ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ : Νέα βελτιωμένη εκδοχή του “Inje” στις 10 Μαρτίου!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Μαυροβουνίου RTCG προχώρησε σε μία σημαντική ανακοίνωση που έχει να κάνει με την τελική εκδοχή της φετινής συμμετοχής της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision στη Λισαβόνα.

Συγκεκριμένα μια πιο αναβαθμισμένη εκδοχή του τραγουδιού “Inje”, από εκείνη που πρόσφατα επελέγη να εκπροσωπήσει την χώρα στον εθνικό τελικό Montevizija (17 Φεβρουαρίου), θα γίνει γνωστή στο κοινό στις 10 Μαρτίου μαζί με το μουσικό βίντεο που θα συνοδεύσει τη συμμετοχή!

Ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει το Μαυροβούνιο, Vanja Radovanović, ήδη έχει επιβεβαιώσει ότι η γλώσσα του τραγουδιού δεν θα αλλάξει και φέτος η συμμετοχή της χώρας θα παρουσιαστεί στην γλώσσα του Μαυροβουνίου.

Yπενθυμίζουμε ότι φέτος είναι η πρώτη φορά μετά το 2008 που η συμμετοχή της χώρας επελέγη μέσω εθνικού τελικού. Το Μαυροβούνιο εκπροσώπησε στον περσινό διαγωνισμό ο Slavko Kalezić με το “Space”.

Η φετινή συμμετοχή σηματοδοτεί την επιστροφή της τοπικής γλώσσας στη σκηνή του διαγωνισμού για πρώτη φορά μετά το 2015.

Γιώργος Γεωργακόπουλος

Πηγή www.eurovoix.com / www.france12points.com

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ας πάρει την γιάνα και ας πάνε να μιρολογάνε καμιά νεκρή ακρίδα. ούτε οι γέροι δεν θα το αρέσουν αυτό το τραγούδι. πάλι καλά που υπάρχει και η κύπρος και θα ξιπνήσουμε και λίγο. και γιατί ντύθικε σαν να δουλέβει σε τσίρκο; λέει τίποτα για τσίρκο το τραγούδι;

  2. Είναι ένα ποιοτικό κομμάτι, εμένα μου αρέσει σαν μελωδία και ο τραγουδιστής έχει εξαιρετική φωνή!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ