ΚΡΟΑΤΙΑ: “Nebo” θα τραγουδήσει η Nina Badric!

Παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διεξαγωγή του δημοφιλούς ετήσιου μουσικού φεστιβάλ της Κροατίας, Dora, το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει η φετινή εκπρόσωπος της χώρας Nina Badric, στη σκηνή του Baku Crystal Hall.

Τίτλος του τραγουδιού “Nebo” (Ουρανός).

Η Κροατία διαγωνίζεται στο δεύτερο μέρος του 2ου ημιτελικού της 57ης Eurovision, στις 24 Μαΐου.

Βασίλης Τερζόπουλος

[youtube id=”-z0Q9DZo0q8″ width=”600″ height=”350″]

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιστροφή της Κροατίας στις καλές συμμετοχές της, μετά από διάλειμμα 2 ετών με τραγούδια που δικαιολογημένα δεν είδαν τελικό!
    Εξαιρετικό κομμάτι, σπουδαία τραγουδίστρια!
    Σίγουρα στον τελικόαν και περιμένω να το δω και να το ακούσω ζωντανά! Καλή επιτυχία,Nina!!!

  2. Πολύ καλό τραγούδι και η Nina έχει καθαρή και δυναμική φωνή! Άντε καιρός να επιστρέψει στον τελικό η Κροατία!

  3. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΣΙΡΚΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ

  4. Θα διαφωνήσω με τις προηγούμενες απόψεις… Το τραγούδι μου φάνηκε ανιαρό και κουραστικό. Πιστεύω ότι άξιζε κάτι καλύτερο στη Nina, η οποία είναι όντως εξαιρετική.

  5. Καταπληκτική φωνή, το τραγούδι όντως δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό, είναι όμως ωραίο, δεν το λες με τίποτα βαρετό.

  6. δεν μαρεσει ουτε η φωνη της ουτε το τραγουδι της..για να παει καλα ενα κομματι στη σερβικη γλωσσα πρεπει να ειτε η αριστουργημα η σουργελο..οπως εχει αποδειχτει..κι αυτο δεν ειναι τιποτα απ τα δυο..

    ελπιζω o Željko Joksimović να εχει τραγουδαρα αναλογη με τις 3 προπηγουμενες συμμετοχες του ωστε να ακουσουμε απ τα βαλκανια ενα τραγουδι αξιο και της προκοπης.

  7. an κ με πιανει μια μικρη καταθλιψη οταν το ακουω, ειναι ωραιο τελικά…δεν ξερω αν θα περάσει τελικό αλλά πιστεύω θα το άξιζε..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ