ΚΥΠΡΟΣ: Ακούστε το “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα!

Η Κύπρος φέτος με την διαδικασία επιλογής του εκπροσώπου της για την Eurovision 2018 απασχόλησε ιδιαίτερα τόσο τα τοπικά όσο και τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς στο τραπέζι έπεσαν ονόματα γνωστά όπως αυτά της Έλενας Παπαρίζου και της Tamta.

Τελικά όμως, εκπρόσωπος του Νησιού της Αφροδίτης – όπως ανακοινώθηκε ανεπίσημα στις 25 Ιανουαρίου και επίσημα τη 1η Φεβρουαρίου –  δεν είναι άλλη από την Ελένη Φουρέιρα!

Πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι και την ομάδα που θα πλαισιώσει την εκρηκτική ερμηνεύτρια στο ταξίδι της Eurovision έχουν ήδη κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό! Αυτό όμως που ο κόσμος περίμενε πως και πως είναι ένα: το ίδιο το τραγούδι! Σήμερα, και μετά από έναν ολόκληρο μήνα από την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης του ονόματος της Φουρέιρα, το ΡΙΚ έβαλε τέλος στην ανυπομονησία του κοινού και των θαυμαστών του διαγωνισμού και της τραγουδίστριας, παρουσιάζοντας το τραγούδι “Fuego” μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού επίσημα για πρώτη φορά!

Πως σας φαίνεται λοιπόν η συμμετοχή της Κύπρου;

Υπενθυμίζουμε ότι η χώρα συμμετέχει στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2018, μαζί με την Ελλάδα!

93 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κομματαρα… ηδη το τραγουδαω… αυτη η κοπελα και να κλασει επιτυχια θα γινει

  2. Λυπάμαι που το αποτέλεσμα είναι τόσο μέτριο.. Συγκρίνεται το “βασίλισσα” με το Fuego?? Με την καμία… Το μόνο που μπορεί να σώσει τη κατάσταση είναι το εκτόπισμα της Ελένης στη σκηνή. Καλή επιτυχία στη Κύπρο παρόλα αυτά.

    • Καλή φόλα το άσμα,εύχομαι να έρθει 31ο και από την Αλβανία να πάρ3ι η Φουρέιρα ένα ωραιότατο κουλούρι μηδενικό!

  3. Οσο πιο πολυ το ακουω,τοσο μου αρεσει!
    Πανω στη σκηνη θα μας εντυπωσιασει πιο πολυ για οσους ειναι απλα οκ με αυτο που ακουν,επι σκηνης θα σαρωσει!!

  4. Απογοητευση περιμενα κατι καλυτερο ισως καταφερει να μπει στην 20αδα με μια καλη εμφανιση

  5. Δεν είμαι πολύ της dance/pop μουσικής αλλά για το είδος του είναι πάρα πολύ καλό. Αν δεν το σκοτώσει η Φουρείρα φωνητικά (που δεν είναι καθόλου απίθανο), δυσκολεύομαι να δω πως η Κύπρος μπορεί να μείνει εκτός δεκάδας.
    Είναι δυναμικό,ξεσηκωτικό, σου μένει με το πρώτο άκουσμα και τα έθνικ στοιχεία είναι πολύ καλά.
    Βάζει πλώρη για μεγάλα πράγματα!!!

  6. δεν ξερω, αναμεικτα τα συναισθηματα, σε μερικα σημεια μου αρεσει σε αλλα παλι καθολου… λογικα θα περασει, τωρα πως θα παει στον τελικο αν τελει περασει δεν ξερω… μπορει να εχει την τυχη του golden boy απο τη μια, αλλα απο την αλλη μπορει να μεινει και στον ημιτελικο…

  7. δεν θελω να ειμαι αρνητικος και ολα τα συναφη, αλλα κατι του λειπει ή ειναι η ιδεα μου;
    επισης το “ah yeah yeah ye” δεν κατι σαν το αημνιστο πλεον για εμας τους φαν “this is loooove la la love”?

    καλή επιτυχια στην ελεναρα μας και μακαρι να παει καλα αλλά το βλεπω δύσκολο να γινεται… 🙁

  8. Λοιπόν ωραίο τραγούδι ωραία η Φουρειρα ωραιο κλιπακι αλλα δεν θα παει κ πολυ ψηλά μεσα στην δεκαδα κ αν.Διότι αυτο το στύλ πλέον έχει ξεπεραστεί το πολυ glamorous χλιδατο και σεξυ πολύ χρυσό ,ασημί ,γκλιτερ , ημιγυμνο, και και και….. ειδικα απο τοτε που μπηκαν οι επιτροπές.κρίμαΠλέον εδώ κ μερικά χρόνια είναι διαγωνισμ΄λος τραγουδουδιού,πέρασε το στυλ show και ευρηματα και ολα τα αλλα.Λυπάμια ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ…….

  9. “If love was A Crime” (Βουλγαρία 2016) όλη η εισαγωγή και λίγο παραπέρα…κουράστηκα να ακούσω μετά το 1.16…κρίμα ο τόσος ντόρος για μια φθηνή κόπια.

  10. Ενα πολυ ωραιο τραγουδι που εχει προοπτικες για 10αδα-5αδα ….αλλα δεν ειναι αυτο το ουαου που περιγραφοταν αλλα στην σκηνη θα το απογειωσει πιστευω !!

  11. Πολύς ντόρος για το τίποτα τελικά! !! Θυμίζει κλασική συμμετοχή του Melodifestivalen που θα περάσει στη δεύτερη ευκαιρία. ..Μπορώ να θυμηθώ καλύτερα ποπ κομμάτια που τερμάτισαν στη δεξιά στήλη του πίνακα! !! Δεν βγάζω hate αλλά με όλα αυτά που ακούγαμε όλες αυτές τις μέρες, περιμέναμε κάτι το εντυπωσιακό! ΥΓ..Λογικά η συγκεκριμένη συμμετοχή θα στηριχτεί πιο πολύ στην σκηνική παρουσία. ..Όπως και να έχει καλή επιτυχία στην Κύπρο!

  12. Φτιαγμένο για επιτυχία, έξυπνο για ποπ (με έθνικ στοιχεία), πολύ απλο (σου μένει αμεσωσ) και πολύ δυνατό για οπτικοποίηση. Τι άλλο δηλαδή να θέλει ένα τραγούδι για την eurovision; Μιλάμε πάντα για μια ποπ επιλογή γιατί δεν περίμενε κάνεις να ακούσει όπερα από τη Φουρειρα! Αν το κατέβαζε η Σουηδία θα μιλούσαμε για σίγουρη πεντάδα. Κι από τα μέχρι τωρα ποπ του διαγωνισμού, μακραν το καλύτερο.
    Μπραβο παντως σε Ελλάδα και Κύπρο που αξίζουν να βρεθούν στον τελικό με δυο δυνατές συμμετοχές.

  13. Δεν είναι κακο και πιστεύω ότι θα το απογειωσει η φουρειρα. Όμως του λείπει κάτι για να σταματήσει να ακούγεται σαν melfest rejection. Σαν σε κάποια σημεία να μην είναι καλό.

  14. Ωραιο.. Η Ελενη μπορουσε καλυτερα βεβαια αλλα οσο το ακουω μ αρεσει περισσοτερο 😉 Καλη επιτυχια Ελενη και Κυπρο 🙂

  15. Τί καλά που έκανε η Ελενα και η Τάμτα που δεν δέχθηκαν. Εντελώς παρωχημένο και από φωνή κορμάρα. Ακούω σκηνικές παρουσίες κλπ. Να σας θυμίσω τα περασμένα νικητήρια τραγούδια …. πέρυσι Sorbal… πρόπερσι Jamala…..Απλά κι εξαίσιες φωνές!!!!!Γιάννα προχώρα!!!!!!!

  16. Ανέμπευστο..λίγο λάτιν..λίγο κλαρίνο..lαλλά μέχρι εκεί..χώρις κανένα σημαντικό σημείο “ανόδου” στο ρεφρέν..ούτε διαφοροποιήση ηχητικά..όχι φέτος για Κύπρο….σκέφτομαι και αυτούς που είχαν και υψηλές προσδοκίες..τι σκέφονται τώρα..

    • Παρατήρησα και πτώση στα στοιχήματα πριν λίγο για τη Κύπρο… 23η βρίσκεται τώρα χμμ

      • Ma akomi koitate ta stoiximata?
        Edw einai prwti i bulgaria xwris na exei epilexei tragoudi.
        Eleos.
        Oso gia to tragoudi simpathitiko men alla tipota to idiaitero.
        Optika to exei kai apo ekei tha parei arketa.
        To live omws;
        Min xexname oti i kopela einai san tin Demy. Afwni.
        Den einai i Paparizou!

  17. Μέτριο τραγουδάκι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο…. Είναι ένα θέμα πως θα βγει στο live φωνητικα αν και πιστεύω πως σκηνικά θα είναι πολύ καλή… Μάλλον θα περάσει τελικό…. 6η θέση στο top 23 μου… 7,5/10

  18. Δεν είναι άσχημο τραγούδι.ήμουν όμως προετοιμασμένος για κάτι πιο καλό…Δεν είναι το κομμάτι που κάνει τη διαφορά…εννοείται ότι η φουρειρα…θα το απογειώσει….πιστεύω…Όμως ότι ο επόμενος Διαγωνισμός δεν θα γίνει στη Λευκωσία…το τοπ δίδυμο Ελλάδας..Τσεχίας..Για μένα παραμένει.

  19. Χάλια δεν μπορείς να το πεις.
    Ότι δεν υπάρχουν προσδοκίες για μία καλή θέση μπορείς να το πεις.

    Τραγούδι που περνάει τελικό, αλλά μετά… τίποτα! Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα τερματίσει μεταξύ 15ης – 20ης θέσης.
    Καλή τους επιτυχία και μακάρι να κερδίσει έδαφος από την σκηνική-σκηνοθετική παρουσία.

  20. δεν απορω,που Παπαριζου-Ταμτα ειπαν οχι…1 οκ τραγουδι,ποπ με λιγο dance…δεν ξερω τι μπορει να καταφερει,οταν σε ποπ υφοσ θα ειναι Φινλανδια και ισωσ κ Σουηδια,Βουλγαρια,Αζερμπαιτζαν…τελικο θα ειναι…αλλα προβλεπω 12η θεση και κατω

    • Καλα το μόνο σίγουρο ειναι οτι όποιο και αν βγει απο την Φινλανδία θα είναι κατώτερο από της Φουρέιρα.

  21. Απογοητευτηκα. Περιμενα κατι καλυτερο. Οντως τσαμπα ο ντορος. Αν παει καλα θα παει αν παρουσιαστει καλα πανω στη σκηνη κατι που η Ελενη το εχει.

      • Την ειδα υο καλοκαιρι ζωντανα. Ηταν καταπληκτικη. Χορευε και τραγουδαγε χωρις να χασει το τραγουδι.Ηταν αψογη.

  22. Νομίζω έχει περάσει προ πολλού η εποχή για τέτοιου τύπου τραγούδια στη Eurovision. Στις πίστες των ξενυχτάδικων έχει πιθανότητες επιτυχίας πάντως..

  23. Τρομερή απογοήτευση. Πραγματικά έχω στενοχωρηθεί γιατί περίμενα κάτι πολύ καλό. Τα σχόλια των ξένων είναι πολύ κακά επίσης. Είμαι έξαλλος με τον Alex P

  24. Οτι το τραγουδι της γιαννα ειναι καλυτερο που λενε καποιοι με ξεπερναει. Το μοιρολοι της γιαννα ειναι καλυτερο απο αυτο οχι ρε μαγκες. Το λετε φτηνο και παλιακο ετσι λεγατε και για το τραγουδι του λαζαρεφ και βγηκε πρωτος στο κοινο με 150 βαθμους διαφορα απ το δευτερο

    • Πόσους βαθμούς διαφορά είχε ο λαζαρεφ λέει? Χαχαχα. Αν λες ψέματα για τόσο απλα πράγματα, φαντάσου τι κάνεις με άλλα που δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε την αλήθεια με 2 κλικ στο Google.

      • Ωχ σορρυ με 40 βαθμους διαφορα ειχα την εντυπωση οτι κερδισε με 100 + στο κοινο . Αλλα κ παλι κερδισε στο κοινο αυτο το φθηνο και παλιακο τραγουδι οπως το λενε πολυ. Γιατι να μην τα καταφερει και το φθηνο τραγουδι της φουρειρα οπως το λετε . Το μοιρολοι της γιαννα ειναι καλυτερο χαχα

    • Πρώτον (φιλικά πάντα) το ” Γιάννα
      “όπως κι όλα τα ονόματα στα ελληνικα κλίνεται, έτσι εχουμε: η Γιάννα της Γιάννας. Δεύτερον το ότι οι θεατές στραβωθηκαν από τα θεαματικά γραφικά του λαζαρεφ και τα σχεδόν φακιρικα κόλπα αιώρησης και από το πιασαρικο, ομολογουμένως, τραγούδι του δε σημαίνει ότι δεν ηταν παρωχημένο ως μελωδία κλπ. Ο Λαζαρεφ βέβαια είχε τουλάχιστον μία πολυ καλή φωνητική απόδοση πάνω στη σκηνή κάτι στο οποίο μένει να δουμε αν και κατά πόσο θα τα καταφέρει η Φουρέιρα.

    • Της Γιάννας το τραγούδι είναι πολύ ανώτερο και βγάζει μια ποιότητα σε σχέση μαυτο που είναι κάκιστη αντιγραφή απτό βίντεο κλιπ του This Is Love, έχει αντιγράψει την εισαγωγή του τραγουδιού απτό If Love Was A Crime, και παριστάνει την Μπιγιονσε

  25. Μέτριο συνθετικά. Ανέμπνευστο στιχουργικά. Βγάζει ένα attitude όμως σκηνικά. Συνηθισμένο έως αδιάφορο σε Τελικό με 26 τραγούδια και μετα από 2 δεκαετίες dance pop στ’ αγγλικά. Σε επίπεδο Ημιτελικού ίσως ξεχωρίζει. Συμφωνώ ότι αυτού του είδους τα τραγούδια καταλαμβάνουν πλέον θέσεις πέριξ της 20ης. Καλή επιτυχία βέβαια να ευχηθούμε.

    Μόνο εμένα θυμίζει η ερμηνεία της στο πρώτο κουπλέ την Selene Gomez στο Good for You ?

  26. Αυτοί που επέλεξαν αυτό το φτηνιάρικο και παρωχημένο τραγούδι, γνωρίζουν οτι δεν έχουμε 2004 αλλά 2018? Το χειρότερο τραγούδι του Παπακωνσταντίνου. Πολυ κρίμα. Ο στίχος “αγέ αγιέ αγιέ ” τρομερά εκνευριστικό….Όπως και η έλλειψη ρεφρέν.

  27. Οσο καλη σκηνικη παρουσια και να εχει η Φουρειρα το τραγουδι ειναι για 10αδα και τιποτα παραπανω….

  28. Λίγο if love was a crime, λίγο cool me down με tropical διάθεση λόγω despacito, προσθέσαμε και κλαρίνο και έχουμε fuego.
    Hvala, ne!

      • Φάνηκε και κάπου χρήσιμο το τραγούδι της Lea, χρησιμοποιούμενο ως επίλογος σε σχόλιο στην ιστοσελίδα του OGAE Greece. Not bad…:D

  29. Συγνωμη Ελενακι, αλλα το τραγουδι αν και σχετικα καλο, του λειπει κατι και αυτο ειναι η αυθεντικοτητα και η εμπνευση. Για το μουσικο μερος ας μιλησουν αλλοι καλυτερα. Δεν ειμαι μουσικος.
    Στα πολυ θετικα η πολυ καλη προφορα. Μπραβο. Το βιντεο πολυυυ καλο και ειμαι σιγουρος οτι επι σκηνης ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ. Η Ελενη ειναι γεννημενη καλλιτεχνης, οχι απαραιτητα τραγουδιστρια, αλλα καλλιτεχνης με την ευρεια εννοια. Οταν ειναι στη σκηνη μαγνητιζει. Εχει κατι να πει και το μεταδιδει στο κοινο. Για μενα ειναι περισσοτερο ηθοποιος, με την καλη εννοια.
    Στα αρνητικα το ιδιο το τραγουδι, επισης οτι ειμαστε σε μια εποχη που υπερεχουν οι λιτες παρουσιασεις και νομιζω οτι μπορει να παρεξηγηθει.
    Ειμαι σιγουρος οτι η Ελενη θα το ανεβασει το τραγουδι πολλλλεεεςςς θεσεις. Γιατι απλα μπορει να το κανει. Ειναι εργατης καλλιτεχνης, δεν αφηνει τιποτα στην τυχη. Ελπιζω να μπει 10δα.
    Αν με διαβαζει, να μην απογοητευτει και να ξαναπροσπαθησει, ελπιζω με την Ελλαδα, αλλα με ενα πολυ δυνατο, χορευτικο, ανατολιτικο τραγουδι στα ελληνικα. Νομιζω θα της ταιριαζει.
    Συγνωμη Ελενακι που αναγκαστηκες να κρυβεις την καταγωγη σου, επειδη πολυ σωστα αισθανθηκες οτι θα κατακριθεις γι αυτο. Λυπαμαι. Το κεφαλι ψηλα. Εισαι περισσοτερο ελληνιδα, απο πολλες ελληνιδες που εχει τυχει να γνωρισω. Φιλια!!!!

  30. Παρωχημένο και χαζό ethno pop… Κρίμα για την Ελένη Φουρειρα της άξιζε ένα καλύτερο τραγούδι, σίγουρα θα έχει καλή σκηνική παρουσία πάντως γιατί το χει.
    Πόσο γελοίες οι διαφημίσεις στο video clip, πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρχουν και στο δικό μας γιατί είναι η τακτική της Panic…

  31. Τίποτα το ιδιαίτερο, πραγματικά πολλής ντόρος για το τιποτα όπως διαπίστωσαν και πολλοί πιο πάνω. Το άκουσα και δεύτερη φορά πιο πολύ για να σιγουρευτώ ότι τα αυτιά μου δεν άκουσαν αυτο το ενοχλητικό για μένα τρεμούλιασμα στη φωνή της, αυτό που την κάνει να ακούγεται σαν κατσίκι όταν τραγουδάει. Ας με συγχωρήσουν οι φαν της. Λογικά το εξαλειψαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Μακαρι να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα στη Λισαβόνα χωρίς κακοτοπιες ή μουρμουρες και να το ευχαριστηθεί! Στο μυαλό μου έρχεται η σύγκριση για κάποιο λόγο με τη Javine και το touch my fire του 2005. Δυστυχώς για την Κύπρο τώρα έχουμε 2018. Στην ίδια φιλοσοφία της σέξι ημιγυμνης γκόμενας που λικνιζεται σε εθνικ ποπ ρυθμούς κι από φωνή κορμί. Παρεμπιπτόντως η Javine είχε και πολύ καλύτερο τραγούδι (στη studio version) σ’αυτο το είδος και καλλιγραμο κορμί (ας με ξανασυγχωρησουν οι φαν της Φουρέιρα) Μένει να δούμε αν θα έχει και το ίδιο χάλια αποτέλεσμα το Μάιο, κάτι που φυσικα απευχομαι.
    ΥΓ ακόμα να βγει το τραγούδι που θα με συνεπάρει..

  32. Σαν πρώτο άκουσμα μου φάνηκε πολύ ξενέρωτο. Δεν μου έμεινε ιδιαίτερα ο ρυθμός και δεν έχει καν δυναμικό ρεφρέν. Ακόμα και η μουσική η υποτιθέμενη έθνικ δεν έχει έναν ρυθμό να σε συνεπάρει να πεις οκ τουλάχιστον είναι χορευτικό. Η ίδια η Φουρέιρα έχει πει πολύ πιο δυνατά χορευτικά τραγούδια και επίσης έχουμε ακούσει κλάσεις ανώτερα στη Eurovision από αυτό εδώ.

    Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την πρόκριση στον τελικό. Τώρα το πως θα είναι σκηνικά δεν ξέρουμε και αν αποκτήσει δυναμική έστω στο live αλλά νομίζω πως η Saara Alto θα είναι η βασίλισσα της ποπ σ’ αυτόν τον ημιτελικό!

  33. Ως τραγούδι είναι υπερβολικά μέτριο!! Το βίντεο κλιπ κι η Φουρειρα ως παρουσιαστικό το κάνουν ενδιαφέρον..Πολύ αδύναμο ρεφρεν!! Μακάρι ζωντανά να εντυπωσιάσει με τον χορό της γιατί πραγματικά το’χει!! Συγκριτικά με το δικό μας είναι αρκετά κατώτερο ποιοτικά. Βέβαια φέτος πιστεύω δε θα κερδίσει πάλι ένα τραγούδι σαν αυτά των 2 προηγούμενων χρόνων αλλά κάτι πιο ανεβαστικό..Θα μπορούσε να είναι καλύτερο, ωστόσο με μια δυνατή εμφάνιση περνάει ανετα τελικό!!

  34. Το συγκεκριμενο τραγουδι θα το απογειωσει η Ελενη σκηνικα, χορευτικα κτλ. Κριμα ομως που δεν αρκει γιατι ως τραγουδι ειναι κατω του μετριου. Η αναγκη μου για να υπαρξει φετος ενα αναλαφρο χορευτικο ποπ ντανς κομματι ειδικα οταν ξερω οτι σκηνικα θα υποστηριχτει απο την Ελενη με εκανε να το ακουσω με επιεικια και θετικη προδιαθεση. Δεν εφτανε ομως για να με κερδισει. Πολυ φοβαμαι οτι οι επιτροπες θα το εχουν χαμηλα και αφου δεν καταφερε να κερδισει αμεσα εμας που βλεπουμε την Ελενη με συμπαθεια αφου ειναι δικος μας παιδι κατα ποσο θα κερδισει το Ευρωπαικο κοινο. Θελω να πιστευω οτι δεν θα εχει προβλημα προκρισης αλλα δεν βλεπω πως μπορει να καταληξει καλυτερα απο μια θεση γυρω στην 20η. Νομιζω οτι η Ελενη αξιζε κατι καλυτερο. Το κομματι “Ουρανιο Τοξο” της Παπαριζου στο τελευταιο της αλμπουμ που ειναι στο ιδιο στυλ ειναι πολυ καλυτερο. Οπως και να εχει Καλη Επιτυχια στην Κυπρο μας και την Ελενα.

  35. Περίμενα κάτι πιο καλό. Οχι οτι ειναι άσχημο αλα αν ειχε ενα ρυθμό σαν το ρεγκετοουν η το μονο για σενα θα ηταν μεσα στην τριάδα 100%. Καλη επιτυχία!!!

  36. Μετά μεγάλης μου λύπης, ομολογώ ότι μετά την τρίτη ακρόαση, το άσμα έχει αρχίσει να μου αρέσει…Χριστέ μου, τι έχω πάθει εγώ ο Χατζηδακικός;;

  37. Φάση θα έχει φέτος να δεις Ελλάδα και Κύπρο να παλεύουν πια θα φτάσει πιο ψηλά και να κονταροχτυπιομαστε για τοπ 10 ή τοπ5…
    Και στο καπάκι κάποια από τις 2 να μην δώσει 12αρι..Εκεί θα έχουμε γλέντια!!! Απο του χρόνου 0 ο ένας στον άλλο????
    Εμείς εκτός τραγικού απροόπτου θα επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα…
    Η Κύπρος θα κριθεί αν θα πάει καλά από το live stisimo και φυσικά τις επιτροπές που αν δεν είσαι Σουηδία οποιοδήποτε άλλο κλασσικό ποπ χορευτικό είναι κάτω απο 15η θέση…??

  38. Τραγούδι απομίμηση και κάτω του μετρίου. Εμένα που περνάει αδιάφορο. Και η Φουρέιρα μόνο σκηνική παρουσία είναι και αυτό όχι και τίποτα το ιδιαίτερο. Από φωνή… άστο καλύτερα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να το σκότωνε ζωντανά. Το τι θα κάνει τον Μάιο, είναι θέμα ανταγωνισμού, εάν θα αρέσει στους Ευρωπαίους και εάν θα αρέσει ( ; ) στις επιτροπές. Το δικό μας είναι πολύ καλύτερο και δεν το λέω επειδή είναι δικό μας. Το λέω γιατί είναι στα Ελληνικά (επιτέλους και θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου όλα τα τραγούδια στη Eurovision να επιστρέψουν στις γλώσσες της κάθε χώρας), είναι αυθεντικό, αληθινό και με ωραίο στίχο. Αυτό είναι πολύ δήθεν.

  39. Απογοητευτήκαμε όλες οι κοπέλες στο μαγαζί. Περιμέναμε πολύ καλύτερο κομμάτι. Το yea yea yea δεν χρειαζόταν και κόβει την συνοχή του κομματιού. Πιο ρυθμικό και πιο δεμένο δεν γινόταν? Τώρα ότι μπορέσει να σώσει θα σώσει η Ελένη γιατί η παρουσία της είναι εκρηκτική. Δεν είναι τραγούδι βραβείου γι αυτό έκανε πίσω η Παπαρίζου. Αν δεν την ενδιέφερε την Παπαρίζου γιατί πήγε και το άκουσε? Αν ήταν τραγούδι για βραβείο θα το έπαιρνε αμέσως. Πάσχουμε από τραγούδια. Φωνές έχουμε όσες θέλετε και για show και για χορευτικά έχουμε. Τραγούδια όμως? Πάντως έχει κίνδυνο και για αποκλεισμό το παρόν. Μόνο στην Ρίτα και στην Πένυ άρεσε λίγο και στην μικρή Ειρηνούλλα άρεσε πολύ! Στην Γαλάτεια και στον Πετρή δεν άρεσε καθόλου. Προσωπικά το θεωρώ πολύ μέτριο!

  40. Καλά συγγνώμη αλλά η Κύπρος είναι 100 σκαλιά κάτω από την Ελλάδα φέτος. Δεν συγκρίνεται το δικό μας τραγούδι με το Κυπριακό.
    Το δικό μας έχει μια σταθερή ωραία μελωδία και μια αισθησιακή φωνή. Από κει και Περ α στο χέρι μας είναι η σκηνική παρουσία να δένει ωραία και αν το εκτελέσει σωστά επί σκηνής η Γιάννα θα πάμε καλά κατ’εμέ από 5η έως 16η θέση θα το έβλεπα το δικό μας .
    Από κει και Περ α η Κύπρος παίζει με τραγούδια που έχουν πλέον χαθεί ( ευτυχώς) από το διαγωνισμό. Ακόμα και για την φουρειρα το τραγούδι Είναι Λίγο. Δεν απορώ γιατί είπε ΌΧΙ η Ελεναρα και η Τάμτα.
    Τεσπα καλή τύχη για την Κύπρο αν και χλωμό το κόβω…. παίζει άνετα να μην περάσει καν .και αν περάσει σίγουρα δεν θα πάει καλύτερα από το La la love

  41. Ωραιο το τραγουδι της Φουρειρα της ευχομαι καλη επιτυχια οπως και στην Κυπρο μας και να την δουμε στον τελικο

  42. Χαίρομαι για την κοπέλα που θα πραγματοποιήσει το όνειρο της.
    Το τραγούδι είναι, πάνω κάτω, όπως το περίμενα. Δυστυχώς.
    Επίσης ελπίζω στη σκηνή της Λισαβόνας να διορθώσει αυτό το “ΦουέΓΚο” που ακούγεται στο βίντεο.

    Καλή επιτυχία!

  43. Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από την Κύπρο. Δε με χαλάει ιδιαίτερα το κομμάτι, ωστόσο δεν είναι πιασάρικο όσο άλλα κομμάτια της Ελένης που σου καρφώνονται, θέλοντας και μη, στο μυαλό (π.χ. Τι κοιτάς, Reggaeton κ.α.). Το άκουσα μέχρι τώρα 4 με 5 φορές και δυσκολεύομαι να θυμηθώ κάτι άλλο πέρα από το “Yeah, yeah Fuego”… Μακάρι να ανέβει levels με τη σκηνική παρουσία.
    Όπως και να έχει, καλή επιτυχία στην Κύπρο!

  44. Μόνο εγώ έχω απορία φέτος ποιο τραγούδι πρότεινε η Ελένη στην ΕΡΤ??? Πιστεύω έχει γούστο στην ποπ μουσική και ξέρει τι θα κάνει επιτυχία και τι όχι… Απλά το είχε άχτι και πήγε στη Γιουροβίζιον με ό,τι σαβούρα της έδωσαν… Όπως είπε η ίδια (στο πρωινό) στο πρώτο άκουσμα δεν την ενθουσίασε το τραγούδι μετά από δύο τρεις φορές άρχισε να της αρέσει το τραγούδι…. Πάντως αξίζει να πούμε πως στην εφαρμογή Eurovision Scoreboard είναι δεύτερη η Κύπρος, μήπως τελικά αρέσει στους Ευρωπαίους;;;;;;;

  45. Περίμενα κάτι διαφορετικό για να πω την αλήθεια πιο δυναμικό αλλα και πάλι δεν με χαλάει το τραγούδι φέρνει στοιχεία Αμερικής και είναι λιγο διαφορετικο απο το σύνηθες ρεπερτόριο της Φουρείρα.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως η Φουρέιρα στα στοιχήματα ειναι στην 22η θέση ενώ της Φινλανδίας το τραγούδι που ειναι ιδιο και κατωτερο ειναι στην 4η θεση….ας μου το εξηγήσει καποιος…

    • Ε όχι το ίδιο και κατώτερο…η Φινλανδή έχει εκτόπισμα παγκόσμιων προδιαγραφών και σίγουρα ακόμα και το χειρότερό της τραγούδι δεν είναι επιπέδου πίστας και μπουζουκλερί. Μη συγκρίνουμε παραγωγές του σήμερα με τριτοκλασάτα γύφτικα της περασμένης δεκαετίας…

      • Ε οχι και παραγωγη του σημερα το Monsters της Φινλανδιας…ειναι εντελως old school eurovision σαν κατι τραγουδακια τυπου Melodifestivalen της περιοδου 2005-2009 (το πολύ). Καμια πρωτοτυπια, στιχος που παταει πανω σε συγκεκριμενες νοτες-συνταγη. Τουλαχιστον της Φουρειρα αριστουργημα μπορει να μην ειναι, αλλα ειναι ενα πολυ πιο τιμιο bop, με ενορχήστρωση 2018 και οχι 2008. Και μεσογειακο sexyness, που ακομα το ψαχνει η Aalto.

      • Κατα τη γνώμη μου το εκτοπισμα της Φουρειρα δεν συγκρινεται με την Φινλανδης τραγουδιαστριας ουτε στο 1/10.Η Saara ναι συμφωνω εχει καλυτερη φωνη αλλα perfomer δεν ειναι σαν την Φουρειρα και το λεω γτ εχω δει καποια βιντεο της Σαρα στο youtube.Επιπλεον μην ξεχνας οτι και τα τραγουδια προερχοναι απο Σουηδια και της Φινλανδης και της Φουρειρα οποτε το σχολιο σου για τριτοκλασατα γυφτικα μαλλον ειναι ακυρο.Προσωπικα και τα τρια φινλανδικα τραγουδια δεν μου αφησαν καμια ιδιαιτερη εντυπωση .Πάντως σχετικα με τα τραγουδια επιπεδου μπουζουκλερι που ειπες οτι λεει η Φουρειρα αν και δεν ακουω πολυ το ρεπερτοριο της, οφειλω να αναφερω επειδη την εχω δει λαιβ σε μπουζουκιαα ειναιι μοναδικη στο ειδος της ,πανω στην σκηνη το ζειιι οπως καμια αλλη,και το ταλεντο της δεν εχει να ζηλεψει πολλων τραγουδιστριων της ποπ σκηνης του εξωτερικου…Επιπλεον το οτι δουλευουν οι ελληνες τραγουδιστες της ποπ σε μπουζουκια δεν παει να πει οτι βγαζουν τραγουδια για τα μπουζουκια γιατι ετσι και αλλιως η ποπ δεν κολλαει εκει τοσο,αλλα τι να κανουμε δυσκογραφια δεν υπαρχει απο καπου πρεπει να βγαλουν χρηματα 😛

  46. Βιάστηκε η Φουρέιρα να πάει Eurovision χωρίς να έχει τραγούδι στα χέρια της. Η φορτωμένη παραγωγή δεν καλύπτει την ανυπαρξία ρεφραίν και μελωδίας.

  47. H Ελενη στην προσπαθεια της να παει eurovision,εχασε το μονο για σενα,τη βασιλισσα και το τι κοιτας,το κομματι που της εδωσε ο αλεξ με κυπρο ειναι λιγοτερο καλο απο τα παραπανω,ομως ειναι στημενο πανω στη φουρειρα.Μουσικες γεφυρες που θα την αφησουν να χορεψει και να κανει χαμο και σχετικα ευκολα τραγουδι τραγουδιστικα,εχει μεγαλη αντοχη και μπορει να χορευει και να τραγουδαει διχως να κουραστει και αυτο θα φανει.
    Βλεποντας τα σχολια,μου δινετε η αισθηση οτι οσο καλο και να ηταν το τραγουδι εμεις θα βρησκαμε κατι να πουμε,τοσο πολυ μας πειραζει που παει με κυπρο?εμενα καθολου,θα χαρω για την επιτυχια και των 2,γιατι θα την εχουν και οι 2,να δειτε που θα ειναι πολυ κοντα οι 2 χωρες και σιγουρα μεσα στην 10αδα!!Η Τερζη καλειτε να επαναφερει την Ελλαδα στην 10αδα και η Φουρειρα να προσπαθησει να περασει την κυπρο στην αριστερη στηλη της βαθμολογιας και γιατι οχι να πιο πανω!!
    Κατι που ακομα παρατηρησα ειναι οτι στα τοπ eurovision songs που φτιαχνουν οι φανς στο youtube οι 2 χωρες μας ειναι μεσα στις 3αδες!!!Κατι που π,χ με την ηβη δεν γινοταν,τα στοιχηματα ειναι νωρις για να τα βλεπουμε,η αισθηση παντως ειναι οτι Ελλαδα Κυπρος θα πανε παρα πολυ καλα και μετα απο πολλα χρονια θα κλεισουμε την τιβι σαββατο κατα τη μια χωρις καποιο πλακωμα αλλα με χαρα.
    Η διαφορα ειναι οτι η Ελλαδα θα παει σαφως καλυτερα στις επιτροπες,θα δειξει,παντως μην ειστε ολοι τοσο ειδικη πανω στο θεμα eurovision!δεν ειναι τιποτα σιγουρα..

  48. Θα έχει την τύχη της Ήβης. είναι απιστευτο πως στην Ελλάδα και την Κύπρο όταν η καλλιτέχνις ειναι αυτη που πρέπει,το τραγούδι δεν ειναι. (Ηβη, Demy, Φουρειρα)

    • Sugmwni re paidia min trellathoume edw mesa.
      Einai diagwnismos tragoudiou.
      To ti ektopisma exei i kathemia sti skini einai allo.
      Xreiazetai kai fwni ektos apo show kai tragoudi.
      Oi Adamou, Foureira, kai Demy den einai oute Elena Paparizou oute Anna Vissi.Einai apla polu metries fwnitika kai to apodeiknuoun se ola tous ta live.

  49. Χαχα, το βλέπω το βίντεο με φίλους στην Αγγλία , η πρώτη ερώτηση τους ήταν αν ειναι ιερόδουλη και η δεύτερη γιατί διαφημίζει μπανάνες και ανανάδες, κάκιστο επίπεδο . Μακάρι να περάσει τελικό και εύχομαι να διαψευστώ και να πάει πολύ καλά γιατί αγαπάμε Κύπρο και θα την ψηφίσω!

  50. καταπλικτηκό και διεθνών προδιαγραφόν τραγουδάρα. μετά από χρόνια η ελενίτσα θα ξανακάνει μόδα τα ντας στον διαγονισμό και θα βγεί πρώτη με ρεκόρ να το δίται και ίσως να κάνει διεθνής επιτιχία και καριέρα. η γιάνα ίσως κάνει καριέρα στην μάνι σαν μιρολογίστρα. το βίντεο κλιπς είνε φανταστικό και πολυ σέξι οι μπόζες που πέρνει με τα φρούτα. μάλον όση λέτε δεν έχετε δει το κλιπς της άλλης της θεάς της ντούα λίπας. μην ακούτε μόνο εληνικά έχετε μίνει πολύ πίσω. άντε πια

  51. Ομολογώ πως οι περισσότεροι εδώ είστε τουλάχιστον υπερβολικά κακοπροαίρετοι ως προς το συγκεκριμένο άκουσμα. Ίσως να ειναι και γούστα δεν λέω, ισως να είναι και διοτι πάει με την Κύπρο και όχι με την Ελλάδα.
    Το τραγούδι το βρίσκω διεθνών προδιαγραφων, ειναι στη κατηγορια τραγουδιών που θα μπορούσε ´ανετε να τα πουν ερμηνεύτριες οπως η Lopez και η Beyonce.
    Εθνικ μεν, χωρις να θυμιζει δε το κίτς-γιφτιό τον εθνικ τραγουδιών στη Γιουροβίζιον.
    Η Φουρέιρα θεωρω πως θα το απογειώσει χορευτικά, από φωνη δε ξέρω πως τά παει αφου δεν την ειδα live, πάντως καμια συγκριση με την Ηη που αναφερατε πιο πανω ειναι αψογη φωνητικα.

    Ευχομαι καλή επιτυχια στη Κύπρο.

  52. αυτο δεν ειναι βιντεο ..φρουτοσαλατα ειναι ελεος!! οκ σε 3 λεπτα αλλαζει 6 μαγιω η φουρειρα…ειναι αυτο που λενε κ απο φωνη κορμαρα!!!! με το μπουτι δε παιρνεις πρωτια κοπελα μου!!!

  53. Δεν μου αρέσει το τραγούδι, είναι πολύ συνηθισμένο και κάπως ενοχλητικό σαν άκουσμα! Τα τελευταία χρόνια στη Γιουροβίζιον παίρνουν καλές θέσεις κομμάτια που είναι πιο ιδιαίτερα και έχουν κάποια ποιότητα, αυτό δεν έχει τίποτα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ