιας? ετο ογαε ελλαδας δεν ανοιγει το βιντεο και στο youtube δεν υπαρχει καθολου βιντεο με το τραγουδι της αθστραλιας.

  2. Οποίος κ όπου κυκλοφόρησε της Αυστραλίας ηταν παράνομο και κατέβηκε απο παντού!!!! Επίσημη κυκλοφορία την Παρασκευή!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ