ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Απόψε ο τελικός του 1in360!

Η μικρότερη δημοκρατία της Ευρώπης, ο Άγιος Μαρίνος, θα επιλέξει απόψε τον 9o εκπρόσωπό του στον διαγωνισμό της Eurovision!

Μετά από δύο γύρους live ερμηνειών οι κριτές έδωσαν από ένα τραγούδι στον κάθε καλλιτέχνη, φτιάχνοντας έτσι την τελική ενδεκάδα:

Το αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 50% από το κοινό που θα ψηφίσει online, και κατά 50% από την κριτική επιτροπή που απαρτίζεται απο επαγγελματίες στη μουσική. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ψηφοφορίας μπορείτε να μάθετε εδώ.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι  Nick Earles και Kristin Stein, ενώ ο νικητής θα εκπροσωπήσει την χώρα στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 10 Μαΐου.

Το poll του Ogae που τρέχει για σχεδόν μία εβδομάδα έδωσε ξεκάθαρο νικητή  την Sara de Blue με 41,4%! Στη δεύτερη θέση και με μεγάλη διαφορά η Emma με 11,5%. Στη τρίτη και την τέταρτη θέση βρίσκουμε το Who we are και το Until the morning light με 9,2% και 8% αντίστοιχα.

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του poll

Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από την Μπρατισλάβα της Σλοβακίας στις 22:00 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να την παρακαολουθήσετε ζωντανά εδώ!

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο αποψινός νικητής;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ