ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ο εκπρόσωπος της χώρας για το 2018!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά ο εθνικός τελικός για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ουκρανίας στην Λισαβόνα τον προσεχή Μάιο.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο MELOVIN! 

Ο Kostyantyn Mykolayovych Bocharov, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στην Οδησσό και είναι 20 χρονών. Είναι η δεύτερη φορά που προσπαθεί να εκπροσωπήσει την χώρα του στον διαγωνισμό, καθώς πέρυσι κατέλαβε την τρίτη θέση στον εθνικό τελικό με την συμμετοχή του “Wonder“.

Η βραδιά ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα. Οι εμφανίσεις στο σύνολό τους είχαν υποστεί αλλαγές σε σχέση με τους ημιτελικούς, δίνοντας έμφαση στον εντυπωσιασμό των τηλεθεατών. Υπήρξε προγραμματισμένη διακοπή μίας περίπου ώρας (21:20 – 22:20), ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους τηλεθεατές να ψηφίσουν. Τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν απόψε ήταν τα εξής:

  1. Kadnay – Beat of the universe
  2. Tayanna – Lelya
  3. The Erised  – «Heroes»
  4. Laud  – «Waiting»
  5. Vilna  – «Forest Song»
  6. Mélovin – Under the ladder

Η Jamala, ερμήνευσε το νέο τραγούδι της Krila, κατά την διάρκεια του σόου, ενώ η συμμετοχή του κόσμου στο televoting, ήταν μαζική όπως τόνισε ο παρουσιαστής.

Όλοι οι υποψήφιοι καλλιτέχνες της βραδιάς ερμήνευσαν παλαιότερα νικητήρια του διαγωνισμού όπως το Waterloo, Molitva, Rise Like A Phoenix, 1944, κ.ά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ψήφους του κοινού και της κριτικής επιτροπής! (από αριστερά επιτροπή, κοινό και σύνολο)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Melovin συγκέντρωσε 33,81% της ψηφοφορίας του κοινού, σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από τον δεύτερο.Πιο αναλυτικά:

  1. Melovin – 33.81%
  2. Kadnay – 18.61%
  3. Tayanna – 16.62%
  4. Vilna – 12.85%
  5. Laud – 11.56%
  6. The Erised – 7%

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εμφάνιση του νικητή στον τελικό!

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι ηλιθια τραγουδια μαζευει ο β ημιτελικος! Ενω στον α γεμιζει με τραγουδαρες!
    Μακαρι να ηταν η Γιαννα μας στον δευτερο ημιτελικο, γκαντεμια!

  2. Α ρε tayanna και περυσι κ φετος ειχες το καλυτερο τραγουδι και παλι δεν κερδισες . οι eurofans απο περυσι ψηφιζουν πολυ περιεργα και αρχιζουν να καταστρεφουν το διαγωνισμο σιγα σιγα

  3. Εγινε το αναμενόμενο και το φαβορί κέρδισε!!!Ο 2ος ημιτελικός μέχρι στιγμής είναι αρκετά αδιάφορος και η συγκεκριμένη συμμετοχή μπορεί να ξεχωρίσει!!!Η Tayanna κάθε πέρυσι και καλύτερα!

  4. Το εκαναν παλι το θαυμα τους στην Ουκρανια.
    Καταφεραν παλι να κατεβασουν τραγουδι τελικου και λογικα 10αδας. Μπραβο τους!

  5. Εξαιρετικό. Από τα καλύτερα που έχουν στείλει. Φυσικά και θα τα πάει περίφημα. Πολύ καλή η Ταγιάννα αλλά ήταν δύσκολο να τα καταφέρει φέτος. Πέρσι ήταν η χρονιά της. Να ξαναπροσπαθήσει.

    9/10 και το 1ο στο Top 18 μου

  6. Εγώ έχω άλλου είδους απορία: Η Ουκρανία υποτίθεται ότι έχει πολύ πιο σοβαρά οικονομικά προβλήματα από την Ελλάδα και είναι σε εμπόλεμη κατάσταση. Αλλά ο εθνικός τελικός της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν. Εμείς γιατί τόση μιζέρια; Όσο για το τραγούδι, μου είναι αδιάφορο, ακούγεται σαν χιλιάδες τραγούδια αυτού του είδους.

    • 45 εκατομμύρια πληθυσμός, άλλη τηλεθέαση η Ουκρανία άλλη εμείς. Παρόλο που δεν είναι πλούσια χώρα όταν πρόκειται να βγάλουν, βρίσκουν. Εμάς νομίζω αυτό που μας έφαγε είναι το ότι σταματήσαμε να βλέπουμε τον διαγωνισμό σοβαρά και επιτρέψαμε σε κάποιους να τον κράζουν. Πιστεύω είναι στιγμή να σταματήσει αυτό.

  7. Τραγουδαρα, καλητεχναρα φωναρα, Μα τι θέλουν πια αυτοί οι ουρανοί; Ν ζήσουμε το μπάχαλο το περσινό οχιιιιιι μέχρι 2ροι τους βλέπω άνετα!

  8. Δεν το περίμενα αλλά της Τayanna, που ήταν και πολύ άνετη κι αερατη στη σκηνη μου έμεινε και (μύριζε Γιουροβίζιον), του Melovin είναι οκ αλλά το ξέχασα αμέσως.

  9. Θέλω να πω ότι μου αρέσει αλλά είναι ένα κράμα πολλών γνωστών ποπ ροκ τραγουδιών και εν τέλη αυτό με χαλάει..
    Είναι πιασάρικο εννοείται και ο τύπος πολύ καλός ερμηνευτής απλά είναι αρκετά συνηθισμένο για το είδος του…αυτό…λογικά θα πάει καλά το Μάιο 🙂

  10. Θεωρώ ότι τα φετινά τραγούδια της Tayanna και του Melovin είναι εμφανώς κατώτερα των περσινών, τα οποία ήταν κατά σειρά τα καλύτερα τότε. Αχ εκείνο το «I love you»… Από κει και πέρα, προτιμούσα Laud ή Kadnay φέτος, αλλά και ο Melovin ήταν τρίτος στις προτιμήσεις μου. Δυνατό pop-rock τραγούδι, ωραίο στήσιμο, είναι και καλλιτεχνάκι το παλικάρι, σίγουρο TOP-10 για Ουκρανία το Μάιο! 7/10 και 6ο προς το παρόν στην κατάταξή μου

  11. Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει η Ουκρανία. Μου αρέσει τόσο το κομμάτι όσο και το staging, σίγουρα θα ξεχωρίσει στη Λισαβόνα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ