Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του video clip των Χοροσταλιτών!

Σήμερα το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού “Από την Θράκη ως την Κρήτη” με το οποίο οι Χοροσταλίτες προσπάθησαν να βρεθούν φέτος στη σκηνή της Eurovision! Το γύρισμα έγινε στο θέατρο Κιβωτός και είχε διάρκεια περίπου 5 ώρες. Εμείς βρεθήκαμε στο backstage των γυρισμάτων και σας μεταφέρουμε το κλίμα αλλά και αποκλειστικό, πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Στο video clip, θα βρεθούμε σε μια αναπόληση της τραγουδίστριας Ρίτσας Ποζιού στα νεανικά της χρόνια γεγονός που μεταφέρει ένα ιδιαίτερο κλίμα νοσταλγίας και ρομαντισμού ενώ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα του video clip είναι οι στροφές που κάνει χορεύοντας η νεαρή Κωνσταντίνα Πάτση ξετυλίγοντας ταυτόχρονα ένα μαντήλι που φορά στη μέση της και σκορπίζοντας παντού κόκκινα ροδοπέταλα.

Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος (Φάνης Φωτόπουλος, Βασίλης Μεσσαριτάκης, Τάσος Γουσέτης και Νικόλας Μπούτσης) πλαισιώνουν την τραγουδίστρια παίζοντας μουσική και χορεύοντας ασταμάτητα παραδοσιακούς χορούς από… την Θράκη ως και την Κρήτη!

Την σκηνοθετική αλλά και γενική επιμέλεια του video clip ανέλαβαν ο Κυριάκος Κοσμίδης και ο Βασίλης Μεσσαριτάκης, ενώ η εικονοληψία  και το μοντάζ έγινε από την εταιρία Supervision.

Τα ρούχα των Χοροσταλιτών επιμελήθηκε ο ενδυματολόγος Χρήστος Αναστασόπουλος, το μακιγιάζ η Αντιγόνη Πουργέζη και τα μαλλιά τους η Ζωή Τάγκα.

Τα ρούχα των ανδρών είναι του Νίκου Αποστολόπουλου ενώ των γυναικών από την MΑΤ Fashion. Τα παπούτσια είναι από την εταιρεία Migato και τα στιβάνια ήταν από τον σύλλογο Κρητών στο Αιγαλέω.

To video clip αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες φυσικά από την Spider Music. 

Ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό: για τον OGAE GREECE Κρικόρ Κεβορκιάν και Μέρφη Φωτιάδου

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Spider Music και την κα Ευανθία Μάγνη για την πολύτιμη βοήθειά! 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντι να γυρισουν βιντεο για το Ονειρο Μου, γυριζουν οι Χοροσταλιτες για τι εκτρωμα τους. Ξεφτιλα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ