ΛΕΤΟΝΙΑ: Ένα “Όμορφο τραγούδι” από την Anmary!

Ολοκληρώθηκε και η τελική φάση του Eirodziesma 2012, της Λετονικής διαδικασίας επιλογής εκπροσώπου στον 57ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

10 τραγούδια διαγωνίστηκαν στον τελικό του Σαββάτου, εκ των οποίων τα 3 προκρίθηκαν στον επονομαζόμενο ‘σούπερ τελικό’.

Ανάμεσα στα

– Anmary – Beautiful song

– Samanta Tina & Davids Kalandija – I want you back

– Mad Show Boys – Music thief

εκείνο που συγκέντρωσε τις προτιμήσεις τηλεθεατών και επιτροπής, ήταν το τραγούδι της Anmary με τίτλο  “Beautiful song” (Όμορφο τραγούδι) που είναι και εκείνο το οποίο θα εκπροσωπήσει τη Λετονία στην Eurovision του Baku.

H Λετονία διαγωνίζεται στον 1ο ημιτελικό, της 22ας Μαΐου.

Βασίλης Τερζόπουλος

[youtube id=”JsKz4y4DEO4″ width=”600″ height=”350″]

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. poli glikouliko kai xaritomeno. eksipnoi kai oi stixoi. den tha paei kala giati afti einai frikio me gourlota matia allios me alli ermineftria kai eksipno concept tha eskize. San tragoudi Glykitato.

  2. Πραγματικά εχεί κάτι, μια μελωδία που μένει… Δεν πίστευα ότι θα το πω αυτό για το συγκεκριμένο τραγούδι.

  3. Περίεργο τραγούδι μπορώ να πω,έχει ωραία μελωδία αλλά έχει και κάτι το πολύ σπαστικό που δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι….

  4. Πολύ χαριτωμένο και στυλάτο τραγουδάκι! Με λίγη τύχη και προσεγμένη εμφάνιση, ίσως δει τελικό!

  5. Όλοι την βρίζανε την Λεττονία φέτος για τον τελικό της. Παρόλα αυτά διάλεξε ένα όμορφο τραγούδι, όνομα και πράγμα, πραγματικά υπέροχη μελοδία. Το μόνο κακό στην συμμετοχή αυτή είναι το βλέμα της τραγουδίστριας. Πραγματικά, είναι λές και τό’σκασε απο ψυχιατρείο.

    • χαχαχα συμφωνώ σαν να βγήκε από το ψυχιατρείο 😛
      Τέλος πάντων εγώ ήθελα το “I Want you Back” και όχι αυτό το τραγουδάκι που μιλάει για τον Johny Logan.Συμπαθητικό και μόνο ως εκεί.Περνάει δεν περνάει τελικό.

  6. ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΣ ΚΑΚΟ,Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΤΕΛΙΚΟ

  7. Αρκετά θεατρική η φετινή συμμετοχή της Λετονίας (ή τουλάχιστον προσπαθεί να είναι). Δεν είναι του γούστου μου, αλλά ούτε με ενοχλεί. Το μέλλον της νομίζω ότι θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, όπως η παρουσίαση και ο ανταγωνισμός.

  8. Το καλύτερο για μένα μέχρι τώρα!!!Το αγαπάω!
    Είμαι υπερευτυχής που θα πάει αυτό τελικά 🙂

  9. Aφού γλυτώσαμε τόσα φρικιά που είχε ο τελικός της Λεττονίας, πάλι καλά να λέμε. Προφανώς το τραγούδι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη Eurovision, σου κολλάει η μελωδία στο μυαλό από το πρώτο άκουσμα.

  10. Εννοείται πως πρέπει να εμφανιστεί όπως στο συγκεκριμένο βίντεο, και όχι με την άλλη εμφάνιση με τις δουλάρες πίσω με τις σημαίες και λοιπές αηδίες…

    • Συγγνώμη Αλέξανδρε, αλλά και η χθεσινή εμφάνιση κακή ήταν. Κακόγουστα ρούχα και παλαιακό πια το τρικ με την αλλαγή των ρούχω. Νομίζω ότι όλο το τραγούδι θέλει άλλη προσεγγιση στη σκηνή.

  11. Λοιπόν αυτό το τραγούδι παραδόξως μ’αρέσει..Έχει κάτι που σου κολλάει και έχει ωραία μελωδία και στίχους.Λίγο τρομακτικό το βλέμμα της τραγουδίστριας αλλά μάλλον θα το φτίαξει.Μέχρι στιγμής:
    1.Γερμανία
    2.Δανία
    3.Ισλανδία
    4.Λεττονία
    5.Νορβηγία
    6.Κύπρος

  12. stous tuflous epilegoume ton monofthalmo. i Lettonia eixe summetoxes patrino karnavali- vevaia kai to tragoudi pou epilextike einai KARNAVALI stous stixous, athlio.. auti i xwra den mas paei gi auto na patwsei gia alli mia xronia!

  13. Ουτε κρυο ουτε ζεστη.Τουλαχιστον να βελτιωθει η εμφαωιση γιατι αλλιως δεν το κοβω για τελικο με τιποτα

  14. Α ρε καημένοι Johnny Logan,Paul MacCartney k Mick Jagger, τι σας έμελλε να πάθετε φέτος από την Λετονία φέτος .. Αξίζει κανείς να διαβάσει αυτούς τους ”απίστευτους” στίχους … Ενδεικτικά .. ”Αν κερδίσω όπως κέρδισαν άλλοι παλιά αν το τραγούδι μου γίνει μεγάλο χιτ, θα πάρω ένα μοντέρνο μικρόφωνο να το τραγουδώ, και όλες τις δουλειές που έκανα θα τις αφήσω .. Η μάνα μου μου πε να γίνω τραγουδίστρια, ο πατέρας μου χαμογέλασε όταν μου δωσε την κιθάρα μου, έβαλα τα δυνατά μ, κ μπορώ να γίνω κ καλύτερη πιο ψηλά κ από τα ψηλότερα κ πιο μακρινά αστέρια. … Και το κορυφαίο … Όταν ο Μικ Τζάγκερ μου τηλεφώνησε, εγω δεν μπορούσα να μιλήσω γτ ήμουν απασχολημένη, ηχογραφούσα τραγούδι με τον Πολ Μακ Καρτνει, Σορρυ Μικ, θα σε παρω τηλ κάποια μερα …. Σορρυ Λετονία, αλλά όταν κάποια μέρα πάρεις στα σοβαρά το Διαγωνισμό τότε θα μπορέσεις να ξαναμπείς με αξιώσεις στη δεκάδα…

  15. Βγάζει μια διακριτική ειρωνεία για όλα τα ψώνια που θέλουν να ανεβούν στη σκηνή της eurovision.Αλλά θέλει δουλειά στη σκηνική προσέγγιση,για να τηρηθούν οι ισορροπίες.

  16. σιγα μην αφηνει και κοινωνικο μηνυμα..ελεος..με το καθε σκουπιδι που μας πασαρουν..σας αρεσει κι ολας και θελετε και προσεγμενη εμφανιση..
    το χουμε ξαναδει το εργο με συμμετοχες-παρωδιες που εχουν θεμα το διαγωνισμο και λογοπαιγνια και μαλ@!#ες..
    ευχομαι να μεινει στον πατο γιατι εκει αξιζει να ειναι..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ